Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vam je ta ženska lepa?

Vam je ta ženska lepa?

Spoznaj Mrs. Grdobe, Mrs. Gnilobe in Mrs. katastrofe

[img]http://www.theblaze.com/wp-content/uploads/2012/05/Screen-shot-2012-05-15-at-6.05.43-PM.png[/img]

[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIXgNEwWNWElmM1cbqusF7aemj0uCWQ9VQ8VUb4KH6YBIiif8j[/img]

[img]http://www.teamjimmyjoe.com/wp-content/uploads/2012/11/Funny-Mug-Shots-ugly-woman.jpg[/img]

So dobre ne matjazko…. morda v vaši vasi je to povprečje in pač grdih res ni ampak meni so te GRDE… pa verjetno kar vsakemu ki ima kolko tolko sprejemljiv okus…. če pa se tebi dvigne pri teh pa izvoli ENJOY!

Kera opica si ti matjazko… se vidi da si z vasi res 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hhaha vic leta je ni lepše kot taka fejst italijanka :D[/quote]

Saj ne govorim za vse, ampak vem pa da so marsikomu pri nas bolj všeč ženske bolj svetle polti, svetlih las itd. No, jaz to definitivno nisem. 🙂

Saj ne govorim za vse, ampak vem pa da so marsikomu pri nas bolj všeč ženske bolj svetle polti, svetlih las itd. No, jaz to definitivno nisem. :)[/quote]
najbolj se opazi žensko, ki se zna nesti … da kar “plava/plapola” med hojo ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Saj ne govorim za vse, ampak vem pa da so marsikomu pri nas bolj všeč ženske bolj svetle polti, svetlih las itd. No, jaz to definitivno nisem. :)[/quote]
najbolj se opazi žensko, ki se zna nesti … da kar “plava/plapola” med hojo ♥[/quote]

To pa tudi mene privlači, sploh ni nujno, da je neka posebna lepotica, ampak, da izžareva neko posebno energijo…da med hodo ne le plava, ampak kar lebdi….pa da ima nasmeh, ki tudi na oblačen dan prikliče sonce….

Bikini, koliko moških, toliko okusov. Hvala bogu, a ne? 😉 Sicer pa zdaleč ni videz edina stvar, ki dela žensko atraktivno.
Recimo kakšnim Arabcem ali Turkom bodo nek lepotni ideal blondinke, ker teh primanjkuje tam oz. jih praktično ni, spet kakšnemu Skandinavcu rjava Italijanka, mulat Brazilka, ker je tam pri njih zelo veliko bledih plavolask… Takšno strogo razvščanje žensk po barvi las, kože in velikost prsi glede na lepotne ideale, to je bolj najstniško predalčkanje, povsem nezahtevno delo, nekaj podobnega kakor kmetje razvrščajo kravice na sejmu, o čemer bi ti zagotovo več znala povedati Matkič in Sadni. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja Matjazko, ker ti definitivno ne počneš tega ane. A ravno ti si najbolj zagret, ko pade tema na žensko lepoto, in potem veselo lepiš svoje kandidatke, na katere vsakodnevno drkaš pred ekranom.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To smo že vsi pogruntal:). Matjazkotu ostanejo vsaj sanje:).

To smo že vsi pogruntal:). Matjazkotu ostanejo vsaj sanje:).[/quote]

Zlara ribica, na tvojo morsko sestrico tudi :)))
[img]http://hdiddydollar.files.wordpress.com/2010/01/sexy_mermaid.jpg[/img]

To smo že vsi pogruntal:). Matjazkotu ostanejo vsaj sanje:).[/quote]

Zlara ribica, na tvojo morsko sestrico tudi :)))
[img]http://hdiddydollar.files.wordpress.com/2010/01/sexy_mermaid.jpg[/img][/quote]

Ne razumem. Preveč domišljije ti kisa možgane:).

Bikini, koliko moških, toliko okusov. Hvala bogu, a ne? 😉 Sicer pa zdaleč ni videz edina stvar, ki dela žensko atraktivno.
Recimo kakšnim Arabcem ali Turkom bodo nek lepotni ideal blondinke, ker teh primanjkuje tam oz. jih praktično ni, spet kakšnemu Skandinavcu rjava Italijanka, mulat Brazilka, ker je tam pri njih zelo veliko bledih plavolask… Takšno strogo razvščanje žensk po barvi las, kože in velikost prsi glede na lepotne ideale, to je bolj najstniško predalčkanje, povsem nezahtevno delo, nekaj podobnega kakor kmetje razvrščajo kravice na sejmu, o čemer bi ti zagotovo več znala povedati Matkič in Sadni. :)))[/quote]

Se strinjam in tudi v praksi to potrjujem. 🙂

Sem pa še v časih samskega življenja od klenih Slovenskih fantov, s katerimi nismo našli skupnega jezika, slišala marsikaj. Tudi na račun barve las in kože. Pa kaj bi o tem…

Catherine Zeta Jones….zame ena najlepših….

