Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

Mogoče glih niso 15cm ampak kaj dosti manj pa tudi ne, here you go:

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a8/80/a0/a880a05ac93fbd22860161e2eb183cbd.jpg[/img]

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/5a/65/00/5a6500c31209754e0bfcaabc6c662c0a.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, jaz pa žal ne poznam niti ene take, ki bi jedla fast food in vnaprej pripravljeno hrano in bila vitka.
Res pa je, da jaz ne berem rumenega časopisa in ne iščem fotk žensk po netu, ampak me bolj zanimajo taki ljudje, ki jih srečujem v reali.
Tam pa vidim čisto drugačno sliko kot jo ponujajo rumeni časopisi in Cosmpolitani.

Jaz pa jo poznam in kaj zdaj?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, te fotke si pa napačnemu namenil. Narobe si citiral. Hvala vseeno za trud. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hkrati pa poznam polno žensk ki jim doma kuhajo mamice ali babice pri 25-30 letih…. medtem ko jaz kuham sam sebi pa še za familjo večinokrat….. moje vrstnice tega niso sposobne (večinoma) ker ne znajo

Sicer pa ti lahko ješ tudi relativno zdravo brez ”kuhanja” ker pač poješ dosti zelenjave, po sreči pripravljene v plastičnih posodicah iz Spara itd. ko je že zmešana, gor poliješ samo ”dressinge” ali olje in kis….

Samo to za mene ni kuhanje

Čakaj, če ješ zravo, je potem vse ok. Zakaj bi bilo nujno kuhat? A ni pomembno, da ješ zdravo? Tebi je pomembno, da kuhaš? Ja, to je pa tako kot starejše babice. Njim tudi ni jasno, da komu ni všeč masten testan krompir, da ima raje veliko skledo solate.
Tista zelenjava iz Spara se ti zdi zdrave prehrana? No v primerjavi s tenstanim krompirjem je res boljša. AMpak kot človek, ki zna kuhati, bi moral vedeti,d a tako narezana in tam stoječa zelenjava izgubi veliko na kvaliteti. Da ne omenjam dressingov. Tisti kupljeni so polni sladkorja.
Ampak načeloma a je kaj narobe, če nekdo je zdravo prehrano, kuha pa ne? Če seveda ne zajeda mamice.
Presnojedci so kaj slabši? Oni nič ne kuhajo.

Matkič, koliko plačaš elektrike, komunale, stanarine, za prehrano…? Ali to krije mama?

Pomembno je da si sposoben pripravit zdravo hrano, ker to kaže tudi tvoje sposobnosti…. med drugim, en majhen kamenček v mozaiku.

Presnojedci so pa čist druga težava, fizično švoh…. in še kaj, ampak ja vi kar sanjajte da je to zdravo.

Govorim da eni mislijo da jedo zdravo ker si kupijo tako salato in dressing preko…. sicer pa kupljeni dressingi če izbereš pravega niti nimajo toliko sladkorjev, ampak saj ti obvladaš ker to ješ vsak dan.

zadnje vprašanje pa ni tvoja stvar, me pa veseli da te to tako fejst zanima, še ena obupanka? Kot zmeraj.

Seveda tako kot je pomembno, da si pri recimo 25+ sam plačuješ elektriko, komunalo, hrano… da ti tega ne plačuje mama. Je pomembno, da si znaš pripravit sam hrano. To zadnje je pa dosti lažje kot tista plačila na začetku.

Poznam enega presnojedca. Si upam trdi, da je fizično bolje pripravljen kot večina sodelujočih tu. Je namreč triatlonec. Preteči maraton mu je pa mala malica.

Torej še vedno ne znaš pojasniti kje hrana tisti, ki se samo lišpa, da je vseeno vitka? Vse kar si naštel, si naštel samo nezdravo hrano, ki ne prinaša vitkosti. Slab odvetnik Robiju si. Nobenega pametnega odgoovra ne spraviš skupaj.
Sicer pa, je kaj narobe, če ima ženska denar in si plačuje, da ji pripravijo hrano? Pa ne masten tenstan krompir in ne oblio mastnih omak, ampak tako zdravo hrano, da bo imela vitko postavo? Če ona fajn zasluži, zakaj ne bi plačala nekomu, da to stori zanjo?

Zadnje vprašanje sem postavila kot retorično vprašanje. Toliko, da je jasno kakšen moški pametuje o ženskah :).

Jaz tudi eno, pravzaprav živi z mano. Drobna, ampak čvrsta in gajstna, ko sto hudičev 🙂 Trikrat na teden sredi noči rine v visokogorje, opremljena s cepini in derezami, poleg ostalega je pa njeno profesionalno delo fizične narave, ki ga jaz pomojem ne bi zmogla.

sivavrana, nauči se, da je pogoj za debelost da vneseš več kalorij kot jih porabiš!!!!!!

Nato se poigraj z googlom in poglej kako so eni celo z samo mcdonalds hrano SHUJŠALI…. ja čudežno ne, tebi to ni jasno, ampak bistven je KALORIJSKI DEFICIT, ne izbira hrane….

