V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?
po postavi najverjetneje 26 letnica, po pameti in IQju pa NAČELOMA nobena…. torej vzamemo tisto ki ima še vsaj čvrsto kožo….
Torej se pridružuješ mojemu mnenju, da ni stvar samo v genetiki, ampak lahko ženska sama s svojim načinom življenja prispeva k nastanku ali ne-nastanku celulita ?[/quote]
Če gledam po sebi, bi rekla, da lahko. Ampak vsi pač niso vegani, a ne?
Moja poanta, Robi, je bila v tem, da se mi zdi žalostno, da si se sploh vključil v temo o celulitu. Pa brez zamere :-)[/quote]
Ne razumem, kaj je v sami debati žalostnega ?
Trenutno pa metra nimam pri sebi. 🙂
Če niso vsi vegani, še to ne zmanjšuje samega vpliva na nastanek celulita. Ali misliš, da pri vseh ne bi veganska hrana prinesla kakšnih sprememb ?
po postavi najverjetneje 26 letnica, po pameti in IQju pa NAČELOMA nobena…. torej vzamemo tisto ki ima še vsaj čvrsto kožo….[/quote]
Katera pa pri teh letih nima več čvrste kože? Ti pa moraš bit en starikav in plešast 25, 26-letnik.[/quote]
Ni nujno, da je on tak, mogoče ima le s takimi opravka. Če ga sploh ima. :))
A ti misliš da si jaz kaj glede tega gledam… probala si zabijat nekaj kako se tipi zanemarimo a pri ženskih problemih zanemarjanja je pa vedno kriva genetika čim kdo kaj izpostavi!
zanimivo je kako imajo vedno najmanj ali sploh nič celulita tiste ki se najbolj trudijo 🙂 izgovarjanje na genetiko mi daje jasno vedet da si obupala in se tolažiš z tem da ti ni treba nič nardit[/quote]
Obupala? Ajoj:)). Skrbim zase, za svojo psihično in fizično kondicijo. In spet poudarjam…kriv nos, lopataste roke, ovalen obraz, krive noge…niso posledica zanemarjenosti. Vidiš razliko?[/quote]
O madona, a ovalen obraz je po defoltu grd?
Obupala? Ajoj:)). Skrbim zase, za svojo psihično in fizično kondicijo. In spet poudarjam…kriv nos, lopataste roke, ovalen obraz, krive noge…niso posledica zanemarjenosti. Vidiš razliko?[/quote]
O madona, a ovalen obraz je po defoltu grd?[/quote]
Ne:). Ampak če je v kompletu z izrazito kljukastim nosem…to sem mislila:))).
ja ja seveda, kr na pladnju bi imela postreženo… se je treba mal potrudit za take reči, pa bit mal prijazna, omikana, spogledljiva, navihana, poredna…. :)[/quote]
pri tebi? škoda truda … sploh pa si čisto zgrešil bitvo tistega bring it on … itak[/quote]
Morda sem zgrešil namenoma, morda ne.. nikoli ne boš izvedela 🙂
A bi rad, da te kdo prijavi za zavajanje mladoletnic? Seks je dovoljen mladim od 15. leta dalje. Ampak ne z vsakim pohotnim starcem. Vsaka polnoletna oseba, ki seksa z mladoletnikom, lahko za to tudi kazensko odgovarja v določenih okoliščinah. Ni to tako nedolžno kot se vam zdi![/quote]
Naštej te okoliščine, da vidimo, če jih poznaš, ali lapaš v prazno.
po postavi najverjetneje 26 letnica, po pameti in IQju pa NAČELOMA nobena…. torej vzamemo tisto ki ima še vsaj čvrsto kožo….[/quote]
Katera pa pri teh letih nima več čvrste kože? Ti pa moraš bit en starikav in plešast 25, 26-letnik.[/quote]
marsikera… celulit se vidi že pri enih 25 letnicah… nagravžno!
moški tega nimamo ker ni lepo 🙂
moški tega nimamo ker ni lepo :)[/quote]
Še kakšno leto, pa te hlače ne bodo zapele. Ženske razvampanih trebuhov nimajo, ker ni lepo.
moški tega nimamo ker ni lepo :)[/quote]
Še kakšno leto, pa te hlače ne bodo zapele. Ženske razvampanih trebuhov nimajo, ker ni lepo.[/quote]
ko bi te vedo kolko žensk ma razvampane trebuhe 🙂
aja ne moreš ker še nobene nisi vido ker si skoz za PCjem doma 🙂 ja tam pa majo vse dobre trebuhe če vpišeš prave besede v google 😉
Forum je zaprt za komentiranje.