Uspešen moški
Čakaj kaj? 🙂 S kačami vred se ne bojiš ostalih malih živali, razen kač 😛
Sršeni so pa itak ubijalski stroji to je logično da se grem trenirat za vojaškega pilota in potem s službenim letalom vržem bombo na tisti leteči oklepnik. Upam da bo že zlikana moja paradna uniforma ko bom pristal hahahaha.
Verjetno že poznaš: strah je pogoj za pogum. Pogum je biti poscan od strahu in tisto vseeno narediti. Kogar ni strah, ne more biti pogumen.[/quote]
Ok, danes je očitno dan, da mi vsako besedo trkrat pregriznete…:)
IZOGNEM se sršenom in strupenim kačam….kar je čist pametno po mojem, drgač
se pa brenčečih, gomazečih in plazečih bitij na splošno ne bojim. Vsaj ne plezam na
stole pred miškami in si upam kakšno živalco vzeti tudi v roke.
Jasno, da je strah pogoj za pogum. Če ne, si samo neustrašen, pogumen pa ne.
Ali kot je napisal H .Sinkiewitcz v “Po puščavi in goščavi”….:
“Kali se bati, ali Kali iti”….
To pa ne. Ti govoriš o moji nestrpnosti, jaz pa o tvoji. 🙂
Ali s tvojo perspektivo ali pa z mojim razumevanjem tvoje perspektive.
Pravijo, da je ženske nemogoče razumeti in ta tvoj primer je eden izmed tistih, ki meni ni razumljiv.
Pišeš, da zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili, po drugi strani pa dobiš alergijo in občutek izsiljevanja, če moški reče, da noče peglat in to pričakuje od ženske, ker bo sicer raje samski in si sam peglal.
In če to dvoje povežem, ne razumem zakaj pri tebi takšen odpor, če pa ti ne pogojuješ veze s temi opravili ?
Namreč, če je ne pogojuješ, potem bi ti moralo biti vseeno, če ti peglaš za moškega.
In ni samo peglanje gospodinjsko opravilo, ampak je tu še kar nekaj drugih opravil okrog oblek, posode, čistoče….
In če ti zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili, potem ti je vseeno, če moški pušča razmetane svoje cote po tleh, pa umazane krožnike na mizi ?
Ta trditev je že malo bolj realna in zato v nasprotju s tisto, da zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili. Tu poveš, da imaš do moškega ista pričakovanja, kot do sebe in zato od njega prav tako pričakuješ opravljanje gospodinjskih opravil in s tem pogojuješ zvezo.
A ni tako ali pa narobe razumem ?
Seveda je fora v siljenju, ampak seveda kot običajno, spet zamotana v celofan. 🙂
Fora je v tem, da postane takšen kot ti in da počne tisto, kar ti počneš. Smisel odnosa je bolj v tem, da se dva dopolnjujeta, ne da drugi postane kopija prvega.
O paranoji bi lahko sklepal pri tebi, saj pa se ti prav tako upiraš temu peglanju, pa čeprav bi naj bilo to žensko delo in ga opravlja večina žensk.
In če bi ti imela moškega resnično rada, bi mu z veseljem speglala tistih par cot, če jih slučajno rabi.
Ali pa bi se zaradi paranoje raje odpovedala moškemu ? 🙂
V bistvu jaz samo poskušam biti realen in podajam neka splošna mnenja in poglede.
Želel sem le prikazati, da imate tudi ženske pričakovanja, ampak ti želiš sebe prikazati kot neko popolno žensko, ki je sposobna moškega ljubiti brezpogojno.
Ker pa v brezpogojno ljubezen ne verjamem, so mi tvoja stališča in pogledi povsem nerealni in nerazumevajoči, kot da želiš nekaj prikriti.
Preprosto ne verjamem, da je komu vseeno, kako izgleda njegov partner in kako dolgega ima. 🙂
Razen, če sta kot neka sostanovalca, ki se kaj dosti ne gledata in ne seksata. V tem primeru pa potem ne moremo govoriti o partnerstvu.
Pravzaprav pa pričakuješ ogromno in veliko več, kot običajna ženska. Ravno zato, ker se tega ne zavedaš, saj svoja pričakovanja in prepričanja vzameš kot referenco za tisto, kar je prav in resnično in ne dovoljuješ, da moški kaj dosti odstopa od teh tvojih prepričanj.
Kar pa deluje izredno sebično.
Nisem jaz nobenega uničila, samo povedala sem kako zadeva funkcionira, če hočemo, da funkcionira.
