Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?

Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?

Res je, najlažje je biti pameten takrat, ko sam nimaš težav, pa kaj potem sploh o tem razglabjaš

Kdor jih res rabi, ta dobi tudi recept. Sanval je učinkovita pomoč pri nespečnosti.

Prodam. Sanvalq0 3kutiie 100eur.

Ljubljana Zalog odma. 10mg

prodam apaurin 2x 5mg in 2x 2mg

mb.

Odgovor na objavo uporabnika
slovenščina, 24.08.2022 ob 20:49

Zdravnica jih noče predpisat, kje se jih da dobit? Ja…črni trg, ampak jaz ne poznam, kako to deluje in kdo to ima…? Kje se da te tablete dobit?

Zrihtam.

Koliko na škatlo?

vse skupaj dam za 100e ker ne rabim vec.

Jih še imate

Niti v bosni jih ne dajo vec brez recepta

Anonimno 1522, 13.05.2025 ob 08:40

prodam apaurin 2x 5mg in 2x 2mg

mb.

Cena? Kupim. Pusti mail.

Anonimno 2451, 10.08.2025 ob 16:18

Cena? Kupim. Pusti mail.

Pa jih ne prodam, raje se zadevam z njimi. Na recept

Tesnoba po hudi travmi je neznosna, hvaležna bi bila, če ima kdo kakšno tablico odveč -proti plačilu.
Apaurin mi res pomaga, druge zadeve ne.

Hudo je, mislim na najhuje (samomor), ker duša NE  zmore več, preveč je trpljenja v meni. Ne zmorem dalje. Žal.

Anonimno 5461, 10.08.2025 ob 22:32

Tesnoba po hudi travmi je neznosna, hvaležna bi bila, če ima kdo kakšno tablico odveč -proti plačilu.
Apaurin mi res pomaga, druge zadeve ne.

Hudo je, mislim na najhuje (samomor), ker duša NE  zmore več, preveč je trpljenja v meni. Ne zmorem dalje. Žal.

?

Vse se dobi na Metelkovi. Za nosom fant ko šnavcer.

Anonimno 5461, 11.08.2025 ob 08:02

?

Kako pa bi?

Smokica832, 11.08.2025 ob 08:41

Kako pa bi?

5 mg

Ali ne raje uredili spanje na naravni način? Z sproščujočo hojo v naravi, kred spanjem se osredotočite na dihanje, da s tem odženete težke misli, ki vam kratijo spanec, meditacija, knjige o osebnostni rasti in čuječnosti, predvsem pa lahka večerja najkasneje do 19. ure, ob vesno isti uri odhajajte spat, rutina je pomembna. Jaz pred spanjem berem sproščujočo knigo ali se osredotočim na dihanje in nimam težav, včasih pa sem jih imela.

Velikoo bolje je, da ob bespecnosti jemlješ Sanval, kot pa da ne spiš.  Zdravnica bi morala dati recept, razen, če ima razlog in dvome v tvoje resnično zdravstveno stanje.

Peesda ste dosadni s temi sprehodi v naravo pa melatonini. To jevza zdrave ljudi ki so imeli trenuten stresni moment in jih je malce zaneslo. Za resne kronične težave je balderijan isto k voda. Dokler tega ne veš nisi imel nič resnega!!

Smokica832, 11.08.2025 ob 08:39

Vse se dobi na Metelkovi. Za nosom fant ko šnavcer.

Jaz vem, da se na Metelkovi marsikaj dobi, a na koga se je potrebno obrniti?

Svetujem, da na internetu prebereš o spalni higieni, tj. da si boš olajšala, kako zaspati. Npr. nobene kave po 12. uri, večerja vsaj 2-3 ure pred spanjem, čim manj dremežev čez dan, vedno spat in vstat ob isti uri, biti fizično in psihična aktivna čez dan, zvečer 1 uro in pol pred spanjem stran od ekranov in početi nekaj sproščujočega… Morda bi ti priporočil kvečjemu večerno meditacijo in čuječnost. To je pa tudi vse. Pa s klimatsko napravo si zdaj poleti ohladi spalnico, da bo notri primerna temperatura…

imam heleks 2,5 3x ce koga zanjima.mb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close