Najdi forum

Uroki

Ni kaj komentirat, saj nisi povedala nič konkretnega. Pa je mogoče celo bolje tako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bil je dober članek na to temo v Jani, da je ogromno črne magije v Sloveniji.Da se stvari res dogajajo in verjamem, da se. misli imajo svojo moč, tako bele kot črne, saj na tem deluje tudi slavna knjiga Skrivnost.

http://www.jana.si/2013/02/crna-magija-je-med-nami/

Bil je dober članek na to temo v Jani, da je ogromno črne magije v Sloveniji.Da se stvari res dogajajo in verjamem, da se. misli imajo svojo moč, tako bele kot črne, saj na tem deluje tudi slavna knjiga Skrivnost.

http://www.jana.si/2013/02/crna-magija-je-med-nami/%5B/quote%5D

Koliko imate eni časa in nezdrave, neprimerne in škodljive domišljije. Naj vam bog pomaga pri revnem umu, ni druge.

Sami sebi smo največji magičarji. Včasih dobri, včasih pa slabi.
Če smo žrtve neke magije, potem to pomeni, da smo žrtve lastnih prepričanj. Seveda se ob lepih trenutkih ne sprašujemo za razlog. Sprašujemo se le ob slabih trenutkih.

Spomnila sem se enega uroka, ki pravzaprav to sploh ni, ampak mogoče utegne komu pomagati prepoznati “ta pravega”.

Če gre verjeti eni stari ženički, od katere sem to slišala pred leti, je treba na Binkošt (ali dan pred tem – tega ne vem) utrgati 7 vrst različnih rožic in jih zvečer dati pod blazino. Ponoči se nam potem sanja o partnerju, ki nam je namenjen.

Kdaj so Binkošti bi bilo treba poguglati. Mogoče bi nam z informacijo lahko pomagal kolega, ki ima v svoji delavnici razobešene samo setvene, žetvene in cerkvene koledarje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hja, kaj pa narediti, ko si že prežet z vsemi možnimi uroki?:) Meja med belo in črno magijo je zelo tanka. Hitro se lahko znajdeš na napačni strani in še veš ne, kako globoko si zabredel.

Goldfish, danes pa ti telo črpa v žile ful adrenalina? Čisto vzenesena si in polna energije!!! 😀 Da ni bil kak moški urok, bi moral Katenjko vprašati, ona je menda tudi uročena. :))) Ribica, ti se samo drži, pa pazi se, da ne zaideš v kalne ptujske vode, ker tu je močan tok, se mi zdi, da te je že prijel en močan vrtinec! ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Goldfish, danes pa ti telo črpa v žile ful adrenalina? Čisto vzenesena si in polna energije!!! 😀 Da ni bil kak moški urok, bi moral Katenjko vprašati, ona je menda tudi uročena. :))) Ribica, ti se samo drži, pa pazi se, da ne zaideš v kalne ptujske vode, ker tu je močan tok, se mi zdi, da te je že prijel en močan vrtinec! ;))[/quote]

C9H13NO3 mi pomaga, da ne dobim anafilaktičnega šoka:). Ko si v bližini TI je resna nevarnost srčnega zastoja, zatorej je C9H13NO3 nujno zlo:). Vidiš, nobenega posebnega uroka, dovolj je prihod fatalnega moškega, ki širi dihalne poti, poveča dotok krvi v mišičevje in omogoča nasmešek na obrazu:).

Dej dej dej…da nauš preveč vode absorbiral:).

Ce imas prevec denarja ga lako poklonis rdecemu krizu. Vem da ljudje potrebujejo upanje in toplo besedo ampak saj smo v 21. stoletju…

Ti: srečna
On: poročen
klasika, za katero ni treba čarati … to ženske obvladate, ker ste coprnice že po naravi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem danes pri urokih. Najbrž je za to kriva luna.
Sem našla še enega, ta je tudi ljubezenski. Če koga zanima…

Če ste bili v ljubezni razočarani in želite pozabiti določeno osebo, jo morate pripraviti do tega, da odide iz vaših misli, iz vašega življenja. To storite tako, da njeno ime napišete na košček papirja, ga zažgete in odvržete v deročo vodo. (najbrž je mišljena kakšna reka in ne wc školjka).

Bog ve, če bi po istem principu odšle tudi položnice iz mojega življenja…

Zakurim kres in…

http://www.youtube.com/watch?v=oU6My4QXPZk

Margot, si me spodbudila, da sem se lotila raziskovalnega dela:)).

1. Najprej si izberite cilj, ki ga želite doseči, nato vanj usmerite zgoščeno energijo svojih misli in čustev.
2. Izgovarjanje uroka naj spremlja podrobna vizualizacija.
3. Uroke izgovarjajte trikrat na glas, trikrat šepetaje in trikrat v mislih.
4. Prižgite belo svečo za zaščito in izgovorite zaščitni urok: “Sveča luči, zaščita beline, strah, ki gori, naj hitro me mine, bela me sveča s svetlobo varuj, z vso svojo močjo mi varnost daruj.”

