Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › V mariborski porodnišnici zašuštrali dojenčka

V mariborski porodnišnici zašuštrali dojenčka

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 0000, 29.01.2022 ob 16:36

teremotič, 29.01.2022 ob 16:27

Anonimno 0000, 29.01.2022 ob 16:15

moi190, 29.01.2022 ob 16:07

Anonimno 0000, 29.01.2022 ob 16:00

moi190, 29.01.2022 ob 15:57

Anonimno 6537, 29.01.2022 ob 15:42

Med carskim rezom je dojenček utrpel vreznino in umrl. To so naši doktorji, ki zahtevajo še večje plače. Žalostno in sramotno kam smo prišli.

kje je zdaj una mlada zdravnica neka dobrovoljc al kaj je, ki je dajala primerjav3, da ko gre kaj narobe pa pride v porodno zdravnik, ker on vse resi, da babica je kao nic..

vse je bilo v smislu boja za place kako je zdravnik pomemben..

in zdaj naj pa se noai odgovornost, ce je pri rutinskem posegu zaklal otroka… oprostite ampak zdravnik mora biti toliko strokoven, da zna zarezazati in prerezati vse plasti tako, da ne poskoduje otroka.

in ja pri operacijah lahko pridw do zapletov, samo ce zdravnik naredi napako pa to pac NI ZAPLET, KI SE SLUCAJNO ZGODI… porezan otrok se ne zgodi, ampak ga je moral nekdo porezati…

zdaj pa, se glede tega, da je bila mamica pri porodu v 6. mesecu… ocitno je bilo nekaj narobe.. no me zanima, ce bo kdo povedal, ce je bila slucajno cepljena in ce je bil tako zgodnji porod posledica tega… me zanima, ce bodo vse posteno po edali zakaj je slo.

Vsekakor pa zdravnik mora niaiti odgovornost… porezan otrok zagotovo ni bil v maternici od orej, nekdo mu je to naredil… in ta nekdo je lahko samo porodnicar

Se strinjam, ampak ne moreš tega za ta primer govorit pa kazat s prstom kdo je kaj kriv če se še sploh ne ve kaj je šlo narobe in v kakšnih okoliščinah se je to zgodilo.

ja ne vemo vsega ne vemo tocno natancno kaj je bilo, vemo pa da je otrok imel ureznino…

z ureznino se ni razvijal v maternici, nekdo mu jo je naredil, lahko samo porodnicar… in za to je odgovoren… pa ni vazno ali je bila dejansko ureznina vzrok smrti ali ne… zdravnik pac mora biti toliko strokoven, da zna poseg tako opraviti, da ne poskoduje ne mame, ne otroka…… za to se izobrazuje… da opravi poseg brez povzrocenih skodljivih poskodb…

ker ce ne bi lahko vsak rezal trebuh cez plasti in vzel otroka ven..

pa vemo da tega ne sme poceti vsak, ravno zato ker je zato tukaj za to strokovno usposobljena oseba, ki je dolzna in sposobna to opraviti varno…

torej ce tega ne opravi varno je za to odgovoren.

Ko se pa poroča o kovidu pa verjetno ne verjameš vsega na prvo žogo ane.

Hočem povedat da treba počakat da se ugotovi. Namreč eno je če je zdravnik malomaren in carskega reza ni opravil tako kot bo moral, drugo pa je če je prišlo do kakšnih nepričakovanih komplikacij, lahko pride do krvavitev in vidno polje ni najboljše. Takrat moraš odreagirat hitro, zgodi se lahko marsikaj.

Torej hočeš reči, da mogoče zaradi krvi ni videl in je pač kar nekam zarezal? A se hecaš? V bolnicah pri operacijah je vedno kri, imajo zadeve, ki posrkajo kri, da se lahko vidi in pelje operacijo dalje. Če je zarezal v otroka, je to ZDRAVNIŠKA NAPAKA. In imel je “precejšnjo” ureznino, torej bi lahko zaradi nje tudi izkrvavel. Zato preiskava.

Obdukcija je pokazala, da je imel precejšnjo ureznino, zato preverjajo, ali je otrok umrl zaradi zdravniške napake.