Recimo kakšnim Arabcem ali Turkom bodo nek lepotni ideal blondinke, ker teh primanjkuje tam oz. jih praktično ni, spet kakšnemu Skandinavcu rjava Italijanka, mulat Brazilka, ker je tam pri njih zelo veliko bledih plavolask… Takšno strogo razvščanje žensk po barvi las, kože in velikost prsi glede na lepotne ideale, to je bolj najstniško predalčkanje, povsem nezahtevno delo, nekaj podobnega kakor kmetje razvrščajo kravice na sejmu, o čemer bi ti zagotovo več znala povedati Matkič in Sadni. :)))[/quote]

Sem pa še v časih samskega življenja od klenih Slovenskih fantov, s katerimi nismo našli skupnega jezika, slišala marsikaj. Tudi na račun barve las in kože. Pa kaj bi o tem…[/quote]

Zakaj pa se družiš s finimi metropolitanskimi uličarji? 😀 Pridi v gozdove južno od Ptuja, na ravnico ob Dravi, na katero se naslanjajo Slovenske gorice in Haloze, tu še živijo pristni divji moški! :)))

Matjazko ne deli ženske na grde in lepe, za njega je vsaka ženska lepa. Zanimivo pa, da potem lepi gor samo tiste, ki tudi dejansko so nadpovprečnega videza. Skratka, tipičen nakladač, ki si na forumu išče žensko pozornost, več kot očitno z diskreditiranjem moških uporabnikov in istočasno poveličevanjem samega sebe, nato se pa še poskuša spretno izvlečt iz tega s ciničnim slogom pisanja, da bi mu verjeli, da sem gor hodi samo za zabavo. Mene nisi prepričal fakeass punk, GFY.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

so povedale frendice, ja. ker ni drevja, da bi jih dostojno kam naslonili ali pa vsaj v senčko položili
rijete po bejbah kot divji prasci ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vedno so dekleta tista, ki jih poskušam prepričati, fantje zaenkrat še niso moja ciljna skupina. ;))

Sem pa še v časih samskega življenja od klenih Slovenskih fantov, s katerimi nismo našli skupnega jezika, slišala marsikaj. Tudi na račun barve las in kože. Pa kaj bi o tem…[/quote]

Zakaj pa se družiš s finimi metropolitanskimi uličarji? 😀 Pridi v gozdove južno od Ptuja, na ravnico ob Dravi, na katero se naslanjajo Slovenske gorice in Haloze, tu še živijo pristni divji moški! :)))[/quote]

Ma družim se z njimi toliko kot je nujno zaradi službenih zadev.
Zasebno mi je pa res ljubša družba Štajercev. 🙂

Ja njo je pa tudi moj, ko je bil aktualen film Zorro, razglasil za najlepšo žensko. Je ohtel povedat, da mu je všeč takšen tip žensk, jaz sem pa to malo drugače takrat razumela.:)

[/quote][/quote]

Hm, jest sem s takimi izjavami pred mojo najdražjo rajši previden…:)

Vedno so dekleta tista, ki jih poskušam prepričati, fantje zaenkrat še niso moja ciljna skupina. ;))[/quote]

Zaenkrat ja, samo še vprašanje časa, a ne?:) Včeraj si se spravil na enega fantiča, ki še ni bil polnoleten…kaj pa to???:)

ni ravno greh .. je pa nesmisel ☺

Vedno so dekleta tista, ki jih poskušam prepričati, fantje zaenkrat še niso moja ciljna skupina. ;))[/quote]

Zaenkrat ja, samo še vprašanje časa, a ne?:) Včeraj si se spravil na enega fantiča, ki še ni bil polnoleten…kaj pa to???:)[/quote]

Ojej, Goldfiševa, danes pa si neka razdražena?
Se zgodi, ponoči komarji pikali? 😀
Ne se toliko hudovati na dobre fante MONa. :)))
Lahko pa sem tudi bad guy, če so ti ti ljubši? 😀

Odlično mali! Bogu hvala da mi ni treba njega osebno poznati,kot sem že dejala,z njim nebi mogla še “kofeta” spit.Je človek ki se klečeplazi,je slinaste narave in kaj kmalu ti zabije nož od “pozadine..med rebre…Ne maram takšnih ljudi,kar naj bo v tisti zabačeni vukojebini,saj z drugimi koz z čebularji itak ne shaja…:)

Zaenkrat ja, samo še vprašanje časa, a ne?:) Včeraj si se spravil na enega fantiča, ki še ni bil polnoleten…kaj pa to???:)[/quote]

Ojej, Goldfiševa, danes pa si neka razdražena?
Se zgodi, ponoči komarji pikali? 😀
Ne se toliko hudovati na dobre fante MONa. :)))
Lahko pa sem tudi bad guy, če so ti ti ljubši? :D[/quote]

Polna luna je mimo, nimam razloga za razdražljivost:). Ti že veš v čem je point, saj si brihtna buča:)).

No evo bikini ti bi bila po mojem okusu haha pa še intelektualka si 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se strinjam zelo lepa ženska sam za to bi rabil kr dost dinarčkov haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Se strinjam zelo lepa ženska sam za to bi rabil kr dost dinarčkov haha 😀 :D[/quote]

mah, ni panike, dve plače dam skup, pa bo za en burek….sej najbrž ni zahtevna….:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close