varnostnik iz špara pretepel bolno žensko brez maske
šparov esesovec, 26.01.2022 ob 08:52
TO SO NOVODOBNI SS-ovci- če so mladi so HITLER JUGEND!!!
Žal mi je za tebe draga gospa, upam da naletiš na razumnega sodnika za prekrške, ki bo tega fašista kaznoval, tako da si bo zapomnil za večno!
in kdo ti je povedal to, a kak bebabi policeman,po navodilu eses partijskega šefa in podkupljenih dohtarjev, ki ščiti svojo rit al kdo. zgodba je iz lani in NI STARA saj se to posiljevanje z maskami dogaja še danes. zadeva je aktuialna, le da imate sedaj še fašizem s pct.varnostnik nima kaj fizično napadat nikogar . to lahko sotori edino policija
fašizem na oblasti, 26.01.2022 ob 09:17
in kdo ti je povedal to, a kak bebabi policeman,po navodilu eses partijskega šefa in podkupljenih dohtarjev, ki ščiti svojo rit al kdo. zgodba je iz lani in NI STARA saj se to posiljevanje z maskami dogaja še danes. zadeva je aktuialna, le da imate sedaj še fašizem s pct.varnostnik nima kaj fizično napadat nikogar . to lahko sotori edino policija
Smo tudi ugotovili, da ni bilo vse cisto tako, kot je gospa dozivljala v svoji bolni glavi…
Ze vsaj 100x sem (nehote) uletela kam brez maske, pa me se nihce ni pretepel!
Ne vem kaj je z ljudmi. Toliko slabega obnašanja od odraslih oseb, ki se ga videla v zadnjih dveh letih me spravlja v zadrego. Smo vedno imeli toliko primitivcev? Agresivcev? Neuravnovešencev? Vse to divjanje z besedami in dejanji. Izzivanje, nespoštovanje, iskanje problemov. Zakaj? Da jim nekdo končno postavi mejo? Da jih disciplinira? Je to problem permisivne vzgoje brez reda in pravil in posledično zgub brez samodiscipline?
Dovolj imam vseh teh motencev, ki divjajo okoli. Tudi z nespoštljivimi posti po FB. Pa od kje komu pravica, da se dere, da benti, da druge napada z ovcami. Je to normalno obnašanje civiliziranega odraslega? Ne, res ni! Res jih imam dovolj. Še premalo reagirajo tisti, ki bi morali. Dva dni nazaj prideta dve damici tuje govorice oz naglasa in vse glasne in važne (joj kako sta hrabri in drzni-je to to kar želijo take človeške nerealizirane zgube sporočiti??) v Spar na Slovenčevi..vsi so ju videli, gledali, noben jima nič ni rekel. In to zdaj, ko je epidemija na rekordni ravni. Ker se bojijo izpadov psihično motenih? Zakaj? Pravila so jasna. Maska je potrebna za vstop v trgovino. In kaj zdaj? Saj je tudi obleka potrebna. Zakaj ne pridejo goli? Ker vedo, da jih bodo vklenili, napisali kazen in zdravili v noriščnici verjetno. In kaj je tu drugače? Morda se ne strinjajo s pravili a tudi nudisti morajo sprejeti, da nekje pač morajo nositi obleko. Tako je tudi z masko. Konec debate. So res tako omejeni, da menijo, da so zato na svetu, da delajo le kar želijo, se ne držijo pravil, predpisov, norm, obrazcev? To je lahko na individualni ravni ampak takoj ko nastopi skupina to mora obstajati. Pa kaj je tem ljudem res? Je vsem sfalila socializacija že na primarni ravni?