Pravim samo da so primeri še posebej ko gre za carski rez, ko se moreš odzvati karseda hitro, primeri ko pride to tega da je v interesu rešitev mame in ne več otroka. Kar se tiče krvavitev pri carskem rezu je to enih največij krvavitev kjer lahko izkrvaviš v sekundah in pri tem še ti sesalke ne pomagajo. Medicina je zapletena in včasih ena stvar ni tako jasna kot se zdi na prvi pogled.

Pa kaj ti resno opravičuješ uboj otroka med carskim rezom? Veš, kolikokrat mora zdravnik to narediti pod nadzorom, preden lahko samostojno operira? Al misliš, da dajo enemu začetniku nosečnico v roke? To je čisto šalabajzerstvo! Nekdo je bil površen.

Ko greš brat, se rezi novorojenčkov sicer dogajajo v 1 % carskih rezov, nikakor pa taki, da bi otrok umrl!!!

Zenska je bla v 23. tednu , tko da otrok ni mel sans za prezivetje. Preden se monovski dohtarji razpocte.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 17:06

Pa kaj ti resno opravičuješ uboj otroka med carskim rezom? Veš, kolikokrat mora zdravnik to narediti pod nadzorom, preden lahko samostojno operira? Al misliš, da dajo enemu začetniku nosečnico v roke? To je čisto šalabajzerstvo! Nekdo je bil površen.

Pa dobro a sem kdaj mogoče rekel da to opravičujem. Jaz se s tabo čist strinjam, nevem pa zakaj ste ljudje tako zaletavi vedno in po prvih informacijah že takoj napadate. Če se izkaže da je zdravnik malomarno nardil carski rez potem je itak odgovoren. Moj point pa je v tem da se ene stvari pač zgodijo zaradi takšnih ali drugačnih okoliščin.

teremotič, 29.01.2022 ob 16:47

moi190, 29.01.2022 ob 16:27

O pa ja, 29.01.2022 ob 16:13

Carski rez je poseg v narkozi. Pri vsakem posegu obstaja nevarnost.

CR naredijo, da rešijo mamo in dojencka pred zapleti naravnega poroda. To ni odločitev zaradi strahu pred porodom.

Menim, da so naši strokovnjaki zelo dobri saj vsaj nekje kraljujejo v vrhu po živorojenih otrocih pri porodu v svetovnem merilu.

Še enkrat… CR ni odločitev tako kot epiduralna ali porod v vodi… na željo ampak tehten premislek v dobro mame in otroka.

Se pa na vsake toliko zgodi neljub dogodek. Je pa seveda za novopečena starša šok.

So pa zavarovani za take napake in mislim da lahko dobite neko odškodnino porodnišnice, ne pričakujte pa milijonov.

omoj bog… kaj koga briga denar a mislis, da bo ljudem denar poplacal izgubljenega otroka…

predstavljaj si da si vzgojiteljica in po pomoti v skupini otrok das otroku hrano na katero je alergičen in ne ne sme dobiti… dobil bo recimo izpuscaje, sicer nic drugega hujsega, ampak tozena bos za malomarnost, za ogrozanje zdravja…

torej ti bos odhovarjala… zakaj potlje beli bog nikoli ne za svojo napako osebno… pa je mastno placan za svoje delo… temu primerno bi motal toliko odgovorno tudi ravnati…

in ker ne odgovarjajo osebno tudi ne cutijo nobene isebne odgovornosti… oni vedo, ce kak zaserjem, pride zavarovalnica in plava, briga mene in gre dalje… ce bi pa osebno odgovarjal pa bi se krepko bolj potrudili pri svojem delu… spomnim se gospe Kališnik mislim, da je, ki je rekla, ce bi bile  v porodnih kamere bi bilo marsikaj drugace z vidika odnosa osebja… marsikaj bi razkrile kaj se dogaja in kaj pocno… njena puncka ima cerebralno  od rojstba ker so jo zasustrali pri porodu

