Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Unikatne sanske Destinacije – USD = Tenerifi

Unikatne sanske Destinacije – USD = Tenerifi

Iz slovenije so izginili že decembra, so na hrvaškem. Pri njih sem delal kot rep. Ne moreš verjet kakšen pokvarjen sistem je to. Izigravanje ljudi na veliko.

oj pa morda veste kje so na hrvaškem k jst pa še en par bi sli na hrvaško aja delali ste tam verjetn vam tudi plačali niso a ste vi tista tara prevajalka hvaala lp gita

Rep ni prevaljaka, rep je bil tisti, ki je z vami sedel za mizo, po navadi ubogi študent,ki je trpel izigravanje,poniževanje in šikaniranje nadrejenih. Jaz bi sledila komentarjem metulcek 183 in namigu o bolgariji.

izigrana a si ti tudi vplačala in za ta denar nisi nič dobila caooo

Pozdravljeni!
Tudi jaz sem ena od naivnežev…Jaz sem jim pisala direkt na RCI in čez par dni se mi je oglasil ta gospod Alen. Nekdo je vprašal po priimku, piše se Sluga. Rezerviral nam je termin, pomaga pri kartah, skratka do zdaj vse ok. Očitno nam bo vseeno uspelo, kjub začetni slabi volji in razoćaranju.
Kontaktirajte jih, če pa koga zanima, lahko kontaktira tudi mene, pa še kaj več napišem.

ella-si@hotmail.com

RCI ima sedež v Liechtensteinu – Vaduz. Mi smo zakupili apartma (žal že lani maja) in ga želeli plačevati po obrokih. Že neslednji dan ko smo prišli iz Tenerifov smo hčerko (3 leta) peljali v bolnišnico. Ugotovili so ji kronično bolezen (katero še vedno “zdravijo”). Mesec po podpisu pogodbe, ko smo zvedeli za otrokovo Dg, smo pisali na Tenerife (predstavniku RCI – Club Marina), povratno smo pisali na sedež podjetja v Liechtenstein,o možnosti prekinitve pogodbe zaradi okoliščin v katerih smo se znašli. Odgovor smo dobili le preko maila od predstavnika iz Tenerifov da pogodbe ni moč prekiniti, kljub dani situaciji. Mi s hčerko leteti ne moremo saj je zdravstveno stanje po enem letu še vedno isto. Plačali smo jim 2 obroka. Kljub rečenemu da glede na situacijo, njihovih aranžmajev ne moremo koristiti ter da potrebujemo denar za zdravljenje hčere, je prišel iz njihove strani odgovor – naj plačamo celotno kupnino apartmaja ter ga nato prodamo – HA; HA – komu?! Če bi se kopali v denarju morda!
Potem naj mi pa še kdo reče da to ni nateg!!!!! Če ob takih okoliščinah ne najdeš vodilnega, ki bi bil pristojen za reševanje takšnih zadev…. Slovenskega predstavnika Agencije sončnega zahoda – Črta so zamenjali, ali pa je morda sam odšel (kar je najbolje za njega!)
Decembra nam je zopet težila slovenska predstavnica, kdaj nameravamo začeti s plačevanjem :/

oj razočarana ja vem da nategujejo in k enkrat plačaš je končano jih ni nikjer več za dobit seveda je nateg neki se govori skupinska tožba samo nevem a bo kej s tega po moje bolj malo tudi midva sva plačala en del 300 evrov drugega pa ne misliva in so,tut težil kdaj bova banda lepo se imej koliko ste pa plačali vi lp gita

Pozdravljeni!
Že nekaj časa nazaj sem vam napisala mojo zgodbo.Sedaj sem kontaktirala g.Alena in nam je vse uredil.Povedal nam je v katerem mestu in naselju bivamo sedaj nam še išče letalsske karte…
Potujemo med 27.7.in 20.8.2012 če še kdo potuje v tem času se mi naj javi…pa napišem mail.
lp

super teja zelo lepo sam eni smo pa tko razočarani da ni šans da gremo tudi jaz sem na vezi z g alenom pa negremo če nam on plača letslo hočmo samo vrnjem denar če nebo šlo drugaće bomo šli v skupinsko tožbo se že menimo lp gita

Gitka, ne razumem zaja nebi šli če imate vse plačano…tud jaz si moram še kupit karte pa je to to….