Mi je pa prav smešno, da se vidva ob tem naslajata.
Za likalnik ne bi prijela, samo kramp vama pa tudi ne diši.
Vse kar bi vidva počela je, da bi malo filozofirala … to vama gre res dobro.
Robi, glede na vse napisano zgoraj (ne bom zdaj vsega citirala), se mi vse bolj dozdeva, da si ti eno razvajeno dete, ki se mu niti ne sanja kaj uspešna zveza je, kaj šele, da bi jo živel. Če imaš nekoga rad potem ne šteješ koliko krožnikov je pomila ona zato, da jih toliko pomiješ še ti. To je zveza dveh nedoraslih razvajencev ali pa zveza enega nedoraslega razvajenca in enega bedaka, ki vse to prenaša. Če imaš nekoga rad in se z njim razumeš se kvečjemu sprašuješ kaj lahko še storiš za njo/zanj, da bi ji/mu bilo lažje. Vsaj takšne so moje izkušnje.[/quote]
[img]http://i187.photobucket.com/albums/x41/Villra/nooo-otter_zpsead84cee.jpg[/img]
Uničila mu boš imiđ-đ-đ-đ…[/quote]
O, yesssss. :))))
Lepo je videti, kako feministke, ki so polne neke prikrite sovražnosti do moških, doživljate evforične občutke in tri orgazme na minuto, ko bi naj ena ženska na podlagi nekih svojih občutkov, pa čeprav popolnoma zgrešenih, uničila nekega moškega.
A ker je smeh pol zdravja, vam želim še obilo užitkov ob uničevanju moških. 🙂
Seveda. Torej, zakaj ženska meni ne bi speglala cunj, če je treba in s tem nekaj storila zame, da bi mi bilo lažje, ker meni to ne gre od rok. :)[/quote]
Predvidevam da zato (predvidevam!, da ne bo spet kake hude krvi), ker ima mogoče občutek, da pa ti storiš zanjo premalo ali nič. Ali pa zato, ker se ji začelo upirati vse, kar počne zate (beri: prošla ljubav). Ali pa zato, ker je lena ko fuks. Ker res težko verjamem, da peglanje lahko komu predstavlja tak strašen problem, madona, pa saj ti ne jemljejo kri. Mislim, zdaj res ne vem, a sem res edina tukaj tako blesava ampak … jaz v resnici mislim, da s tem, ko peglam, da sem v resnici na boljšem, ker opravljam delo, ki mi gre lažje od rok in mi ni treba delati nekaj, kar mi ne leži. Medtem pa dedc naredi tisto drugo opravilo, ves srečen, da mu ni treba peglati (in ima najverjetneje občutek kako je pa on bolje prišel skozi).
[img]http://i187.photobucket.com/albums/x41/Villra/nooo-otter_zpsead84cee.jpg[/img]
Uničila mu boš imiđ-đ-đ-đ…[/quote]
O, yesssss. :))))
Lepo je videti, kako feministke, ki so polne neke prikrite sovražnosti do moških, doživljate evforične občutke in tri orgazme na minuto, ko bi naj ena ženska na podlagi nekih svojih občutkov, pa čeprav popolnoma zgrešenih, uničila nekega moškega.
A ker je smeh pol zdravja, vam želim še obilo užitkov ob uničevanju moških. :)[/quote]
Že res, da je bil hec, ampak treh orgazmov pa ni bil vreden.
Pa nehaj javkat, ker te nobena od naju nima namena uničiti.
Sicer ne želim stereotipizirat, vendar večina feminist, kar sem jih srečal, je čisto nasprotje tega, da bi stale pred špeglom. Saj one se vendar ne bodo rihtale, ker trdijo, da ženske rihtajo predvsem zaradi tega, da bi bile drugim (predvsem moškim) všeč in če jih ljudje niso pripravljeni sprejemat take kot so, potem nimajo z njimi kaj počet.
No po pričakovanjih. Robi ni odgovoril na vprašanja.
Torej lahko sklepam, da so njegovi zapisi totalne nebuloze.
Robi bluzi o tem, da naj bi feministke bile 1 uro pred ogledalom, da se ureidjo, potem, da imajo 15cm štikle. Zraven pa, da ne znajo speči jajca.
Ob vseh romanih, ki jih napiše naperjenih proti ženskam pa ne zmore odgovoriti kdo tem ženskam peče jajca?
Tako enostavno vprašanje pa ne zmore odgovora. To kaže na to, da tu gor piše same nebuloze.