Zdaj pa pojdi to študirat kaj to pomeni prosim lepo.

Maraton =/= fizično pripravljen ampak samo za laufanje, me zanima če ta presnojedni maratonec zdrži en udarec kakega močnejšega moškega …… vsi ki delajo na fiziki so v 99,9999% mesojedci….. si predstavljaš da ib zavec bil presnojedec… pa to bi bil vic tisočletja.

maratonci ipd. so eni čist durgi tipi ljudi ki so na čist kontra način fizično pripravljeni, daleč od tega kar imam jaz v mislih….. priznam pa da so carji, ker se jim da tako daleč laufat 😛

Ps: sivavrana aka ostali nicki, saj vem da nas bereš že zelo doooolgo časa…. samo skelo si pač ”spregledala” in bi ti jaz moral iskat kajne?

Iz te tvoje ”avanture” ki se na MONu nikoli ne konča pod raznimi nicki bi lahko izpisali več kot eno retorično vprašanje 😉

No, Matkič, naj te seznanim s tem, da ima fast food velik GI, ki te sili v to, da poješ več kot porabiš. Posledično si ali sestradan ali pa poješ preveč kcal. Torej, če si ob taki hrani vitek, pomeni le to, da si ves čas sestradan. Verjameš, da so takšne ženske res sestradane? Jaz ne.
Saj ti pravim, ne čitam rumenih novic. Tako, da to glede hujšanja in prehrane v McDonaldsu prihrani kar zase in za tiste, ki tudi verjamejo rumenim tračem.
Maraton je res samo tek. Samo jaz sem napisala, da je tip triatlonec. Torej pobrskaj po netu kaj je to. Namesto, da iščeš rumene trače, preberi kaj je triatlon. Ko boš ravno pri tem pa še preberi kaj je ironman, ker omenjeni trenira za ironmana. Res pa je, da ne čuti potrebe, da bi se pretapal in tudi njega ne pretepajo. Nima navade sodelovati pri pijanskih gostilniških pretepih tako, da res ne vem kako bi vzdržal udarec moškega. Preprosto ne čuti potrebe po pretepanju.

Nisem rekla, da sem Skelo spregledala. Napisala sem, da nisem z njene strani zasledila tistega kar jo ti obtožuješ.
Naj uganem, besen si, ker je napisala, da so mamini sinčki tisti, ki živijo pri 25+ na račun mame? Zdaj pa besniš in tega ne moreš pozabit?

Jaz tudi eno, pravzaprav živi z mano. Drobna, ampak čvrsta in gajstna, ko sto hudičev 🙂 Trikrat na teden sredi noči rine v visokogorje, opremljena s cepini in derezami, poleg ostalega je pa njeno profesionalno delo fizične narave, ki ga jaz pomojem ne bi zmogla.[/quote]

Jaz, sicer presnojedca poznam le enega, poznam pa take gajstne, žilave vegeterijance. Tudi taki, da samo kapo dol pred njimi. En je celo alpinist. Tudi jaz, ko sem bila še bolj zaplankana, nisem verjela, da so vegeterijanci tega zmožni, kar on počne.

No, Matkič, naj te seznanim s tem, da ima fast food velik GI, ki te sili v to, da poješ več kot porabiš. Posledično si ali sestradan ali pa poješ preveč kcal. Torej, če si ob taki hrani vitek, pomeni le to, da si ves čas sestradan. Verjameš, da so takšne ženske res sestradane? Jaz ne.
Saj ti pravim, ne čitam rumenih novic. Tako, da to glede hujšanja in prehrane v McDonaldsu prihrani kar zase in za tiste, ki tudi verjamejo rumenim tračem.
Maraton je res samo tek. Samo jaz sem napisala, da je tip triatlonec. Torej pobrskaj po netu kaj je to. Namesto, da iščeš rumene trače, preberi kaj je triatlon. Ko boš ravno pri tem pa še preberi kaj je ironman, ker omenjeni trenira za ironmana. Res pa je, da ne čuti potrebe, da bi se pretapal in tudi njega ne pretepajo. Nima navade sodelovati pri pijanskih gostilniških pretepih tako, da res ne vem kako bi vzdržal udarec moškega. Preprosto ne čuti potrebe po pretepanju.[/quote]

no jaz pa takega ne poznam, torej ne beri tračev…. kjer taki obstajajo a prav? Vidiš kako hitro lahko nekoga diskreditiraš 🙂

Nič te ne sili, če imaš voljo, torej, da se, ne se sprenevedat lepo te prosim…. jaz sam sem shujšal 45kil v 1 letu brez da bi migno fizično, že pred leti…… vse samo s kalorijskim deficitom. Torej ne bluzi, zdaj pa moram it delat, gospodična brezposelna ali na JU, nimam časa več razlagat low iq ženskam kako zadeve delujejo.

Hja, Matkič, dejstvo je, da si veliko napisal, povedal pa nič pametnega, kaj čem. Te hvaliti, da si blazno pameten, ker bereš rumene časopise in ker te preživlja mama?
Sorry, kdor ne športa oz. vsaj konkretno fizično dela, zame ni vitek. Lahko ima malo kg, ampak, vitki so zame tisti, ki imajo tudi nizek delež maščobe.

