Uspešen moški
In kaj to tebe obremenjuje? Če je našel tako, jo pač je. Drugače bo pa sam. Vsak si kroji življenje po svoje in če se najdeta dva, ki sta si kompatibilna, verjetno ni pomembno, kako pamet ima kdo. V imenu ljubezni včasih naredimo tudi kaj, kar za nekoga tretjega ne bi nikoli.[/quote]
Obremenjuje jo ideja, da moški nekaj pričakuje od nje. Bolj je ženska arogantna, razvajena in ekstremistična feministka, z večjim veseljem bo pljuvala po meni in me kritizirala.
Važno, da zna vsak dan stati eno uro pred špeglom, se rihtati, lakirati in da zna obuti 15 cm petke….Po drugi strani pa ne zna niti jajc spečt.
In ker takšnih žensk moški ne šmirglajo, je potem obupana. Kot mamini sinčki niso vredni besede moški, tako takšne ženske niso vredne besede ženska.
So pa zato edini, ki so kompatibilni med sabo, pa čeprav se ne prenašajo.[/quote]
Tako je. Pika.
Ne vem, kaj je smisel ali namen tega posta ? Da ženske nimate standardov ?
Je vseeno kakšen je moški, pa tudi, če je grd ?
Je vseeno koliko zasluži, pa tudi če je brezposeln ?
Je vseeno kakšen je v postelji, pa čeprav ima velikega le par cm ?
Ne rabi moški opravljati nobenih gospodinjskih del, ampak lahko le pegla kavč in prestavlja programe ?
Čez 20 let, ko bo impotenten, mu bo žena še vedno zvesta in mu stregla od spredi in zadi ?
Vse, kar ona nudi v zameno, pa je tista luknja med nogami ?
Zato v tem tvojem postu ne vidim drugega smisla kot poniževanje moških in prikazovanje žensk kot žrtve.
Men tud ni problem. Razen če je to postavljeno kot pogoj.[/quote]
Odvisno kako je predstavljeno, a ne. Če se dva zmenita, boš ti peglala tiste par srajc na teden, jaz pa bom nosil smeti ven al pa vsak dan pomival po tleh. bemu sunce, da zagrabim peglezn, sploh ker ne peglam drugega ko srajce. Zato ne obsojam Robijevega načina, če pri njih tako gre, verjetno bi tut jaz znala skompenzirat. Ziher pa ni bilo mišljeno, ti delaj, jaz bom pa peglal kavč, ampak tule do odtenkov sive še niste prišli. Tut ne vem, če boste kdaj.[/quote]
Dobro vprašanje, zakaj ne pridejo dlje…
Saj sem jaz omenil včeraj, da je ona peglala, jaz pa sem skuhal kosilo. A tega feministke niso opazile, ampak me še vedno kritizirajo. Verjetno bi po njihovem moral poleg kosila še speglati sam, da bi bila ona srečna.
Kot je že Margot dobro napisala, želijo takšne ekstremistke najprej moškega kastrirati, narediti iz njega copato, potem pa se čez čas sprašujejo kaj se je zgodilo z moškim s katerim so šle v vezo ali se poročile.
In zgodilo se ni nič drugega, kot le to, da je moški ustregel njihovim pričakovanjem.
A zaradi lastnega egoizma tega niso sposobne sprevideti.
To nima nič s (ne)strpnostjo, ker spet gledaš sama iz napačne perspektive. Gre se za dejstva in način izražanja, saj je že dolgo znano, da ženske niste tako direktne kot moški, ker v izražanje vpletate več čustvenih komponent, kot pa moški.[/quote]
Neeee, sploh ne.
Jaz gledam z napačne perspektive. Ko pa ti mene zmerjaš s feministko, je pa
tvoja perspektiva neoporečna….
Aja, pa jaz sem pol dvolična….
Hec, res.[/quote]
Dajva še enkrat…
Se strinjaš s tem, da partnerja naj ne bi silili v nekaj česar noče, ker to ni znak ljubezni ?
