Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vas moti, če partner/otrok PRDI?

vas moti, če partner/otrok PRDI?

Ampak je res zanimivo, da med moškimi to nikoli ni bil problem. Tudi s sinom ne komplicirava.

Imam fobijo pred prdenjem v druzbi, pa naj bo kdorkoli poleg mene. Leta nazaj sem zaradi tezav sla na kolonoskopijo in med pregledom ti ‘rit nafilajo z luftom’ (in ta luft je treba potem spravit ven). Ko sem se o tem pogovarjala s kolegicami, je ena izmed njih (medicinska sestra) bruhnila v smeh ‘Pol si mogla pa ful prdet! S fantom sva bila skupaj skoraj 7 let in v njegovi prisotnosti sem prdnila tocno 1x, po vec kot 5 letih zveze, za kosilo sva jedla fižol in zvecer sla tect pa mi je uslo. Skoraj sem umrla od groze. Predtem pa je sel enkrat mimo wcja ravno, ko sem bila tam in je se tri dni potem krical ‘Slisal sm te, prdnila si! Ja vem, mal sm cudna. Ampak mi je to res nekaj groznega. Sploh, po tem ko sem bila na obisku pri kolegici in ona vprico svojega spusca take bombe (glasne in dehtece), da sem ostala brez komentarja.

Js sm mislila da sem edina s tem problemom fobije. Zame je to sramotno dejanje in niti v 11 let dolgem zakonu nikoli tega zanalasc naredila vprico moza. Ko je uslo nekajkrat me je bilo sram. To so fobije tako kot obstaja fobija pred bruhanjem da te kdo ne vidi medtem ko bruhas. Ne razumejo tega vsi, js te razumem.

je normalno, ko npr. nekoga prime srat, se mirno userje poleg tebe. In to nikogar ne moti in nikogar ni sram. Samo belci nekako kompliciramo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close