Ujemanje
Ujemanje je skoraj nujno v življenjskem nazoru …(religiji, političnem prepričanju, nazorih, moralnih
načelih…) …drugače je pa fajn, če se dopolnjujemo…en zna eno, drug je dober nekje drugje…se
lahko učiš drug od drugega, ga imaš za kaj občudovati….biti ponosen nanj…
Pa zmerno ujemanje že mora biti v načinu življenja (ni hujšga, če je en športni fanatik, drugi pa
kavč-štrukelj)….in še najvažnejše….nujno se je treba ujemati v seksu. Če tega ni, nobena politika ne
pomaga :-))
To je sicer res le pod pogojem, da drug drugega sprejemata v različnosti.
Če pa nečesa nasprotnega ali različnega eden ne more sprejeti, pa tu nič ne pomaga rek, da se nasprotja privlačijo.
Strinjanje ne pomeni vedno dolgčasa. Če se dva strinjata glede skupnega preživljanja prostega časa, zna to biti zelo zabavno, saj sta končno našla sorodno dušo. 🙂
Če pa nečesa nasprotnega ali različnega eden ne more sprejeti, pa tu nič ne pomaga rek, da se nasprotja privlačijo.
Strinjanje ne pomeni vedno dolgčasa. Če se dva strinjata glede skupnega preživljanja prostega časa, zna to biti zelo zabavno, saj sta končno našla sorodno dušo. :)[/quote]
Ja seveda 🙂
Veš kaj je sex s sorodno dušo? Incest 🙂
Pa menda je ne boš tega počel noooo
Strinjanje ne pomeni vedno dolgčasa. Če se dva strinjata glede skupnega preživljanja prostega časa, zna to biti zelo zabavno, saj sta končno našla sorodno dušo. :)[/quote]
Ja seveda 🙂
Pa menda je ne boš tega počel noooo[/quote]
Tole je pa celo duhovito.
Marsikaj se da potrpet, če je kemijsko ujemanje. Če kemijskega ujemanja ni, se pa ne da potrpeti ničesar. Meni moj tip načeloma para živce, ful stvari pri njem ne maram, zelo sva si različna, ampak … hja.
Tebi ne bo pomagala ne treznost ne pijano stanje, ne jing ne jang do lastnega moškega, če se ne boš začela malo bolj človeško obnašat v odnostih do ljudi. Samo poglej, kakšne ven mečeš! Ti najbrž misliš, da nimaš sreče v ljubezni, ampak ni stvar v sreči, temveč v tvojem jeziku strupenem. Ta ti zapira pot do ljubečih moških. Če ne boš kmalu ukrepala nekako v zvezi s tvojo gofljo, se boš postarala kot zagrenjena devica.
Tebi ne bo pomagala ne treznost ne pijano stanje, ne jing ne jang do lastnega moškega, če se ne boš začela malo bolj človeško obnašat v odnostih do ljudi. Samo poglej, kakšne ven mečeš! Ti najbrž misliš, da nimaš sreče v ljubezni, ampak ni stvar v sreči, temveč v tvojem jeziku strupenem. Ta ti zapira pot do ljubečih moških. Če ne boš kmalu ukrepala nekako v zvezi s tvojo gofljo, se boš postarala kot zagrenjena devica.[/quote]
Ves čas se hecam, mojega dejanskega mnenja v tej temi ne boš prebral. V zabavo mi je, še posebej zdaj, ko vidim kako si padel na foro in vse jemlješ kot absolutno resnico. Že dolgo časa nisem več devica, lepo da razmišljaš o moji nedolžnosti:))). Nisem zagrenjena, daleč od tega in naj tako ostane. Tebi pa res ne morem pomagati, to sem ti že večkrat rekla.
Tebi ne bo pomagala ne treznost ne pijano stanje, ne jing ne jang do lastnega moškega, če se ne boš začela malo bolj človeško obnašat v odnostih do ljudi. Samo poglej, kakšne ven mečeš! Ti najbrž misliš, da nimaš sreče v ljubezni, ampak ni stvar v sreči, temveč v tvojem jeziku strupenem. Ta ti zapira pot do ljubečih moških. Če ne boš kmalu ukrepala nekako v zvezi s tvojo gofljo, se boš postarala kot zagrenjena devica.[/quote]
Ves čas se hecam, mojega dejanskega mnenja v tej temi ne boš prebral. V zabavo mi je, še posebej zdaj, ko vidim kako si padel na foro in vse jemlješ kot absolutno resnico. Že dolgo časa nisem več devica, lepo da razmišljaš o moji nedolžnosti:))). Nisem zagrenjena, daleč od tega in naj tako ostane. Tebi pa res ne morem pomagati, to sem ti že večkrat rekla.[/quote]Nemogoče, a da nisi več? Jooooj sesula si jim svet…. 😀
Ja seveda 🙂
Pa menda je ne boš tega počel noooo[/quote]
Marsikaj se da potrpet, če je kemijsko ujemanje. Če kemijskega ujemanja ni, se pa ne da potrpeti ničesar. Meni moj tip načeloma para živce, ful stvari pri njem ne maram, zelo sva si različna, ampak … hja.[/quote]
Ampak hja.. kaj? Tečen je ampak pof.uka te pa dober?