Ja, zanimivo pa je, da ravno tisti z enormnimi plačami, ki naj bi jih imeli zato, ker imajo veliko odgovornosti, nikoli ne odgovarjajo za svoje napake. Če pogledaš od vrha države dalje, do gospodarstvenikov, ki so izcuzali državne firme (par jih je šlo malo kao sedet, v odprti oddelek, vse udobje v zaporu, čez vikend pa domov, unih milijonov pa nikoli niso vrnili), do dohtarjev, ki zajebejo bolnika, potem pa nič od nič. Odmevnih primerov, ko so zdravniki zajebali in so svojci šli v medije z zgodbo, je malo. Veliko več je takih, kjer se zadeve ne odvijajo na očeh javnosti. Moji mami so odkrili raka 2 leti prepozno. Limfom. Dermatologinja ji je dajala neka brezvezna mazila leto in pol, njej se je pa cedilo iz ran na nogah. Ko je taka na mojo izrecno zahtevo (sem se morala kregat z njeno dohtarco) prišla na urgenco, so jo z rešilcem poslali v Lj na dermatološko, tam so pa drugi dan ugotovili, da gre za limfom in vprašali, kaj smo delali toliko časa. Po 3 mesecih je umrla, prej mobilna, živahna, živa, stara 76 let. Sem šla z njeno dokumentacijo, ki sem jo zahtevala, na vse možne inštance, dajala not prijave, da je dotična dermatologinja naredila napako, da je ni poslala naprej. Nič od nič, kot bi se delali norca. Baje je postopala pravilno, ker je morala najprej vse ostalo izločit. Nič ni izločevala, leto in pol ji je mazila dajala, to je bilo vse!! Ampak ne dosežeš nič. Morda odmevni medijski primeri kot v primeru dečka Bora Nekrepa, pa še to so se morali starši jajcati leta in leta. Ogromno drugih primerov, ki je stran od javnosti, pa ne dosežeš nič.

Odgovarjajo tisti reveži na minimalcih. Če se sestra zmoti in da kakšno napačno zdravilo, pa pride do posledic, bo seveda odgovarjala. Ali pa če kaj naredi bolničarka. Ali kot v primeru tistih prascev dohtarjev, ki jim je hišnik kartice štempljal, pol je pa hišnik šel sedet, idiotom zdravnikom so pa “ustni opomin dali”. To je to!

tocno tako posvecena bela banda ne odhovarja nic in nikoli… odgovarjajo varnistniki in podobni… bela mafija nikolo in to rezultita v tem, da jim. je vseeno in jih briga, ce bodo nekoga ubili, njim dol visi, vedo, da, se jim. nic ne bo zgodilo… ce bi oa vedeli, da bodo odgovarjali osebno z izgubo službe, licence ali sli sedet, bi se pa bolj odgovorno in strokovno obnašali…

iskrene sozalje za vaso mamo… izgivor njihov je glup, jer zdravnik mora nahprej najhujse možnosti izključiti… torej najprej bi morala izkljuciti koznost raka… ampak zal je tako da bodo zdaj posveceni med svojimi zasciteni, neke notranje komisije jih bodo zascitile z lazmi… zgodilo se ne bo nic… poglejmo kje je primer, ko so mamici iz trbovelj ubili dvojcka… se zdaj ni epiloga, da bi kdo odgovarjal…

ljudje oa so v nemilosti njihovih odlocitev…

in za tisto ki pravi, da jw caraki rez resite mame to sploh ni res carski rez je op ja ko je nuja in za namene resitve otroka IN mame… in oni so strokovnjaki izurjeni za takw primere, da morako znati ukrepati  na hitro… tako da nuja nikakor ne more biti izgovor za napake… ves koliko je nujnih urgentnih primerov… za to so usposoblheni da v takih stanjih resujejo zivlhenja, ne pa se zaradi nuje pobijajo ljudi in delajo napake…

Dete je imelo 615 gramov in dopolnjenih 22 tednov in nekaj dni.

Žal, zelo žal, tudi če bi bil carski rez uspešen, bi zelo verjetno otrok nosil posledice prezgodnjega poroda celo življenje.  Malo verjetno, da bi bil zdrav.

Rešili pa so mamo.

Tako to je, 29.01.2022 ob 17:26

Dete je imelo 615 gramov in dopolnjenih 22 tednov in nekaj dni.

Žal, zelo žal, tudi če bi bil carski rez uspešen, bi zelo verjetno otrok nosil posledice prezgodnjega poroda celo življenje.  Malo verjetno, da bi bil zdrav.

Rešili pa so mamo.

Meja je 23 tednov. Poznam primer polkilske dojenčice, rojene s šestimi meseci, ki je pri desetih letih popolnoma zdrava. Kakšna opravičila še, no? Medicina pri nedonošenčkih nenehno napreduje.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 17:32

Meja je 23 tednov. Poznam primer polkilske dojenčice, rojene s šestimi meseci, ki je pri desetih letih popolnoma zdrava. Kakšna opravičila še, no? Medicina pri nedonošenčkih nenehno napreduje.

