Več denarja ali prosti čas?
Težav? So pa niso, še vse ki so me doletele, sem nekako uspešno prebrodila, ko mi bo res hudo, pa računam nate;)[/quote]
Glavno, da ne končaš na kakšnem otočku brez moškega in predolgo čakaš, da ti spet kakšnega brodolomca naplavi. :))[/quote]
Ni sile, ne po moških, še manj po brodolomcih. Hvala za skrb.
[/quote]
To je res, odgovore pa si servirala ti, torej si potrdila svojo naivnost, da ti ne rečem bolj grobo, svojo neumnost (komunistično vzgojo).
denar v širšem pomenu ni le vzgoja otrok, znamka avtomobila, v nulo opremljeno stanovanje (hiša),
denar je:
prehrana, izobrazba (izobraževanje), higiena,zdravje- zdravstvena oskrba, delovne razmere,socialni stiki, kultura, svoboda, samospoštovanje….
…..če ti zadeve niso jasne, jih postavi v skrajne lege* in jih ne opazuj iz neke svoje sredine, kjer ti ta ta sredina omogoča lagodje in bla, bla, bla, brez naporov.
*ena skrajna lega je: pojdi jutri na ulico in živi s svojimi 20-timi urami dela na teden. plačuj si stanovanje, energijo, hrano plus tisto o denarju v širšem pomenu besede.
skratka:
življenje je dvojna jeba, prava in neprava, da pa se ga narediti lagodnejšega, tudi z delom.
sicer pa: energetsko te polni notranje zadovoljstvo[/quoteR
Res ti funkcionalna pismenost peša. Vedno v vsaki stvari tako hudo kompliciraš? Stvar je povsem enostavna. Če ti je vprašanje butasto, bodi vsaj ti pameten in ga ne komentiraj, da se tvoje velecenjeno mnenje ne bo valjajo med mojimi butastimi. Bo šlo?
Forum je zaprt za komentiranje.