Marsikaj se da potrpet, če je kemijsko ujemanje. Če kemijskega ujemanja ni, se pa ne da potrpeti ničesar. Meni moj tip načeloma para živce, ful stvari pri njem ne maram, zelo sva si različna, ampak … hja.[/quote]
Ampak hja.. kaj? Tečen je ampak pof.uka te pa dober?[/quote]
Če je ne bi še tle zadovoljil pol bi pa po drugem travniku skakala okrog. Se ti ne zdi?
Ves čas se hecam, mojega dejanskega mnenja v tej temi ne boš prebral. V zabavo mi je, še posebej zdaj, ko vidim kako si padel na foro in vse jemlješ kot absolutno resnico. Že dolgo časa nisem več devica, lepo da razmišljaš o moji nedolžnosti:))). Nisem zagrenjena, daleč od tega in naj tako ostane. Tebi pa res ne morem pomagati, to sem ti že večkrat rekla.[/quote]
Ahahaha, ne boš me vrgla na te finte. Berem te kot odprto knjigo. Nisem jaz po materi podedoval samo lepote, ampak tudi prodoren intelekt. Ti se niti ne zavedaš, kakšne sledi svojega psihološkega profila puščaš za seboj z vsakim stavkom, ki ga napišeš. Jaz jih pa z eno roko zberem in v trenutku sestavim anamnezo. Kot rečeno boš morala postati bolj prijazna punca, praktično se boš morala malo ponižati, da si boš uplenila kakega tipčka…
Samo je pol problem, ker ti pa njemu nisi….. torej mu je nekak kontradiktorno bit v takem odnosu kejr bo (samo) on steber in vzornik….
Ves čas se hecam, mojega dejanskega mnenja v tej temi ne boš prebral. V zabavo mi je, še posebej zdaj, ko vidim kako si padel na foro in vse jemlješ kot absolutno resnico. Že dolgo časa nisem več devica, lepo da razmišljaš o moji nedolžnosti:))). Nisem zagrenjena, daleč od tega in naj tako ostane. Tebi pa res ne morem pomagati, to sem ti že večkrat rekla.[/quote]
Ahahaha, ne boš me vrgla na te finte. Berem te kot odprto knjigo. Nisem jaz po materi podedoval samo lepote, ampak tudi prodoren intelekt. Ti se niti ne zavedaš, kakšne sledi svojega psihološkega profila puščaš za seboj z vsakim stavkom, ki ga napišeš. Jaz jih pa z eno roko zberem in v trenutku sestavim anamnezo. Kot rečeno boš morala postati bolj prijazna punca, praktično se boš morala malo ponižati, da si boš uplenila kakega tipčka…[/quote]
Vidiš točno tisto, kar ti doziram in prav hlastaš za vsako mojo drobtinico, ki jo vržem:). Veš s čim se rada ukvarjam? Z opazovanjem odzivov na različne situacije pri drugih in ugotavljam, kako ste nekateri predvidljivi, prozorni in delujete po enakem sistemu. To me strašansko zabava, ker pomeni, da ste vodljivi in ukrotljivi. Se pa najdejo redke izjeme, pri katerih je težje priti v njihovo podzavest in so podobno pregnani kot jst:)). Temu se reče psihološko taktiziranje. Zato moraš imeti določene predispozicije v čustveni inteligenci, ki je od tebe oddaljena svetlobna leta.
In spet te skrbi za moj lajf…ne no, ker bom še solzna ratala:)).
Goldfish ti si čisto enako predvidljiva s temi kao drobtinicami…. pa mi tega ne razglašamo….
veš kak so rekli, v vsakem hecu je malo resnice, ti se ogromno ”hecaš” …. ostalo izpelji sama, saj si pametna punca baje…. 🙂
Samo je pol problem, ker ti pa njemu nisi….. torej mu je nekak kontradiktorno bit v takem odnosu kejr bo (samo) on steber in vzornik….[/quote]
Matkic noooooo…saj ni vedno vse tako črno belo:).[/quote]
Sama si napisala da je boljši od tebe….. če je on boljši od tebe, da ti je vzornik, ne moreš biti hkrati ti boljša od njega… (napisala si v smislu bottom line, torej splošno, ker nisi opredelila, v nečem ali polovici stvari)
Sprašujem se zakaj bi nekdo, ki je boljši od tebe, želel bit ob tebi in ti bit vzornik? Ker imaš blont barvo in vlke joške???? 😛
Forum je zaprt za komentiranje.