Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu VAŠE MNENJE o gejih (istospolno usmerjenih)? (napišite vsi :))

VAŠE MNENJE o gejih (istospolno usmerjenih)? (napišite vsi :))

Vsi, ki odprete to temo zapišite svoje mnenje o istospolno usmerjenih. Karkoli vam pade na pamet ob omembi le teh. Jih podpirate ali zaničujete? Ste mogoče tudi sami eden izmed njih? Delite svoje mnenje, da vidimo, kakšno je mnenje posameznikov v Sloveniji in koliko ste odprti do tovrstnih tem.
NAPIŠI SVOJE MNENJE 😀😊🥰

Ne bom P

Jaz tudi ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jih podpiram, kot vse druge zatirane skupine, ki se morajo še posebej truditi za svoj prostor v družbi. Se mi zdijo zelo pogumni tisti, ki sledijo svojemu srcu ne glede na okolico. Imamo v naselju istospolni par. Živita v svoji hiši, oba zlata človeka.

Jaz jih podpiram, ker jih pogosto napadajo, zaničujejo, zato imajo moje simpatije. Kot ljudje se mi pa ne zdijo nič boljši in nič slabši od drugih. Osebno poznam samo enega homoseksualca in je glede nekaterih stvari fajn, glede nekaterih pa ne, skratka kot vsi ljudje ima dobre in slabe lastnosti. Prav tako menim, da bi bilo brez njih dolgočasno, tako kot brez drugih ljudi, ki so drugačni. Nekateri pa dobijo peno na usta, ko samo slišijo, da obstajajo.

Jaz jih jemljem kot vse ostale, če se mi ne začnejo afnat, opletat z rokami in zavijat z očmi kot tiste afnaste blondinke s čivavo za okras v torbici. To mi pa slabo rata, ker to sovražim tudi pri ženskah. Važen je karakter, ne usmerjenost. Pa proti sem posvajanju otrok kot hišnih ljubljenčkov. Najhujš je pa oskrunjenje mavrice! Ni mi to všeč… Če bi bil moj otrok gej, se bi pa itak borila zanj, zgrizem vse!

Me popolnima nič ne briga, s kom in kaj kdo počne v domači spalnici. Ni moja stvar, ne sprašujem – če me ne zanima pri heteroseksualnih parih kaj delajo in kako, me tudi pri homoseksualnih ne.
Zunaj spalnice pa itak ni razlik. Usta pod nosom, noge do tal, kot vsi.

Poznam enega in je ok. Videl sem jih veliko, ki so pa poraz. Vsiljivi s svojo usmerjenostjo in ponosni na to da so geji. Why? Bodi pač gej in to je to. Večino, ki sem jih videl so afnasti modeli. Ta en ki ga pa malo bolje poznam, živi blizu in je cisto normalen clovek, ima partnerja in to je to. Lezbik se nisem srečal.
Cisto pošteno pa se mi zdi da je vsaj pri mlajših to ena muha. Se mi udi, da jetega ze toliko, da enostavno ne more biti tako po naravi. Ampak to je moje mnenje. Ne me zdaj tukaj pljuvat. Pač se mi zdi, da je tega preveč, da bi tako zelala narava. V naravi tipa je, da hoče žensko hehehehe, nevem no.

Te ne pljuvam, ampak homoseksualci obstajajo od nekdaj. Popularno je bilo pri starih Grkih in Rimljanih, še posebej med duhovništvom v srednjem veku. Nič bolj ali manj kot dandanes.

Še odgovor avtorju :), nič nimam proti. Ljudje kot ljudje.

Mi je čisto vseeno kakšne spolne usmerjenosti je kdo, ker se me čisto nič ne tiče. Tu pa tam me je kašna lezbijka skušala osvajat pa sem takoj seznanila da sem heteroseksualka. Se pa spomnim da sem v mlajših letih hotela imeti geya za frenda, ker mi je šlo že na živce, da so me tipi skoz osvajal kamorkoli smo šle s puncami, da četudi je bil kolega da je slej ko prej hotel več, zato ne verjamem v m/ž prijateljstva, če je na eni strani želja po kaj več.

Ja res so zatirani in pogumni. Kakšni revčki. Bati se morajo na vsakem koraku da jih kdo ne ubije in skalpira. Grem staviti da so v vašem naselju že metali molotovke na njuno hišo! Upam da bo vse v redu.

https://youtu.be/Hjmdp1PVgao

NImam splošnega mnenja.
Mnenje si ustvarjam kvečjemu o konkretnem človeku, pa še to samo včasih o tistih, ki jih osebno poznam.

SIcer so pa med vsemi človeškimi skupinami podobni odstotki fajn – in manj fajn ljudi.

Rad imam ženske, pa nimam časa, da bi se ukvarjal z istim spolom.

Dokler živijo svoje življenje, kot vsi drugi, me ne briga. Ce se zacnejo ven metat, ocitat, bluzit o svojih prikrajsanjih in pravicah, mi gredo na zivce.

Vsakdo lahko živi kakor hoče. Kdo smo mi, da bomo odločali o pravicah in željah drugih?

Sicer pa meni osebno zadeva ni blizu in sama ne bi nikoli živela v istospolni družini. to je moje mnenje, nimam pa pravice vplivati na mnenje drugih. Sem le košček sveta, majhen drobec.

So enako degenerirani kot vsi ostali obsedenci s seksom, infantilni. Torej ne podpiram, tako kot ne podpiram qu.rbirjev, pedofilov ipd. Podpiram samo tradicionalno družinske ljudi, vse ostalo je nepotrebna navlaka.

