v vezi, zaljubljena
Kakšna je “nora” spolna privlačnost? Ali te človek spolno privlači ali ne, tisti vmesni odtenki “bolj” ali “manj” so zgolj blamiranje 🙂 ko več ne veš kaj bi rad.[/quote]
Ne vem kaj je “nora” spolna privlačnost.
Ups, ali pa tega ne bi smela napisat… 😉
V glavnem, mislim da avtorica opisuje občutke pričakovanja, poželenja, občutke, ko se poigravaš z mislijo na zapeljevanje. To so tisti občutki, ko v neki osebi vidiš kandidata za izpolnitev nekega svojega ideala. Mislim, da gre bolj za izrazito željo v obleki možnega, kot kaj drugega.
Ne vem, naj sama pove.
Ojla!
Ste se kar precej razpisali vidim, kar je super, da pogledam še malo na stvari iz drugega stališča.
Drugače, kar se tiče spolne privlačnosti do partnerja; dejansko že na začetku najine zveze nisem čutila nekega hudega poželenja, ampak me je z drugimi karakteristikami prepričal, da sem šla v zvezo z njim. Prav tako sem še bila precej mlada in sem mislila, da jaz tega že ne potrebujem, da to pa res ni tako važno, kot je napisala zmedena samica, zdaj pa vidim, da je to tudi ZELO VAŽEN faktor v zvezi.
Kaj jaz vem, mogoče pa samo začetno vznemirjenje, metuljčke ko je še vse sveže pogrešam, čeprav ne vem kako naj si to ustvarim v obstoječi zvezi.
Robi, super primerjava 🙂 Čeprav jaz se še nisem v novem BMW-ju peljala, da bi ga lahko s starim avtom primerjala 🙂
No, samo da ne boš zdaj spoznala, da spolna privlačnost le ni tako zelo pomembna in je na dolgi rok bolj pomembno še vse kaj drugega. Recimo to, kar si imela pri zdajšnjem partnerju. Mogoče pa dobiš oboje pri novem. Kdo bi vedel?! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.