Uroki
No, Binkoštna nedelja je 24. maja. Lahko preveriš, če Margotkin ljubezenski urok deluje s prve strani. 🙂
Bil je dober članek na to temo v Jani, da je ogromno črne magije v Sloveniji.Da se stvari res dogajajo in verjamem, da se. misli imajo svojo moč, tako bele kot črne, saj na tem deluje tudi slavna knjiga Skrivnost.
http://www.jana.si/2013/02/crna-magija-je-med-nami/%5B/quote%5D
Koliko imate eni časa in nezdrave, neprimerne in škodljive domišljije. Naj vam bog pomaga pri revnem umu, ni druge.[/quote]
Kaj bi naša slavna vedeževalka Karin počela brez njih! Med in mleko se ji cedita zaradi človeške neumnosti. Vsakega, ki jo povpraša o prihodnosti prepričuje, da gre za urok, ki ga lahko odpravi le ona, Oz njeni izdelki (čaj, feniks kocka…). Bedaste reči po 50 eur in več. Včasih so se mi ti ljudje smilila, danes ne več.
@firbčna: Jaz se ukvarjam z uroki, bolj za hobij. Sicer moraš vedeti, ko komu pošlješ tak urok, se ti lahko to kmalu nazaj vrne. S tem se ni za igrati. 😉 Vem, sama sem hotela narediti uroke za številne ljudi, ki so me prizadeli od izkoriščevalskih kolegic do tistega ženskarja, samo se ne splača. Itak ta negativna energija k tebi nazaj pride, če jo komu pošlješ. 🙂 Boljše je pošiljati dobro energijo.
@firbčna: Jaz se ukvarjam z uroki, bolj za hobij. Sicer moraš vedeti, ko komu pošlješ tak urok, se ti lahko to kmalu nazaj vrne. S tem se ni za igrati. 😉 Vem sama sem hotela narediti uroke za številne ljudi, ki so me prizadeli od izkoriščevalskih kolegic do tistega ženskarja, samo se ne splača. Itak ta negativna energija k tebi nazaj pride, če jo komu pošlješ. 🙂 Boljše je pošiljati dobro energijo.
Forum je zaprt za komentiranje.