Če moški noče peglati in to pričakuje od ženske, je to izsiljevanje. Če pa ženska noče peglati in to pričakuje od moškega, pa to ni izsiljevanje ?
Peglanje ima v tem primeru simboličen pomen in lahko besedo zamenjamo s katerim drugim opravilom.
Neeee, sploh ne.
Jaz gledam z napačne perspektive. Ko pa ti mene zmerjaš s feministko, je pa
tvoja perspektiva neoporečna….
Aja, pa jaz sem pol dvolična….
Hec, res.[/quote]
Dajva še enkrat…
Se strinjaš s tem, da partnerja naj ne bi silili v nekaj česar noče, ker to ni znak ljubezni ?
Če moški noče peglati in to pričakuje od ženske, je to izsiljevanje. Če pa ženska noče peglati in to pričakuje od moškega, pa to ni izsiljevanje ?
Peglanje ima v tem primeru simboličen pomen in lahko besedo zamenjamo s katerim drugim opravilom.[/quote]
Govorila sva o tvoji nestrpnosti…in če prebereš zadnje tri svoje poste, te je ena sama strpnost.
Ali pa je spet z mojo perspektivo kaj narobe?
No, pa dajva še enkrat. Tretjič (ali mogoče že četrtič) pišem, da zveze ne pogojujem z
gospodinjskimi opravili. Ti pa jo. Ampak izsiljujem pa vseeno jaz?
Tudi prav.
Če se meni nečesa ne ljubi delat, NIMAM PRAVICE to zahtevati od koga drugega.
Če sem jaz zabušavala pri slovnici, ne bom partnerju popravljala napak.
Če se jaz noro bojim pajkov, bom čisto razumela, da se jih tudi on in ga ne bom silila v kopalnico
lovit zverine…
Če se meni kuhati ne da, ne bom sikala, zakaj ni skuhano….če imam sama luknje v štumfih, ne bom
nekomu očitala, da ne zna šivat….
In tako naprej, saj menda si dojel koncept. Ni fora v siljenju moškega , da po tvoje postane
neka copata, ali podložnik..in ne vem kaj si še vse napletel.
Fora je samo v tem, da se nič ne jemlje kot samoumevno….in še manj, da se vsaka malekost
posebej jemlje kot napad feminizma na moško integriteto.
In tle je ta paranoična groza pred likanjem….(ali vstavi poljubno) ..iz moje slavne perspektive
samo kaže, da nisi dovolj moškega, da te taka malenkost ne bi res kastrirala. Ta strah je golo
pomanjkanje samozavesti, ki ne bi zdržala, da bi ti delal “babje delo”…
Če je to vse, kar te dela moškega….je (spet iz moje nesrečne perspektive) stvar bolj žalostna….
Narobe, vedel ne bo, bo pa bolj pozoren na njeno obnašanje itd. kajti to da je imela očeta kretena, prav lahko vpliva na njen čustveni in ostali razvoj, ki lahko gre v čisto kontra ekstrem od očeta, oz. do drugih stvari ki so odklonilne.[/quote]
Če je imela očeta kretena, obstaja velika verjetnost, da je tudi njen partner sam kreten. Zato bi moral ta partner biti predvsem pozoren tudi na to, kak kreten je on sam, ko pride do problemov. 😉
Ne vem, kaj je smisel ali namen tega posta ? Da ženske nimate standardov ?
Je vseeno kakšen je moški, pa tudi, če je grd ?
Je vseeno koliko zasluži, pa tudi če je brezposeln ?
Je vseeno kakšen je v postelji, pa čeprav ima velikega le par cm ?
Ne rabi moški opravljati nobenih gospodinjskih del, ampak lahko le pegla kavč in prestavlja programe ?
Čez 20 let, ko bo impotenten, mu bo žena še vedno zvesta in mu stregla od spredi in zadi ?
