Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek urška pijana in brez spodnjih hlačk

urška pijana in brez spodnjih hlačk

Tudi na teh fotkah se ne vidi, ali je res brez hlačk. Meni v bistvu zgleda, da ima rjave hlačke.
pa tudi, če je res brez pa kaj potem. Punca se pač zabava, sja je mlada, kdaj pa bo, če ne zdaj.

jejeje…s čim se obadate…veliko je slovenk, ki se slikajo gole…pa kaj…vsaka ve kaj dela

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Tudi zabavat se da na bolj dostojen način. Fantje so se včeraj zabavali na njen račun, govorili da je she-male in da so se je prestrašili, ko je prvi teden skakala po vsakemu. Eden je rekel, kakšno čudo in od kod se je vzela, nato so se smejali ko norci.
Videli smo, da je Ceca, ki je gotovo spremljala kakšen posnetek njenega obnašanja edino nje ni pozdravila… to tudi marsikaj pove. Škoda, ker punca očitno nima mej in ko je pijana ne ve kaj dela. Vsekakor to ni nobena zabava, če se vsi norčujejo iz nje, reva je bila uboga pijana in najbrž ni vedela točno zakaj se gre. Še manekenka Nina ji je lepo povedala naj se umiri in postavi mejo pri moških. V drugačnih situacijah take punce postanejo žrtve zlorab skupinskega posilstva, umora itd….
A tebi je to pač zabava… saj nisi normalna!

Ali jaz narobe vidim, ali pa so te hlačke kosmate??? Torej JE brez spodnjic!

Tudi zabavat se da na bolj dostojen način. Fantje so se včeraj zabavali na njen račun, govorili da je she-male in da so se je prestrašili, ko je prvi teden skakala po vsakemu. Eden je rekel, kakšno čudo in od kod se je vzela, nato so se smejali ko norci.
Videli smo, da je Ceca, ki je gotovo spremljala kakšen posnetek njenega obnašanja edino nje ni pozdravila… to tudi marsikaj pove. Škoda, ker punca očitno nima mej in ko je pijana ne ve kaj dela. Vsekakor to ni nobena zabava, če se vsi norčujejo iz nje, reva je bila uboga pijana in najbrž ni vedela točno zakaj se gre. Še manekenka Nina ji je lepo povedala naj se umiri in postavi mejo pri moških. V drugačnih situacijah take punce postanejo žrtve zlorab skupinskega posilstva, umora itd….
A tebi je to pač zabava… saj nisi normalna![/quote]

skupinska posilstva in umor je kaznjivo dejanje,pjan pa piz..kazat pa ni..torej vsak ki posili golo pizdo ali jo umori ker je pac gola in pjana si zasluzi smrtno kazen..
vsak mora pri sebi vedet kaj je prav in kaj ne..gola prizda je prav dokler ne skodi nikomur,umor pa ni prav ker skodi nekomu za zivlenje..vidis razliko ali se kar pac ne.

skupinska posilstva in umor je kaznjivo dejanje,pjan pa piz..kazat pa ni..torej vsak ki posili golo pizdo ali jo umori ker je pac gola in pjana si zasluzi smrtno kazen..
vsak mora pri sebi vedet kaj je prav in kaj ne..gola prizda je prav dokler ne skodi nikomur,umor pa ni prav ker skodi nekomu za zivlenje..vidis razliko ali se kar pac ne.[/quote]

Nisem prepričana ali si prebrala moj post? Nikjer ne pišem, da je kaznivo kazat genitalije! Halo! In tudi ni prav, da se ji zgodi kaj hudega! Ampak pišem, da se moški, ki imajo PODLE namene navadno spravljajo na PIJANE punce, ki delujejo lahke! In to NIKAKOR ni ok! Razumeš, ali ti še narišem?

ta nagravžna ceca s še bolj nagravžnimi joški pa res ni merilo. poročena je bila z vojnim zločincem, ki je delal masakre in genocid po bosni in hrvaški. fuj in fej. sodeluje z najhujšo mafijo na balkanu, njen denar je krvav. to babo je treba zapret, ne pa da jo kažejo po tv kot največjo zvezdo, mi smo pa še večje budale, ko smo jo povabili v slovenijo. bljak.

urškino kazanje razpočke je za cecina dejanja pravi evangelij

ta nagravžna ceca s še bolj nagravžnimi joški pa res ni merilo. poročena je bila z vojnim zločincem, ki je delal masakre in genocid po bosni in hrvaški. fuj in fej. sodeluje z najhujšo mafijo na balkanu, njen denar je krvav. to babo je treba zapret, ne pa da jo kažejo po tv kot največjo zvezdo, mi smo pa še večje budale, ko smo jo povabili v slovenijo. bljak.

urškino kazanje razpočke je za cecina dejanja pravi evangelij[/quote]

Seveda je nagravžna, samo balkan ima pač svoja pravila in mafijo, ki obvladuje državo. Hudič je, ko se gre ena naivna punca v tak divji svet izpostavljat in dokazovat na tak način… pijana… Ne vem no, meni pač to ni ok in mi nikoli ne bo!

