Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

V čem točno je 16-letnica boljša od 26-letnice?

a bolj neumnega vprašanja se bi ne dalo postavit?

Ne vem, o kateri Ronki govoriš. Resno sprašujem. Tudi meni se je zgodilo, da me je fant po treh letih pustil, češ da hoče hodit na žure ven in da je zunaj dosti mladih punc. Čeprav mu nikoli nisem najedala s kakšnim otrokom ali kaj podobnega, tudi izgledam dobro. Vendar ne želim, da bi bil to predmet debate, to so zame boleče zadeve. Podobna zadeva se je zgodila moji prijateljici. Sprašujem samo, v čem je torej štos.[/quote]

odgovor je en sam in je cisto preprost: taki lulcki se bojijo odraslih zensk, ker vedno da jih na vse podrocjih zgazijo kot buldozer. Po domace pickice. In taki si potem iscejo maldoletnice, ker take pa je res zelo enostavno obracat. Pravi dedi imajo odrasle inteligentne zenske za izziv, pickice pa se vserjejo ze ob pogledu na njih

Ja vsak izgovor je dober ko ti nekdo presede. Ampak tako dobesedno ti ga pa ni treba vzet. 🙂

Ne vem, o kateri Ronki govoriš. Resno sprašujem. Tudi meni se je zgodilo, da me je fant po treh letih pustil, češ da hoče hodit na žure ven in da je zunaj dosti mladih punc. Čeprav mu nikoli nisem najedala s kakšnim otrokom ali kaj podobnega, tudi izgledam dobro. Vendar ne želim, da bi bil to predmet debate, to so zame boleče zadeve. Podobna zadeva se je zgodila moji prijateljici. Sprašujem samo, v čem je torej štos.[/quote]

odgovor je en sam in je cisto preprost: taki lulcki se bojijo odraslih zensk, ker vedno da jih na vse podrocjih zgazijo kot buldozer. Po domace pickice. In taki si potem iscejo maldoletnice, ker take pa je res zelo enostavno obracat. Pravi dedi imajo odrasle inteligentne zenske za izziv, pickice pa se vserjejo ze ob pogledu na njih[/quote]

Točno tako. Zato tudi nezreli 40 letniki letajo za 20 letnicami.

A bi rad, da te kdo prijavi za zavajanje mladoletnic? Seks je dovoljen mladim od 15. leta dalje. Ampak ne z vsakim pohotnim starcem. Vsaka polnoletna oseba, ki seksa z mladoletnikom, lahko za to tudi kazensko odgovarja v določenih okoliščinah. Ni to tako nedolžno kot se vam zdi!

odgovor je en sam in je cisto preprost: taki lulcki se bojijo odraslih zensk, ker vedno da jih na vse podrocjih zgazijo kot buldozer. Po domace pickice. In taki si potem iscejo maldoletnice, ker take pa je res zelo enostavno obracat. Pravi dedi imajo odrasle inteligentne zenske za izziv, pickice pa se vserjejo ze ob pogledu na njih[/quote]

No bi pa rad vido kako tole uspešno žensko ki me premaga po fizični moči da bi me premagala na VSEH (ampak res VSEH) področjih…. poznam polno pametnih žensk, ki me prekašajo marsikje ampak dvomim da jih je kaj ki me prekašajo po fizični moči in še manj ki me prekaša po znanju popravljanja PCjev…..

ženske so najlepše med 20-30 let…. potem moraš pa že met ”srečo” da dobiš res seksi (postava izključno) žensko… seveda so tudi seksi 35, 40, celo 50 ali 60! letnice ampak teh je zelo malo…. nekaj odstotkov… oziroma tam po 30 odstotek strmo pada….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No bi pa rad vido kako tole uspešno žensko ki me premaga po fizični moči da bi me premagala na VSEH (ampak res VSEH) področjih…. poznam polno pametnih žensk, ki me prekašajo marsikje ampak dvomim da jih je kaj ki me prekašajo po fizični moči in še manj ki me prekaša po znanju popravljanja PCjev…..

