Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

Meni je pa smešno, ko takšne ženske najprej zasadite kremplje v jajca svojega moškega, iz vsakega naredite pi.čkico, ki vam doma lika srajčice, potem se vam pa čez deset let (eh kaj deset, še prej), ta bebček z pegleznom v roki začne naenkrat tako upirati, da se vam dviguje želodec vsakič, ko ga pogledate. In kar naenkrat ste vse nesrečne, ker ta vaš moški ni dosegel ničesar v življenju, pa nič nima, pa je taka zguba, pa… Pa takoooo obetaven je bil, ane?

Moj dedc je uspešen moški. In čeprav jaz nisem nek tip babe, ki bi se neprestano vrtel okrog štedilnika in sem tudi sama uspešna v svojem poslu, sem vedno vsa gospodinjska opravila imela jaz na skrbi. Vse drugo se mi je zdelo kreganje z belim kruhom. Ravno zato, ker sem dedcu zaupala in verjela, da je sposoben in iznajdljiv mi ni nikoli prišlo na misel, da bi tratil čas s tako bedastimi opravili, ki jih ženske naredimo tako, usput.

Zato vam svetujem, da dedcem namesto likalnika raje potisnite kramp v roke. Pa naj se zakopljejo v življenje in raje poiščejo diamante za vas. Ne pa da jih posiljujete z likalnikom. Kaj boste iztržile? Par speglanih cunjic? Eh, trape ste.

Sploh pa v dobri partnerski zvezi vse skupaj laufa malo drugače. Tam se nikoli nobenemu nič ne upira in za partnerja ti ni nikoli težko kaj naredit. Jaz še vedno peglam. To počnem z veseljem in bom še naprej, čeprav se mi (po finančni plati) že zelo zelo dolgo časa ne bi bilo treba ubadati s tem.[/quote]

Margot je uničla feministke 🙂

Bravo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res je.

Nisem vedela, da je odločitev, da ženska svojemu partnerju ne bo likala, dovolj, da postane feministka. 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No ne vem, mene ni uničla, punca pač rada pegla, boh ji požegnej.
Me pač čudi mišljenje, da je dec prec p*i*čkica, če prime likalnik ali pa pisker….
Jack London je bil iuber mačo, dec kot se reče stare šole, pa je bil prvak v likanju,
v velik svojih knjigah se je pohvalil, da kadar se ni šel pirata v Oaklandskem zalivu,
al pa boksal za denar, je služil z likanjem. Baje je likal super hitro in natančno in to je rad sam povedal.
A pol je bil p*i*ckica?
Res čudno, da je kaj dosegel v življenju….

In pol še to o “doseganju nečesa v življenju”….ženska je lahko vrhunska znanstvenica,
pa bo peglala, ne da bi ji kaj hudo škodilo, deca pa tako delo popolnima uniči?
Ja, če je razvajeno prepotentno dete, ga res lahko.
Če je pa zrel, odrasel človek, mu pač ne bodo jajca stran padla….če bo naredil še kakšno
“bedasto opravilo”, ki je zaradi svoje bedastosti primerno samo za ženske….

Ne pravim, da je ta fora tvoja. Je moja. Ne verjamem pa temu, da zveze ne pogojuješ s hišnimi opravili.
Recimo že ta primer:

Ali pa to:

Na primer, da se meni tudi zadeva upira do bruhanja, pa sem jaz čisti egoist, ona pa ne ?
Zakaj pa ne ?

Kot sem že omenil, imate ženske prav tako pričakovanja in od moškega pričakujete, da opravi del hišnih opravil.
In če moški ne izpolni pričakovanj, bo takšne zveze prej ali slej konec.

Saj ni, samo te ki to ne želijo v tej temi zaradi takih in drugačnih razlogov so/ste…

Margot je povedala bistvo v tem:

Tu je povedala kot enako kar sem jaz pisal kar nekaj časa nazaj, ko sem napisal, da ženska skoz tako in drugače ”pritiska” na svojega moškega, da se odpove temu in onemu, potem pa ko se, pa ji naenkrat več ni všeč, ker ni več taki kot je bil tisti dan ko se je vanj ”zaljubila”…..

Likanje je samo ena izmed minimalnih zadev v bistvu napisanem zgoraj.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne pravim, da je ta fora tvoja. Je moja. Ne verjamem pa temu, da zveze ne pogojuješ s hišnimi opravili.
Recimo že ta primer:

Ali pa to:

Na primer, da se meni tudi zadeva upira do bruhanja, pa sem jaz čisti egoist, ona pa ne ?
Zakaj pa ne ?