Živjo, glede skupinske tožbe bi se priključil, čeprav mi ni jasno koga bi pravzaprav tožili !?
Če ima kdo kakšne informacije… Lp

Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje.Zanima me, če je kdo potoval iz Bologne na Tenerife in sicer koliko vožnje je iz mb do tja in kako oz koliko stane parking na letališču…..Hvala in lp

Na http://www.viamichelin.com ali googlemaps ti pokaže pot, izračuna kilometre, viamichelin celo izračuna stroške poti…
Če poiščeš spletno stran letališča v Bologni, je pa ziher tudi vse v zvezi s parkiranjem napisano, vključno s cenami.

V BOLOGNI STANE TEDEN PARKIRANJA 63 EVROV

Ali kdo potuje na Tenetife 2. 7. 2012?

SEM SE JAZ OGLASIL,PRI VRATARU SO se smejali,ko pridem gor v 2.nadstropje se mi zdi,vidim na vratih z lastnoročno napisan napis UNIKATNE SANJSKE DESTINACIJE,probam za kljuko,in odhitim po hodniku navzdol,nakar vidim neko osebo (študentka),da odpre vrata…sem bil bebec,da jo nisem vprašal in nadrl!…BANDA HUDIČEVA

So na Hrvaškem,imenujejo se OCEAN SOLIS!!!

Pozdravljeni!

Mi smo že iz Tenerifov, vse je bilo super! Samo kontaktirajte Alena na mail, ki ga je zgoraj že nekdo napisal, vse bo uredil. Mi smo leteli iz Bologne, let traja 4,5 ur, karte sem naročila preko neta, se pa splača pogledat za cene, mi smo jih dobili za 120€ po osebi, za termin 14.6.-21.6.
Prvotno smo imeli rezerviran termin konec julija, pa so karte takrat 350€ na osebo, tako da se vam splača malo pobrskat. Na Tenerifih nas je sprejel g. Boris, zelo korekten predstavnik, nič vsiljiv, tako da smo celo uživali na predstavitvi, se prav lepo imeli. Mi je pa razložil vse o teh podjetjih, ki so delala za RCI, za vsak apartma so dobili od nas 150€, vse ostalo so si oni razdelili med sabo, žal je tako. In dejansko ta firma nima nič z nategavščino. Če vas karkoli zanima, pišite mi na ella-si@hotmail.com, vam rade volje vse razložim. Samo pojdite, ne bo vam žal, če ne greste, boste samo zamudili odličen dopust in dejansko vrgli stran denar, ki ste ga vplačali.

lp,
Nina

Pozdravljeni

Tudi mi gremo na Tenerife v istem terminu
Prosim, da se mi oglasite

Pozdrav Stanka

Pozdravljeni.
Mi smo prejšni teden že drugič prisli iz Tenerifov.Imeli smo se super. Potovali smo prvič z agencijo promocija sončnega zahoda,nakar smo si takoj rezervirali še za letos kar direktno tam v Klub Marina.Vse je bilo tako kot so nam obljubili. Zdaj drugič pa še bolje saj smo imeli še polpenzion za tri dni in vse skupaj nas je koštalo za en teden 200 evrov.Še se bomo vračali nazaj mogoče se to leto.Resnično mi je žal ,da ste toliki imeli slabe izkušnje.

…še en površen amaterski poizkus zavajanja tega natega !!!!!?

hahahhahahaha kake glupe fore zgubila sem na njihov račun 1000 evrov zdej pa nema jih više bandaaaaaaaa vrjamem ja da ste že drugič pršli s tenerifov da niste slučajno že desetič hahahahahha ajd lp ogoljufanim tako kot sm jst papapaaa

Lep pozdrav vsem!

