Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Unikatne sanske Destinacije – USD = Tenerifi

Unikatne sanske Destinacije – USD = Tenerifi

sli so bolgarijo,…sofijo by by

“teja35”, zelo sem radovedna in vas prosim, če nam bolj natančno opišete, v kakšni obliki ste dobili rezervacijo od g. Alana?Ali veste mogoče priimek gospoda?Ali je vaša rezervacija uradno podpisana in požigosana od ponudnika?
Unaprej se zahvaljujem!

lp

Folk!!!

Dejte se vzet v roke in rešit kar se da. Sami smo si krivi, ker smo sami dali denar. Kontaktirajte direkt na Tenerife, na internetu najdite njihovo stran, je v slovenščini, sicer polomljeni, vendar je. Pišite jim in povejte da hočete počitnikovat. Opišite situacijo. Traja sicer cca deset dni da odgovorijo, odgovorijo pa. Mi še vedno ne moremo verjet da kljub vsemu sranju, ki se nam je zgodilo, vseeno gremo tja. Ampak, dobili smo termin za počitnice. Gremo maja, ko pridemo nazaj, vam pa dam vse telefonske, emaile, imena ljudi s katerimi smo govorili, … Do takrat pa samo to, ne pljuvajte in govorite o nategu, ker se res da vse rešit, res da počasi.

Aja, zdaj pa vsi tisti pametnjakoviči, ki boste spodaj pljuvali po meni in pisali da smo eni izmed odgovornih, kar dajte.Bla bla bla… Pa nismo. Več pa ko pridemo!!! Lp

Lep pozdrav,

s fantom (23 in 20 let) imava sklenjeno pogodbo za Tenerife za 4 osebe…iščeva par, ki je star nad 28 let, da bi šel z nama v mesecu juliju na Tenerife. Pogoj za Tenerife je starost para najmanj 28 let (čeprav to v pogodbi sploh ne piše) zato midva ne moreva iti, ne poznava pa nikogar, ki bi bil toliko star in bi šel v Juliju. Cena, ki je bila plačana za dopust je 650eur, zato je res škoda, če bi zadeva propadla:-( Par, ki bi šel z nama bi plačal le ceno letalske karte cca.165 eur povratna na osebo.

Pogodbo lahko tudi prodava za 500 eur -za 4 osebe. Sva iz okolice LJ.
Pišite mi na : larisa.jas@gmail.com

Lep pozdrav
Prodam pogodbo za 4 osebe na Tenerifih.Datum še ni določen,zato si ga lahko poljubno izberete.Cena pogodbe 500€.
Pišite mi na : arnus.aleksander@gmail.com

Lep pozdrav

Prodam pogodbo za letovanje na Tenerifih za 4 osebe.Termin še ni določen , zato si ga lahko rezervirate po vaši želji.
Cena pogodbe 520€.

Pišite mi na : arnus.aleksander@gmail.com

POZDRAVLJENI,
tudi jaz bi prodala svoj aranžma za potovanje na Tenerife za 4 osebe. Termin še ni določen.
CENA 450 EUR.

Piši na marjeta.kermelj@gmail.com

pozdravljeni tudi midva prodava tenerife aranžma,termin ni določen cena 300 EVROV

MAIL BANIC.BRIGITA@GMAIL.COM

Pozdravljeni. V petek sem prišel iz Tenerifov in je bilo vse tako kot mora biti. Tako da če se odločite za dopust ne odlašajte in pojdite.

Pozdravljeni! Zanima me preko koga ste si uredili prijavo , da ste lahko koristili apartma na Tenerifih? Zanima me tudi, če je g. Alen zanesliv, ker je tudi nam poslal po e-mailu, da lahko preko njega izberemo termin za koriščenje apartmaja. Prosim vse, ki ste mogoče kontaktirali z g. Alenom, da sporočite, če tudi to ni nateg. Hvala

Pozdravljeni. Zanima me, če je že kdo realiziral počitnine na Tenerifih preko g. Alena, katere je poslal e-mail, da lahko preko njega rezerviraš rezervacijo.

JAJA MIRKO7 KAR NEKAJ JIH POZNAM KI SO MISLILI ODITI NA TENERIFE PA NI NIČ S TEM MI SE ZDAJ UKVARJAMO Z VRAČILOM DENARJA PA UPAM DA NAM USPE SEVEDA S POLICIJO IN S POP TV CAVVVVV GITA

Mirko7, brez skrbi, kar kontaktiraj Alena in ti bo vse uredil. Meni je že poslal voucher in imam rezerviran apartma

…kakšen kontakt te grupe, ki se ukvarja s skupinsko tožbo ? Hvala

Tudi mene zanima na koga se obrnem glede skupinske tožbe?
Še en naplahtan

lepo pozdravljeni jutri le mi rata da dobim denar nazaj vam vsem ostalim naplahtanim razložim kako in kaj l.p GITA

gitiKA je uspelo?

oj ni uspelo zdaj se pogovarjamo o skupinski tožbi če je seveda kdo za stvar da bi se nekje dobili v ljubljani in dobimo odvetnika in akcija je kdo zato l.p gita

…ja koga boste pa tožili, če pa so vsi stisnili…!!!??

http://dalje.com/hr-hrvatska/nasjeli-smo-na-pricu-putnicke-agencije-ocean-solis-i-izgubili-4000-kuna/412125

o pa so res na hrvaškem zdaj cigani prokleti ima kdo kaj več informacij

Ni nujno, da so isti ljudje. Tudi v Sloveniji so delale 4 različne firme na ta način v zadnjih 5 letih. Usd in psz sta imeli iste zaposlene, drugi dve firmi sta delovali individualno. V večjih državah prodaja timesharing sistem ogromno podjetij, tudi pa 20, 30 različnih. Tako,da ni nujno, da so to isti ljudje, je treba preverit.

ja res po moje lahko pozabmo na denar banda to je sam pr nas možn da jih ne dobijo ciganiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dan ali ima kdo kakšne nove informacije glede tenerifov sanjskih destinacij glede vračila denarja in take hvala lp

Če si plačal, denarja ne boš dobil nazaj. Lahko greš na počitnice 100%. Če si plačal delno, ne boš dobil nazaj, lahko samo doplačaš in greš na Tenerife.

Za vse dvomljivce: če ste kupili počitnice od USD ali PSZ, greste lahko na te počitnice. Namreč, tam vam bodo želeli prodati timeshare za 5 do 10 tisoč evrov. Vprašajte se ali bi vi to kupili in dali 5 ali 10.000 evrov za najem timeshare, če vam lokacija in apartmaje ne bi bili všeč?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close