Ujemanje
Ahahaha, ne boš me vrgla na te finte. Berem te kot odprto knjigo. Nisem jaz po materi podedoval samo lepote, ampak tudi prodoren intelekt. Ti se niti ne zavedaš, kakšne sledi svojega psihološkega profila puščaš za seboj z vsakim stavkom, ki ga napišeš. Jaz jih pa z eno roko zberem in v trenutku sestavim anamnezo. Kot rečeno boš morala postati bolj prijazna punca, praktično se boš morala malo ponižati, da si boš uplenila kakega tipčka…[/quote]
Vidiš točno tisto, kar ti doziram in prav hlastaš za vsako mojo drobtinico, ki jo vržem:). Veš s čim se rada ukvarjam? Z opazovanjem odzivov na različne situacije pri drugih in ugotavljam, kako ste nekateri predvidljivi, prozorni in delujete po enakem sistemu. To me strašansko zabava, ker pomeni, da ste vodljivi in ukrotljivi. Se pa najdejo redke izjeme, pri katerih je težje priti v njihovo podzavest in so podobno pregnani kot jst:)). Temu se reče psihološko taktiziranje. Zato moraš imeti določene predispozicije v čustveni inteligenci, ki je od tebe oddaljena svetlobna leta.
In spet te skrbi za moj lajf…ne no, ker bom še solzna ratala:)).[/quote]
Vidiš, to je neke vrste simbioza. Mene kratkočasi, ko se hecam s tabo, tebi je pa všeč, da ti namenjam pozornost in je za oba nekako prav. Za seks boš morala koga drugega najti, malo svoje duhovne energije ti pa zlahka podarim. Me nič ne košta…
Če je ne bi še tle zadovoljil pol bi pa po drugem travniku skakala okrog. Se ti ne zdi?[/quote]
Ja se mi zdi da nekaj že razmišlja v tej smeri :)[/quote]
Mah ne gre samo za seks, ampak tudi njegova telesna bližina mi godi, obožujem njegov glas, rada ga poslušam (tudi ko govori traparije in s tem preskuša mojo potrpežljivost, ampak poskušam samo poslušati zven glasu, ne besed), lepo je, ko sva objeta, ima lep nasmeh, nagonsko ve, kako se počutim in mu sploh ne rabim razlagat … Midva nimava tabujev, vse mi lahko pove in jaz njemu, ne moti me njegova nočna erekcija in mencanje, vse gre skozi vsaj teoretično, tudi če se v praksi ne izpelje … Vse to mi daje tak občutek sprejetosti, kot ga še v življenju nisem občutila. Pa še, in to gladko priznam, je predvsem njegova zasluga, da se v postelji še vedno kreše, pa sva skupaj že toliko let, da bi se počasi lahko že kaj ohladilo. Jaz mislim, da nimam te energije v sebi, da bi lahko ohranjala tak ogenj, mora druga oseba prispevati več, jaz pa sledim in se odzivam. Njemu gre to odlično od rok, čeprav trdi ravno obratno – da ga je pri bivših vse minilo že v prvem letu zveze in ni bilo seksa tudi po dva meseca.
Ne, ne pogledujem proti drugemu travniku sploh, mi ne pade na kraj pameti. Ja, drugače sva si precej različna in verjetno naju nihče ne bi postavil skupaj. Ampak sva pa tudi oba toliko samostojni osebi, da ne potrebujeva non stop partnerja ob svoji strani za vsako najmanjšo stvar. Meni čisto ustreza, če sem kdaj tudi sama.
Toliko no o tem.
