Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Varanje- ne štekam

Varanje- ne štekam

Pa pomoje ti more biti kar hudo, da te mož ne šmirgla, pa še lepotica si in hodiš mimo njega v seksi perilu. Možu očitno dol visi zate, če vsi okoli vedo, da varaš pa misliš, da je mož res tako neumen, da ne čuti, da ga seksi žena vara. V nečem drugem more biti problem. Ali te sam tako dobro vara, mogoče je peder, v glavnem nekaj ga ziher drži. More biti prav bedno, ko je možu vseeno pa četudi ga varaš.

Pa si srečna, da tako živiš? Ob možu, ki mu je vseeno zate in z ljubimcem s katerim si filaš čustveno praznino, sex je itak le postranska zadeva… Ja, zato pa samozmanipulirani padajo na dolžino veze ne pa samo vsebino.
[/quote]

Ko je vsebina prava, je prava tudi dolžina . Ni prave vsebine, ni dolžine .

Tu vsebina ni prava, dolžina je pa že 27 let, tako da trditev ne drži.
pa še varanje, ki ga podpiraš, je vključeno, pa ji nič ne nuca.

Se strinjam .
Vendar gre še v drugo smer, da ni bilo govora o pravi vsebini, ko ni bilo dolžine .
Razen ko vlečeš tisoč odtenkov modre, da zapakiraš petdeset odtenov sive .
Nič ne podpiram . Verjetno je takšno tvoje negativno dojemanje le delček samomanipulacije .
😘

Ne, je jasno zapisala v svojih postih kako je pri njej.
seveda podpiraš, saj pišeš o tem večkrat, ne vleči se zdaj ven s svojo samomanipulacijo.
pač sprejmi se, kaj te je zdaj sram…

Sem kristalno jasno napisal, da se popolnoma strinjam s teboj v tem njenem delu . Vendar sem dodal še dugo smer (nadplošno), da nasplošno v zvezah ni bilo govora o pravi vsebini, ko ni bilo dolžine .
Res večkrat pišem konstruktivno provokacijo, zato er je moj namen že od vsega začetka odpirati oči, ne pa tebe ‘le kresnit’ . Tako da si lahko brez skrbi, ker res ne rabiš sedem letnega čiščenja astralne energije, prejete od mene .
Pa prosim te ne jezi, rad te včasih malo dregnem, ker te imam rad kot človeka. In tega me ni sram povedati . 🤝

ja itak ja, sam sebe prepričuj v karkoli hočeš, je to samo tvoja stvar, zato te jaz v nič ne prepričujem, medtem ko ti to rad počneš. Ko cilj ni uresničen pa drugo taktiko udarit..
Svoje jeze pa tudi meni ne podtikuj, jaz nimam razlogov za jezo.

Med komentatorji sem zaznal kar nekaj takšnih, ki so dobili šibka kolena in nekateri imajo tudi dva do več profilih imen. Če vam vsaj malo intiligenco dela, veste, da to pomeni, da je med nami veliko varalic in tako posledično tudi na tem forumu. Nekateri so dobili občutek po varanju Oz so se poistovetil z varalic zato ti na vse pretege svetujejo naj ne poveš Oz se vmešavas. Ne vedo pa da ljudje z vsaj še malo empatije do sočloveka čutijo v sebi, da to ni prav.. Vse preveč je že tega varanja, goljufanja, poniževanja drugega, da bi se nekateri obračali stran. In potem tem istim, ki se obračajo stran ne bi bilo prav, če bi se v njihovem primeru nekdo obrnil stran.
Če osebe ne poznaš ji mogoče ni dobro povedati direktno ampak ji posredno pomagati priti do spoznanja. Tudi jaz bi ti rad svetoval naj se obrneš stran pa se vprašam kaj pa tista moralna vrednota, ki jo je vse manj med nami in ki jo vsi tako radi vidimo.?

Pa morda ti ne počneš enako, z raznimi teorijami o mojem možnem kaznovanju žensk itd., ko tvoj cilj ni bil dosežen ? Glej, niti ni pomembno . Vsaj za mene je pomembno le to kar sem iskreno omenil v zadnjem delu prejšnjega zapisa .
In da ne boš presenečena, to mi je pomembno ne glede na to, ali te sploh zanima . 🌹🥀

Ne, jaz tebe ne omenjam, če si to preslikal nase, že veš zakaj in bo že nekaj na tem. 😉

Oukej.. 🤝
Lahko bi že vedel da si strastna 😇😂
🌹😘😘😘

Oukej.. 🤝
Lahko bi že vedel da si strastna 😇😂
🌹😘😘😘
[/quote]
Hja.. 😉
Kaj imaš s temi srčki danes?

