Unikatne sanske Destinacije – USD = Tenerifi
…ne nakladajte, ko sem ob vašem zadnjem klicu pred obiskom promocije vprašal za ime firme in spletno stran mi je bilo odgovorjeno, da žal spletna stran nekaj kao trenutno ne dela oz. da je še v razvoju in podobne nategavščine… ko pa po promociji prideš domov, poguglaš itd… potem pa šok !!!
…in mislim, da ste bili za te klice odgovorni vi priložnostno zaposleni !!!?… torej ste zavestno zavajali, zdaj vam je žal verjamem, še bolj pa nam za izgubljeni denar in izgubljeno priložnost, da pridrvimo nazaj bolj agresivno in zahtevamo denar… sam sem bil 2x tam dobil povrnjeno 300€, zdaj pa mi je žal, da nisem uletel direktno na predstavitev in izsilil celoten znesek !!!
…ne nakladajte, ko sem ob vašem zadnjem klicu pred obiskom promocije vprašal za ime firme in spletno stran mi je bilo odgovorjeno, da žal spletna stran nekaj kao trenutno ne dela oz. da je še v razvoju in podobne nategavščine… ko pa po promociji prideš domov, poguglaš itd… potem pa šok !!!
…in mislim, da ste bili za te klice odgovorni vi priložnostno zaposleni !!!?… torej ste zavestno zavajali, zdaj vam je žal verjamem, še bolj pa nam za izgubljeni denar in izgubljeno priložnost, da pridrvimo nazaj bolj agresivno in zahtevamo denar… sam sem bil 2x tam dobil povrnjeno 300€, zdaj pa mi je žal, da nisem uletel direktno na predstavitev in izsilil celoten znesek !!![/quote]
Nikoli nisem delala v ali za nobeno od turističnih agencij.
Se mi pa resnično ne zdi umestno stresati srd in bes na zaposlene, ki pač delajo, kar jim je naročeno.Moje mnenje je, da bi ti dve čustvi morali absolutno leteti samo na lastnike in vodilne v tej firmi.
Sicer pa: za boga milega, če si ne znate sami, v lastni režiji zorganizirati enih Tenerifov, pa da padate na take finte, kot so obljubljene nagrade, jah, pol pa kar. Meni v življenju še nikoli ni nič samo od sebe padlo z neba, tako da…
Pa lep pozdrav, Blazzz, jaz sem bila že velikokrat na Kanarcih, pa še kje drugje, ampak nikoli mi ni prišlo na misel, da bi si omislila turistični aranžma, kjer je potem obvezno sedeti nekaj ur, da te poskušajo prepričat v time sharing.
Ker pa nekateri mislite, kako fajn je to, da se eni Angleži zanimajo izključno za vas, da vam podarjajo ne vem kaj, v resnici pa vam drago prodajajo šit od šita, pa imate, kar imate.
Pozdravljena,
stanje pri meni je tako:
bil sem na prezerntaciji v oktobru v LJubljani nekje na Dolomitskega odreda.
Plačal sem avans 250 €, postal kot član RCI, potem pa bi v jan moral še 250 in rezervitat.
a imaš kakšno idejo kako sedaj rešli to štalo – jaz bi v jeseni s familio kar šel na tenerife –
če imaš kakšno informacijo se javi na forum, prosim.
LP Vid
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem za svojo štiričlansko družino plačala Tenerife za 590€. Ker smo v gradnji in že nekaj časa nismo bili na dopustu se mi je to zdela čudovita priložnost za vsa odrekanja, ki jih pač imamo. Roko na srce, saj je ugodno. Odlično se mi je zdelo, da so mi dali možnost plačila na obroke. Vesela sem bila njihove prijaznosti, poslali so mi slike, izleti, ki so vredni ogleda,… Sedaj pa vidim, da sem se prav fajn nasankala,razočarala samo sebe-veliko naivnico, otroke,…..
A mi lahko kdo pove kam se lahko obrnem,kako bi dobila denar nazaj,kar koli,prosim!!
Pozdravljeni!
Tud nama z partnerjem se je zgodilo enako kot večina vam.Novembra sva plačala 560€ za potovanje na Tenerife v MB v hotelu Betnava.
Ker nama do januarja letos niso sporočili, da je rezervacija potrjena, sem pisala na email,ki je naveden na njihovi spletni strani.Vendar so mi odgovorili, da nisi dobili moje prijavnice,ki sem jo poslala po priporočeni pošti.Prejšnji teden sem dobila odgovor ,da naj še enkrat izpolnim prijavnico za rezervacijo ki so mi jo poslali po mailu.Sedaj čakam na odgovor,čeprav vem,da nimam kaj pozitivnega za pričakovat.