ženske so najlepše med 20-30 let…. potem moraš pa že met ”srečo” da dobiš res seksi (postava izključno) žensko… seveda so tudi seksi 35, 40, celo 50 ali 60! letnice ampak teh je zelo malo…. nekaj odstotkov… oziroma tam po 30 odstotek strmo pada….[/quote]

zelo izkušen. hahaha

A bi rad, da te kdo prijavi za zavajanje mladoletnic? Seks je dovoljen mladim od 15. leta dalje. Ampak ne z vsakim pohotnim starcem. Vsaka polnoletna oseba, ki seksa z mladoletnikom, lahko za to tudi kazensko odgovarja v določenih okoliščinah. Ni to tako nedolžno kot se vam zdi![/quote]
par let bo mama dobra ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A bi rad, da te kdo prijavi za zavajanje mladoletnic? Seks je dovoljen mladim od 15. leta dalje. Ampak ne z vsakim pohotnim starcem. Vsaka polnoletna oseba, ki seksa z mladoletnikom, lahko za to tudi kazensko odgovarja v določenih okoliščinah. Ni to tako nedolžno kot se vam zdi![/quote]
par let bo mama dobra ☺[/quote]

mala 16 let, mama 36-46 let, babica – še vedno MLAJŠA od tebe

ženske so najlepše med 20-30 let…. potem moraš pa že met ”srečo” da dobiš res seksi (postava izključno) žensko… seveda so tudi seksi 35, 40, celo 50 ali 60! letnice ampak teh je zelo malo…. nekaj odstotkov… oziroma tam po 30 odstotek strmo pada….[/quote]

pa dobro ali si ti malo omejen, ali se samo delas glupega? Kaka fizicna moc, kako popravljanje racunalnikov? wtf?? Saj ni tako tezko razumet kaj sem napisal, probaj res pocasi, ene 3x prebrat.

Ostalo pa…pac tvoje tipicno nakladanje, ki z realnostjo, kot ponavadi, nima neke veze.

pa dobro ali si ti malo omejen, ali se samo delas glupega? Kaka fizicna moc, kako popravljanje racunalnikov? wtf?? Saj ni tako tezko razumet kaj sem napisal, probaj res pocasi, ene 3x prebrat.

Ostalo pa…pac tvoje tipicno nakladanje, ki z realnostjo, kot ponavadi, nima neke veze.[/quote]

Mislim da moraš ti sam prebrat POČASI ene 100x… napisal si na VSEH… V-S-E-H področjih…. vse zajema tudi to kar sem omenil….

nobena ženska ne šiša mene na VSEH področjih brezskrbi… kot tudi noben moški ne šiša NOBENE ženske na VSEH področjih… stopi na realna tla izbrisani neregistriranec….

saj vem da podjebavaš ampak se mi pač da… maš srečo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem ze pozabil na 16-letnice, vam pa povem, da imajo 20-letnice bolj elasticno kozo od 26-letnic, te od 32-letnic, te od… Glede tega se tako postavna “starejsa” ne more kaj dosti narediti. So pa (z mojega vidika) rosno mlade drugace problematicne; pac, neizkusenost. Tako da sem vseeno pristas nekoliko starejsih.

Moški ste pa večno lepi, popolni ter oh in sploh:). V bistvu opažam, da se moški slej kot prej zanemarijo, še posebej če so v zvezi. Kolk enega časa ženske preživimo v skrbi zase…kaj pa moški? Če se obrije na tri dni je že višek aktivnosti:)).

ko boš doumela da pri moškemu lepota ni številka ”ena” pri izbiri moškega partnerja (kar bi kot ženska morala) potem boš doumela da je vse kar si napisala neumnost….

je pa res da moški imamo VEČNO manj celulita kot ženske 🙂 in kot sivi/beli smo smatrani bistveno bolj pozitivno kot ženske 🙂

pa še kaj bi se našlo…. Aja moj deda je tudi večnih 82 let močnejši od moje babice in zmore dvignit večja bremena ….

