Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vam je ta ženska lepa?

Vam je ta ženska lepa?

ni ravno greh .. je pa nesmisel ☺[/quote]

Ni greh, če si poročen s Štajercem. 🙂

Saj ne govorim za vse, ampak vem pa da so marsikomu pri nas bolj všeč ženske bolj svetle polti, svetlih las itd. No, jaz to definitivno nisem. :)[/quote]

No evo bikini ti bi bila po mojem okusu haha pa še intelektualka si :D[/quote]

Ja pa še nekaj italijanske krvi imam po babici. Ja, mogoče BI BILA, pa sem že oddana. 🙂

🙂 tudi jaz sem drugače razumela ko je rekel, da je najlepša Monica Belluci 🙂 🙂 Zanalašč narobe razumela 🙂

Drugače so zelo lepe tako Mendezova kot Zeta Jones, Bellucijeva kot tudi Angelina Jolie 🙂

[/quote][/quote]

Jaz nisem zelo ljubosumne sorte. Takrat sem bila pa itak še precej mlajša. Sem pa mal smotana, pa še zdaj, vedno, ko je kje kaj govora o Catherine Z. J. ali pa kakšen fim, v hecu rečem “o, poglej, najlepša ženska na svetu”. On pa samo zagodrnja: “Ja, ja, tega ne boš nikoli pozabila.”

Drugače pa je bila v Zorrotu še meni všeč, tako da ni panike. 🙂

[/quote]

O Jst [sup]aka Bog[/sup] pomagaj … kakšne grehe in neumnosti si pa počela v prejšnjih življenjih, da imaš sedaj takšno pokora ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Eden mojih najljubših romantičnih filmskih prizorov. Takoj za unim iz Mr. & Mrs. Smith. 🙂

[youtube]ofmBgLEsthU[/youtube]

Eo, še z moje strani ena dobra

http://www.dtlux.com/top_models/fotos/Natalia_Vodianova_2.jpg

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Eo, še z moje strani ena dobra

http://www.dtlux.com/top_models/fotos/Natalia_Vodianova_2.jpg%5B/quote%5DTa ima pa tak pogled kot Golfiševa….. :)))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]

O Jst [sup]aka Bog[/sup] pomagaj … kakšne grehe in neumnosti si pa počela v prejšnjih življenjih, da imaš sedaj takšno pokora ☺[/quote]

Če bi ti vedel kaj je šele njega doletelo… 🙂

Very NOT funny:)).

Very NOT funny:)).[/quote]Morbit res ni funny je pa res. :)) Kaj čmo lalgali pa ne bomo! :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

O Jst [sup]aka Bog[/sup] pomagaj … kakšne grehe in neumnosti si pa počela v prejšnjih življenjih, da imaš sedaj takšno pokora ☺[/quote]

Če bi ti vedel kaj je šele njega doletelo… :)[/quote]

po tem kar že tukaj vidim … je bil vsaj serijski morilec … če ne kaj hujega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Very NOT funny:)).[/quote]Morbit res ni funny je pa res. :)) Kaj čmo lalgali pa ne bomo! :))))[/quote]

Ja, naj pride resnica na plan, a ne:))). Aja, kdaj sva se pa srečala?:)) Moj spomin je res od zlate ribice:)).

No evo bikini ti bi bila po mojem okusu haha pa še intelektualka si :D[/quote]

Ja pa še nekaj italijanske krvi imam po babici. Ja, mogoče BI BILA, pa sem že oddana. :)[/quote]

No ja Bikini vsega pac clovek ne more imeti. Bova pa prijatelja haha 😀

A stara mama pa italijanka ja ni lepsga ko ena lepa furlanka haha : ))

Morbit res ni funny je pa res. :)) Kaj čmo lalgali pa ne bomo! :))))[/quote]Ja, naj pride resnica na plan, a ne:))). Aja, kdaj sva se pa srečala?:)) Moj spomin je res od zlate ribice:)).[/quote]Mislim….. pa si mi govorila s solzami v očeh, da ti bom ostal za vedno v spominu, zdej pa tole….. :))
Upam da imaš vsaj še mojo mob. št. 😀

Ja, naj pride resnica na plan, a ne:))). Aja, kdaj sva se pa srečala?:)) Moj spomin je res od zlate ribice:)).[/quote]Mislim….. pa si mi govorila s solzami v očeh, da ti bom ostal za vedno v spominu, zdej pa tole….. :))
Upam da imaš vsaj še mojo mob. št. :D[/quote]

Ups, nimam več…dej jo še enkrat objavi, kar tu na monu:))). Drgač bom spet padla v jok:))).

Meni je lepa. Pač kubanske korenine, te nikoli niso blond in krhke kot princeske. O okusih se pa menda ne razpravlja, avtor/ica, sam za info 🙂

samo dveh vrst babnic ne prebavljam (neglede na izgled, urejenost, barve česarkoli … )
tiste, ki meni branijo dregati vse ostale
in
od kolegov, ki kolegom branijo v mojo družbo

se da iz vsake “stisnit” tisto, da ima potem “tisti” pogled (OK, vsaj desci ji morajo pasati ☺ )

Bikini, zdaj pa razumem, zakaj pišeš o “običajnih svetlih lepotičkah nedolžnih otroških nasmeškov” malo posmehljivo. Ker sama nisi takšnega videza.
Pač žalostno, večina žensk najbrž zagovarja tip videza (barvi polti, las), kateremu sama ustreza. Vsi ostali so pa nekaj manj in si po njihovem ne zaslužijo moške pozornosti.
Meni pač ženske robatega, moškega obraza niso všeč. Te pa najdeš tako med arijsko, temnejšo kot latino raso – to ni pogojeno s svetlostjo in temnostjo kože. Tudi Jessica Alba je latino, pa ima lep ženstven obraz. Pa ne pozabimo na Indijke, ki so v obraz celi cuker.
Me pa zanima nekaj: zakaj moški, ki preferirate nek določen tip ženske (temen, temnolas) vedno omenjate samo Italijanke in latino? Kaj pa Indijke in Romkinje?
Za nekoga, ki je pisal o Arabcih: ne rabiš biti blond. Oni so čisto nori že samo na modre in zelene oči.

Oprosti avtorica, polna stereotipov si. Eva mendes moskega videza? Si na glavo padla? Folk zagovarja “svoj tip” videza, ostalega pa ponizuje?! Daj no. Ne glej tako deefenzivno na svet! Povsod vidis kritiko…

Meni so italijanke vsec, ker so lepe zenske in ker jih pac najbolje poznam.

Indijke so pa tudi meni vsec samo kdo bi sel zeno iskat v Indijo hehe : )))

Mendesova je svojevrstna eksotična lepotica 🙂 z veseljem bi rada srečala tiste, ki trdite da je grda, robata itd., zagotovo bom omedlela od vaše lepote 😛

Meni recimo se zdi robata, ampak to ne pomeni, da ni lepa. Zelo je lepa. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi me bilo strah te srečati, brez skrbi 🙂

Hočeš rečt, da si ti lepotica proti tem, ki trdijo, da je grda? 😉 A si pol sploh kaj drugačna (po razmišljanju) od teh, ki bi “jih rada videla”?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi me bilo strah te srečati, brez skrbi :-)[/quote]Lepota je relativen pojem 😉
Žabcu je njegova krastača najlepša stvar na tem svetu! 😉 :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close