Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

Mi pa bomo, a ne? 😉 :)))
A kmalu? :)))[/quote]

Seveda…ob svetem…nikoli:).[/quote]A to bo sedaj v adventnem času ali po njem? :)))
Mora bit oni že v štalci al samo kravca in osliček? 😀

Seveda…ob svetem…nikoli:).[/quote]A to bo sedaj v adventnem času ali po njem? :)))
Mora bit oni že v štalci al samo kravca in osliček? :D[/quote]

Kjučen je prihod kraljev:)). A ti tut prideš?:)))

A to bo sedaj v adventnem času ali po njem? :)))
Mora bit oni že v štalci al samo kravca in osliček? :D[/quote]

Kjučen je prihod kraljev:)). A ti tut prideš?:)))[/quote]Ja itak :))))
Rabimo še eno kamelo. A veš za kakšno? 😀

Kaj bi se rad šlepal na kameli?:))) Nobene šerpe, samo kralji s svetniškim sijem:).

Ne. Se pa eni staramo kot whiskey. Z leti smo bolj okusni. 🙂

Zenske pa… ni ga cez napet telescek 20-letnice. Degustirajte. Pa sporocite, ce se lazem. 🙂

Ne. Se pa eni staramo kot whiskey. Z leti smo bolj okusni. 🙂

Zenske pa… ni ga cez napet telescek 20-letnice. Degustirajte. Pa sporocite, ce se lazem. :)[/quote]

Točno tako… stare in še celo vzvišene, samovšečne babe pa kar naj uživajo v svoji vzvišenosti 🙂

Na celulit se praktično ne da vplivat, genetika naredi svoje. Če je to edino, s čimer se lahko pohvališ, potem res nimam kaj dodati:))). Če ima nekdo kriv nos, ni krivda v neurejenosti. Pišem o stvareh, na katere ima človek vpliv.[/quote]
Seveda se da vplivati na celulit. Eden izmed pogojev za nastanek celulita je res nagnjenost, drugi pogoj pa je moderen način življenja. Premalo aktivnosti in preveč moderne, nezdrave hrane, ki omogoča nalaganje maščob.

Večina žensk začne razmišljati o celulitu šele takrat, ko se pojavi. Ker pa ga potem več ni možno popolnoma odstraniti, se izgovarja na genetiko. 30 ali več let nepravilnega življenja, pa ne opazi.

Kaj pa je zate urejen ali skrben moški ?

Kaj ti opažaš v svojih stereotipnih predstavah o svetu in omejenem smislu opazovanja okolice mi je figo mar. Tudi kakšne moške vidiš, ki se obrijejo na tri dni in to bi naj bila aktivnost, raje obdrži zase. Ker to kar pišeš očitno vidiš v svojih krogih, kjer se giblješ in to marsikaj pove o tebi in tvoji družbi.
Če pa si namišljaš in pokaš floskule zafrustriranih feministk pa toliko slabše…

Kaj ti opažaš v svojih stereotipnih predstavah o svetu in omejenem smislu opazovanja okolice mi je figo mar. Tudi kakšne moške vidiš, ki se obrijejo na tri dni in to bi naj bila aktivnost, raje obdrži zase. Ker to kar pišeš očitno vidiš v svojih krogih, kjer se giblješ in to marsikaj pove o tebi in tvoji družbi.
Če pa si namišljaš in pokaš floskule zafrustriranih feministk pa toliko slabše… 🙂

Če pa si namišljaš in pokaš floskule zafrustriranih feministk pa toliko slabše… :)[/quote]

Se moram pofočkat:)). Ah saj ni takšne krize:). Včasih namenoma pretiravam in hodim v skrajnosti. Ne vzet osebno:))). Moški ste čist ok…no eni bolj, drugi malo manj:).

Če pa si namišljaš in pokaš floskule zafrustriranih feministk pa toliko slabše… :)[/quote]

Se moram pofočkat:)). Ah saj ni takšne krize:). Včasih namenoma pretiravam in hodim v skrajnosti. Ne vzet osebno:))). Moški ste čist ok…no eni bolj, drugi malo manj:).[/quote]

lej mala.. ne dviguj mi…pritiska tam kjer ni potrebe. Če že, potem raje kje drugje, bo več haska za oba 🙂

Na celulit se praktično ne da vplivat, genetika naredi svoje. Če je to edino, s čimer se lahko pohvališ, potem res nimam kaj dodati:))). Če ima nekdo kriv nos, ni krivda v neurejenosti. Pišem o stvareh, na katere ima človek vpliv.[/quote]
Seveda se da vplivati na celulit. Eden izmed pogojev za nastanek celulita je res nagnjenost, drugi pogoj pa je moderen način življenja. Premalo aktivnosti in preveč moderne, nezdrave hrane, ki omogoča nalaganje maščob.

