v kocevju 3 letnik dobil kazen ker je scal na travniku v mariboru
Nafuk uporabljate tudi vsi, ki imate sončke za to, da pizdarije zganjajo po že tako preveč zmešanem svetu. Ampak vaši pa lahko. Saj je že vse v kurcu, pa dajmo mi še dodatno. Pripada nam! Pripada nam, potem se pa sprašujemo, zakaj eni lahko? Zato, ker kulturo izjem gojimo že od rojstva. Potem so pa take izjeme še polne ogorčenja, kako jim uspeh ni zaželjen, kako uspešni samo trpijo v ferrarijih, ni njim lahko ni in morali bi imeti še več gradov in premoženja, da bi bil narod srečen in vse je za narod.
Narod je najbolj srečen v fevdalizmu, v katerem je bili samo 10% davkov. Zakaj so pa potem šli v kmečke upore krvave, če jim je bilo tako super? A so se z belim kruhom kregal?
Darko732, 10.09.2025 ob 20:29
dule808, 10.09.2025 ob 20:25
Darko732, 10.09.2025 ob 20:14
Budale debilne zagovarjajo neke denarne kazni za scanje v naravi, ki so ovrednotene kar po iluziji. Nobene dejanske škode pa je kar dolg-globa-kazen ovrednotena z nekimi evri, ki ne rastejo na drevju, kot posledica neke storjene škode, ki je sploh ni.
Če pa se zgodi, da kdo dokaže dejansko škodo državnim banditom,da so jo ti njemu storili in se niso zmogli izogniti dokazu samemu pa odškodnino, škodo plača kao država, kar pomeni, da jo spet plačajo ljudje v bistvu sami sebi.
ZBUDITE SE ČLOVEŠKA DRHAL ZBLOJENA, DA NE BOSTE VEČ HUDIČEV NAROD
Mislim, da bi tudi ti pisano gledal, če bi kdo hodil lulati in driskati pred tvojo hišo.
Debilno ne manipuliraj z absurdi, kot da mali otrok, če je lulal na nek travnik bodo potem vsi otroci tja začeli kakati in lulati. Bejž zabitočrednik!
Poglej pametnjakovič, stvar je preprosta. Sam trdiš, da je to naravno in vsi ljudje opravljajo svojo potrebo. Narava je tako narejena in jih ne smemo kaznovati. Po tvoje. Zato pa pravim, kako bi se ti zdelo, če bi ljudje hodili tebi lulati in kakati na zelenico pred tvojo hišo? Preprosto vprašanje, a zate verjetno preveč zakomplicirano. Drugače pa si preberi razne teme na tem forumu, kaj vse delajo ali bi delali določeni posamezniki, ki jim hodijo sosedova mačke in psi opravljati potrebno na njihovo lastnino. Kot vedno, si zelo pameten za druge, a sam zabit ko točak.
Odlično, da imamo tako dosledne redarje. Prav take rabimo, še posebej v Kočevju, da naredijo red. Tega junaka je treba poslat na vroče točke, ki jih v Kočevju in okolici ne manjka. Za mesto, ki ga obvladujejo ljubitelji barvnih kovin, je tak junak v uniformi, ki mu daje oblast in vsa pooblastila, vendar pravi blagoslov. Če je tako junaško opravil z babico in njenim triletnikom, ki je lulal v travo, bodo cigajnerske rabote mala malica zanj. Junak ima možnost neslutene kariere. Zanj se bodo zagotovo potegovale tudi druge občine.
dule452, 11.09.2025 ob 10:23
Poglej pametnjakovič, stvar je preprosta. Sam trdiš, da je to naravno in vsi ljudje opravljajo svojo potrebo. Narava je tako narejena in jih ne smemo kaznovati. Po tvoje. Zato pa pravim, kako bi se ti zdelo, če bi ljudje hodili tebi lulati in kakati na zelenico pred tvojo hišo? Preprosto vprašanje, a zate verjetno preveč zakomplicirano. Drugače pa si preberi razne teme na tem forumu, kaj vse delajo ali bi delali določeni posamezniki, ki jim hodijo sosedova mačke in psi opravljati potrebno na njihovo lastnino. Kot vedno, si zelo pameten za druge, a sam zabit ko točak.
Tudi sam sem že to naredil na svoji zelenici. Sem pač prišel domov in je bila prevelika nuja, da bi odklenil in šel v bajto. Res big deal.
Edino mački iz soseske so me pa res motili, ko so hodili srat v teglne na terasi. Sem jih odvadil s tem, da sem noter nasul cimet.
Forum je zaprt za komentiranje.