Kot sem že omenil, imate ženske prav tako pričakovanja in od moškega pričakujete, da opravi del hišnih opravil.
In če moški ne izpolni pričakovanj, bo takšne zveze prej ali slej konec.[/quote]

ti zarad mene verjemi kar češ, oziroma v tem primeru, kar ti paše.
Prvi primer, ki ga navajaš, je seveda primer “”jaz pomagam tebi, ti pa meni”, kar je vsem logično, tudi
ti si že to propagiral.
Drugi samo kaže na TVOJ predsodek do likanja in ne to, da te jaz kaj silim.
In tretji – egoist si zato, ker to od nje zahtevaš KLJUB temu, da se ji upira, če ne bo pa letela.
Nisem še slišala izjave iz ust ženske “ali bo peglal, ali bo pa letel”….od moških pa samo v tem
tednu večkrat….

Saj je meni tudi logično. Zato pa še bolj ne razumem tega, ko hkrati trdiš, da ti veze ne pogojuješ z opravljanjem hišnih opravil.
Meni to dvoje ne gre skupaj.

Če pa se ženski upira likanje do bruhanja, pa to ni predsodek ?
Je to mogoče alergija ? 🙂

Rad bi videl žensko, ki od moškega ničesar ne zahteva, pa čeprav se mu tisto upira.

Peglanje je v tem primeru le simbolično, saj po večini še vseeno ženske peglate.
So pa zato iz ust priletele že druge izjave okrog hišnih opravil in pogojevanja zveze.

Želim samo povedati, da niste nič boljše ali manj sebične od moških.

To je zato ker ženske zavijejo v celofan vse kar nardijo, da se jim imidž preveč ne pokvari. Ženska bo tipa zapustila, ker nima dovolj keša več, ali ker jo enostavno dolgočasi, ali ker se ji preveč pusti podjebavat, zaradi 1000 razlogov, ali pa zato ker je nenazadnje spoznala enega za katerega misli, da je boljša kupčija. pa nobena ne bo nikoli rekla, lej spoznala sem enga k je lepši pa več zasluži pa več velja v družbi, ampak bo rekla “lej z bivšim ni več to to, se ne čutiva več, ni več iskrice” v najboljšem primeru, v slabšem bo še krivdo na njega zvalila. To je pa tipično za ženske, da glavni razlog zavijejo v nekaj drugega, tudi pred sabo. Takšne kognitivne disonance kot so jo sposobne ženske pravzaprav ne verjamem da je kakršnkoli kolkertolko funkcionalni moški zmožen. Sicer vsak spol je “obdarjen” z raznimi kvalitetami, samo taka kognitivna disonanca je pa tipična za ženske in je res fascinantna za opazovat. Zato blagor, da imamo tipe ki rečejo al likaš al letiš (še vedno bizaren primer ampak koncept ostaja). Če bi bile tudi ženske sposobne takšne iskrenosti, bi bil svet lažji.

A bi mogle bit?

A bi mogle bit?[/quote]
Ni potrebno. 😉

To je zato ker ženske zavijejo v celofan vse kar nardijo, da se jim imidž preveč ne pokvari. Ženska bo tipa zapustila, ker nima dovolj keša več, ali ker jo enostavno dolgočasi, ali ker se ji preveč pusti podjebavat, zaradi 1000 razlogov, ali pa zato ker je nenazadnje spoznala enega za katerega misli, da je boljša kupčija. pa nobena ne bo nikoli rekla, lej spoznala sem enga k je lepši pa več zasluži pa več velja v družbi, ampak bo rekla “lej z bivšim ni več to to, se ne čutiva več, ni več iskrice” v najboljšem primeru, v slabšem bo še krivdo na njega zvalila. To je pa tipično za ženske, da glavni razlog zavijejo v nekaj drugega, tudi pred sabo. Takšne kognitivne disonance kot so jo sposobne ženske pravzaprav ne verjamem da je kakršnkoli kolkertolko funkcionalni moški zmožen. Sicer vsak spol je “obdarjen” z raznimi kvalitetami, samo taka kognitivna disonanca je pa tipična za ženske in je res fascinantna za opazovat. Zato blagor, da imamo tipe ki rečejo al likaš al letiš (še vedno bizaren primer ampak koncept ostaja). Če bi bile tudi ženske sposobne takšne iskrenosti, bi bil svet lažji.[/quote]
Kot bi mi bral misli. 🙂

Danes ste se pa napeglali (en drugega). Ne vem, zakaj sploh debata okrog nepeglanja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ni, samo te ki to ne želijo v tej temi zaradi takih in drugačnih razlogov so/ste…[/quote]

Iz katerih pa (po tvojem mnenju)?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj je meni tudi logično. Zato pa še bolj ne razumem tega, ko hkrati trdiš, da ti veze ne pogojuješ z opravljanjem hišnih opravil.
Meni to dvoje ne gre skupaj.

Če pa se ženski upira likanje do bruhanja, pa to ni predsodek ?
Je to mogoče alergija ? 🙂

Rad bi videl žensko, ki od moškega ničesar ne zahteva, pa čeprav se mu tisto upira.

Peglanje je v tem primeru le simbolično, saj po večini še vseeno ženske peglate.
So pa zato iz ust priletele že druge izjave okrog hišnih opravil in pogojevanja zveze.