Vse, kar ona nudi v zameno, pa je tista luknja med nogami ?
Zato v tem tvojem postu ne vidim drugega smisla kot poniževanje moških in prikazovanje žensk kot žrtve.[/quote]
To ti samo tako vidiš s svoje perspektive moškega šovinista.
V bistvu meni lepota ni pomembna.
Denar tudi čedalje manj.
Kok maš kdo velikega itak samo moški merite, jaz ga nisem še nobenemu.
Če ne pričakuje, da ga bom jaz stregla, tudi njemu ni treba mene.
Če bo pa impotenten, pa lahko samo neha likat in evo, mu bodo prec jajčka zafunkcionirala.
Da zase hočeš poskrbet, za druge pa ostaja vprašanje, kako bi ti bilo predstavljeno.
Tvoja stvar.[/quote]
No vidiš….v enem dnevu te je občutek dvakrat prevaral….jest bi se zamislila…[/quote]
Eeee, trikrat.
Res je.[/quote]
Nisem jaz nobenega uničila, samo povedala sem kako zadeva funkcionira, če hočemo, da funkcionira.
Mi je pa prav smešno, da se vidva ob tem naslajata.
Za likalnik ne bi prijela, samo kramp vama pa tudi ne diši.
Vse kar bi vidva počela je, da bi malo filozofirala … to vama gre res dobro.
Robi, glede na vse napisano zgoraj (ne bom zdaj vsega citirala), se mi vse bolj dozdeva, da si ti eno razvajeno dete, ki se mu niti ne sanja kaj uspešna zveza je, kaj šele, da bi jo živel. Če imaš nekoga rad potem ne šteješ koliko krožnikov je pomila ona zato, da jih toliko pomiješ še ti. To je zveza dveh nedoraslih razvajencev ali pa zveza enega nedoraslega razvajenca in enega bedaka, ki vse to prenaša. Če imaš nekoga rad in se z njim razumeš se kvečjemu sprašuješ kaj lahko še storiš za njo/zanj, da bi ji/mu bilo lažje. Vsaj takšne so moje izkušnje.[/quote]
[img]http://i187.photobucket.com/albums/x41/Villra/nooo-otter_zpsead84cee.jpg[/img]
Uničila mu boš imiđ-đ-đ-đ…
Uspesen moski ima poleg pralnega stroja se susilni stroj. Srajce in kaksno malenkost pa na vsake kvatre (na poti v sluzbo) odnese v pralnico/kemicno cistilnico oprat/zlikat. Tako sem vrsto let shajal prakticno brez likalnika.
Moski (ali zenska), ki se mu zatika pri likanju, da gre za nek faktor v partnerstvu, prav gotovo NI uspesen. Toliko mi je jasno.
Ocitno pac tu gor ni prav dosti uspesnih. Ta debata je le se ena v nizu knapovkih, nivo servisiranja avta, zaganja drv, menjave zarnic. Iz tega se vidu okoli cesa se vecini (uber uspesnih) forumasev vrti zivljenje. Bogi…
In kaj to tebe obremenjuje? Če je našel tako, jo pač je. Drugače bo pa sam. Vsak si kroji življenje po svoje in če se najdeta dva, ki sta si kompatibilna, verjetno ni pomembno, kako pamet ima kdo. V imenu ljubezni včasih naredimo tudi kaj, kar za nekoga tretjega ne bi nikoli.[/quote]
Obremenjuje jo ideja, da moški nekaj pričakuje od nje. Bolj je ženska arogantna, razvajena in ekstremistična feministka, z večjim veseljem bo pljuvala po meni in me kritizirala.
Važno, da zna vsak dan stati eno uro pred špeglom, se rihtati, lakirati in da zna obuti 15 cm petke….Po drugi strani pa ne zna niti jajc spečt.
In ker takšnih žensk moški ne šmirglajo, je potem obupana. Kot mamini sinčki niso vredni besede moški, tako takšne ženske niso vredne besede ženska.