Urška vam je v sramoto in je ne marate. ZAKAJ SE POTEM TOLIKO ZANIMATE ZANJO IN ŠE TOLIKO PIŠETE O NJEJ? Prosim za odgovor.

vsak mora pri sebi vedet kaj je prav in kaj ne..gola prizda je prav dokler ne skodi nikomur,umor pa ni prav ker skodi nekomu za zivlenje..vidis razliko ali se kar pac ne.[/quote]

Nisem prepričana ali si prebrala moj post? Nikjer ne pišem, da je kaznivo kazat genitalije! Halo! In tudi ni prav, da se ji zgodi kaj hudega! Ampak pišem, da se moški, ki imajo PODLE namene navadno spravljajo na PIJANE punce, ki delujejo lahke! In to NIKAKOR ni ok! Razumeš, ali ti še narišem?[/quote]
ti moski se spravijo na take,ker je v druzbi tiho pravilo,da taka zenska isce..ce tega tihega pravila nebi bilo in bi bilo tiho pravilo smrtna inekcija verjemi da se nebi spravljali,bi se raje obrnili in sli kot posilili in ubili nekoga ki kao isce..
dokler boste pa predvsem zenske oznacevale druge pjane in gole zenske kot potencionalno iskalko posilstva in smrti bo pa tako kot je!

urškino kazanje razpočke je za cecina dejanja pravi evangelij[/quote]
tocno tako!!

enega je treba pac po zobeh vlacit,danes urska,jutri stefka..psi lajajo karavana gre naprej

Nisem prepričana ali si prebrala moj post? Nikjer ne pišem, da je kaznivo kazat genitalije! Halo! In tudi ni prav, da se ji zgodi kaj hudega! Ampak pišem, da se moški, ki imajo PODLE namene navadno spravljajo na PIJANE punce, ki delujejo lahke! In to NIKAKOR ni ok! Razumeš, ali ti še narišem?[/quote]
ti moski se spravijo na take,ker je v druzbi tiho pravilo,da taka zenska isce..ce tega tihega pravila nebi bilo in bi bilo tiho pravilo smrtna inekcija verjemi da se nebi spravljali,bi se raje obrnili in sli kot posilili in ubili nekoga ki kao isce..
dokler boste pa predvsem zenske oznacevale druge pjane in gole zenske kot potencionalno iskalko posilstva in smrti bo pa tako kot je![/quote]

Jaz je ne oznacujem kot potencionalno iskalko posilstva, ampak vem kakšna je realnost in kako nekateri moški razmišljajo. Nimam je za slabo, je zelo pozitivna punca (ko je trezna), dobra po srcu, zato pa me čisto človeško skrbi to obnašanje v pijanem stanju.

Meni je Urška fejst punca, sramoto pa dela samo sebi, če že komu. In ravno zato, ker drugače ni napačna je slabo zanjo, da se kaže v takšni luči.

dokler boste pa predvsem zenske oznacevale druge pjane in gole zenske kot potencionalno iskalko posilstva in smrti bo pa tako kot je![/quote]

Jaz je ne oznacujem kot potencionalno iskalko posilstva, ampak vem kakšna je realnost in kako nekateri moški razmišljajo. Nimam je za slabo, je zelo pozitivna punca (ko je trezna), dobra po srcu, zato pa me čisto človeško skrbi to obnašanje v pijanem stanju.[/quote]

zakaj ti moski tako razmisljajo,ravno zato ker je bila npr.zenska gola in pjana,ker vedo da bo druzba rekla,saj je samo ena cipa vec crknla..to je realnost..ce bi pa druzba rekla,ubil si nekoga,torej si morilec,strik za vrat in konec -verjemi da nebi imeli casa premisljevati bi ali nebi..
s tem psihopatska osebnost nima nic,gre se za napacno vzgojene prepotentne in playin god moske..psiho pac ubija po vzorcu,takim pezdetom pa da krila tiho pravilo-posili in fentja jo ,saj je samo cipa.