Firma je izginila,denarja ne dobimo nazaj, zato bom počakala in upala, da kaj odpišejo…druge ideje nimam…..A jo ima mogoče kdo?
Ima mogoče kdo info za naslednjo predavanje kje in kdaj je?
Lp teja
Živjo,
Tudi mi smo vplačali za apratma preko USD-ja. Apartma smo tudi rezerirali novembra in potrditev prejeli v roku 2.dni. Na vso nastalo situacijo smo bili zelo ogorčeni glede zaprtja poslovalnice, nejavljanja na telefone… in smo že mislili, da z rezerviranim apartmajem ne bo nič.
Danes je pa prišil mail od enega gospoda Alena, ki je napisal :
Moje ime je Alen in vam pisem direktno iz regency resorta na tenerifih zaradi vasih rezervacij. Zadeva je taka, da smo z podjetjom kjer ste kupili pocitnice preklinili pogodbo zaradi njihove neresnosti, zato smo se v regency-ju odlocili da bomo od zdaj naprej rezervacije opravljali sami, zato bi vas prosil, ce bi mi lahko vsi uni ki bi radi prsli k nam izpolnili rezervaciski obrazec, ki bo v priponki in mi ga poslali na ta email iz katerega vam pisem tm.svn@destinationtenerife.com. Vsi uni ki imate potrjene datume bi vas prosil da mi na te email posljete stevilko leta, dan pristanka, uro pristanka in dan odhoda. Vsi, ki ste datume ze rezerverali vam sporocam, da te datumi se veljajo, ce bi jih radi spremenili mi to prosim sporocite. Priporocamo vam lete z letalsko druzbo http://www.ryanair.com(bolognia,pisa.milano)v priponki vam tudi posiljam slovenski prevod spletne strani ryanair, ce gdo potrebuje pomoc pri rezervaciji mu lahko jst osebno veliko pomagam(tisti, ki jo potrebujete mi pustite stevilko)
lep pozdrav iz Regency Resorta
Lep pozdrav
tudi midva z možem bi šla v jeseni. Sva iz okolice Trebnjega. magda.hlebec5@gmail.com
Pozdravljeni!
Tudi starši mojega fanta so vplačali 630 eur za Tenerife, nato pa sta se odločila da pogodbo prepustita nama in da greva s fantom na Tenerife… problem je, ker nisva dovolj stara. Ko sem izpolnila in poslala rezervacijski obrazec, so mi napisali,da je potrebna starost vsaj 28, čeprav tega v pogodbi nisem nikjer zasledila… in kako torej sedaj denar dobiti nazaj, glede nato da nihče nebo šel na Tenerife? Kakšna ideja?
Pozdravljeni vsi, ki ste naivno vplačali počitnice, tako kot mi!
Prejšnji teden smo jim poslali datum za potrditev na e-naslov (tega smo našli na http://www.unikatnesanjskedestinacije.si). Upamo, da je naslov pravi in veljaven in da bo vsaj kdo karkoli odgovoril. Zdaj čakamo, baje traja en teden da odgovorijo. Po tem tednu bomo razmišljali kako naprej. Še vedno nočemo verjeti, da je vse skupaj nateg, ker nas boli denar, ki smo ga vplačali. LAHKO NAM REČETE OVCE, TELETA, KAR HOČETE! ZDAJ JE KAR JE. Poskušamo poiskati najboljšo pot ven iz tega sranja, ker pljuvat po lastni naivnosti in valit krivdo na ne vem koga nima smisla. Bomo pa tudi kontaktirali naslov v zgornjem članku in tudi tam poiskušali poiskat pomoč.
Še vedno upamo in mislimo pozitivno!!!
Mi smo tudi bili od z agnecijo USD od 6.2.-13.2.2012, rezervirali smo septembra apartma in letalo, kasneje še prevoz do Bologne (GoOpti), vse je potekali brez problemov, na Tenerifih je bilo prečudovito, zapravili smo vse skupaj okoli 2500€ (za 4 osebe) brez renta-car-ja, ker smo raje malo pešačili ostalo taxi (tudi vštet), poleg tega vštet tudi obisk vulkana (organiziran izlet) ter Jungle Parka, za ostalo ni bilo časa. Drugič upam, da še kdaj gremo.
Pozdravljeni!
