Vegetarijanstvo
Ja Krivokljun gnusijo se mi ne morm pomagat. Uporabljam tudi jst agavin sirup za vezavo. Ko delam palačinke imam nek poseben recept, je kar v redu se mi ne primejo na ponev.
Ne res, se opravičujem za rough besede glede Firbčne, samo kar mi pa res na živc pritisne so pa žaljivi pametnjakoviči, ker to se bom pa na njih spravila, če me bo kdo poniževal.
Glede peciva res poskušam izbirati recepte, ki so brez jajc ali pa da vsebujejo samo 1,2. Čim manj. Zanimiv postopek tole z muslliji. Ne vem js drugač obožujem muslli in ga jem 2 krat dnevno. Sem jih že probala zalivati z iztisnjenim pomarančnim sokom ali pa kakih drugim sokom svežega sadja samo mi je preveč kislo vse skupaj…
Ne sj ne gnusijo se mi vsi živalski produkti recimo sir imam rada, samo ne sedaj v ogromnih količinah. Saj vsi vemo kako je kaloričen če že izbiram med siri in čokolado se bom odločila za čokolado:)
Mene res zelo žalosti, da na tem forumu obstajajo takšni ljudje, ki žalijo na zelo ponižujoč način. Seveda sem jo užalila nazaj, ker me je ona prva.
Ti ferbčna si ena zelo grda oseba da si drzneš sebe poveličevati. In ja pričakujem tvoje opravičilo zato ker si me prva ponižala in povej še zakaj imaš tako potrebo poniževati druge ljudi?
Daj no, Princess, ferbčna se je samo malo pošalila, ti pa u luft, kaj imaš pms? ;))
Ne vem, koliko je čokolada v resnici manj mastna od sira. Računaj še na sladkor, ki je na 1. mestu, razen, če vzameš čokolado z višjim deležem kakava (vsaj nad 60%). Ena 100g Milka (ki je mimogrede sam cuker) ima reci in pišpi 550 kcal, enako kot največji promfi v McDonaldu. Pomisli, koliko moraš telovadit, da to pokuriš. Da ne omenjam trans maščob, ki so super za holesterol.
Piržgal bom svečko in se spomnil nate, zraven pa pojedel trdo kuhano jajce. 😀
Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29
Ne vem, koliko je čokolada v resnici manj mastna od sira. Računaj še na sladkor, ki je na 1. mestu, razen, če vzameš čokolado z višjim deležem kakava (vsaj nad 60%). Ena 100g Milka (ki je mimogrede sam cuker) ima reci in pišpi 550 kcal, enako kot največji promfi v McDonaldu. Pomisli, koliko moraš telovadit, da to pokuriš. Da ne omenjam trans maščob, ki so super za holesterol.[/quote]
Višja vsebnost sladkorja, nižjavsebnost kakava (maščobe), in obratno, bolj temne čokolade imajo manj sladkorja, zato pa več maščobe (kakava). Kalorijsko gledano je nekje isto, katero ješ.
Piržgal bom svečko in se spomnil nate, zraven pa pojedel trdo kuhano jajce. 😀
Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29%5B/quote%5D
A si mogu?? Res si kmet.
Robi, po moje je mislila to ja. Soja naj bi bla problematična tud zarad drugih zadev, nisem se poglabljala v to, ampak sojini napitki menda sploh niso tako zelo zdravi, kot jih skušajo promovirat.
Mogoče je pa princesko novi fant užalostil. Kako si lahko takšen, kdorkoli že si (sem pozabil)? 🙂
Ampak ne takšnega, ki je na FIlipinih specialiteta http://en.wikipedia.org/wiki/Balut_%28egg%29%5B/quote%5D
Zanimivo, jaz bi pa to probala, morda bi mi bil všeč ta mesek brez kosti pa še deluje kot afrodizijak :-)))
Če bi imela res tako super dan morda ne bi razumela nobenih zgornjih postov kot žalitve oz niti ne bi bluzila na tem portalu z nekimi zmazki človeškega izvora, ki se še iščemo in pametujemo v tri krasne 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.