Ugotovitve glede tune!!
evo , ravno zaradi takih blesarij tudi jaz nikdar ne objavljam tukaj izsledkov podbnih raziskav. Jih raje zadržim zase, če je na tem forumu res vedno treba zganjat primitivizem…
ne, ne bo te hudič vzel, je pa rak nekaj zelo podobnega hudiču (če ne celo njegov izum), da ne govorimo o drugih hudih nevroloških degenerativnih obolenjih…[/quote]
Se strinjam, kaj pa daješ dobronamerne informacije na ta forum, saj bi lahko vedela, kaj te čaka! :))) tudi jaz že dolgo vem za te izsledke raziskav glede tune, pa sem si prihranila tovrstno bruhanje po meni. Zadnje čase vse bolj zgolj-berem…
hvala instruktorca 🙂 saj je lepo videt, da je gor vsaj tu in tam kdo, ki te ceni, ampak saj vidiš, kako je… včasih je le malce preveč kruto, ko tako brez razloga začnejo udrihat po nekom, samo ker želi pomagat. Potem pa me sploh udari eno takšno svetobolje… :))) Vidiš, pa spet razmišljam: a ni žalostno, da se je forum spremenil v “bruhalnico”, namesto v zakladnico dobrih in koristnih nasvetov ter spoštljivih debat? Ah, spet fantaziram o idealnem svetu, utopiji… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.