Če bi bil on res to, kar se predstavlja, torej nek srečno vezan moški, ne bi pisal takih neumnosti o ženskah kot jih piše.
Sicer ne želim stereotipizirat, vendar večina feminist, kar sem jih srečal, je čisto nasprotje tega, da bi stale pred špeglom. Saj one se vendar ne bodo rihtale, ker trdijo, da ženske rihtajo predvsem zaradi tega, da bi bile drugim (predvsem moškim) všeč in če jih ljudje niso pripravljeni sprejemat take kot so, potem nimajo z njimi kaj počet.[/quote]
Robijev edini namen je bruhat ogenj po ženskah.
Zato si pa sam kontrira. Glede na vse njegove teorije se ene ženske živimo od samega zraka. Kuhat ne znamo, ker se samo lišpamo. Robi še trdi, da se nas moški v velikem loku izogibajo. Torej nam tudi moški en kuhajo. Posledično lahko sklepam, da se živimo od zraka.
Ali pa smatra, da smo tako blazno uspešne v finančnem smislu, da vse te storitve poplačamo. Nevoščljivost?
Sicer ne želim stereotipizirat, vendar večina feminist, kar sem jih srečal, je čisto nasprotje tega, da bi stale pred špeglom. Saj one se vendar ne bodo rihtale, ker trdijo, da ženske rihtajo predvsem zaradi tega, da bi bile drugim (predvsem moškim) všeč in če jih ljudje niso pripravljeni sprejemat take kot so, potem nimajo z njimi kaj počet.[/quote]
Res? Torej se ne urejajo želiš povedat? Ne pipajo trepalnic, ne mažejo make upa itd?
Težko verjamem 🙂
Niti se ne brijejo itd itd itd (sicer res da za to ni potrebnega ogledala, ampak spada pod ”urejanje”)
Ne, sploh ne verjamem 🙂
Res? Torej se ne urejajo želiš povedat? Ne pipajo trepalnic, ne mažejo make upa itd?
Težko verjamem 🙂
Niti se ne brijejo itd itd itd (sicer res da za to ni potrebnega ogledala, ampak spada pod ”urejanje”)
Ne, sploh ne verjamem :)[/quote]
A mogoče ti veš kdo tem ženskam, ki se urejajo, kuhat pa ne znajo kuha?
Težko verjamem 🙂
Eden od načinov kako vzbuditi pozornost in tako želeno odoboravanje okolice (oz. njenega dela) je tudi ta, da svoje slabosti (vključujoč fovšijo ipd,) in strahove prikažemo kot vrline in si tako dajemo lažni občutek, da smo boljši od drugih. Še enkrat bom napisal primer zagovornikov vzdržnosti: večina njih obeh spolov niso ravno neki primerki na katere bi se nasprotni spol ravno limal in imajo ponavadi neke travme v zvezi s spolnostjo, izhajajoče morda iz vzgoje ali pa gre za res hude introvertneže, ki imajo precejšnje težave z navezovanjem stikov z nasprotnim spolom (vsa čast zelo redkim izjemam, ki pa le potrjujejo pravilo). Nekaj podobnega bi lahko bil vzrok tudi za neprestane borbe med tradicionalisti in “svobodnjaki” na tem forumu.
Težko verjamem 🙂
A mogoče ti veš kdo tem ženskam, ki se urejajo, kuhat pa ne znajo kuha?[/quote]
Nihče? Saj lačne niso, ampak hranit se z instant hrano, skuhat hrenovko in spečt jajco (karikiram) za mene ni ”kuhanje”
Kuhanje je za mene, da znaš pripravit pečenko, spražit krompir, skuhat zelenjavo, naredit omako, skuhat juho (pa ne iz vrečke) pripravit salato (pa ne tiste ko kupiš že nareto v plastični posodici) itd itd v nedogled….
To kar marsikatere ”ženske” danes kao znajo pri 2x letih, sem jaz znal pri 14tih….. naredit testenine, skuhat hrenovko, spečt jajce, in vržt instant juho iz paklca v vročo vodo….. še kave verjetno več ne znajo naredit brez kavnega avtomata. Ampak mora bit že pripravljeno vse da stisnejo na en gumbek.
To pa ne. Ti govoriš o moji nestrpnosti, jaz pa o tvoji. 🙂
Ali s tvojo perspektivo ali pa z mojim razumevanjem tvoje perspektive.
Pravijo, da je ženske nemogoče razumeti in ta tvoj primer je eden izmed tistih, ki meni ni razumljiv.