Hja.. 😉
Kaj imaš s temi srčki danes?
[/quote]

Hja, verjetno bo JinJang – Napačno skenirana provokacija (kao zlo) in pa srčki z željo po razumevanju (ljubezen)
Tej trije zaporedni poljubčki/srčki v vrsti predvsem pomenijo, da sem mislil 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} iskreno v delu, ki sem ga že dvakrat omenil .
😘😘😘
😘😘😘
😘😘😘

Hja, verjetno bo JinJang – Napačno skenirana provokacija (kao zlo) in pa srčki z željo po razumevanju (ljubezen)
Tej trije zaporedni poljubčki/srčki v vrsti predvsem pomenijo, da sem mislil 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} iskreno v delu, ki sem ga že dvakrat omenil .
😘😘😘
😘😘😘
😘😘😘
[/quote]
Okej, ker si že ti.. 😉

Okej, ker si že ti.. 😉
[/quote]

Hvala Ti !
Se že lepše počutim, čeprav se že v osnovi vrhunsko .
Veš, si mi pred kratkim omenila, da je tvoje počutje neodvisno od drugih . No, naj dodam, da je tudi pri meni v osnovi tako, vendar oa ko gre za meni drage, ni povsem tako enostavno .
No, to je vsaj meni dokaz, da mi ni vseeno kaj si misliš in meni dokaz za ono že omenjeno .

L.b. ✌️

Hvala Ti !
Se že lepše počutim, čeprav se že v osnovi vrhunsko .
Veš, si mi pred kratkim omenila, da je tvoje počutje neodvisno od drugih . No, naj dodam, da je tudi pri meni v osnovi tako, vendar oa ko gre za meni drage, ni povsem tako enostavno .
No, to je vsaj meni dokaz, da mi ni vseeno kaj si misliš in meni dokaz za ono že omenjeno .

L.b. ✌️
[/quote]
Ah :)…
Nam dragi so tako in tako nekaj posebnega v naših srcih, vedno bodo.
Forumski napadalci pa spet nekaj drugega in teh “oboževalcev obeh spolov” imam jaz kar nekaj :DD

Ah :)…
Nam dragi so tako in tako nekaj posebnega v naših srcih, vedno bodo.
Forumski napadalci pa spet nekaj drugega in teh “oboževalcev obeh spolov” imam jaz kar nekaj :DD
[/quote]

Za dobrim konjem (ne vem če se lahko izrazim – za dobro kobilo 😀) se prah dviguje 👌
Pa naj ti enostavno laska, ali pa poskušajmo ‘razumeti’ te struje, energije..
Kaj imaš danes s temi :DD m, meni to zgleda kot dve posebi (individualni) breskvice z dvema magičnima gumbkoma 😂😂😂

Za dobrim konjem (ne vem če se lahko izrazim – za dobro kobilo 😀) se prah dviguje 👌
Pa naj ti enostavno laska, ali pa poskušajmo ‘razumeti’ te struje, energije..
Kaj imaš danes s temi :DD m, meni to zgleda kot dve posebi (individualni) breskvice z dvema magičnima gumbkoma 😂😂😂
[/quote]
Za dobro levinjo se prah dviguje ;)..
haha, ja kam ti misli uhajajo pa rastejo centimetri.. no, moram pa priznat, da je temu res lahko tako 😁😊..

Prav imate.jaz isto mislim.

Za dobro levinjo se prah dviguje ;)..
haha, ja kam ti misli uhajajo pa rastejo centimetri.. no, moram pa priznat, da je temu res lahko tako 😁😊..
[/quote]

Ok – Levinja .
😂 hja pozabljaš, da sem Bikec . No, neglede na zgornje dejstvo, moram priznati, da mi je še vedno lepo ‘riniti’ v/na določene misli, kot pa iskati oprijemljivo vtičnico . Tako da le nisem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oprijemljivec, in to kljub temu, da ob tem začutim oprijemljivo vanilijo 🤭

A si ženo vprašala, če mu ga vleče, dovoli analo??

