varnostnik iz špara pretepel bolno žensko brez maske
Herman celjski, 26.01.2022 ob 14:05
Sam sem nekoč omenjenemu Sparu (med drugim) dostavljal sveže meso in suhomesne izdelke ter še izdelke podjetja Pivka. Zadnjih nekaj let pa občasno hodim k njim po špecerijo. Jaz nimam ene pripombe čez trgovke prodajalke in varnostnike. Ene slabe besede ne najdem.
potem si pa očitno izbrance izberejo za nadlegovat jih. na življenje prisežem, da se je vse res zgodilo in da je bilo storjeno s strani tamkajšnjih trgovk… zadnji njihov lažnivi incident se je zgodil včeraj, ko so me kot stranko z očitno lažnivo pretkano taktiko, usklajenim laganjem krivično spravile ob popust, ki mi je po vseh pravilih pripadal, a mi ga zaradi njihovih namišljenih laži, niso hotele obračunati… še več, mene so napadale, da sem jaz problem… a one so lagale… je bilo dokazano – ne ena slučajno po pomoti – vse več njih skupaj družno. Zdaj ko pridem naslednjič tja jim bom osebno rekla, če zmorejo vsaj toliko vesti,da vrnejo iz svojega žepa preveč zaračunan znesek…
verjamem jim pa nikoli nič več ne in bom dosledno pozorna na vsa njihova dejanja. če se mene vpraša bi morala taka oseba leteti iz službe. Da ti namensko nekoga z lažjo spraviš o njegov denar in sebi n(firmi) tako z lažmi povečuješ finančno korist… to je vsega obsojanja in kazni vredno.
stara zgodba, 26.01.2022 ob 09:06
Ludi D LEGENDA, 26.01.2022 ob 09:02
šparov esesovec, 26.01.2022 ob 08:52
Si že napisala kazensko ovadbo?
Ime in priimek varnostnika napiši javno. Da vidimo keri je.
Zgodba je stara, ze prebrana in prezvecena, zakljucek je bil: Zensce je neuravnoveseno.
Tako je 🙂 Enako , kot tista štajerska Karen pred ljubljanskim nakupovalnim in vhodom v Mercator – ji je dobro una druga gospa povedala – naj gre na psihiatrijo po pomoč….
Kaj mate hodit za provocirat pa pritiskat na knof? Pejte u gmajnom pa se tam zderte, skašljajte, tm ne rabite maske na obrazu. Ampak v javnem prostoru, kar npr. trgovina tudi je , kjer sem tudi jaz z masko , pa žal masko morate met 😛 Če JE vojna, je vojna za VSE. 🙂 Korona psiho vojna pa zagotovo je enim skisala možgane -tako tejle brezmaskarici , kot uni štajerski Karen.
Kaj lažeš, baba zmešana. Si za na zaprti oddelek. In se ne delaj žrtev. najprej je kriv varnostnik, ki za minimalca opravlja svoje delo, potem policisti, ki ti povzročajo krivico na koncu pa še sodnik, ki te bo revico, kaznoval. pa nisi nič kriva. Varnostnik pa je na urgenco prišel gledat na uro, kaj?
Če ta nappadena gospa na referendumu o družinskem zakoniku, ni podprla pravic manjšine ali pa na njega sploh ni šla me briga za njeno trplenje!!! ?
Na volitvah sem volil SDS, in me veseli njihova nepopustljiva politika, kot sistem, ki so ga sprejeli med epidemijo.
Ko se je šlo za nas je večino ljudi brigalo za naše pravice in jim je bilo vseeno če zmagajo fašisti in njihove oprode. Pa sem se odločil, da dam tej golazni (predvsem levičarski), ki jih briga samo takrat, ko se gre za njihovo lastno rit žlico njihovega lastnega strupa in sem volil SDS.
Za take upam da ste crknili od napora ko ste morali šolati svoje sončke od doma.
Ni važno ali tej konkretni zgodbi verjamem ali ne. Take stvari se dogajajo. Za mano je enkrat letel en varnostnik, ker sem imela telefon zavit v kuhinjski krpi, češ da sem jo ukradla v trgovini. Cel šov je naredil iz tega, ljudi so se zbrali in zijali. Ko sem mu pod nos pomolila tisto krpo in ga vprasala, če prodajajo take brisače z zapranimi fleki, je utihnil in odšel. Ljudje so se čisto razočarani raztepli.
krizno stanje, 26.01.2022 ob 18:29
Ni važno ali tej konkretni zgodbi verjamem ali ne. Take stvari se dogajajo. Za mano je enkrat letel en varnostnik, ker sem imela telefon zavit v kuhinjski krpi, češ da sem jo ukradla v trgovini. Cel šov je naredil iz tega, ljudi so se zbrali in zijali. Ko sem mu pod nos pomolila tisto krpo in ga vprasala, če prodajajo take brisače z zapranimi fleki, je utihnil in odšel. Ljudje so se čisto razočarani raztepli.
Ja, ampak to je primitivni folk – ki se naslaja nad “situacijo”, ko za njim zleti policaj, varnostnik in ga na očeh cseh obravnava – tega niti ne bi smeli naredit – bi te moral varnostnih povabit v 2prostor”, stran pred očmi teh zjal – jasno, če imaš čisto vest, greš in z mirnim glasom dokažeš, da se je pač zmotli. Ne pa pred očmoi drhali ko se naslajaja nad stanjem nekoga na javnem mestu, ko za njim nek varnistnik zalaufa…. – ker se jim dogaja film pred očmi – zjala prodajajo in se zaven naslajajo. Balkan že od nekdaj.
Forum je zaprt za komentiranje.