Večina žensk začne razmišljati o celulitu šele takrat, ko se pojavi. Ker pa ga potem več ni možno popolnoma odstraniti, se izgovarja na genetiko. 30 ali več let nepravilnega življenja, pa ne opazi.[/quote]

Po nekaj časa pokukam na ta forum in kaj vidim? Samo prepiranje, s tem da so zdaj postali zlobni še tisti, ki so bili prej ok? Seksa vam manjka vsem, vam pravim 🙂 … več tega delajte, pa ne boste tako zagrenjeni in nastrojeni, preverjeno na lastni koži :-).

Robi, ti si me pa prav razočaral … da si se vpletel v temo o celulitu …? A tudi zreli moški štejete vsako vdolbinico? 🙂

Ne prepiramo se… samo izmanjujemo mnenja… samo za info nepoučenim 🙂

Kaj pa je zate urejen ali skrben moški ?[/quote]Ko te premeri s svojimi očmi boš že videl v kater predal te bo strpala…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa je zate urejen ali skrben moški ?[/quote]Ko te premeri s svojimi očmi boš že videl v kater predal te bo strpala…. :)))[/quote]

Brez skrbi, ocenimo z enim samim pogledom 🙂

Ko te premeri s svojimi očmi boš že videl v kater predal te bo strpala…. :)))[/quote]

Brez skrbi, ocenimo z enim samim pogledom :-)[/quote]Pa smo lahko ustno/pisno seznanjeni z oceno, da se človek ne bi več po nepotrebnem naprezal? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Brez skrbi, ocenimo z enim samim pogledom :-)[/quote]Pa smo lahko ustno/pisno seznanjeni z oceno, da se človek ne bi več po nepotrebnem naprezal? :)))[/quote]

veš kako, to je pa po mojem od ženske do ženske odvisno. Meni lahko takoj na obrazu prebereš, ker ne znam skrivat, če mi nekdo ni ok. 🙂 Ene znajo pa zablefirat v nulo hehe

Ampak, če tipa premerim še od zadaj, pol je na dobri poti 😉

Pa smo lahko ustno/pisno seznanjeni z oceno, da se človek ne bi več po nepotrebnem naprezal? :)))[/quote]

veš kako, to je pa po mojem od ženske do ženske odvisno. Meni lahko takoj na obrazu prebereš, ker ne znam skrivat, če mi nekdo ni ok. 🙂 Ene znajo pa zablefirat v nulo hehe

Ampak, če tipa premerim še od zadaj, pol je na dobri poti ;-)[/quote]

Če se jaz kaj na to spoznam, je tip že šel mimo… torej potem tečeš za njim? Japajade 🙂

Ampak, če tipa premerim še od zadaj, pol je na dobri poti ;-)[/quote]

Če se jaz kaj na to spoznam, je tip že šel mimo… torej potem tečeš za njim? Japajade :)[/quote]

Je možno, da tip beži?
:)))

Če se jaz kaj na to spoznam, je tip že šel mimo… torej potem tečeš za njim? Japajade :)[/quote]

Je možno, da tip beži?
:)))[/quote]

Ragljica, globoko sem prizadeta, da sploh pomisliš na kaj takega 🙂

Je možno, da tip beži?

Čist možno 🙂

hehe, zakaj bi ženske zgubljale čas z moškimi, ki bežijo, ko pa lahko vedno najdemo take, ki ne.

Drugače pa, tudi bežanje pred tabo ima svoje prednosti: lahko si dobro njrgovo rit ogledaš 😉

Je možno, da tip beži?

Ragljica, globoko sem prizadeta, da sploh pomisliš na kaj takega :-)[/quote]

Nikar ne zahajaj v globine, mogoče ne prideš nazaj ven:)))

Ragljica, globoko sem prizadeta, da sploh pomisliš na kaj takega :-)[/quote]

Nikar ne zahajaj v globine, mogoče ne prideš nazaj ven:)))[/quote]

Ragljica, smrk, kaj za božjo voljo sem ti hudega storila, da si tako nastrojena proti meni? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close