Pa še nekaj opažam. Vsi nestrpneži so v resnici nek “priviligiran” razred. Oportunisti. Egoisti. Ali večne “žene po poklicu”, ali privatniki lopovčki, ali uradno nezaposljivi..ni dovolj. Res jim ni dovolj. Brez mej so. To bi bilo potrebno vse polovit in jih resocializirat, ker ti so družbeno kalo. Škoda te neke za človeško družbo nekoristne mase ljudi. V prejšnjem sistemu bi jim dali vetra in prav je tako ker eno gnilo jabolko na koncu požre celo gajbo zdravih.
to je verjetno stara zgodba… te prodajalke so jo od mene dobile srevirano že… ko sem zadnjič stala na blagajni prodajalka brez maske… to mene sicer ne moti, če bi se obnašala higienično, ampak baba si je ko sem jaz prišla na vrsto, konkretno začela mačke ven vlečt iz nosu, konktretno… in sem rekla,da mojih izdelkov ne bo skenirala s takimi rokami, ker to je pač ogabno – pa ne zaradi korone. da naj si umije roke, ker jaz njenih mačk ne bom imela na hrani pa to ne zaradi korone… ampak ker mi nobenih njenih izločkov ni za meti na hrani.
dodala pa sem,da je grozljivo,da kupce pretepajo v tej trgovini če nimajo maske, ko hkrati one same ne nosijo maske – pa to mene ne bi motilo, če bi se obnašala po higienskem minimumu in kulture, da si pa pred strankami nosne izločke vlacijo na roke in potem s takimi tacami prijemajo naše blago, je pa ogabno… one počnejo vse to in nikomu ništa, kupce pa pretepejo, če nima maske… Gnilo…
da ne dodamo – da prodajalke tam tudi namerno oškodujejo finančno kupce, da plačujejo več kot bi bilo potrebno… hinavsko in zlobno to počno… pazite se lopovskih žensk tam in očitnega nasilja, diskriminacije nad kupci iz vseh smeri v tej štacuni
Viharni je pred slabim letom v to isto temo, ki so jo ravnokar potegnili iz naftalina in objavili kot novo napisal:
Daj ne nabijaj. Zakaj ima vedno in povsod baba težave,ki ni zmožna osnovnih manir? Samo po gobcu usekat pa v rit sunt, ad odleti v 3pm. Kaj se pa to parvi, da boste smrdljive nikoli odrasle popolnoma nevzgojene pizde srale vsem. Pa čisto povsod bo danes norela in vsem srala nora baba.
dejmododat, 26.01.2022 ob 10:29
to je verjetno stara zgodba… te prodajalke so jo od mene dobile srevirano že… ko sem zadnjič stala na blagajni prodajalka brez maske… to mene sicer ne moti, če bi se obnašala higienično, ampak baba si je ko sem jaz prišla na vrsto, konkretno začela mačke ven vlečt iz nosu, konktretno… in sem rekla,da mojih izdelkov ne bo skenirala s takimi rokami, ker to je pač ogabno – pa ne zaradi korone. da naj si umije roke, ker jaz njenih mačk ne bom imela na hrani pa to ne zaradi korone… ampak ker mi nobenih njenih izločkov ni za meti na hrani.
dodala pa sem,da je grozljivo,da kupce pretepajo v tej trgovini če nimajo maske, ko hkrati one same ne nosijo maske – pa to mene ne bi motilo, če bi se obnašala po higienskem minimumu in kulture, da si pa pred strankami nosne izločke vlacijo na roke in potem s takimi tacami prijemajo naše blago, je pa ogabno… one počnejo vse to in nikomu ništa, kupce pa pretepejo, če nima maske… Gnilo…
da ne dodamo – da prodajalke tam tudi namerno oškodujejo finančno kupce, da plačujejo več kot bi bilo potrebno… hinavsko in zlobno to počno… pazite se lopovskih žensk tam in očitnega nasilja, diskriminacije nad kupci iz vseh smeri v tej štacuni
@dejmododat
Katere TE prodajalke? V TEJ trgovini??? Trgovin od tega trgovca je verjetno 100 + samo v naši državi.. Prodajalk pa še 10x več. Percepcija sveta ti dela težave 🙂 . Drugače pa absolutno ti dam prav, da se človeku s civilizacijsko pomanjkljivimi standardi higiene to tudi pove.
Varnostniki so … moralno falirani policaji. Mislim ej, vcasih smo takim dejali: vratarji. In skorajdapraviloma jim precej manjka med usesi.