Pa veš še, zakaj? Ker vem, koliko takih ima t.i. “odprte zveze”- tudi mojadva soseda jo imata; po 20ih letih sobivanja – hodita tudi zadnjih nekaj let že ločeno na dopuste,on s prijatli doma ko nje ni razlaga, kako je fajn, ni važn, če je debela al suha, samo da se fajn na q**rac nabije.. jah, OK, tudi je po eni strani za razumetmoškega…. Sta se pač izpela telesno, ampak zaradi materiala pa pač ne gresta narazen…. Njuna stvar – če jima tako paše, pa naj – saj nikomur ne delata ne materialne, ne psihične škode ( otroc že veliki in od doma). Tako da….. Misliš, da sem tako neumna, da bom šla sosedi to povedat? Briga me. Imata to dogovorjeno in kaj potem – njuna stvar! Jasno desc pri 50ih najbolj nori in hoče seme trosit naokoli, iz užitka še orgazmirat večkrat kot morda doma; sploh če je ženska več kot 5 let starejša od njega , pa ji niti zaradi mene morda ni več do seksa… Vsak po svoje, a ne ? Kaj a ji bom šla govorit – tvojemu se pa na q**rac nabijajo? Mi na kraj pameti ne pride. Sosedje smo. Že 20 let…
[/quote]

No, pa smo tam. Tebe nič ne briga, se ne vtikaš v druge, a imaš sosedovo življenje naštudirano v nulo, verjetno bolje od svojega. Vse podrobnosti veš, ampak tebe sploh ne zanima. Hahaha….
No, pa da boš še ti mogoče razumela, kako tvoj molk lahko prizadene. Ko sem zaključevala šolanje, sem imela resnega fanta, s katerim sva po mojem študiju načrtovala skupno prihodnost. Z veliko sreče sem takoj dobila službo in možnost vzeti kredit. Sem že skoraj dala tipu v roke gotovino, ko mi je prijateljica en dan kot iz topa izstrelila, kaj tip počne za mojim hrbtom. Seveda sem bila šokirana in najprej nisem verjela. Ko pa sem malce vohljala, sem hitro našla dokaz, da je res. Seveda so se takrat privalili mnogi prijatelji in kolegi, me moralno podpirat in mi stat ob strani in se zraven hvalili, da so vedeli, a bili tiho, ker ni njihova stvar. Danes po mnogih letih je samo tista, ki mi je odkrito povedala, kaj se dogaja, del mojega življenja in dobra prijateljica, ki ji bom za vse življenje hvaležna. Brez nje bi naredila veliko napako, izgubila veliko denarja in pa tudi časa za enega bedaka, pa da bi še kak otrok nastal vmes….. Tako sem še pravi čas šla svojo pot, po njeni zaslugi. Vsi ostali so bili nepreklicno skenslani. Hvala lepa za tako prijateljstvo. Od prijateljev ne pričakujem samo žuranja in veselega druženja, ampak da mi pomagajo in svetujejo, če vidijo, da sem zašla in to, da me opozorijo na fantovo jebbanje v glavo, spada zraven. In prav mirno lahko to primerjam s pretepom, ker taka izdaja hudo boli. Psihično trpljenje je zame veliko hujše od ene klofute. In bolj kot to, kar mi je fant naredil, me je bolela poteza prijateljev, ki se kao niso vtikali, so pa veselo gobcali za mojim hrbtom. Zato vedi, da je tvoj molk prav tako oster meč kot varanje.

Za tisto, ki me ima za bolj papežko od papeža. Ja, sem že povedala prijateljici, da jo partner vara in čisto mirno ji danes pogledam v obraz. Podobno kot jaz je reagirala tudi ona in mi rekla hvala, vsaj ena poštena, in sredinec vsem hinavcem, ki so bedaku pomagali prikrivati. Ok? Mogoče bi ali boste kdaj razumele, ko in če se boste znašle v vlogi prevarane. Takrat boste videle, kako molk drugih prizadene.

Ok – Levinja .
😂 hja pozabljaš, da sem Bikec . No, neglede na zgornje dejstvo, moram priznati, da mi je še vedno lepo ‘riniti’ v/na določene misli, kot pa iskati oprijemljivo vtičnico . Tako da le nisem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oprijemljivec, in to kljub temu, da ob tem začutim oprijemljivo vanilijo 🤭
[/quote]
Ne, ne pozabljam..
Zadnje čase se le zdi, da iščeš oprijemljivo vtićnico tule gor.. 😂.. edino če si na kaki monovski misiji hehe..

Pa pomoje ti more biti kar hudo, da te mož ne šmirgla, pa še lepotica si in hodiš mimo njega v seksi perilu. Možu očitno dol visi zate, če vsi okoli vedo, da varaš pa misliš, da je mož res tako neumen, da ne čuti, da ga seksi žena vara. V nečem drugem more biti problem. Ali te sam tako dobro vara, mogoče je peder, v glavnem nekaj ga ziher drži. More biti prav bedno, ko je možu vseeno pa četudi ga varaš.
[/quote]rad jo je nehal imeti že zdavnaj in mu popolnoma vseeno zanjo.

Mišljeno o dolžini q…. rca, ne let zveze, da smo si na jasnem….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close