Samo je pol problem, ker ti pa njemu nisi….. torej mu je nekak kontradiktorno bit v takem odnosu kejr bo (samo) on steber in vzornik….[/quote]
Razen, če se v tej vlogi dobro počuti. 😉
Samo je pol problem, ker ti pa njemu nisi….. torej mu je nekak kontradiktorno bit v takem odnosu kejr bo (samo) on steber in vzornik….[/quote]
Razen, če se v tej vlogi dobro počuti. ;)[/quote]
Glede na to za kako oh in sploh se ma Ribica, bi tak ko bi njej bil vzornik, moral bit vsaj nezemeljski v človeški podobi, tisti pa dvomim, da bi si izmed vseh vzel ravno njo…. 😛
Razen, če se v tej vlogi dobro počuti. ;)[/quote]
Glede na to za kako oh in sploh se ma Ribica, bi tak ko bi njej bil vzornik, moral bit vsaj nezemeljski v človeški podobi, tisti pa dvomim, da bi si izmed vseh vzel ravno njo…. :P[/quote]
Mogoče, mogoče pa takega že ima, da je vedno tako razigrana. 🙂
Glede na to za kako oh in sploh se ma Ribica, bi tak ko bi njej bil vzornik, moral bit vsaj nezemeljski v človeški podobi, tisti pa dvomim, da bi si izmed vseh vzel ravno njo…. :P[/quote]
Mogoče, mogoče pa takega že ima, da je vedno tako razigrana. :)[/quote]
Pol je to samo njena iluzija…. mogoče pa ga res ma, kdo sem jaz da bi vedo…. je boljši od nje pa ji je vzornik…. namreč on piše na MON samo popoldne, ona pa ob vseh urah razen tistih 5 ko spi….
Samo kaj ko nič od tega vzora ne pobere… vsaj do zdaj 😀
Mogoče, mogoče pa takega že ima, da je vedno tako razigrana. :)[/quote]
Pol je to samo njena iluzija…. mogoče pa ga res ma, kdo sem jaz da bi vedo…. je boljši od nje pa ji je vzornik…. namreč on piše na MON samo popoldne, ona pa ob vseh urah razen tistih 5 ko spi….
Samo kaj ko nič od tega vzora ne pobere… vsaj do zdaj :D[/quote]
Kaj pa vem, lahko še jaz ugibam. Mogoče pa je avtoprevoznik (šofer) ali kaj podobnega in je med tednom odsoten, čez vikend pa nadoknadita. 🙂
Tukaj so vsi samski. Eni to priznamo, eni pa si gradijo lažen imiđ in trdijo, da so v vezi, ker so nekje prebrali, da je normalno biti v vezi, ali kaj jaz vem kaj.
V glavnem, prepričan sem, da nihče od redno pisočih tukaj ni v nobeni vezi. Ali pa mu je veza že zdavnaj šla v maloro, le ne zaveda se tega.
Samo kaj ko nič od tega vzora ne pobere… vsaj do zdaj :D[/quote]
Kaj pa vem, lahko še jaz ugibam. Mogoče pa je avtoprevoznik (šofer) ali kaj podobnega in je med tednom odsoten, čez vikend pa nadoknadita. :)[/quote]
Ja pol je očitno ta vikend on ostal na eni meji v konvoju. Ker ribetina je ta vikend najmanj eno tipkovnico uničla, toliko je tipkala
Ves čas se hecam, mojega dejanskega mnenja v tej temi ne boš prebral. V zabavo mi je, še posebej zdaj, ko vidim kako si padel na foro in vse jemlješ kot absolutno resnico. Že dolgo časa nisem več devica, lepo da razmišljaš o moji nedolžnosti:))). Nisem zagrenjena, daleč od tega in naj tako ostane. Tebi pa res ne morem pomagati, to sem ti že večkrat rekla.[/quote]
Ahahaha, ne boš me vrgla na te finte. Berem te kot odprto knjigo. Nisem jaz po materi podedoval samo lepote, ampak tudi prodoren intelekt. Ti se niti ne zavedaš, kakšne sledi svojega psihološkega profila puščaš za seboj z vsakim stavkom, ki ga napišeš. Jaz jih pa z eno roko zberem in v trenutku sestavim anamnezo. Kot rečeno boš morala postati bolj prijazna punca, praktično se boš morala malo ponižati, da si boš uplenila kakega tipčka…[/quote]
Kruto a resnično. Jaz sem ji zadnjič poslal lubčke na ZS pa ni niti odgovorila :))))
Forum je zaprt za komentiranje.