Pišeš, da zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili, po drugi strani pa dobiš alergijo in občutek izsiljevanja, če moški reče, da noče peglat in to pričakuje od ženske, ker bo sicer raje samski in si sam peglal.
In če to dvoje povežem, ne razumem zakaj pri tebi takšen odpor, če pa ti ne pogojuješ veze s temi opravili ?
Namreč, če je ne pogojuješ, potem bi ti moralo biti vseeno, če ti peglaš za moškega.
In ni samo peglanje gospodinjsko opravilo, ampak je tu še kar nekaj drugih opravil okrog oblek, posode, čistoče….
In če ti zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili, potem ti je vseeno, če moški pušča razmetane svoje cote po tleh, pa umazane krožnike na mizi ?
Ta trditev je že malo bolj realna in zato v nasprotju s tisto, da zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili. Tu poveš, da imaš do moškega ista pričakovanja, kot do sebe in zato od njega prav tako pričakuješ opravljanje gospodinjskih opravil in s tem pogojuješ zvezo.
A ni tako ali pa narobe razumem ?
Seveda je fora v siljenju, ampak seveda kot običajno, spet zamotana v celofan. 🙂
Fora je v tem, da postane takšen kot ti in da počne tisto, kar ti počneš. Smisel odnosa je bolj v tem, da se dva dopolnjujeta, ne da drugi postane kopija prvega.
O paranoji bi lahko sklepal pri tebi, saj pa se ti prav tako upiraš temu peglanju, pa čeprav bi naj bilo to žensko delo in ga opravlja večina žensk.
In če bi ti imela moškega resnično rada, bi mu z veseljem speglala tistih par cot, če jih slučajno rabi.
Ali pa bi se zaradi paranoje raje odpovedala moškemu ? 🙂
V bistvu jaz samo poskušam biti realen in podajam neka splošna mnenja in poglede.
Želel sem le prikazati, da imate tudi ženske pričakovanja, ampak ti želiš sebe prikazati kot neko popolno žensko, ki je sposobna moškega ljubiti brezpogojno.
Ker pa v brezpogojno ljubezen ne verjamem, so mi tvoja stališča in pogledi povsem nerealni in nerazumevajoči, kot da želiš nekaj prikriti.
Preprosto ne verjamem, da je komu vseeno, kako izgleda njegov partner in kako dolgega ima. 🙂
Razen, če sta kot neka sostanovalca, ki se kaj dosti ne gledata in ne seksata. V tem primeru pa potem ne moremo govoriti o partnerstvu.
Pravzaprav pa pričakuješ ogromno in veliko več, kot običajna ženska. Ravno zato, ker se tega ne zavedaš, saj svoja pričakovanja in prepričanja vzameš kot referenco za tisto, kar je prav in resnično in ne dovoljuješ, da moški kaj dosti odstopa od teh tvojih prepričanj.
Kar pa deluje izredno sebično.[/quote]
Ja, kot vedno me na vsak način na silo tlačiš v svoj kalup, pa četudi moraš vsako mojo
besedo obrniti in po svoje interpretirati…ne kaj sem napisala, ampak KAJ TI MISLIŠ, da
sem s tem mislila…
Pošteno, ni kaj.
Recimo, poglejmo kaj si uspel spalamudriti iz mojega zapisa, da zveze ne pogojujem
z gospodinjskimi opravili:
“Namreč, če je ne pogojuješ, potem bi ti moralo biti vseeno, če ti peglaš za moškega.
In če ti zveze ne pogojuješ z gospodinjskimi opravili, potem ti je vseeno, če moški pušča razmetane svoje cote po tleh, pa umazane krožnike na mizi ?”
Zakaj bi mi bilo vseeno? Od odraslega človeka pričakujem, da zna SKRBETI ZASE, kar
pomeni., da si sam obriše rit, umije zobe, poskrbi za svoje cote in prehrano, ne da bi
imel služabnika, ki leta za njim in to dela NAMESTO NJEGA:
Zdej, men je čist jasno, da boš ti temu rekel IZSILJEVANJE, meni se pa ti zdijo normalna
pričakovanja od človeka, ki je starejši od 12 let.
S tem pa jasno enako ne pričakujem, da bo on meni odnašal rit, ker se meni nečesa ne ljubi.
Zakaj le?
Zdej, ko smo to razčistili, se pa da ZMENITI, kaj bi kdo od naju raje delal, če živiva skupaj,
pri stvareh za katere je res brez smisla, da se jih dela dvakrat.
Jest res ne vidim, zakaj bi bil to tak kunšt.