To So posamezni primeri, ki prezivijo. Vecina pa ne

Kakšno razpihovanje. V izjavi so povedali, da je bil otrok mrtvorojen, torej je bil najverjetneje mrtev že preden je dobil ureznino. Sicer pa se da to z nadaljnjo obdukcijo dokazat oziroma ovržt. Kar pa je v postopku. Še dobro, da so rešili vsaj mamo. Ni pa ne prvi ne zadnji tak dogodek, žal, saj nismo vsemogočni. Tragično je, ni pa šokantno. Eni razpihujete z lažnim moraliziranjem, v resnici se pa hranite s tujo nesrečo, da lahko zganjate vik in krik.

moi190, 29.01.2022 ob 16:19

Eh res, 29.01.2022 ob 16:05

Za take primere imajo v tujini zavarovalnice. One izplačajo odškodnine. Verjetno niso ravno vesele, če isti doktor večkrat zašuštra. Ampak ljudje nismo roboti, žal delamo napake, tudi zdravniki.

Zakaj pri nas bolnice niso tako zavarovane, da bi izplačevale odškodnine,  je pa že druga tema. Sicer je pa naše zdravstvo res neka posebna loterija .. za posvečene.

ves kaj je tukaj drugace… gre za življenja in zdravje…  ljudje, ki niso na odgovornih delovnih mestih naredijo napako pa odgovarjajo veliko bolj kot pa ti dohtarji, ki so mastno placani, delajo zavestno z življenji ljudi in zdravjem, odgovarjajo pa oni najmanj…oz. nic…

ti povem primer… delala sem v podjetju proizvajalca pijac… nekomu, ki je vnasal podatke za tisk nalepk  z vsebnostjo se je zgodila napaka… posledicno je bila ena serija nalepk napacno stiskana da obvestilo o ce se ne motim vsebnosti sladkorja ni bilo pravo… ena stranka je to ugotovila, ces, a njen otrok tistega ne bi smel piti, ce bi bilo obvestilo pravo, tako pa je bila zavedena… in sledili so odvetniki, in vse tako dalje…

evo… v takem. primeru odgovarjajo zaposleni in to osebno.. samo med belo mafijo nihce nikoli ne bo odgovarjal… oni imajo zavarovalnice, da zanje izplacujejo odskodnine… nope sami osebno bi morali. odgovarjati… zato pa je tako, ker se jim hebe, ker itak zavarovalnica za njihove pidarije placa dnar, njim dol visi, koga poskodujejo ali celo ubijejo in gremo naprej…

ko pa raznese tam plinovod, pa delavec iz terena vzdrzevalec direktno osebno odgovarja, nobene zavadovalnice ni, ki bi zanj odskodnine placevala… osebno morajo odgovarjati..

in ker bela mafija nima nobene osebne odh. zato pa delajo grozljive stvari in jim. dol visi za posledice. Se prevec so placani.

glej, več kot očitno iz tebe govorijo čustva in ne razum. Napake se žal dogajajo tudi takrat, ko se ne bi smele, pa se, ok?

Vidi se da prav posebej visoke izobrazbe nimaš, zato težko sodiš o zdravniškem delu in njihovih napakah. Sej  pravim, delajo napake, ampak kaj bi ti ukinila zdravnike al kako?

.

.

.

Drugač pa poznam moškega 30+, ki je bil rojen z nekaj čez 500 grami in je z njim vse ok. Lahko bi bilo pa tudi drugače ..

Poklicali so policijo, ki bo raziskala. Že ko gre pri samem človeku kaj narobe, je grozno. Če je še kdo udeležen, je pa vsaj dvakrat grozno. Kaj točno je tu, sedaj še nihče ne ve. Linčanje v naprej pa tudi ni prava pot. Jeb*a, ko kdo umre.  Ne zavidam nikomur. Ne družini, ne v bolnici. Roditi je morala po šestih mesecih. Tveganje za tudi biti noseča, je miljon stvari lahko.  Zato naj se počaka na uradno razjasnitev. So pa sami javili, lahko da tudi ne bi. Splet okoliščin morda. Ne vem. Kot ne nihče drug trenutno.