Brez zamere vsem že na začetku..
Škoda mi je vseh,ki vas agencije še vedno oz. vedno znova lahko nat******.
Vzamite si kakšno urico časa na netu,prečekirajte malo lete,nastanitve..in pojdite v lastni režiji..zakaj ne? Je enostavno,BISTVENO ceneje(kar mislim da je pri večini tudi najpomembnejše),kaj in kako dolgo boste kje lahko odločate sami…itd.itd.

Lahko me spluvate,a verjemite,da agencije mastno služijo na vaš račun..brez potrebe! =)

Na Tenerife letim septembra,iz Trsta za 81€-povratna(vmes imava postanek še v Španiji,tako da še tam ostaneva 2dni),s prijateljico neveva kje bova spali,kaj bova videli,zaenkrat še nič..ni važno,vse ob svojem času 🙂 …ko prideš na izbrano destinacijo,najdeš kakšen hostel,apartma,včasih koga spoznaš,ki ti ponudi prenočišče..(za družine z otroci verjamem,da je mogoče zadnja možnost izključena..prejšnji dve pa niti ne)
Rada potujem na ta način,je ceneje,zabavneje in dogodivščinam ni in ni konca..
Aja,naj povem še to..stara sem 19let,in sem na ta način odkrila že precejšen del evropa 🙂

Lep pozdrav,pa mnogo užitkov!

Ni važno ali na Tenerifih ali v Sloveniji,le radi se imejte 🙂 🙂

@maja 787

ti si stara 19 let, in ok, dobro razmišljaš. vendar večina ljudi, ki si kupuje aranžmaje preko agencij, ne zna, ne upa, ne zmore, ne želi, itd. stvari urejat v lastni režiji preko spleta. tako, da ne moreš npr. upokojencema, ki nista bila še nikjer, razen hrvaške, svetovati da gresta na slepo v njima neznan kraj. da ne znata jezika, je pa itak samoumevno.

eni ljudje potrebujejo agencije kot puščava vodo in nič ni narobe s tem. kar pa je narobe so takšne nepoštene kvazi-agencije, ki delujejo na način striženja naivnih ovac. te je potrebno izkoreniniti, tako da ti ljudje nikoli več ne bodo pomislili na tako krajo. bo pa to zelo težko, ker nepostriženih ovc je ogromno, firzerjev le teh pa tudi ne bo nikoli zmanjkalo…

Če USD ne bi bili nateg******, jih najbrž ne bi preiskovali kriminalisti in najbrž bi v Sloveniji še vedno obstajali. Ne pa da mi sedaj mori po telefonu, po mailu neka gospa s Hrvaške, kateri sem že parkrat povedala, da NE GREM na Tenerife, ker se mi pač ne gre! Ma, je vztrajna!

Tudi jaz sem bila na predstavitvi, izžrebala sem si super nagrado in sicer Go-Duster (al neki podobnega)… prevzela sem pa nagrado v skladišču, kjer so bili na policah zloženi go-dusterji…in par drugih malenkosti…brez LCD-jev, telefonov, česarkoli 😉 Ampak, ok… Edina sreča pri vsem tem je, da na predstavitvi nisem imela baš neki veliko gotovine s sabo, tako da sem dejansko plačala veliko manj za kolikor sem “kupila” aranžma, za ostalo pa smo bili zmenjeni, da plačam nanadno v roku parih mesecev. Mesec dni po tem jih ni bilo več nikjer.

Vsi tisti, ki pišete, kako so super in da ni nobenega natega…. Blagor vam, al kaj naj rečem. Al ste njihovi predstavniki (zelo verjetno) al pa vam plačajo (tudi verjetno), da jih reklamirate. Imam pa eno vprašanje za vas: Če so tolk pošteni in ohinsploh kul in uredu…. KJE SO??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close