Jaz je ne oznacujem kot potencionalno iskalko posilstva, ampak vem kakšna je realnost in kako nekateri moški razmišljajo. Nimam je za slabo, je zelo pozitivna punca (ko je trezna), dobra po srcu, zato pa me čisto človeško skrbi to obnašanje v pijanem stanju.[/quote]

zakaj ti moski tako razmisljajo,ravno zato ker je bila npr.zenska gola in pjana,ker vedo da bo druzba rekla,saj je samo ena cipa vec crknla..to je realnost..ce bi pa druzba rekla,ubil si nekoga,torej si morilec,strik za vrat in konec -verjemi da nebi imeli casa premisljevati bi ali nebi..
s tem psihopatska osebnost nima nic,gre se za napacno vzgojene prepotentne in playin god moske..psiho pac ubija po vzorcu,takim pezdetom pa da krila tiho pravilo-posili in fentja jo ,saj je samo cipa.[/quote]

Vem, da je tako, na žalost pa cele družbe ne moremo prevzgojiti, lahko samo lastne otroke da bodo drugače razmišljali to je pa tudi vse.

s tem psihopatska osebnost nima nic,gre se za napacno vzgojene prepotentne in playin god moske..psiho pac ubija po vzorcu,takim pezdetom pa da krila tiho pravilo-posili in fentja jo ,saj je samo cipa.[/quote]

Vem, da je tako, na žalost pa cele družbe ne moremo prevzgojiti, lahko samo lastne otroke da bodo drugače razmišljali to je pa tudi vse.[/quote]
se strinjam,pa vseeno se mi zdi ,ne da se mi zdi ampak sem prepricana ,ce bi uvedli takojsno usmrtitev za vse ki so zgresili zlocin zoper telo in zivlenje cloveka,da bi bile stvari veliko,veliko drugacne..
jaz sem za smrtno kazen za hude zlocince v to kategorijo pa pasejo posiljevalci,pedofili in morilci..takih ni skoda,skoda je pa vsake pjane babnice,ki kaze golo piz..

Vem, da je tako, na žalost pa cele družbe ne moremo prevzgojiti, lahko samo lastne otroke da bodo drugače razmišljali to je pa tudi vse.[/quote]
se strinjam,pa vseeno se mi zdi ,ne da se mi zdi ampak sem prepricana ,ce bi uvedli takojsno usmrtitev za vse ki so zgresili zlocin zoper telo in zivlenje cloveka,da bi bile stvari veliko,veliko drugacne..
jaz sem za smrtno kazen za hude zlocince v to kategorijo pa pasejo posiljevalci,pedofili in morilci..takih ni skoda,skoda je pa vsake pjane babnice,ki kaze golo piz..[/quote]

Jaz sem tudi za smrtno kazen v tekih primerih, absolutno. Grozljivo je, kolk pokvarjenega folka hodi po svetu, za take res ne bi bilo škoda če se jih preprosto usmrti. Ampak vseeno so starši tisti, ki otroku prvi vcepijo to sovraštvo do žensk… ker ti moški že v osnovi čutijo prezir do ženskega spola, ker so bili tako naučeni v primarni družini. Skratka, družba je cela gnila, zato pa moramo biti ženske previdne. Ker nismo svobodne in enakopravne, kot izgleda na zunaj, tako je to.

Če bi bila katera druga in ne Urška, bi se pa vam zasmilila…. uboga punca, ker so jo tipi okoli nje opili, zdaj pa jo otipavajo in slačijo.

Če je to enakopravno in svobodno za žensko sodobnega sveta, kar Slovenija je, da se ena Urška kaže gola in pijana po TV , smo pa precej za svobodno in enakopravno žensko. Ali pa tej deklici manjka samozavesti, ljubezni , varnosti ali pa tudi denarja, da razkazuje svojo intimo vesoljnemu Balkanu.
Pomislite: enkrat bo morala dati močan in tehten odgovor svojemu sinu.
Meni ona deluje zelo otročje kot naj bi bila neka mamica pri 25.h
Zavida ji pa bolj malo ljudi , mislim na oba spola.

Se strinjam. V tem ni nobene nemoralnosti. Nemoralni so kvečjemu tisti, ki se zgražajo nad tem in se morajo ubadati s tujim življenjem. Nima Urška problemov s tem, da je brez hlačk – očitno pa je, da jih imajo drugi.

Se strinjam. V tem ni nobene nemoralnosti. Nemoralni so kvečjemu tisti, ki se zgražajo nad tem in se morajo ubadati s tujim življenjem. Nima Urška problemov s tem, da je brez hlačk – očitno pa je, da jih imajo drugi.

V času interneta, ko imaš na dlani vso statistiko iz držav, ki to prakticirajo … in trditi, kako bi bile stvari drugačne, je malodane neumno.

To me spominja na vse možne sankcije v prometu, katerih vpliv je minoren, ljudje pa sanjajo o uspehih. Me sploh ne čudi, da so naši mediji tako tiho, da je samo v januarju prišlo do 120% povečanje smrtnih žrtev v prometu napram lanskemu začetku leta.

Ko se urška doma napije potem gre na zabavo in se nastavlja kakšnim moškemu da jo slata .
Vendar ko gresta na ples porajta da nima spodnjih hlačk zato jo moški boža po telesu in tudi pod kiklo .
Če moški urško pelje v grmovje se tam začneta vorenk poljubljati ter lizati .
Vendar če urša reče moškemu da je brez hlačk jo moški še bolj poriva v pizdo .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close