Vas kdaj zamika,da…
“Gotovo sem ti stopil na žulj in sledi nesramen odgovor”
Hehe, potem sklepam, da imaš ti kar precej žuljev.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Kdo je pa rekel, da si meni kaj pisal?! Jaz sem samo sklepal glede na število tvojih “prijaznih” odgovorov, da imaš precej žuljev. Da ti razložim ko 6 letnemu frocu. In spet si se izkazal.
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
“Pojdi jokati k staršem in kakšen Biobil pa bo.”
A pol praviš, da pri tebi to vedno deluje? Ma nisn jaz za take hece.
Ne vem kaj si hotel povedat s tem, da ponavljam kar je že bilo napisano. Drugače pa lahko zaključima s tem ja (vsaj za danes). 🙂 Jaz se zabavam, upam da se ti tudi.
Forum je zaprt za komentiranje.