Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Komendi barvali krožišče – kje je policija?

V Komendi barvali krožišče – kje je policija?

Komendski hekerji že iščemo ip naslove za tiste, ki tukaj pisarite o tem da ne bi smeli proslavljati!

Kakšni hekerji neki? V komendi so samo kmetavzi, ostali so se zaradi neugodnih življenjskih pogojev, ki jih ti kmetići povzročajo, raje izselili drugam.

Hahaha, zato je pa v Komendi simpl kupiti parcelo ali pa stanovanje…aneee…vse je prazno, pa kar napol zastonj. Srcek sanjaj. Vsak mesec vec priseljencev.

Me ne vidijo v tej luknji! Sem v Mengšu in je precej bolje!

Odgovor na objavo uporabnika
n šans, 19.07.2021 ob 14:13

Me ne vidijo v tej luknji! Sem v Mengšu in je precej bolje!

Še večje selo.

komendski hekerji, 19.07.2021 ob 13:38

Komendski hekerji že iščemo ip naslove za tiste, ki tukaj pisarite o tem da ne bi smeli proslavljati!

Eh, ne rabijo preveč iskati, ker gre samo za eno ali dve budali, ki piše pod več niki.

Zakaj se ne bi veselili. Ljudje se veselijo tujega uspeha po njegovem velikem trudu in verjetno odpovedovanju družine v njegovih mlajših letih.

Tisti in vse tiste, ki se zgražate nad občino ker so prebarvali krožišče.

Če ste ali si tako pameten, potem moraš vedet, da so krožišča bolj v državnih, ali vsaj regionalnih cestah.

Boste morali po državi udarit, da se vam vaš žolč ne bo razlil.

SREČNO kolesarju in bodite še vnaprej ponosni na sokrajana.

krožno križišče, 19.07.2021 ob 08:26

Tu gre za uničevanje tuje lastnine, tako avtomobilov, ki se bodo vozili čez rumeno barvo, kot občinske lastnine, saj bo treba prebarvat nazaj. Ko je nekdo v Medvodah zlil šampon na fontano v krožišču, ga je takoj preganjal policija, tu pa nič!

G.Š. is that you? 🙂

A si 10 mesecev nazaj isto tako jokcal, ko so ga prav tako pobarvali – z istim namenom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close