Te ne pljuvam, ampak homoseksualci obstajajo od nekdaj. Popularno je bilo pri starih Grkih in Rimljanih, še posebej med duhovništvom v srednjem veku. Nič bolj ali manj kot dandanes.

[/quote]

Stari Grki niso tvorili ene države, zato niso povsod imeli enakega odnosa do homoseksualnosti. V Atenah homoseksualnosti nikakor niso gledali kot običajno aktivnost, ampak so imeli zakone, ki so jo strogo omejevale. Kazni so bile od 50 udarcev s palico in celo smrt, odvisno od dejanja.
V Sparti je bila dovoljena, saj so vsakemu mladoletnemu fantu dodelili odraslega mentorja, ki ga je poučeval zlasti o borilnih veščinah, fant pa mu je v zameno pogosto nudil spolnost. Seveda to ni homoseksualnost v pravem pomenu besede, ampak meji na pedofilijo. Če pogledaš dekoracije iz tistih časov, je največkrat prikazan odrasel moški z najstnikom ali starejšim otrokom. Redkokdaj se vidi dva odrasla moška.
Tudi filozofi si niso bili edini. Platon je povedal marsikatero krepko o homoseksualcih, ko jih je primerjal z najbslabšimi ljudmi, medtem ko jih je Sokrat zagovarjal..
Stari Rim je homoseksualnost zaničeval in zvračal, saj je bila zanje deviantna in poženščena.
Berite kdaj zgodovino, preden za drugimi ponavljate mite. že Oscar Wilde je fantaziral o popolni spolni svobodi za homoseksualce pri starih Grkih, in je najverjetneje tudi avtor tega mita.

Poznam ene dva v firmi, malo sta zafnana, sicer sta pa ok. Delata za kar so ju najeli. Drugega mnenja nimam. O ostalih , ki jih ne poznam pa sploh ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jih ne podpiram, vendar jih pustim pri miru. Jaz živim svoje življenje, oni svoje. Na jetra mi pa grejo parade in propaganda homoseksualnih lobijev.

Evo briga me za vse. Vsak naj zivi kot hoce! Dokler meni nihce ne tezi je tudi meni vseeeno za njega!

Stari Grki niso tvorili ene države, zato niso povsod imeli enakega odnosa do homoseksualnosti. V Atenah homoseksualnosti nikakor niso gledali kot običajno aktivnost, ampak so imeli zakone, ki so jo strogo omejevale. Kazni so bile od 50 udarcev s palico in celo smrt, odvisno od dejanja.
V Sparti je bila dovoljena, saj so vsakemu mladoletnemu fantu dodelili odraslega mentorja, ki ga je poučeval zlasti o borilnih veščinah, fant pa mu je v zameno pogosto nudil spolnost. Seveda to ni homoseksualnost v pravem pomenu besede, ampak meji na pedofilijo. Če pogledaš dekoracije iz tistih časov, je največkrat prikazan odrasel moški z najstnikom ali starejšim otrokom. Redkokdaj se vidi dva odrasla moška.
Tudi filozofi si niso bili edini. Platon je povedal marsikatero krepko o homoseksualcih, ko jih je primerjal z najbslabšimi ljudmi, medtem ko jih je Sokrat zagovarjal..
Stari Rim je homoseksualnost zaničeval in zvračal, saj je bila zanje deviantna in poženščena.
Berite kdaj zgodovino, preden za drugimi ponavljate mite. že Oscar Wilde je fantaziral o popolni spolni svobodi za homoseksualce pri starih Grkih, in je najverjetneje tudi avtor tega mita.
[/quote]

Glede starega Rima, ni čisto tako. Na splošno se stari Rimljani niso kaj dosti obremenjevali s seksom, glaven big deal je pa bilo da mora moški ne glede na to kaj ali s kom počne, dominirat. Torej lahko penetrira kogar hoče, ne sme pa biti penetriran. Lahko si je privoščil sužnja ali otroka nižjega razreda, nikakor pa ni bil sprejemljiv odnos med dvema po statusu enakovrednima moškima, ker bi eden od njiju pač moral sprejeti ‘žensko’ vlogo. Pač čisto drugačen ‘mindset’.

[/quote]
Popularno?!?! V srednjem veku?!?! Če so jih dobili so jih samo malo skurili, včasih še na raženj nataknili.

In ja, obstajajo od nekdaj, in obstaja to v naravi, ampak je vseeno deviacija. Mene ne motijo dokler ne škodijo ostali skupnosti in vanjo prispevajo po svojih zmožnostih, ampak dandanes je del te populacije izredno razdiralen. Zato ne podpiram.

Hudo mi je za njih. Smilijo se mi. Mislim, da so produkt zblojenega časa, neprave vzgoje s strani obeh staršev, negativnih učinkov družbe in še marsičesa, česar ne vemo. Mislim, da je homosexualnost duševna ali pa duhovna ujetost, vsekakor ozdravljiva.
https://www.youtube.com/watch?v=maBBfiYW-C4
https://www.youtube.com/watch?v=hVcyRFoWI28
https://www.youtube.com/watch?v=K8a5I0yv0Dw
https://www.youtube.com/watch?v=TxpXGDeluds
https://www.youtube.com/watch?v=-ddKqjKAZew

Nič nimam proti njim, da se razume.

[/quote]

Beri ti zgodovino homofob, ali pa samo glej poslikave na vazah. V Atenah so celo spodbujali homoseksualnost, prepovedana je bila prostitucija. Kako je bilo v posameznih polisih si oglej kar sam. Za sveto tebansko četo verjetno še slišal nisi in Alexandra Velikega tudi ne, a ne?
Za rimskega Nerona tudi še nisi slišal, kajneda?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close