So pa zato edini, ki so kompatibilni med sabo, pa čeprav se ne prenašajo.[/quote]
Mene prav zanima kaj je s tabo tako blazno narobe, da si tako nasršen proti ženskam?
Kar vse povprek, ki se ne strinjajo s tvojim razmišljanjem in to tvojo razmišljanje kritizirajo so razvajene? To verjetno veš iz svojih izkušenj iz realnega življenja ali kar natolcuješ?
Zakaj si tako nasršen proti feministkam? Nek uspešen, srečno poročen moški se ne obremenjujeje s feministkaami, ker ga ne moti ženska enakopravnost. Se vseeno počuti moškega, čeprav ženska pričakuje enakopravnost.
A kar vse ženske, ki kritizirajo tvoje razmišljanje hodijo s 15cm petkami in so eno uro pred ogledalom?
Praviš, da si ne zna speči jajca, kdo pa speče taki ženski jajca. Vem, da ne boš odgovoril. Samo tvoj odgovor kaže na to, da samo nekaj brezveze natolcuješ. Razen, če si želel povedat, da imaš doma tako žensko, ki ne zna speči jajca, se pa na veliko lišpa in ji ti pečeš jajca. Potem mi je jasno od kje tvoji izpadi.
Res me zanima od kje ti tako podrobno poznaš ženske, da veš katera stoji eno uro pred ogledalom, da se uredi, da pa ne zna speči jajca (le kdo ji kuha, od zraka se verjetno ne živi ali pač ali te pa mogoče moti, ker tako dobro zasluži, da si lahko najame gospodinjsko pomoč?).
Res, to veliko o tebi pove, da tako podrobno takšne ženske poznaš. Ti kot poročen moški pa tako dobro poznaš te samske ženske.
Sploh pa mi nikoli ne bo jasno zakaj se nek srečno poročen moški tako blazno obremenjuje s samskimi ženskami?
Ti tvoja žena ni dovolj?
Ali pa je mogoče tvoja žena točno to, kar ti opisuješ, ti si pa copata, ki si ne upa narediti reda?
Če bi bil ti srečno poročen, se ne bi tako obremenjeval s samskimi.
V glavnem ja kritiziram tvoje pisanje, tvoje razmišljanje, ker je bedno. Ti me pa kar obsodi, da sem neumna ženska, ki se samo lišpa, kuhat pa ne zna. Samo očitno mi potem nekdo drug kuha. Mogoče pa tako fajn zaslužim, da lahko plačam kuharico.
Če je nek moški uspešen in če živi uspešno življenje, ki mu ustreza, nevoščljive mone odpirajo takšne teme:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10347397,10348122#msg-10348122
Ko začno o tebi takole govoričiti in te skušajo spraviti na ‘prava pota’ kot poskuša ta mona, potem veš, da si uspešen.
Mene pa zanima zakaj enakih vprašanj ne postavljaš tu ženskam ki so prav nasršene proti moškim? Robi ni nič drugačen od skele, pa če bo priznala ali ne, samo da on je proti ženskam ona pa proti moškim, seveda se bo ona zgovarjala da samo proti Robi bo pa enako dejal, da samo proti nepravim ženskam…..
Onadva sta identična, samo ti ker si ženska vidiš samo proti tebi, skelino razmišljanje se pa ti zdi naravno in normalno 🙂
Mene pa zanima zakaj enakih vprašanj ne postavljaš tu ženskam ki so prav nasršene proti moškim? Robi ni nič drugačen od skele, pa če bo priznala ali ne, samo da on je proti ženskam ona pa proti moškim, seveda se bo ona zgovarjala da samo proti Robi bo pa enako dejal, da samo proti nepravim ženskam…..