Sem že nekaj časa nazaj napisala kaj se nam je zgodilo in povedat vam še moram to,da sem rezervacijo poslala 1.2.2012 (2 rezervaciji ki sem jih poslala v decembru 2011) so izgubili in še do danes nisem dobila odgovora……..Tako da,ne upajte preveč da vam odgovorijo .Jaz sem ostala brez besed. Kako pa naprej?Ima kdo kakšno idejo’
Mi smo dobili takšen mail:
drage stranke,Pisem vam, da se vam predstavim.Moje ime je Alen, in od zdaj naprej sem jst vas kontakt za rezervacijo vasih pocitnic z Regency Resort Tenerife, ki so bile kupljene pri Promociji soncnega zahoda ali unikatnih sanjskih destinacijah.Ce bi radi pocitnice rezervirali, me lahko kontaktirate na email tm.svn@destinationtenerife.com – NOV KONTAKT
Upam da mi boste odgovorili, da bomo lahko rezervirali pocitnice.lep pozdrav
Obup, kaj se nam je zgodilo 🙁 ampak ne moremo nič – ali pač?!
Ali mogoče kdo pozna njihovo novo lokacijo oz. lokacijo nove promocije???
Resnično bi jih rada ponovno videla v živo… banda… in ja seveda, zahtevam naš denar nazaj… naša zgodba je dolga in glede na to, da imamo bolanega otročka, so nam zagotovili, da bodo denar povrnili… sedaj pa jih ne moremo dobiti na noben način…
kako naj gremo na počitnice, če otrok ne sme vsaj še 3 leta na letalo?!???
Katastrofa….
Kakšni so postopki prijave? Na inšpektoratu? Na policiji verjetno nič ne moremo? ZPS pa tudi verjetno nič ne naredi na prijavi, ali pač?
Prosim in hvala za pomoč
Kot vem se tovrstne promocije selijo proti vzhodu. Tudi mi smo se pred kratkim vrnili s Tenerifov (Promocija Sončnega Zahoda), vse OK, brez natega, brez kakršnega problema, brez vsiljevanja timeshare,skratka res vse OK, tisti ki ste plačali in tega nočete izkoristiti, vam bo žal. Če se vam ne javljajo v SLO, kontaktirajte tega Alena za Regency Resort (za Marina Club je kontakt Črt).
Pozdravljeni!
Od decembra že iščem in pošiljan rezervacije pa nič….Sedaj sem kontaktirala tega g. Alena in je v nekaj dneh rezerviral naš dopust od 26.7-4.8.2012. Res mu vsaka čast…Veseli smo,da bomo lahko izkoristli plačan dopust pa še letalske karte nam je našel in rezerviral.
Tako da vam svetujem, da se obrnete na njega. Lp
Pozdravljeni,
Vse članke sem prebral, in še vedno ne vem kje so sedaj te ljudje,a ta promocija sončnega zahoda d.o.o še obstaja?kako na dopust, ali pa kako do vračila denarja če je sploh še karkoli možnega s to agencijo.
Hvala za odgovor,
Lahko tudi na e.mail
info@podenostreho.si
V kolikor sem jaz seznanjena, so te slovenske prokoriste naštimal, da so podpisovali namesto angležov in sicer, ko smo šli nazaj zahtevat denar smo se dogovorili za odstopno izjavo jo anglež ni podpisal sam temveč je naročil slovencu da podpiše.
Tole pa je iz FAQ iz Ajpesa:
Prokurist je poslovni pooblaščenec, njegova pooblastila so neomejena, razen glede odtujitve in obremenjevanja nepremičnin, za kar mora dobiti posebna pooblastila. Prokura je posebna oblika pooblastila, s katero pooblaščenec pridobi upravičenje za zastopanje družbe. Prokurist ni organ odločanja niti organ vodenja v družbi, ampak ima funkcijo zastopanja proti tretjim osebam. Prokurist v nasprotju z drugimi pooblaščenci, ki potrebujejo za določene posle posebna pooblastila z natančno opredelitvijo posla, ne potrebuje posebnih konkretnih pooblastil. Prokurist ne deluje kot član uprave, ampak v odvisnosti od pooblastil, ki so mu določena. Lahko je prokurist tista oseba, ki sklepa pravne posle s tretjimi osebami, za odločanje znotraj družbe pa nima pooblastil. Tudi prokuriste je mogoče omejiti s skupno prokuro. Omeji se jih lahko tudi na predmet poslovanja posamezne podružnice družbe. Nekatere omejitve prokure (ki jih tretji ne poznajo in so dogovorjene le med zastopnikom in prokuristom) nimajo pravnega učinka v razmerju do tretjih oseb.
Forum je zaprt za komentiranje.