V katerem poklicu najdemo najbolj urejene ženske?
Kje si pa to vidla, v tej temi? ??[/quote]
Zdaj pa se oblačim in obuvam tako kot mi je udobno. Zdaj sem že zrela ženska. Ne sledim več nasvetom Cosmpoolitana.[/quote]
In kje je tu kakšna etiketa drugim? Povedala je le, da se je včasih obuvala po nasvetih Cosmota, danes pa se obuva tako, kot njej paše.
Kje si pa to vidla, v tej temi? ??[/quote]
Zdaj pa se oblačim in obuvam tako kot mi je udobno. Zdaj sem že zrela ženska. Ne sledim več nasvetom Cosmpoolitana.[/quote]
Mogoče je pa problem v tem, ker sem namignila, da sem bila nekoč nezrela in sem brala Cosmpolitan in ga zdaj ne več, ker sem zrela. Torej bi se lahko ogrožene počutile le bralke Cosmota.
In kje je tu kakšna etiketa drugim? Povedala je le, da se je včasih obuvala po nasvetih Cosmota, danes pa se obuva tako, kot njej paše.[/quote]
Potemtakem se nezrele ženske ne obuvajo tako…
O tem govori Japkica…
Poglej malo širše pa boš videl. Spet zagovarjaš nekaj, kar je nekdo napisal, kar pa se da razumet na več načinov..
Razumem kaj je hotela “ne nosim petk” in na kaj je pokazala Japkica.
Marko, vidim, da si edini,ki razume.
EnTip, ki na veliko piše o tem kaj ženska MORA pa bo zdaj do onemoglosti seciral ženske, ki ne počnejo tistega, kar po njegovem ženska MORA početi.
Ne trudi se EnTIp. Tudi pod razno mi to, kar ti pišeš, da ženska MORA, ne pride do živega. Prevečkrat prežvečena tema tu gor pa mi ne pride do živega. Čeprav boš napisal še cel roman zakaj ženska to MORA. Smo te romane že vse prebrali. Ne boš nič novega napisal.
In kje je tu kakšna etiketa drugim? Povedala je le, da se je včasih obuvala po nasvetih Cosmota, danes pa se obuva tako, kot njej paše.[/quote]
Potemtakem se nezrele ženske ne obuvajo tako…
O tem govori Japkica…
Poglej malo širše pa boš videl. Spet zagovarjaš nekaj, kar je nekdo napisal, kar pa se da razumet na več načinov..
Razumem kaj je hotela “ne nosim petk” in na kaj je pokazala Japkica.[/quote]
Kar ti poglej malo širše. Ona ni nikjer napisala, da se nezrele tiste, ki se ne obuvajo v petke. Kvečjemu, da so nezrele tiste, ki se obuvajo tako, kot jim zapovedujejo drugi, kljub temu, da jim ne paše. Kar nekdo napiše, se res da razumet na več načinov, pravi je pa le eden. Zato se prepričaj pri avtorici, katerega je mislila.
Obrnila sva tisto, kar je bilo obrnjeno v tvoji glavi, nič drugega. Zdaj je vse ok ja. 🙂
Hmmm, ko jaz rečem, da mora bit dec bolj kosmat od mene, ne mislim, da mora it na presajanje dlak (če jih nima), temveč na to, da so mi všeč nedepilirani moški. 🙂
Ja ampak očitno v tvoji glavi in moji seveda tudi, ni vse OK in na srečo je tukaj Marko, ki potem vse spravi v red :)[/quote]
No, zdaj pa res ne vem v katero čredo spadam. Ampak ni panike, mi bo že kdo pojasnil. :)))
Zdaj si pa Sadnega dala v nič. On je menda po celem telesu pobrit. Menda samo moški, ki nimajo ok postave, svoje telesce skrivajo pod gozdom dlak. Tisti, ki imajo pa lepa telesa pa jih obrijejo, da pokažejo svoje čudovito telo.[/quote]
Khmmm, jst sm o Moških pisala, govorila, mislila… 🙂
Zdaj si pa Sadnega dala v nič. On je menda po celem telesu pobrit. Menda samo moški, ki nimajo ok postave, svoje telesce skrivajo pod gozdom dlak. Tisti, ki imajo pa lepa telesa pa jih obrijejo, da pokažejo svoje čudovito telo.[/quote]
Ja, lepo si citirala moj komentar, imaš dober spomin. Mimogrede, kakšen nick si pa tisti dan imela ? :>
Khmmm, jst sm o Moških pisala, govorila, mislila… :)[/quote]
Ups, sem spregledala, da je bilo govora o Moških :).
Verjamem, da to misliš. Le da še vedno ne razumem, kje si videla etikete s strani “ne nosim petk”. Če prav razumem, je zaradi tega prišlo do “prerekanja”. Saj nihče ni napisal, da je bilo mišljeno kako drugače.
Sicer pa je enTip priznal, da se je nerodno izrazil.
Verjamem, da to misliš. Le da še vedno ne razumem, kje si videla etikete s strani “ne nosim petk”. Če prav razumem, je zaradi tega prišlo do “prerekanja”. Saj nihče ni napisal, da je bilo mišljeno kako drugače.
Sicer pa je enTip priznal, da se je nerodno izrazil.[/quote]
Narobe sem se izrazil tukaj:
Ženska mora znat hodit v petkah in mora jih kdaj tudi obut. Ni potrebe vsak dan. Enkrat balerinke drugič petke, tretjič športni copati… K različnim priložnostim različna obuvala, tako kot garderoba in lak za nohte in makeup…
In Japkica je lepo razjasnila…
Vse drugo je le tvoj tipičen način “podjebavanja”
Forum je zaprt za komentiranje.