urška pijana in brez spodnjih hlačk
Ja in kaj te potem briga, če druge to počnejo?[/quote]
A boli, a boli, a boli zelo… A si njena prijateljica iz kluba, tudi ti plešeš na štangi in se kasneje prodajaš za denar?
Ko mački stopiš na rep zacvili in ti cviliš zelo na glas.[/quote]
Če mislip, da jo lahko samo njena prijateljica ali sorodnica zagovarja, potem si še bolj ozkogledna, kot sem si mislila.
Urške ne poznam, sploh nisem spremljala njenega početja do zdaj, nisme je gledala niti v Big brotherju, imela pa sem slabo mnenje o njej na podlagi vsega pljuvanja čez njo (tudi tukaj na MON-u). Ampak zdaj jo gledam v Dvoru in se ne morem načuditi, zakaj jo vsi tako zelo pljuvate.
Ona se je tam pokazala boljša oseba, kot večina vas tukaj.
Še enkrat ponavljam: če se slači in šlata s tipi to ni noben greh in nič zgražanja vredno ali nemoralno. zame je nemoralno opravljanje, žlehtnoba, zahrbtnost, zavist – vse te lastnosti, ki jih Urška nima, nekatere tukaj pa jih imate!
A boli, a boli, a boli zelo… A si njena prijateljica iz kluba, tudi ti plešeš na štangi in se kasneje prodajaš za denar?
Ko mački stopiš na rep zacvili in ti cviliš zelo na glas.[/quote]
Še enkrat ponavljam: če se slači in šlata s tipi to ni noben greh in nič zgražanja vredno ali nemoralno. zame je nemoralno opravljanje, žlehtnoba, zahrbtnost, zavist – vse te lastnosti, ki jih Urška nima, nekatere tukaj pa jih imate![/quote]
to se strinjam,vsak lahko dela s svojim telesom in s seboj kar hoce,dokler ne skodi drugim,ona ne skodi nikomer..,mene ne moti da se ona slata,al pa lize s tipi,ampak priznaj zgorna slika je skrajno neestetska,na njenem mestu bi jaz placala da jo ne objavijo.
Evo galerija teh fotk brez hlačk še na žurnalu, povečane, bilo že včeraj:
http://www.zurnal24.si/vip/urska-kazala-mednozje-201560/galerija
Forum je zaprt za komentiranje.