Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek urška pijana in brez spodnjih hlačk

urška pijana in brez spodnjih hlačk

http://kvak.napovednik.com/index.php/id/8898/urska_cepin-dvor-ursa_cepin-urska_hocevar_cepin

BB

OMFG

Fuj!!!

Sama nisem “nedolžna devica”….toda ta Urška mi res deluje prava prasička. Pa brez zamere.
Že zaradi otroka bi se lahko malo skrila, da ni glih v javnosti takšna.

Ma vidiš, da je fotka od daleč in samo tako izgleda, da nima spodnjic. Ima hlačke kožne barve, ampak na fotki je tako izpadlo.
Pa tudi, če je res brez, a to je kaznvo dejanje??? Lažne moralistke, vi ste spočele brezmadežno a ne!

skrajno bedasto obnasanje..ga ni denarja,tud za miljon evrov nebi kazala pizde vesolnemu svetu,thx but no thx

Meni se zdi grše tvoje izražanje.

ne gre se zato,stil moras imeti..plajboj je eno,to je umetnost fotografije in estetika..pjana baba z golo pizdo je pa nekaj drugega,ni vazno kdo je zenska,ampak kot sem ze rekla skrajno bedasto obnasanje..ta isti denar bi lahko zasluzila z malo vec stila.

Meni se zdi grše tvoje izražanje.[/quote]
kaj je pa tako grdega na mojem izrazanju?

Nisem spočela brezmadežno, ampak jo tut ne kažem vsakemu in rok tujih moških na polagam na svoja prsa, ne tlačim svojega jezika v vsaka moška usta, ki pridejo mimo mene…. Sem pa glih tako zabavna in živahna…. brez tega….

Ta fotka je fotomontaža definitivno! Na srbskih straneh namreč ni noene take fotke ali posnetka, če bi obstajala bi jo njihove trač spletne strani vse objavile!

Ja in kaj te potem briga, če druge to počnejo?

Ja in kaj te potem briga, če druge to počnejo?[/quote]

A boli, a boli, a boli zelo… A si njena prijateljica iz kluba, tudi ti plešeš na štangi in se kasneje prodajaš za denar?

Ko mački stopiš na rep zacvili in ti cviliš zelo na glas.

to nevem..je pa slika zelo neestetska,to pa je dejstvo

Ja in kaj te potem briga, če druge to počnejo?[/quote]

A boli, a boli, a boli zelo… A si njena prijateljica iz kluba, tudi ti plešeš na štangi in se kasneje prodajaš za denar?

Ko mački stopiš na rep zacvili in ti cviliš zelo na glas.[/quote]

Če mislip, da jo lahko samo njena prijateljica ali sorodnica zagovarja, potem si še bolj ozkogledna, kot sem si mislila.

Urške ne poznam, sploh nisem spremljala njenega početja do zdaj, nisme je gledala niti v Big brotherju, imela pa sem slabo mnenje o njej na podlagi vsega pljuvanja čez njo (tudi tukaj na MON-u). Ampak zdaj jo gledam v Dvoru in se ne morem načuditi, zakaj jo vsi tako zelo pljuvate.
Ona se je tam pokazala boljša oseba, kot večina vas tukaj.

Še enkrat ponavljam: če se slači in šlata s tipi to ni noben greh in nič zgražanja vredno ali nemoralno. zame je nemoralno opravljanje, žlehtnoba, zahrbtnost, zavist – vse te lastnosti, ki jih Urška nima, nekatere tukaj pa jih imate!

Ko mački stopiš na rep zacvili in ti cviliš zelo na glas.[/quote]

Še enkrat ponavljam: če se slači in šlata s tipi to ni noben greh in nič zgražanja vredno ali nemoralno. zame je nemoralno opravljanje, žlehtnoba, zahrbtnost, zavist – vse te lastnosti, ki jih Urška nima, nekatere tukaj pa jih imate![/quote]

to se strinjam,vsak lahko dela s svojim telesom in s seboj kar hoce,dokler ne skodi drugim,ona ne skodi nikomer..,mene ne moti da se ona slata,al pa lize s tipi,ampak priznaj zgorna slika je skrajno neestetska,na njenem mestu bi jaz placala da jo ne objavijo.

Monica, strinjam se, da je fotka neestetska, ampak a si opazila, da se te fotke ne da povečati? Poleg tega te fotke ni nikjer drugje. Če kdo najde še na kakšni drugi strani to fotko ali celo posnetek, naj prosim prilepi link.

Sem ziher tudi jaz, da je fotka fotomontaža. Če je realna, se ponavadi da povečat. Očitno ima nekdo “pik” nanjo in jo želi čimbolj očrnit. Ne vem no.

no to nisem niti poskusila,povecavo mislim..ja mozno je vse seveda..

Evo galerija teh fotk brez hlačk še na žurnalu, povečane, bilo že včeraj:

http://www.zurnal24.si/vip/urska-kazala-mednozje-201560/galerija

večja slika

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

še večja slika[/url]

fotomontaža… dvomim…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Baba pijana, rit prodana.

Če je to res… kaj naj rečem.. je žalostno full!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close