Če slučajno še kdo ne ve. Matkič, živi pri mami in ateku, ona dva plačujeta račune. On pa se razburja nad nesposobnostjo mladih žensk. Sam pa uživa mama hotel.

vítek -tka -o prid., vítkejši (ȋ) 1. skladno raščen in glede na višino primerno ozek, zlasti v pasu: vitek in velik človek; vitka ženska; vitek kot jelka / ima vitko postavo; vitko telo 2. ki ima glede na višino, dolžino primerno majhen obseg, premer: vitka smreka; vitko steblo / vitki prsti; vitke noge / v pasu je vitka ♦ teh. vitki steber steber z velikim razmerjem med uklonsko dolžino in najmanjšo debelino ♪

PO SSKJ…. ne kakem rumene traču…. vitkost nima nič z fizičnim delom, športanjem ampak IZKLJUČNO z obsegom pasu in skladnostjo človeškega telesa

Torej kaj ti bluziš?

Tiste manekenke, pa top modelsi, so samo vitke, imajo pa še vedno precej visok body fat. V rit jo pogledaš pa še vedno vse mehko neki. To je nič drugega kot špeh, je pa res, da ga je precej manj kot pri kšni debeli.
Zares FIT babo najdeš samo na fitnesu.

Toned body je mogoče dosečt samo z liftanjem in urejeno prehrano.

vítek -tka -o prid., vítkejši (ȋ) 1. skladno raščen in glede na višino primerno ozek, zlasti v pasu: vitek in velik človek; vitka ženska; vitek kot jelka / ima vitko postavo; vitko telo 2. ki ima glede na višino, dolžino primerno majhen obseg, premer: vitka smreka; vitko steblo / vitki prsti; vitke noge / v pasu je vitka ♦ teh. vitki steber steber z velikim razmerjem med uklonsko dolžino in najmanjšo debelino ♪

PO SSKJ…. ne kakem rumene traču…. vitkost nima nič z fizičnim delom, športanjem ampak IZKLJUČNO z obsegom pasu in skladnostjo človeškega telesa

Torej kaj ti bluziš?[/quote]

Poglej poboldano., kar si napisal.
Torej še enkrat: ženska ima lahko zelo malo kg, ampak bo njen obseg relativno velik, ker ima v telesu veliko maščobe. Neka druga žesnka ima pri isti višini lahko celo več kg, ampak manjši obseg. Pa veš zakaj, ker ima nizek delež maščobe v telesu in velik delež mišic. Posledično ima sicer več kg kot prva, ampak je bolj vitka, ker ima manjši obseg. Torej bolj ustreza opisu SSKJ.
Saj menda veš, da ima en kg mišic manjši obseg kot kg špeha?
In za tak primeren obseg, če gledamo SSKJ definicijo vitkosti, moraš športati in pika.

Še bolj enostavno povedano:
Za lepo postavo (velja za oba spola) nikakor ni dovolj, da samo daš vase malo kalorij, ampak je več kot nujno, da športaš, delaš fizično. Drugače je kljub nizkem kaloričnemu vnosu telo mlahavo in vse prej kot lepo.
Ženski, ki stoji eno uro pred ogledalom je pa logično pomembno, da ima lepo postavo. Vsaj po mojem.

Torej kaj ti bluziš?[/quote]

Poglej poboldano., kar si napisal.
Torej še enkrat: ženska ima lahko zelo malo kg, ampak bo njen obseg relativno velik, ker ima v telesu veliko maščobe. Neka druga žesnka ima pri isti višini lahko celo več kg, ampak manjši obseg. Pa veš zakaj, ker ima nizek delež maščobe v telesu in velik delež mišic. Posledično ima sicer več kg kot prva, ampak je bolj vitka, ker ima manjši obseg. Torej bolj ustreza opisu SSKJ.
Saj menda veš, da ima en kg mišic manjši obseg kot kg špeha?
In za tak primeren obseg, če gledamo SSKJ definicijo vitkosti, moraš športati in pika.[/quote]

Poglej anoreksične ”vitke” dekline… in nehaj nabijat….. vitkost ni nujno povezana s športanjem….. veliko FIT moških ima po BMIju prekomerno težo…… pa čeprav majo 11% Body fata….. obseg pasu pa nič kaj ekstra ozki.

To pa se strinjam, samo problem je ker ženske (in tudi nekateri moški) mislite/jo da so lepe, ampak lepota je v očeh tistega ki gleda…. neki objektivni standardi sicer obstajajo, samo meni marsikatera ”misica” ni lepa, je pa fotogenična….

Matkič, želim ti veselo brskanje po rumenih tračih. Vidim, da se ti res ne da nič dopovedat. Ti boš še naprej trdil, da brez športanja dosežeš vitko telo, da si vitek lahko s stalno prehrano iz McDonaldsa in še naprej boš trdil, da je triatlonec fizično zanič. To so posledice rumenega čtiva.
Jaz te ne bo več prepričevala, ker je nesmiselno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close