Žabe, 29.01.2022 ob 17:49

Kakšno razpihovanje. V izjavi so povedali, da je bil otrok mrtvorojen, torej je bil najverjetneje mrtev že preden je dobil ureznino. Sicer pa se da to z nadaljnjo obdukcijo dokazat oziroma ovržt. Kar pa je v postopku. Še dobro, da so rešili vsaj mamo. Ni pa ne prvi ne zadnji tak dogodek, žal, saj nismo vsemogočni. Tragično je, ni pa šokantno. Eni razpihujete z lažnim moraliziranjem, v resnici se pa hranite s tujo nesrečo, da lahko zganjate vik in krik.

Kakšen pa misliš, da bo, če je bil porezan, kot mrtvorojen?

Jaz nikogar ne obsojam – razen v primeru, da se izkaže, da je otrok umrl zaradi ureznine. V tem primeru ni opravičila za zdravnika. Ga ni.

Hjj, 29.01.2022 ob 17:37

To So posamezni primeri, ki prezivijo. Vecina pa ne

In kaj hočeš s tem povedat? Da je vseeno, če je otrok umrl, ker je itak mala možnost, da bi preživel? A si Hitler?

V množini ednini dvojini, 29.01.2022 ob 17:56

Poklicali so policijo, ki bo raziskala. Že ko gre pri samem človeku kaj narobe, je grozno. Če je še kdo udeležen, je pa vsaj dvakrat grozno. Kaj točno je tu, sedaj še nihče ne ve. Linčanje v naprej pa tudi ni prava pot. Jeb*a, ko kdo umre.  Ne zavidam nikomur. Ne družini, ne v bolnici. Roditi je morala po šestih mesecih. Tveganje za tudi biti noseča, je miljon stvari lahko.  Zato naj se počaka na uradno razjasnitev. So pa sami javili, lahko da tudi ne bi. Splet okoliščin morda. Ne vem. Kot ne nihče drug trenutno.

Vsaj nekdo razumen tu gor.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 18:02

In kaj hočeš s tem povedat? Da je vseeno, če je otrok umrl, ker je itak mala možnost, da bi preživel? A si Hitler?

Skoda Ker taki ne ostanete doma in se sami zdravite tako kot covid. Hocem reci le, da je bilo tukaj nekaj mocno narobe z mamo ali otrkom, sicer do prezgodnjga poroda na bi prislo. In da vecina s 600 gr ne prezivi. Ce pa ze pa samo zaradi zdravniske pomoci in medecine.

Preden se odstranim samo to povem. Ljudje ste zaletavi ko ne vem kaj. Ko pa pride ven novica da je v intenzivni negi nevem 20 letni otrok zaradi covida potem začnete dvomit u p…m.. Ugotavljat al je to sploh res… Pa potem pisat kak vsi lažejo. Ko pa pride ven to pa se vsi zaletite v eno stvar ko nimate še celotne slike.

Hjj, 29.01.2022 ob 18:07

Skoda Ker taki ne ostanete doma in se sami zdravite tako kot covid. Hocem reci le, da je bilo tukaj nekaj mocno narobe z mamo ali otrkom, sicer do prezgodnjga poroda na bi prislo. In da vecina s 600 gr ne prezivi. Ce pa ze pa samo zaradi zdravniske pomoci in medecine.

??? Narobe je bilo samo to, da se je porod sprožil. Za to je lahko pa nešteto razlogov. Niti slučajno to ne pomeni, da je bila recimo mamica življenjsko ogrožena. Otrok ja, najverjetneje – saj zato se pa dela carski rez. Da se otroka reši, ne, da se ga ubije. Kaj sploh hočeš povedat s tem? Da ni nič narobe, če ga je zdravnik ubil, ker s 600 grami itak najverjetneje ne bi preživel? Leta 2021?

Da zadeve ni treba niti raziskat? Kaj? Da se zdravnikom ne sme nič očitat? Da so nad zakoni, nedotakljivi? Pojasni.

Poznam primer, ko je mamica rodila v 23. tednu zaradi neke posebnosti v krvi, zaradi katere ni bila sposobna donosit otroka. Otrok preživel. Po pol leta v bolnišnici vse v redu. Pol kilce. Žal pa ne pri nas. Pri nas otroke očitno mesarimo.