In sedaj šopek urokov proti vsakdanjim neprijetnostim:
Če vam je v stanovanju nenadoma zmanjkalo elektrike, jo poskusite priklicati nazaj z naslednjimi besedami: “Bleščeča luč razganja temo, z močjo miru in vztrajno vnemo.”
Če vas motijo razcepljene lasne konice, poleg raznih gelov in krem preizkusite se urok: “Ne glej konice svojih las, naj se v miru razraščajo v čas.”
Pri uročenem pralnem stroju si pomagajte z naslednjim urokom: “Še danes, še nocoj je odčaran pralni stroj.”
Dva uroka proti nespečnosti: “Oko v sanje se pogreza, uho zven spanja že prestreza.” In: “Z lahkoto zaspim, kadar želim.”

To je le peščica primerov. Uauuu sploh nisem vedela, da se da tako usmerjati tok lajfa:)). Le kako bi to delovala pri nasprotnem spolu:).

P.S. Pri tem skrbno pazimo, da si ne bi želeli česa, kar bi lahko komu škodovalo, kajti vsaka negativna energija, ki jo sprožimo, se slej ko prej obrne proti nam.

Alyssa, Charmed je bila le serija 🙂

Goldfish pridi na kavo bova vse sprobale :D:D:D

Ti samo povej kdaj in kam:)). Imam že polno idej in prebliskov:).

Poznam ja, včasih se prepričam v nekaj da ne zmorem pa deluje, deluje tudi ko vrjamem vase…Zdaj mam resen problem, ker ne vem kam to spada, med uroki ali pod čudeži….

Bila sem uročena! eno leto sem imela prijatelja,kateri je imel staro teto in jaz se tega takrat nisem zavedala, kaj mi je naredila in kako, tudi nevem. Po enem letu jaz tega fanta nisem več prenesla, videti ga nisem mogla, pa taka ljubezen je bil… Njegov oče je prišel po mene, (jaz sem odšla k staršem) ,naj se vrnem, ker si bo fant nekaj naredil, a jaz nisem več hotela slišati zanj, ne da bi še bila z njim. Da sem bila uročena, pa je povedala druga coprnica.

Srečal sem nekoga, ki je trdil, da ga je ženska povabila na kavo v kateri je bil “međik” (kaj to je nimam pojma 🙂 in on se je potem poročil z njo. Nato je međik popustil in je spoznal s kako baburo je poročen nakar je pobegnil od nje.
Pripovedoval je čisto resno, brez kančka dvoma v njene “čarovniške” sposobnosti…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Je zaljubljenost popustila. To še ni ljubezen. Ko bo ljubezen, nobena čarovnija tete ne bo pomagala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vse to semprebrala kajste pisali v tej temi,ampak nobeden ni nic napisal, ce pozna koga, ki naredi urok. Meni je sestra rekla, da je dala delat en urok eni zenski, ki jo je ena druga pripirocala. Zdaj pa ne vem,ce lahko tukaj vprasam, da ne bo reklama … ker moja sestra si kdaj tudi kaj zmisli, je pa zdaj rekla, daje delovalo in da bo dala se za ene druge stvari urok delat. No, bom akar vprasala, pa bo ze administrator ybrisal, ce kaj ne bo vredu. V glavnem ali kdo se pozna maginjo od spletne strani uroki.si, to je ta zenska ki jo moja sestra hvali. Jo pa pozna iz Hrvaske, in vecina ljudi jo baje pozna se od takrat, ko je bila v Dalmaciji … tako da mogoce jo kdo od vas tudi pozna od tam. Joj, toliko sem napisala, upam, da mi ne zamerite in da mi bo se kdo podal mnenje, da se kaj ne nat*** :))) lep vecer

lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

MIRKU
veš,če nečesa ne verjamešali ali pa nećesa ne razumeš ali pa ne poznaš,TO ŠE NE POMENI ,DA TA STVAR NE OBSTAJA ALI NI RESNIČNA ALI………
Občutila na lastni koži,malo je manjkalo pa bi umrla….
LJUDJE ČLOVEŠKA ZLOBA NE POZNA MEJA

HAHAHAHAHA 😀

urokinja kalina- pazite se!!!

http://kalina.uroki.si/

Mi smo pred letom dni plačali urok-300 evrov in vam lahko zagotovim da je prava prevarantka in lažnika. Prvo obljublja, kako se bo hitro v mesecu dni uredilo, šlo na boljše pa nič, čakaš, pa minevajo meseci, kjer ima vsakokrat vedno druge izgovore- kak je vse ok, ki nam niso nič v prid, zadeva pa se je še z meseci močno poslabšala. Seveda pa dela na črno preko drugih društev, nimaš je kje najti, niti prijaviti. Potem pa na drugi strani zveš ,da ti je še naprtla črno magijo, svetujem da se je izogibate, razen če boste tako neumni kot smi bli mi, žal- šola nas je drago stala- nikoli več.
Ja res sami smo si krivi, vendar s tem obveščam še druge, ki mislijo, da ona pomaga, pa žal ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close