vas moti, če partner/otrok PRDI?
Pri velikih soncih niti ni več luštkano in simpatično.
Meni se zasmrajanje tudi ne zdi fora, imamo dovolj prostora, da se to da uredit uvidevno in diskretno, samo kaj, ko je tako težko rit dvignit izpred TV a ne. Tko da ja, me moti. Ne vem pa, zakaj se to vsem tipom brez izjeme zdi huronsko smešno in neka jaka fora. In to kronski dokaz slabe prebave zaradi neustrezne prehrane? Ženske bi si morale izmislit eno kontro, da bi dojeli … Ne vem, mogoče, da pustimo smrkelj viset iz nosa in ga prav nemarno vlečemo nazaj cele dneve, še sploh med kosilom. Al pa, da krvave vložke in tampone pustimo ležat na klubski mizi v dnevni. Kaj pravite?
take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo 😛
Me prav nič ne moti, ker s hčerko jeva ogromno zelenjave in sadja, stročnic, se pogosto zgodi, da nas napenja, in kaj potem?
sicer pa, dejte no pretiravat, same neke težke ‘finese’ tle, če pa partner to slučajno naredi bo kao letel, pa ne vem kaj še, a dejte no, vzemite to kot kompliment, da se pač partner tako dobro počuti ob vas, da mu ni neprijetno če ga napenja in pač to naredi pred vami…..
take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo :P[/quote]
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ko moj oče spusti rafal, reče: “Ti kar daj, sej jest včasih tud!”:-))
take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo :P[/quote]
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ko moj oče spusti rafal, reče: “Ti kar daj, sej jest včasih tud!”:-))[/quote]
:)))) ata je faca :)))
Hehehe, “sonček” se nekje takega načina prdenja nauči – najverjetneje kar doma, kjer ima vzgled, kaj meniš 😉
Ne, prdenje me ne moti – tudi doma, vsi na glas prdimo, če je preveč hudo, se umaknemo raje v drug prostor ( kopanica, terasa, da vsebina izzveni in potem pridemo nazaj v skupni prostor). Nikoli ne prdimo in rigamo za mizo, kot to počnejo nekateri. ne toleriram pa glasnega prdenja in riganja na obsikih, na javnem mestu…
Najbolj sovražim pa “tihomirce in žveplence”, ki jih od ugodja spušča “pod nos”naš pes. Ti pa so primeri za gas masko ;)))))))))))))))
Ni toliko smrdečega človeškega prdca, kot je lahko pasji ;))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.