Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vas kdaj zamika,da…

Vas kdaj zamika,da…

bi po prepiru s partnerjem prevarale moža s kakšnim moškim greha vrednim ali celo z žensko.Dandanes je vse več žensk,ki bi raje avanturo z žensko kot pa z moškim.

Ne. ne bi. Ne maram maščevanja. Vsaj na tak način ne. 😉

JAOOOOO, kakšno glupo vprašanje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žan se je malo skregal, zdaj bi se pa maščeval al kako? A te niso v vrtcu že tega odvadili?
😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In še večji glupi odgovor.

Kaj si ti “svetski čovek”,pa to ni res .

najbolš, da se nehaš sploh oglašat na forumu, ker so tvoje izjave glupe ko točak!!!!!!!!!!!! bedak!!!!!!!!!!!

Žan……
a si mel ti en drug nick prej……….

hehehehe
sicer ne boš priznal, ampak dam neki stran če se motm……..
intelekt te izdaja……..

Pojdi k mamici,da te malo potolaži 77 in se ji potoži.

Vrnimo se na vprašanje in povejmo kar mislimo.Vsak ima pravico,saj je demokracija:delaj kar hočeš in govori kar te je volja.

lol

Pomiri se 77,saj nisem mislil resno.Kaj ti misliš o zastavljenem vprašanju?

mislim da je dost dobr povedal(a( s svojim prvim postom v tej temi……..

Jaz ne. Kam pa pridemo, če je že en prepir razlog za skok čez plot. To se mi zdi nezrelo. Glede samega varanja pa je itak to tko, da je vse skupaj splet psihičnega stanja posameznika, kakovosti zveze, ki jo ima, osebnih nazorov, itd. Vsak ima svoj razlog, ki se nekaterim zdi glup, nekaterim pa razumljiv… O teh stvareh je teško soditi.

DEJ NO……dej povej…..sej mi lohk samo ja al pa ne rečeš……
oblubm, da ne bom nobenmu povedal………

Kwa pa je fora spreminjanja nickov……

Je bilo kar nekaj časa mir pred tabo.Vrni se na Sex v mestu,gotovo je spet kaj zanimivega.

To pa res ni važno,važna so dejanja.

Nimam se mu za kaj maščevat, pa so moje misli vseeno včasih…am…ej, ženščina… kar slišim že… Idealen je. Pabi ga vseeno prevarala. Ker se mi zdi, da bi lahko še kaj doživela. Tudi z žensko.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa………
poj si le to ti………….

na seks v mestu se ne spuščam…..dokler bo tam debatni krožek treh nedojebanih peečk pa treh nedojebancev…….

Sm še vedno mnenja da forumi niso namenjeni temu………

Drgač sem pa vsak dan na med.over.net…….., hehehehe……
sam dons si spet eno neumno stresu pa te morm mal podražt……

aja, pa še to…..ne spet zamenjat nicka…..itaq se te pogrunta……

Kaj pa trojček?ŽŽM?

Žan nehi se navijat…….
boš šel spet s trdim spat……..

Ok sorry,ti si car,oziroma redar na forumu.

Saj te bo tvoja punca zadovoljila.

dejva še enkrat prebrat kaj sem napisal……….

Zase se brigaj ne pa s kakšnim bom šel spat jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close