ko boš doumela da pri moškemu lepota ni številka ”ena” pri izbiri moškega partnerja (kar bi kot ženska morala) potem boš doumela da je vse kar si napisala neumnost….

je pa res da moški imamo VEČNO manj celulita kot ženske 🙂 in kot sivi/beli smo smatrani bistveno bolj pozitivno kot ženske 🙂

pa še kaj bi se našlo…. Aja moj deda je tudi večnih 82 let močnejši od moje babice in zmore dvignit večja bremena ….[/quote]

What? Pri moškemu, ki izbira moškega partnerja lepota ni pomembna?:))) Mal si se zmedel, a ne:).
Ej tako mimogrede (rahlo sem žleht)…tebe si predstavljam kot majhnega in čokatega, z malo puha pod nosom:).

Meni je pomembno, kako moški skrbi za sebe, ker s tem odraža svojo notranjo lepoto navzven. Če je zanemarjen in meji že na rob gnusa, me nihče ne prepriča, da ima pravo lepoto v sebi.

pa še kaj bi se našlo…. Aja moj deda je tudi večnih 82 let močnejši od moje babice in zmore dvignit večja bremena ….[/quote]

What? Pri moškemu, ki izbira moškega partnerja lepota ni pomembna?:))) Mal si se zmedel, a ne:).
Ej tako mimogrede (rahlo sem žleht)…tebe si predstavljam kot majhnega in čokatega, z malo puha pod nosom:).

Meni je pomembno, kako moški skrbi za sebe, ker s tem odraža svojo notranjo lepoto navzven. Če je zanemarjen in meji že na rob gnusa, me nihče ne prepriča, da ima pravo lepoto v sebi.[/quote]

čist prav sem napisal samo vejice ni 🙂

mene si predstavljal kako si želiš če pa je 186cm majhno potem sem majhen :)))) morda pa res za tebe 2,10m pravo žensko LMAO….

tebi je pomembno kako moški skrbi zase …. no od tu naprej je pa vse relativno….

ko boš mela manj celulita kot jaz pa se spet oglašaj kdo je zanemarjen 🙂 jaz ga imam 0 mimogrede 🙂 poglej tam po svojih bedrah, morda celo riti ipd…

Na celulit se praktično ne da vplivat, genetika naredi svoje. Če je to edino, s čimer se lahko pohvališ, potem res nimam kaj dodati:))). Če ima nekdo kriv nos, ni krivda v neurejenosti. Pišem o stvareh, na katere ima človek vpliv.

Na celulit se praktično ne da vplivat, genetika naredi svoje. Če je to edino, s čimer se lahko pohvališ, potem res nimam kaj dodati:))). Če ima nekdo kriv nos, ni krivda v neurejenosti. Pišem o stvareh, na katere ima človek vpliv.[/quote]

tudi na celulit imaš lahko vpliv…. ne izgovarjaj se na genetiko…. jaz se nikoli nisem…. če je vse kar narediš da bi se rešila celulita izgovarjanje na genetiko potem si te kar predstavljam 🙂

Na celulit se praktično ne da vplivat, genetika naredi svoje. Če je to edino, s čimer se lahko pohvališ, potem res nimam kaj dodati:))). Če ima nekdo kriv nos, ni krivda v neurejenosti. Pišem o stvareh, na katere ima človek vpliv.[/quote]

tudi na celulit imaš lahko vpliv…. ne izgovarjaj se na genetiko…. jaz se nikoli nisem…. če je vse kar narediš da bi se rešila celulita izgovarjanje na genetiko potem si te kar predstavljam :)[/quote]