Na območju odukciji je bilo ugotovljeno, da ima otrok ureznino.. Ampak na koncu nic ne bo iz tega, zdravniki si bodo ze oprali roke.

okthfgsš, 29.01.2022 ob 18:40

??? Narobe je bilo samo to, da se je porod sprožil. Za to je lahko pa nešteto razlogov. Niti slučajno to ne pomeni, da je bila recimo mamica življenjsko ogrožena. Otrok ja, najverjetneje – saj zato se pa dela carski rez. Da se otroka reši, ne, da se ga ubije. Kaj sploh hočeš povedat s tem? Da ni nič narobe, če ga je zdravnik ubil, ker s 600 grami itak najverjetneje ne bi preživel? Leta 2021?

Da zadeve ni treba niti raziskat? Kaj? Da se zdravnikom ne sme nič očitat? Da so nad zakoni, nedotakljivi? Pojasni.

A Ni ta teden umrla zenska na Poljskem, ker dohtarji niso hoteli odstraniti ploda?

Pa groza no, kakšni izrazi. Če je tvegano, tudi tak izraz uporabite?

Tisti, ki pravite, da večina dojenčkov, rojenih s 600 g ne preživi, se zelo motite. Ravno obratno je, če je otroček zdrav, preživi. Sama sem imela 530g pred točno 56 leti, ko se je mami sprožil porod, ker je nekaj težkega dvigovala. Že takrat v stari Jugi so me rešili in nisem bila noben medicinski fenomen. Mama pravi, da bi me lahko položila v dlan ene roke ,tako mala sem bila. Skratka, v inkubatorju 3 mesece, potem pa sem normalno rasla in se razvijala, končala fakulteto, nič ni narobe z menoj, nikoli nisem zaostajala za vrstniki, morda le v prvem letu življenja, potem sem jih hitro dohitela. Tudi trojčki se velikokrat rodijo tako majhni in v veliki večini vsi brez posledic preživijo. To, da bi itak šlo kaj narobe, je nesmisel!

ni res, 29.01.2022 ob 19:07

Tisti, ki pravite, da večina dojenčkov, rojenih s 600 g ne preživi, se zelo motite. Ravno obratno je, če je otroček zdrav, preživi. Sama sem imela 530g pred točno 56 leti, ko se je mami sprožil porod, ker je nekaj težkega dvigovala. Že takrat v stari Jugi so me rešili in nisem bila noben medicinski fenomen. Mama pravi, da bi me lahko položila v dlan ene roke ,tako mala sem bila. Skratka, v inkubatorju 3 mesece, potem pa sem normalno rasla in se razvijala, končala fakulteto, nič ni narobe z menoj, nikoli nisem zaostajala za vrstniki, morda le v prvem letu življenja, potem sem jih hitro dohitela. Tudi trojčki se velikokrat rodijo tako majhni in v veliki večini vsi brez posledic preživijo. To, da bi itak šlo kaj narobe, je nesmisel!

Imas Posledice to je neverjetna laznivost.

glej, več kot očitno iz tebe govorijo čustva in ne razum. Napake se žal dogajajo tudi takrat, ko se ne bi smele, pa se, ok?

Vidi se da prav posebej visoke izobrazbe nimaš, zato težko sodiš o zdravniškem delu in njihovih napakah. Sej  pravim, delajo napake, ampak kaj bi ti ukinila zdravnike al kako?

Sicer ni namenjeno meni, pa vendar. Ja, napake se dogajajo, ampak za napake po navadi odgovarjamo. Tudi če je iz malomarnosti, izčrpanosti itd. Odgovarjamo, posebej če imamo v ta namen nadpovprečno plačo. Če ena bančna uslužbenka naredi napako za 3000 evrov, jih bo morala vrniti iz svojega, ne? Zakaj torej ne bi odgovarjali tudi zdravniki, če so naredili napako? Ne moreš reči, eh, pač sem zašuštral, ampak napake se dogajajo, gremo dalje!! Nihče ne bi ukinil zdravnike, bi jim pa naložil maksimalno odgovornost, če do napake pride, naj bodo odgovorni kot vsi ostali ljudje po različnih službah. Še toliko bolj, glede na njihove enormne plače!!

Hjj, 29.01.2022 ob 19:09

Imas Posledice to je neverjetna laznivost.

?? O čem pa lažem? Na dan z besedo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close