Želim samo povedati, da niste nič boljše ali manj sebične od moških.[/quote]

Seveda zahtevam. Iz čistega egoizma (vidiš priznam) zahtevam, da je moj partner odrasel in
sposoben skrbeti sam zase. To se recimo meni zdi čisto razumna zahteva, ker tudi jaz od nikogar
ne pričakujem da bo skrbel za to, da bom umita, oblečena, nahranjena, počesana, da bom imela
spucane zobe in čevlje, itd.
Res ne razumem, zakaj se NEKATERI moški ob taki zahtevi počutite kastrirane…….

To je zato ker ženske zavijejo v celofan vse kar nardijo, da se jim imidž preveč ne pokvari. Ženska bo tipa zapustila, ker nima dovolj keša več, ali ker jo enostavno dolgočasi, ali ker se ji preveč pusti podjebavat, zaradi 1000 razlogov, ali pa zato ker je nenazadnje spoznala enega za katerega misli, da je boljša kupčija. pa nobena ne bo nikoli rekla, lej spoznala sem enga k je lepši pa več zasluži pa več velja v družbi, ampak bo rekla “lej z bivšim ni več to to, se ne čutiva več, ni več iskrice” v najboljšem primeru, v slabšem bo še krivdo na njega zvalila. To je pa tipično za ženske, da glavni razlog zavijejo v nekaj drugega, tudi pred sabo. Takšne kognitivne disonance kot so jo sposobne ženske pravzaprav ne verjamem da je kakršnkoli kolkertolko funkcionalni moški zmožen. Sicer vsak spol je “obdarjen” z raznimi kvalitetami, samo taka kognitivna disonanca je pa tipična za ženske in je res fascinantna za opazovat. Zato blagor, da imamo tipe ki rečejo al likaš al letiš (še vedno bizaren primer ampak koncept ostaja). Če bi bile tudi ženske sposobne takšne iskrenosti, bi bil svet lažji.[/quote]
Kot bi mi bral misli. :)[/quote]

spet eden tvojih vrhuncev strpnosti,a ne Robi?

Kot bi mi bral misli. :)[/quote]

spet eden tvojih vrhuncev strpnosti,a ne Robi?[/quote]

Hahaha, je res…

To nima nič s (ne)strpnostjo, ker spet gledaš sama iz napačne perspektive. Gre se za dejstva in način izražanja, saj je že dolgo znano, da ženske niste tako direktne kot moški, ker v izražanje vpletate več čustvenih komponent, kot pa moški.

Robi, kaj je tvoja imela v mislih, ko je tebe vzela?

To nima nič s (ne)strpnostjo, ker spet gledaš sama iz napačne perspektive. Gre se za dejstva in način izražanja, saj je že dolgo znano, da ženske niste tako direktne kot moški, ker v izražanje vpletate več čustvenih komponent, kot pa moški.[/quote]

Neeee, sploh ne.
Jaz gledam z napačne perspektive. Ko pa ti mene zmerjaš s feministko, je pa
tvoja perspektiva neoporečna….
Aja, pa jaz sem pol dvolična….

Hec, res.

Likanje je izguba časa. Jaz kot moški se z likanjem sigurno ne bom ukvarjal. Če hoče bit katera z mano mora pač razumet, da imam pametnejše stvari za delat (katere bodo sicer verjetno tudi koristne za njo). Verjamem, da jih ima tudi ona. Ampak mene načeloma to ne zanima, saj je dovolj žensk ki z veseljem lika za svojega moškega. Torej taka dobi prednost.

Likanje je izguba časa. Jaz kot moški se z likanjem sigurno ne bom ukvarjal. Če hoče bit katera z mano mora pač razumet, da imam pametnejše stvari za delat (katere bodo sicer verjetno tudi koristne za njo). Verjamem, da jih ima tudi ona. Ampak mene načeloma to ne zanima, saj je dovolj žensk ki z veseljem lika za svojega moškega. Torej taka dobi prednost.[/quote]

Lepo. Vsaj poveš tko kot je.
Nič narobe.

A bi mogle bit?[/quote]

Sploh ne, samo nehajte se delat uboge in zapostavljene, diskriminirane itd…. navadne egoistične svinje ste, kot moški, nič boljše, ne delajte se svetnice, to je bistvo.

A bi mogle bit?[/quote]

Sploh ne, samo nehajte se delat uboge in zapostavljene, diskriminirane itd…. navadne egoistične svinje ste, kot moški, nič boljše, ne delajte se svetnice, to je bistvo.[/quote]

Kaj čmo lagat, vsakdo želi čim lažje priti skoz v življenju. Pa naj bo doma, v službi. Verjetn nisem samo jaz taka?

Bi prčakval da ženske veste kaj je uspešen moški. Zame je uspešen vsak ki ni pri mamici ko je star 30 let

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close