Uspavalne tablete Sanval – kje dobit?
Pa vi ste za v zapor. Resno!
Ker ilegalno prodajanje psihoaktivnih substanc je kaznivo. Tako za tistega, ki prodaja kot tudi za tistega, ki kupuje.
Razen tega, da se boste navlekli in mentalno propadli. Živi zombiji boste!
Potem boste pa invalidsko upokojeni ali pa na sociali in vas bomo morali mi ustvarjalni preživljati!
Zaradi takih drekcov kot ste vi, imamo potem v tej državi tako visoke davke!
Vidalli, 25.08.2022 ob 13:41
Pa vi ste za v zapor. Resno!
Ker ilegalno prodajanje psihoaktivnih substanc je kaznivo. Tako za tistega, ki prodaja kot tudi za tistega, ki kupuje.
Razen tega, da se boste navlekli in mentalno propadli. Živi zombiji boste!
Potem boste pa invalidsko upokojeni ali pa na sociali in vas bomo morali mi ustvarjalni preživljati!
Zaradi takih drekcov kot ste vi, imamo potem v tej državi tako visoke davke!
Saj veš, da je v ZDA še pes na tabletah?
slovenščina, 27.08.2022 ob 22:54
Kar pripravi se na under cover nakup s strani kriminalistične policije.
Pozdravljena mlada dama !
Po 10 letih zakona in 2 otrocih me je čes noč sedaj že bivša prevarala , sedaj sva v postopku ločitve …. Od noči prevare ne spim , v glavi se mi vrtijo vsi možni scenariji in filmi , zakaj nisem prej videl znakov da nekaj ne štima itd …. torej … po mesecu nespanja , nisem več funkcioniral normalno zato sem šel do zdravnice ki mi je napisala sanvale . Pojedu sem tisto škatlco , naspal se …. prvo noč brez tablet isto sranje , nespanje , živci , nemirnost . Ker vem da te tablete povzročajo hudo odvisnost sem šel iskat alternativo in našel MELATONIN … naravna , vegi , bio zadeva in odkar jih jem spim ko dojencek , mesce je tega in imam le pozitivno mnenje !
25 eur + poštnina je 50 tablet
Predlagam ti da poiskusiš s tem
Lp
Nespecnik
Forum je zaprt za komentiranje.