Vi se tukajle izzivljate nad ljudmi in pozabljate, da je Anglija ukinila maske. Da evropske drzave ukinjajo maske. Da jih v ZDA prakticno nikjer ni.
Nihce od vas ne bere svetovnih raziskav? A je kdo od vas preveril velikost luknjic v masko in velikost virusa? A?
Svetkrizbozji… neofevdalizem na pohodu. In podrepniki si natikajo obrazne plenice…
Ko sem bil se pobcek, so bile zgodbe kako revni niso smeli pogledati grajske gospode. Gledati v tla, biti podrejen. Danes so to maske in vsi trotlzihrbutlni se sploh ne zavedate, da ne marajo videti vasih obrazov.
Maske so v starih casih nadevali suznjem. Veliko lahko najtete na internetu na to temo.
In danasnji vratarji, ki maltretirajo ljudi? Hej, isti kot je bil grajski valpet: za drobtinice je pretepal tlacane.
Neofevdalizem, lastnistvo nad nami, ….
Jest penzionist mam cajt pa grem na jegermajstra.
fakmi…, 26.01.2022 ob 13:00
Varnostniki so … moralno falirani policaji. Mislim ej, vcasih smo takim dejali: vratarji. In skorajdapraviloma jim precej manjka med usesi.
Vi se tukajle izzivljate nad ljudmi in pozabljate, da je Anglija ukinila maske. Da evropske drzave ukinjajo maske. Da jih v ZDA prakticno nikjer ni.
Nihce od vas ne bere svetovnih raziskav? A je kdo od vas preveril velikost luknjic v masko in velikost virusa? A?
Svetkrizbozji… neofevdalizem na pohodu. In podrepniki si natikajo obrazne plenice…
Ko sem bil se pobcek, so bile zgodbe kako revni niso smeli pogledati grajske gospode. Gledati v tla, biti podrejen. Danes so to maske in vsi trotlzihrbutlni se sploh ne zavedate, da ne marajo videti vasih obrazov.
Maske so v starih casih nadevali suznjem. Veliko lahko najtete na internetu na to temo.
In danasnji vratarji, ki maltretirajo ljudi? Hej, isti kot je bil grajski valpet: za drobtinice je pretepal tlacane.
Neofevdalizem, lastnistvo nad nami, ….
Jest penzionist mam cajt pa grem na jegermajstra.
neki kompleksi manjvrednosti so vam s temi maskami ven izbili? Neke travme, ki s tem nimajo veze? Meni so bolj simpatični tisti, ki si nataknejo masko in si predstavljajo da so nekdo iz dr Hausove ekipe :).
No, ampak ti veš, da bo vse minilo. Da nič ne traja večno in vseeno se ti zdi smiselno vpiti kako je drugje. Ja svet je velik prostor. Veš kaj vse delajo drugje drugače? Ne nujno, da bolje in ne nujno, da slabše. Brez cepetanja, zariplega norenja in zapiranja vrat se mnogo dalj pride. Ljudje, ki se nimajo v oblasti in se ne znajo (vsaj začasno) samodisciplinirati niso sebi v ponos. Družbi tudi ne. Tako obnašanje je običajno značilno za dezerterje. Takšni pa sami naciji niso v korist. Vsi za enega, en za vse. Za soliste je prostor na samem, v družbi se drug drugemu damo v dar.
O čem ti to, 26.01.2022 ob 11:25
@dejmododat
Katere TE prodajalke? V TEJ trgovini??? Trgovin od tega trgovca je verjetno 100 + samo v naši državi.. Prodajalk pa še 10x več. Percepcija sveta ti dela težave 🙂 . Drugače pa absolutno ti dam prav, da se človeku s civilizacijsko pomanjkljivimi standardi higiene to tudi pove.
o čem jaz – o točno tej trgovini in o točno teh prodajalkah… Celje Spar Ljubljanska cesta… ne kar o enih ampak o točno teh prodajalkah , v točno tej trgovini.
Forum je zaprt za komentiranje.