Po mi boš pa še razložil tole :
“Pravzaprav pa pričakuješ ogromno in veliko več, kot običajna ženska. Ravno zato, ker se tega ne zavedaš, saj svoja pričakovanja in prepričanja vzameš kot referenco za tisto, kar je prav in resnično in ne dovoljuješ, da moški kaj dosti odstopa od teh tvojih prepričanj.
Kar pa deluje izredno sebično”
kaj je tisto grozno in neverjetno, kar pričakujem od moškega, pa se ne zavedam?
Me res zanima, to je lahko prelomnica cv mojem življenju, očitno…
Slab odvetnik si Robiju.
Saj je ravno tvoj klient Robi napisal, da si niti jajca ne zna speči. TI pa zdaj ravno to pišeš, da si ga speče?
Da ne omenjam tega, da ženska, ki eno uro porabi za lišpanje veliko, da tudi na postavo. Logično, da mora biti vitka. Tudi si ne predstavljam, da debela hodi v 15cm štiklah. Upam, da se strinjaš?
Ob instant hrani, ki jo naštevaš, ki je polna nezdravih maščob pa ženska ne more biti vitka.
Jaz ne rečem, da mi nekdo odnaša rit, če obesi skupne cunje, ker ve da jaz tega ne maram početi, ampak da me pocrklja, jaz pa njega s čim drugim, kar njemu ni tako ljubo. Sva z Margot glede tega enakih misli.
Pa ne vem, meni se skorajda bere kot, da bi pri vas, če se ne bi ZMENILI, vsak kuhal zase in pomival tudi. Pa drva sekal, svojo polovico. Saj vem, ne misliš tako, samo bere se pa tako.
Težko verjamem 🙂
A mogoče ti veš kdo tem ženskam, ki se urejajo, kuhat pa ne znajo kuha?[/quote]
Kupijo si v trgovini narejeno hrano. Mogoče celo spijejo surova jajca, kot Rockie Balboa. :))
Kupijo si v trgovini narejeno hrano. Mogoče celo spijejo surova jajca, kot Rockie Balboa. :))[/quote]
Slab odvetnik si Robiju.
Ženska, ki eno uro porabi za lišpanje, veliko da tudi na postavo. Logično, da mora biti vitka. Tudi si ne predstavljam, da debela hodi v 15cm štiklah. Upam, da se strinjaš?
Ob instant hrani, ki jo naštevaš, ki je polna nezdravih maščob, sladkorjev in soli pa ženska ne more biti vitka.
Kupijo si v trgovini narejeno hrano. Mogoče celo spijejo surova jajca, kot Rockie Balboa. :))[/quote]
Slab odvetnik si Robiju.
Ženska, ki eno uro porabi za lišpanje, veliko da tudi na postavo. Logično, da mora biti vitka. Tudi si ne predstavljam, da debela hodi v 15cm štiklah. Upam, da se strinjaš?
Ob instant hrani, ki jo naštevaš, ki je polna nezdravih maščob, sladkorjev in soli pa ženska ne more biti vitka.[/quote]
Si ti vidla Rokija? 🙂
Jaz ne rečem, da mi nekdo odnaša rit, če obesi skupne cunje, ker ve da jaz tega ne maram početi, ampak da me pocrklja, jaz pa njega s čim drugim, kar njemu ni tako ljubo. Sva z Margot glede tega enakih misli.
Pa ne vem, meni se skorajda bere kot, da bi pri vas, če se ne bi ZMENILI, vsak kuhal zase in pomival tudi. Pa drva sekal, svojo polovico. Saj vem, ne misliš tako, samo bere se pa tako.[/quote]
No ja, bereš lahko kakor hočeš. Tudi tko kot Robi, ki vse bere močno po svoje.
S tem ZMENILI sem hotla samo povedat, da neka opravila niso SAMOUMEVNO moja,
samo zato, ker nimam lulčka. Tvoja interpretacija je pa precej absurdna, ja.
Slab odvetnik si Robiju.
Ob instant hrani, ki jo naštevaš, ki je polna nezdravih maščob, sladkorjev in soli pa ženska ne more biti vitka.[/quote]
Seveda je lahko, ampka neustrezno vitka….. oziroma da ti razčlenim, poznam eno ki je skoz fast food (”skoz”) pa je suha, ker ima vsak dan kalorijski deficit v telesu, hkrati pa garantirano primankuje njenemu telesu vitaminov itd.
Dokazano je, da lahko tudi če ješ samo ”fast food” shujšaš….. samo problem je, ker nimaš dovolj vnosa vitaminov itd.
Forum je zaprt za komentiranje.