Ti se pa res na vse spoznaš:). Malo si preberi o celulitu. Seveda lahko preprečiš najbolj vidno obliko s pravilno prehrano in telovadbo. Vse to počnejo misice…a ko se usedejo za mizo in prekrižajo svoje dolge noge, opaziš pomarančasto kožo. Samo je razlika…al vidiš celulit pri izklesanem telesu ali stari mami, ko se sprehaja po plaži. Dej malo se pozanimaj in poglej pri svoji punci…aja, nimaš je:)))).

tudi na celulit imaš lahko vpliv…. ne izgovarjaj se na genetiko…. jaz se nikoli nisem…. če je vse kar narediš da bi se rešila celulita izgovarjanje na genetiko potem si te kar predstavljam :)[/quote]

Ti se pa res na vse spoznaš:). Malo si preberi o celulitu. Seveda lahko preprečiš najbolj vidno obliko s pravilno prehrano in telovadbo. Vse to počnejo misice…a ko se usedejo za mizo in prekrižajo svoje dolge noge, opaziš pomarančasto kožo. Samo je razlika…al vidiš celulit pri izklesanem telesu ali stari mami, ko se sprehaja po plaži. Dej malo se pozanimaj in poglej pri svoji punci…aja, nimaš je:)))).[/quote]

In ti preprečuješ to tako dobro kot misice? dvomim 🙂

Ti se pa res na vse spoznaš:). Malo si preberi o celulitu. Seveda lahko preprečiš najbolj vidno obliko s pravilno prehrano in telovadbo. Vse to počnejo misice…a ko se usedejo za mizo in prekrižajo svoje dolge noge, opaziš pomarančasto kožo. Samo je razlika…al vidiš celulit pri izklesanem telesu ali stari mami, ko se sprehaja po plaži. Dej malo se pozanimaj in poglej pri svoji punci…aja, nimaš je:)))).[/quote]

In ti preprečuješ to tako dobro kot misice? dvomim :)[/quote]

Tvoj dvom te najeda, gloda:)). Veš, nikoli ne boš izvedel. Kaj si pa misliš, mi je popolnoma vseeno:).

Tvoj dvom te najeda, gloda:)). Veš, nikoli ne boš izvedel. Kaj si pa misliš, mi je popolnoma vseeno:).[/quote]Mi pa bomo, a ne? 😉 :)))
A kmalu? :)))

Tvoj dvom te najeda, gloda:)). Veš, nikoli ne boš izvedel. Kaj si pa misliš, mi je popolnoma vseeno:).[/quote]

A ti misliš da si jaz kaj glede tega gledam… probala si zabijat nekaj kako se tipi zanemarimo a pri ženskih problemih zanemarjanja je pa vedno kriva genetika čim kdo kaj izpostavi!

zanimivo je kako imajo vedno najmanj ali sploh nič celulita tiste ki se najbolj trudijo 🙂 izgovarjanje na genetiko mi daje jasno vedet da si obupala in se tolažiš z tem da ti ni treba nič nardit

Tvoj dvom te najeda, gloda:)). Veš, nikoli ne boš izvedel. Kaj si pa misliš, mi je popolnoma vseeno:).[/quote]Mi pa bomo, a ne? 😉 :)))
A kmalu? :)))[/quote]

Seveda…ob svetem…nikoli:).

Tvoj dvom te najeda, gloda:)). Veš, nikoli ne boš izvedel. Kaj si pa misliš, mi je popolnoma vseeno:).[/quote]

A ti misliš da si jaz kaj glede tega gledam… probala si zabijat nekaj kako se tipi zanemarimo a pri ženskih problemih zanemarjanja je pa vedno kriva genetika čim kdo kaj izpostavi!

zanimivo je kako imajo vedno najmanj ali sploh nič celulita tiste ki se najbolj trudijo 🙂 izgovarjanje na genetiko mi daje jasno vedet da si obupala in se tolažiš z tem da ti ni treba nič nardit[/quote]

Obupala? Ajoj:)). Skrbim zase, za svojo psihično in fizično kondicijo. In spet poudarjam…kriv nos, lopataste roke, ovalen obraz, krive noge…niso posledica zanemarjenosti. Vidiš razliko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close