Najdi forum

Ura

Odgovor na objavo uporabnika
Simbol, 15.09.2025 ob 11:16

Pozdravljeni vsi. Naj sporočim, da sem danes dve uri v zaostanku in ne vidim izhoda… Moje razumevanje je skopnelo. Cf imaš to. Jaz imam jutri zob. Dokaj komplicirano zadevo na čeljustni kosti. Bomo zdrli…

Nič ni gob. Niti ene glive nisem videl v hosti. Moralo bi bit vse pisano v tak čas.

Aaa, pol si ti žvauca mene uročila. ?Nekaj mi je ob košnji kljub maski priletelo v oko. Pol sem tist drobec hotel dobit ven, pa sem ga samo zbrskal v kotiček očesa, kjer se zdi, da se je zapičil. Sem potem probal z vsem živim. Tud vakuumsko pumpico, ki jo imam na spajkalni postaji. Pa mislim, da je še vedno not, ni pa večje od pol milimetra. Al pa ni in je kaj drugaga tista pikica. V glavnem je danes oko že dosti bolje, se ne gnoji več. Ni pa še dobro.

modrivrag, 15.09.2025 ob 11:51

Nič ni gob. Niti ene glive nisem videl v hosti. Moralo bi bit vse pisano v tak čas.

Aaa, pol si ti žvauca mene uročila. ?Nekaj mi je ob košnji kljub maski priletelo v oko. Pol sem tist drobec hotel dobit ven, pa sem ga samo zbrskal v kotiček očesa, kjer se zdi, da se je zapičil. Sem potem probal z vsem živim. Tud vakuumsko pumpico, ki jo imam na spajkalni postaji. Pa mislim, da je še vedno not, ni pa večje od pol milimetra. Al pa ni in je kaj drugaga tista pikica. V glavnem je danes oko že dosti bolje, se ne gnoji več. Ni pa še dobro.

Verjetno ti bo samo sčistlo.

Je pa oko organ, kjer ni heca. Kaj si vakuumiraš sam.. ne bit nor.. spremljaj, če je rana bo treba to z ant mazilom al pa ant kaplcam sanirat, ker ti bo na vid vplivalo in rana se lh se vname. Lh se ti namnožijo bakterije, glive, ameba.. ??  malo pretiravam no, sam res ni hec. Na očesni sm srečala eno, ki so se ji glive zaredile v očesu zrt drobca tut pr košnji.

ne nism te tokrat uročila, to sm te že dooolgooo nazaj!?

crazyfrog, 15.09.2025 ob 12:30

Verjetno ti bo samo sčistlo.

Je pa oko organ, kjer ni heca. Kaj si vakuumiraš sam.. ne bit nor.. spremljaj, če je rana bo treba to z ant mazilom al pa ant kaplcam sanirat, ker ti bo na vid vplivalo in rana se lh se vname. Lh se ti namnožijo bakterije, glive, ameba.. ??  malo pretiravam no, sam res ni hec. Na očesni sm srečala eno, ki so se ji glive zaredile v očesu zrt drobca tut pr košnji.

ne nism te tokrat uročila, to sm te že dooolgooo nazaj!?

Vem v glavnem, da je to tvoje maslo.☝️? Ampak ni. Malo se čutim, tud rdeče ni več dosti. Saj nisem prav oko sesal. Tist kotiček znotraj čist na koncu. Pa z mal kompresije ne na polno.☝️?

Drugače tujki gredo sami ven čez nekaj dni. Najhuj je bilo, ko sem enkrat dobil ježka na glavo med nabiranjem kostanja. Več tednov me je srbelo in bolelo, dokler so vse polomljene iglice zlezle iz lasišča.

Drugače pa ja. Se spomnim, sem bil cel teden v bolnici v mladosti. Mi je malta padla v oko. Cela kela, ko sem z ajmerjem  vlekel na škripec malto, sem dobil porcijo od zidarja od zgoraj. Oko res ni hec.

modrivrag, 15.09.2025 ob 14:11

Vem v glavnem, da je to tvoje maslo.☝️? Ampak ni. Malo se čutim, tud rdeče ni več dosti. Saj nisem prav oko sesal. Tist kotiček znotraj čist na koncu. Pa z mal kompresije ne na polno.☝️?

Drugače tujki gredo sami ven čez nekaj dni. Najhuj je bilo, ko sem enkrat dobil ježka na glavo med nabiranjem kostanja. Več tednov me je srbelo in bolelo, dokler so vse polomljene iglice zlezle iz lasišča.

Drugače pa ja. Se spomnim, sem bil cel teden v bolnici v mladosti. Mi je malta padla v oko. Cela kela, ko sem z ajmerjem  vlekel na škripec malto, sem dobil porcijo od zidarja od zgoraj. Oko res ni hec.

