Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vas kdaj zamika,da…

Vas kdaj zamika,da…

no, no…..
sej ti kr gre…….morš bit zbran ko bereš…….

Se opravičujem in lepo popoldne želim.

kaj vam pa je ej? Žan, ja, prevarala bi ga, ko me užali ali prizadane.Drugi ne pišejo ampak to naredijo.lp

Ene je res užitek brat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

saj sem rekla, da ima butasta vprašanja in še bolj butaste odgovore :)))

Ti si najbolj pametno bitje na svetu.Sebe poglej v ogledalu in razmišljaj o sebi.

Gotovo sem ti stopil na žulj in sledi nesramen odgovor.Tvoj je s tabo nezadovoljen in te vara.Najbrž si bila v življenju že velikokrat prevarana in razočarana,zato se ti zdi to vprašanje “glupo”.Bežiš od možnih problemov,to pa ni dobro.

“Gotovo sem ti stopil na žulj in sledi nesramen odgovor”

Hehe, potem sklepam, da imaš ti kar precej žuljev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hehehe……

Pa ti nisi normalen.Odgovor je bil namenjen 77 in ne tebi.Jaz nimam žuljev,ampak jih ima 77.Ali naj ti še enkrat napišem.Potem pa še enkrat citiraj kar bom naspisal…

Kdo je pa rekel, da si meni kaj pisal?! Jaz sem samo sklepal glede na število tvojih “prijaznih” odgovorov, da imaš precej žuljev. Da ti razložim ko 6 letnemu frocu. In spet si se izkazal.

Žan……
a kej miga…….

Pojdi jokati k staršem in kakšen Biobil pa bo.

Pomiri se že noo,se vidi,da bo jutri LUNA

“Pojdi jokati k staršem in kakšen Biobil pa bo.”

A pol praviš, da pri tebi to vedno deluje? Ma nisn jaz za take hece.

Zopet ponavljaš kar je bilo že napisano.Res si humorist,ni kaj.Predlagam da se pomiriš in stvar pozabiva in raje komu kaj resnega koristnega svetujeva.Saj si v redu drugače,je pa res,da vsakega kdaj zanese.

Ne vem kaj si hotel povedat s tem, da ponavljam kar je že bilo napisano. Drugače pa lahko zaključima s tem ja (vsaj za danes). 🙂 Jaz se zabavam, upam da se ti tudi.

ne, žan se ne zabava….. njemu je to nočna mora in vrjetno že grunta kateri nick si bo zdej nadel da ga ne bomo pogruntal…..

Ti pa prežiš na žrtve,katere boš besedno napadel,kaj nasprotoval in uveljavljal svoj prav.

ne…..
to sam teb počnem…….

Če je nekdo pameten ,spoznaš to mnogo boje iz njegovih vprašanj kot iz odgovorov.(De LEVIS)………………lp

hehe, kok si se razburil :).

uroš/žan pa še kakšen nick imaš verjetno, mislim, da bi ti bilo lahko zdaj že jasno, da smo te nekateri spregledali :). Je pa res, da se nekateri zelooo zabavamo ob branju tvojih postov, in ob tem, kako se razburjaš. Keep it up! :).

Pametnejši popusti! Kakšna žalostna resnica,ki utemeljuje vlado neumnosti.(ESCHENBACH)………….lp

khm…..
zbirka veleumnih pregovorov….

a to leti na koga določenega al se samo nekdo šopiri !!!!!

še kakšnega !!!!!!!

:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close