Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?
Anonimno 5461, 10.08.2025 ob 22:32
Tesnoba po hudi travmi je neznosna, hvaležna bi bila, če ima kdo kakšno tablico odveč -proti plačilu.
Apaurin mi res pomaga, druge zadeve ne.
Hudo je, mislim na najhuje (samomor), ker duša NE zmore več, preveč je trpljenja v meni. Ne zmorem dalje. Žal.
Ali ne raje uredili spanje na naravni način? Z sproščujočo hojo v naravi, kred spanjem se osredotočite na dihanje, da s tem odženete težke misli, ki vam kratijo spanec, meditacija, knjige o osebnostni rasti in čuječnosti, predvsem pa lahka večerja najkasneje do 19. ure, ob vesno isti uri odhajajte spat, rutina je pomembna. Jaz pred spanjem berem sproščujočo knigo ali se osredotočim na dihanje in nimam težav, včasih pa sem jih imela.
Svetujem, da na internetu prebereš o spalni higieni, tj. da si boš olajšala, kako zaspati. Npr. nobene kave po 12. uri, večerja vsaj 2-3 ure pred spanjem, čim manj dremežev čez dan, vedno spat in vstat ob isti uri, biti fizično in psihična aktivna čez dan, zvečer 1 uro in pol pred spanjem stran od ekranov in početi nekaj sproščujočega… Morda bi ti priporočil kvečjemu večerno meditacijo in čuječnost. To je pa tudi vse. Pa s klimatsko napravo si zdaj poleti ohladi spalnico, da bo notri primerna temperatura…
Forum je zaprt za komentiranje.