Onadva sta identična, samo ti ker si ženska vidiš samo proti tebi, skelino razmišljanje se pa ti zdi naravno in normalno :)[/quote]
Povsem enostavno. Eni moški, ja tudi ti, kar naprej nekaj šimfate ženske. Nisem pa opazila, da bi se ženske obremenjevale z moškimi. Nikjer nisem zasledila, da bi bila Skela nastrojena proti moškim.
Robi pa kar naprej udriha po samskih ženskah, delno pa tudi po samskih moških. Če ženska ne ustreza njegovemu tradicionalnemu kalupu jo takoj označi za ravajeko, ki se samo lišpa, jajca pa ne zna speči. Obenem pa seveda ne razloži kdo tej ženski peče jajca, če sama res ne zna. Če bi bila jaz poročena, se sigurno ne bi ubadala s samskimi moškimi na monu.
Nisem pa zasledila takega pisanja s strani Skele o moških. Res pa je, da ne preberem vseh tem tu gor. Samo ne deluje mi ženska, ki bi se obremenjevala s tem kako živijo drugi, ki niso po njenih merilih. Lahko pa, da se motim. Prilepi mi par stvari, ki jih je zapisala, da mi dokažeš, da se motim. Meni se ne da brskat.
Jaz ne šimfam žensk, ampak se norčujem iz njih, to je razlika sicer ampak ok…. norčujem pa se predvsem iz žensk tukaj gori, niti ne toliko obče populacije, ki je sicer pravtako nesposobna generalno gledano, ampak vem da moški niso nič manj…… ampak to je posploševanje….
Saj to ravno, on je vsaj toliko da udriha še po moških, jaz se ne spomnim, kdaj bi skela ali njej podobne, udrihale po lastnem spolu….. mislim da nikoli. Morda je to storila kakšna Margot eventuelno, ampak skela pa ne pomnim.
Hkrati se skela nekaj ”hvali” oz je omenila da je v zvezi, torej je na identičnem mestu kot Robi….
Če prideš gor prebrat ”1” temo, potem res ne moreš delati nobenih zaključkov še manj dozdevanj…. iskat pa se mi ne da, ker nimam toliko časa, ob servisiranju, še po starih temah za brskat…. zgoraj je opcija išči, in daj notri njen nickname in ti bo poiskalo vse njene prispevke, in si daj duška….
Nekaj je definitivno. Redno obiskovanje tega foruma negativno vpliva na mentalno stanje.
Hahaha pa še verjetno je res!
To pa ti ne verjamem. Ta moški bi dobil tako veliko minus piko in prav začutila bi, kako bi tvoj nivo spoštovanja do njega šel eno stopničko dol. Pa niti šalim se ne. Podobono kot če sredi noči noče iti pogledati kaj je bil tisti zvok ker je tebe kao strah. Ženske prezirate slabiče še bolj kot moški.
A ker so tvoji sorodniki mi morajo biti avtomatično všeč ali kako si ti to zdaj predstavljaš? In kdo je sploh rekel da bova skupaj par let? Halo pa ti nisi normalna. Saj se sploh ne poznava, preko foruma se meniva, ti pa kar o neki vezi začneš govoriti.
Šimfaš, posmehuješ, se norčuješ, ponižuješ – vse isti šmorn. Kaže pa na tvoj značaj. Ne na značaj žensk.
Ne bi vedela po kom udriha Skela, nisem zasledila. Predvsem pa sem že napisala, da ne bom brskala po njenih objavah. Ti se obremenjuješ z njo, ne jaz. Ti trdiš, da je taka in taka, torej to ti dokaži. Jaz kar ne bom, ker tega ne trdim. Niti ne vem ali je v vezi ali ni. Nisem pa zasledila, da bi udrihala po samskih. Pri robiju pa je to redna dnevna mantra. Predvsem po samskih ženskah.
Na splošno tu gor ni nekega udrihanja po moških. Če že je, je tako argumentirano. Ne pa tako kot ti pa Robi in NS in vam podobni.
