Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Komendi barvali krožišče – kje je policija?

V Komendi barvali krožišče – kje je policija?

Tu gre za uničevanje tuje lastnine, tako avtomobilov, ki se bodo vozili čez rumeno barvo, kot občinske lastnine, saj bo treba prebarvat nazaj. Ko je nekdo v Medvodah zlil šampon na fontano v krožišču, ga je takoj preganjal policija, tu pa nič!

Daj povej no svoj naslov pa TRR ,da ti nakažem za škodo, ki se je zgodila na tvojem avtu zaradi barve.

Seveda pa moraš prej poslati dokaze. Kaj ti je kako kolo stran padlo, izpadlo steklo, luč počila…?

To so pa kmetavzarji..

V vsakem primeru je treba prej na občino dat soglasje, ker je njihova lastnina. Tega verjemam da ni, zato gre tu za uničevanje tuje lastnine. Da soglasje za zaporo ceste ne omenjam. Žalostno, da so bili zraven še gasilci.

Odgovor na objavo uporabnika
krožno križišče, 19.07.2021 ob 08:26

Tu gre za uničevanje tuje lastnine, tako avtomobilov, ki se bodo vozili čez rumeno barvo, kot občinske lastnine, saj bo treba prebarvat nazaj. Ko je nekdo v Medvodah zlil šampon na fontano v krožišču, ga je takoj preganjal policija, tu pa nič!

In najhujša nočna mora je: “Imeti nekoga kot ti za soseda”

krožno križišče, 19.07.2021 ob 09:00

V vsakem primeru je treba prej na občino dat soglasje, ker je njihova lastnina. Tega verjemam da ni, zato gre tu za uničevanje tuje lastnine. Da soglasje za zaporo ceste ne omenjam. Žalostno, da so bili zraven še gasilci.

Kak pa daš na občino soglasje? Praviš, da je njihova lastnina, zakj bi torej moral dati soglasje na občino?

Daj no povej kako se je uničil tvoj avto, da ti denar nakažem.

Pa povej kaj od tvoje lastnine so uničili?

A se ti je mudilo domov žajfnice gledat ali pa jokat na mon pa je bila zapora na cesti? Ja, jaz ti predlagam, da kar tožbo vložiš, ker si zamudil 593. del svoje žajfnice.

kdaj?

Avtorica, veš kako se mi smiliš. Verjamem, da so ti naredili neizmerno škodo.

Še kar vreščiš po Komendi ali si se že umirila?

Če si se že umirila, lepo počasi razloži kako si bila oškodovana, kaj vse se ti je zgodilo. Sigurno ti lahko pomagamo.

Mene je vedno kar malo sram, da sem Slovenka, ko kažejo te naše “navijače”, zariple in nažgane bajsije, kako tam poplesujejo in skačejo kot eni idioti in delajo škodo. Vsak izgovor je dober za veselico, po moje okrog polnoči že niso več vedeli, kdo Pogačar sploh je.

Ti pijanci že prej niso vedeli, kdo to je, samo izkoristili so razlog za veselico. Bi bil kdo od vas vesel, da ima zaradi par pijančkov zdaj rumene gume?

Za vsak poseg v občinsko / državno lastnino rabiš soglasje. Pika konec. Če redarji / policija niso ukrepali, jih je treba ovadit zaradi nevestnega dela v službi, kot tudi tiste, ki so barvali zaradi uničevanja tuje lastnine (občinske).

Sam župan je dal soglasje, zdaj se pa požrite.

pijanci, 19.07.2021 ob 10:28

Ti pijanci že prej niso vedeli, kdo to je, samo izkoristili so razlog za veselico. Bi bil kdo od vas vesel, da ima zaradi par pijančkov zdaj rumene gume?

A imaš rumene gume? Daj fotko gor, da vidimo kako to zgleda.

Najbolj znacilni se mi zdijo stajerske viole.  Kup enih nerazgledanih pijanckov, ki jih zanima le ena in edina tema : nogomet.  Cele druzine cisto pihnjene.  To je vse, kar se jim dogaja v lajfu.  Ampak oni so srecni, v tej svoji ozkoglednosti.

Če to soglasje župana ni pismeno, ni vredno nič.

redar, 19.07.2021 ob 12:09

Če to soglasje župana ni pismeno, ni vredno nič.

Preberi si ZUP in ti bo jasno, da je ustno soglasje možno. Imaš vse lepo po členih razloženo kako se to izvaja.

Tako, da začni brati še kaj drugega kot mon.

Ja, rumene gume bi pa  resnično znale biti problem. Sem slišal da na Hrvaško ne spuščajo vozil z vsaj sledjo rumene barve. Le črne in pogojno zelene. Je pa res, da Hojs (vsaj doslej) še ni “svojim” naročil preganjanja “rumenih” (konec koncev je to barva SDS).

(Resnično neverjetno z čim vse se nekateri obremenjujejo)

mentalna sirota, 19.07.2021 ob 12:16

Ja, rumene gume bi pa  resnično znale biti problem. Sem slišal da na Hrvaško ne spuščajo vozil z vsaj sledjo rumene barve. Le črne in pogojno zelene. Je pa res, da Hojs (vsaj doslej) še ni “svojim” naročil preganjanja “rumenih” (konec koncev je to barva SDS).

(Resnično neverjetno z čim vse se nekateri obremenjujejo)

No zdaj pa mi je vendarle jasno kaj muči monovce. Ne bodo mogli na Hrvaško :). To pa boli.

Dobro, da si nam pojasnil, ker sem mislila, da se jim je totalno skisalo. Zdaj pa vem, da je ogroženo njihovo lezenje Hrvatom v rit.

Ja, fino je barvat, kdo pa bo to odstranjeval? Cestarji na minimalcu. Enako kot morajo smetarji odstranjevat smeti, ki so jih pustili pijanci na včerajšnjem rajanju.

Ne samo da so nelegalno barvali krožišče, tudi uničili so cestne table, ki so jih prelepili z RUMENDA. Kaj če bi se zaradi tega izgubil kakšen nemški turist? Bi mislil, da smo res balkanci.

Zato je pri nas tako kot je. Raja se zbere in opijani zaradi športnih uspehov, barabe pa nas tačas kradejo. Niso zastonj rimljani izumili kruha in iger.

Zaradi te barve drsi kot hudič. Samo čakam da se kakšen kolesar prevrne. Upam da te osebe  ki so barvale, poleg uničevanja tuje lastnine obtožijo še ogrožanja cestnega prometa.

Če barva, ki so jo uporabili, nima ustreznih certifikatov (in verjetno je nima, glede na to kakšni loleki so barvali), potem gre poleg policije in redarstva še za primer za gradbeno in okoljsko inšpekcijo.

Glede na to, da to ni delala neka firma, je šlo za delo na črno. Primer še za delovno inšpekcijo.

Ko je moj sosed ženi prisolil par vzgojnih, so bili takoj pri njem, tule pa ni bilo nobenega blizu. Verjetno so tudi oni proslavljali pod šotorom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close