Načeloma gredo tujki ven, če se pa vse poklopi in je kkšn imunski že načet je lh pa tut zrt malenkosti prava jeba. Sam naše telo dela čudeže in dejansko je zlo samozdravilno in prilagodljivo!

Ne me jezit in boš ok?

Verjetno si me pomotoma citiral.

Simbol, 15.09.2025 ob 15:06

Verjetno si me pomotoma citiral.

Kaj imaš na čeljustni kosti??

crazyfrog, 15.09.2025 ob 15:13

Kaj imaš na čeljustni kosti??

Absces – okužbo, ki se je razširila iz zoba v okoliško tkivo. Odprli mi bodo in vneti del izrezali…

Simbol, 15.09.2025 ob 15:29

Absces – okužbo, ki se je razširila iz zoba v okoliško tkivo. Odprli mi bodo in vneti del izrezali…

A tk.. jah ni fajn.sam ni pa nč tk hudo to. Bo hitr mimo, par dnj malo bolj paziš in bo.. mim?

crazyfrog, 14.09.2025 ob 08:08

Sm brala, da zjutraj izgubljeno uro iščeš ceu dan.. kaj pa vem, pr men je tk ko morm bit organizirana sm, ko sm ležerna sm pa ležerna. Mate velikrat časovni kaos?

Uro imej na roki tudi med spanjem in je ne boš iskala

Jutro. Hvala za skrben in prijazen nasvet. Gotovo je to to kr sm iskala to temo.

crazyfrog, 16.09.2025 ob 06:37

Jutro. Hvala za skrben in prijazen nasvet. Gotovo je to to kr sm iskala to temo.

Jutro. Si že ok?
? ja, tako, kot je bilo to zadnje, bi se kmalu pojavil nov poklic : iskanje ur. Si zamisliš, da vsak teden po eno ročno uro izgubiš? Rolex recimo… ?

Sicer pa mislim, da je ura spanca vsaj enako koristna, kot ura dela, kadar rabiš počitek. Pač kasneje malo bolj pospešiš in nadoknadiš.

monovka, 16.09.2025 ob 07:16

Jutro. Si že ok?
? ja, tako, kot je bilo to zadnje, bi se kmalu pojavil nov poklic : iskanje ur. Si zamisliš, da vsak teden po eno ročno uro izgubiš? Rolex recimo… ?

Sicer pa mislim, da je ura spanca vsaj enako koristna, kot ura dela, kadar rabiš počitek. Pač kasneje malo bolj pospešiš in nadoknadiš.

Iskalec časa?

Ma boli me full.. drugače ok. Sam to je zdaj vse oteklo.

Zdaj so rekli, da bom jutr šla domov. Kr neki. Pa dobro. Tmala ma pa gripo doma in mi je smotano, bi ji bla ob strani, po drugi strani ni dobr, da sm zdle z njo..eh eh.. to življenje???

Kk si ti?

crazyfrog, 16.09.2025 ob 07:26

Iskalec časa?

Ma boli me full.. drugače ok. Sam to je zdaj vse oteklo.

Zdaj so rekli, da bom jutr šla domov. Kr neki. Pa dobro. Tmala ma pa gripo doma in mi je smotano, bi ji bla ob strani, po drugi strani ni dobr, da sm zdle z njo..eh eh.. to življenje???

Kk si ti?

Uf… ko ima hudič mlade… želim, da se obe čimprej spravita v polni pogon. Bosta z objemi in lepimi trenutki nadoknadili dvojno.

Iskalec časa? Uuuu, bi lahko bila krepka debata. Najbližje mi je misel izkoristi dan, kolikor najbolje moreš.Dodaj življenje uram in ne ure življenju.  Tako nekako.

Jaz? V polnem zagonu, torej v svojem elementu… sem prej na vso moč počivala, zdaj pa na polno haram…

Ni dobro ni dobro žvauca, ampak dons bo tak dež. Tako da če greš jutri domov ne boš nič zamudila.

Že zarad virusov je boljš, da počivaš tamle. Pa tud bolj boš počivala kot doma.

Kaj pa je en dan v primerjavi s celim lajfom? Čeprav če pomislim, kolk sem sama sitnarla za domov, po enem mesecu izolacije v  bolnic brez obiskov za sinovo 18tko. In sem se glih tolk spravila k sebi, da sem šla domov. Kak veselje je to bil doma, še moja kuži me je merkala pol ko punčico. Zdaj pa bog ne daj, da zakašljam, je cela bajta v paniki.

Madonca, ste kt en support group??

Kaj ni to lepo? Meni je tudi danes se dobro izteklo.

Simbol, 16.09.2025 ob 14:56
    Kaj ni to lepo? Meni je tudi danes se dobro izteklo.

No fajn zate. Pa je mimo ane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close