VAŠE MNENJE o gejih (istospolno usmerjenih)? (napišite vsi :))
Popularno?!?! V srednjem veku?!?! Če so jih dobili so jih samo malo skurili, včasih še na raženj nataknili.
In ja, obstajajo od nekdaj, in obstaja to v naravi, ampak je vseeno deviacija. Mene ne motijo dokler ne škodijo ostali skupnosti in vanjo prispevajo po svojih zmožnostih, ampak dandanes je del te populacije izredno razdiralen. Zato ne podpiram.
[/quote]
V srednjem veku so duhovniki, kadar niso zlorabljali otrok, vukali moške pičkice, če ti je všeč ali ne. Papežev, škofov in duhovščine pač niso zažigali na grmadah, pametne ženske pa so, še prej so jih pa obsodili čarovništva.
V srednjem veku so duhovniki, kadar niso zlorabljali otrok, vukali moške pičkice, če ti je všeč ali ne. Papežev, škofov in duhovščine pač niso zažigali na grmadah, pametne ženske pa so, še prej so jih pa obsodili čarovništva.
[/quote]
Ja no, če so glede papežev, škofov itd zatuškali, to še ne pomrni da je bilo sprejemljivo, kaj šele popularno.
Geji so med nami zato je prav, da jih sprejemamo takšne kot so. Njihov način življenja me ne moti, dokler mene nekdo ne sili, da moram živeti in se obnašati tako kot oni. Tudi se mi ne zdi prav siliti geje, da se spreobrnejo.Kar se tiče družine se mi za otroka vseeno zdi bolj primerno, da ima mamo in očeta, razen, če ima gej že od prej otroke in da partner njegove otroke posvoji, ker drugega partnerja ni iz takih ali drugačnih razlogov.
Evo iz prve roke. Odkar se zavedam, vem, da sem naklonjena ženskam. Moški oz. fantje so mi zanimivi zgolj iz vidika prijateljstva.
Spolne usmerjenosti si nisem izbrala. Takšna sem in tako čutim. Sprejela sem se in sem srečna, kljub vsem podtikanjem, posmehovanju, analizam moje osebnosti ipd.
Ne vem, zakaj sploh pišete nekateri, da “nič nimate proti, ampak…” Vedno tisti ampak. 🤨
Ozdravljiva je homoseksualnost? A res? 😲 Kako pa se zdravi? Z elektro šoki in naenkrat bodo mi všeč moški? Naj mi prosim kdo razloži, če je potemtakem “ozdravljiva” tudi heteroseksualnost? Ker, če meni nekdo, da je to ozdravljivo, se tudi hetero lahko “ozdravi”. Npr. kakšna hetero ženska, ki je razočarana nad moškimi, pa bi malce poskusila “tudi na drugi strani”, bi bila najbrž vesela česa takega. Pa šalo na stran.
Ne, homoseksualnost ni bolezen, niti deviacija. Je samo drugačnost, ki ne presega 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svetovnega prebivalstva.
Mi je pa predvsem v času te pandemije domnevnega Corona virusa zanimivo, kako se nekateri še vedno vtikajo v nas homoseksualce. Mislim, da imamo res vsi skupaj hetero,homo, vsi skupnega sovražnika, imenovanega kot projekt Covid 19.
Ravno zaradi prenaseljenosti planeta, zaradi prevelikega števila svetovnega prebivalstva so se nekateri vplivni bogataši spomnili, da bodo ustvarili virus, ki bi naj do leta 2025 pobil do 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zemljanov. Samo v razmislek.
Meni tudi včasih ni všeč, kakšnega partnerja ima kdo, a to ni moja skrb ali moja stvar. Se me ne tiče. Njegovo telo, srce, njegova izbira.
Homoseksualci nismo vaši sovražniki, vsi pa imamo skupnega sovražnika. Novo svetovno ureditev.
Bilo je sprejemljivo in popularno v visokih krogih, samo za ljudstvo ne. V vseh epohah.
Dandanes pa se pač ” ljudstvo” bori za priznanje.
[/quote]
Če je treba samo migniti s prstom, in dobiš vse, kar si poželiš, se slej ko prej vsega naveličaš in ti je dolgčas, zato poskusiš še kakšen rizičen šport, a ne. In kar bogati delajo, raja rada oponaša.
Kot spolna usmerjenost, ne igra nobene vloge. Moteči so mi le ti politično angažirani ekscentriki z javnim izpostavljanjem ali propagiranjem s spolnimi provokacijami, ker ne vem, kakšno vrednostno sporočilnost bi naj nosilo karnevalsko slačenje v javnosti in uprizarjenje ekshibicionizma?
Kot so že zapisali: človek kot človek. Eni so dobri, drugi slabi, večina pa nekje vmes. In ker nisem vojer me niti ne zanima kaj kdo počne v postelji. Mi pa ni všeč, da se “ogroženost” izrablja v politične namene – v katero koli smer že. Ali pa da se pripadnike manjšin tretira drugače ali pa tako kot da so nezmotljivi. So pač posamezniki s +/- potenciali.
Bi pa bilo zanimivo naredit Kinsey test na temu forumu 😉
Vaš link
Krilatica “Proud to be gay!” je tipična za? Kaj imaš biti ponosen na naravne danosti, kot je spolna usmerjenost, ker to je isto, kot bi bil ponosen na barvo oči, gre za golo naključje, na katerega nimamo vpliva. Na kar pa imamo vpliv in lahko nekaj dosežemo z lastnim trudom in trdim delom, npr. poklicno področje, pa smo lahko ponosni.
Meni so luškani, 2 tipčka skupaj, mmmm. Ponavadi so tudi lepo urejeni in res lepi, postavni, moški. Jih zelo rada pogledam, priznam….. sem pač ženska in so mi moški všeč. Če sta pa 2 skupaj, mi je to še toliko bolj sexy. Recimo un ex župnik, ki je izstopil iz Vatikana, ko se je zaljubil- Caramsa in njegov tip… ful sta mi luškana:)
Na enem nemškem kanalu je bil tudi show, kjer si je en fant iskal partnerja in tam si je bilo tudi za očke napast na tistih tipčkih in teleščkih.
Mene ne moti nihče, ki je istospolno usmerjen.
Včasih sem tudi razmišljala o tem, kaj bi bilo, če bi kdo od mojih otrok bil istospolno usmerjen in začela debato z očetom otrok.Jaz sem rekla, da bi otroku stala ob strani , ker je še vedno moj otrok, ne glede na to, koga pripelje domov, on se s tem ni strinjal in je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da za njegova otroka ni šans, da bi bila istospolno usmerjena.Jaz pa pravim, da v nič ne moreš biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Ne razumem pa staršev, ki se odpovejo svojim otrokom, ko priznajo, da so homo..
Imam sošolca iz OŠ, ki je bil drugačen od ostalih sošolcev, konec srednje šole je povedal, da je gej….
Forum je zaprt za komentiranje.