Preprosto ne obremenjujte se z ženskami pa je. Pa, če se samski obremenjujete z ženskami še nekak razumem. verjetno vas boli, ker ste samki pa nobene ne dobite. Posledično se tu gor izživljate. Če bi bili zadovoljni s samskim stanom ne bi imeli teh izpadov. Da pa se nek vezan tip tako obremenjuje s samskimi ženskami je pa resnično bolano in kaže na to, da je njegov zakon v totalnem razsulu.
Brez skrbi, nisi po mojem okusu. Ne bi imela takega moškega za partnerja. Pišem ti teoretično. Če nisi zaštekal. Da ti bo bolj jasno: briga me kako so komu moji sorodniki všeč, partnerja nisem nikoli silila na obiske k mojim sorodnikom in nisem se silila k njegovim sorodnikom. Razumeš? Niti po par letih ne. Bolj razumljivo?
Hahaha pa še verjetno je res!
To pa ti ne verjamem. Ta moški bi dobil tako veliko minus piko in prav začutila bi, kako bi tvoj nivo spoštovanja do njega šel eno stopničko dol. Pa niti šalim se ne. Podobono kot če sredi noči noče iti pogledati kaj je bil tisti zvok ker je tebe kao strah. Ženske prezirate slabiče še bolj kot moški.
A ker so tvoji sorodniki mi morajo biti avtomatično všeč ali kako si ti to zdaj predstavljaš? In kdo je sploh rekel da bova skupaj par let? Halo pa ti nisi normalna. Saj se sploh ne poznava, preko foruma se meniva, ti pa kar o neki vezi začneš govoriti.[/quote]
Hehe, jest se pajkov (in ostalih malih živali s kačami vred) ne bojim. Izognem se sršenom
in kačam, ampak brez panike.
Strah je pa tako primarno čustvo, da ga razumem in ga ne zamerim.
Sploh, če je specifičen…nekdo je lahko na splošno pogumen človek, pa se na smrt boji
majhnih kužkov. Mi ne misel ne pride, da bi ga zaradi tega manj spoštovala….
Slabič je pa čisto nekaj drugega. Tistih pa res ne maram preveč.
Tak ja! Pokaži totim moškim prascem kaj se jim zagre. Itak so samo dildoti na dveh nogah katerim ne rabiš menjavati baterij. Oni te radi sovražijo, ker te ne morejo dobiti. Devičniki in mamini sinkoti! Vsi po vrsti!
Naj uganem. Ti nisi tipična ženska. Ne maraš drame in večinoma si se super znašla tudi v moški družbi.
Čakaj kaj? 🙂 S kačami vred se ne bojiš ostalih malih živali, razen kač 😛
Sršeni so pa itak ubijalski stroji to je logično da se grem trenirat za vojaškega pilota in potem s službenim letalom vržem bombo na tisti leteči oklepnik. Upam da bo že zlikana moja paradna uniforma ko bom pristal hahahaha.
Verjetno že poznaš: strah je pogoj za pogum. Pogum je biti poscan od strahu in tisto vseeno narediti. Kogar ni strah, ne more biti pogumen.
Tak ja! Pokaži totim moškim prascem kaj se jim zagre. Itak so samo dildoti na dveh nogah katerim ne rabiš menjavati baterij. Oni te radi sovražijo, ker te ne morejo dobiti. Devičniki in mamini sinkoti! Vsi po vrsti!
Naj uganem. Ti nisi tipična ženska. Ne maraš drame in večinoma si se super znašla tudi v moški družbi.[/quote]
Oprosti, nisem tvoje sorte. Zame moški niso prasci. Na devičnike in mamine sinkote se pa jaz ne spoznam. To boš ti vedel kaj več povedat. Ti kar ugibaj, naj ti bo v veselje.
Sem pa glede devičnikov, ki jih omenjaš, vseeno zelo radovedna. Mogoče glede tega poveš kaj več. Zakaj si se spomnil nanje? Kak posebeen fetiš? Mladi fantki pa to?
Forum je zaprt za komentiranje.