Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ugljan: 4 ure od Ljubljane

Ugljan: 4 ure od Ljubljane

Imate kake slike? kako gradivo? Da vidimo!
lp,Raa

Junijska akcija se je iztekla, zdaj so spet objavljene slike
–> http://trade-board.com/grgin
(daj Reload/Refresh/Osvezi)

Smo rezervirali pri njih, umpam, da bo ok.

koliko pa pride cestnina od Vinice do Zadra (na kateri izhod v zadru greš dol?) ter koliko stane trajekt v eno smer?

lp

Cestnina Bosiljevo-Zadar II je 85 kn. Trajekt ni hudi drag, ker je razdalja kratka. Vozi pa non stop.

naslednjo nedeljo se odpravljamo prvič tja pa me zanima kakšna je kaj izbira restavracij (mogoče kdo kakšno priporoča?), ali je kakšna črpalka na otoku?, kako je kaj z banko oziroma vsaj z bankomatom, če bo kakšna sila?

hvala

Restavracij ni veliko, saj ne gre za velika turistična mesta, vendar se kljub temu najdejo vse vrste restavracij od ribjih (restavracije z izkljucno morsko hrano) do pizzerij. Jaz sem bil samo v mestih Preko in Ugljan tako, da za druga mesta ne morem govoriti. V Preku je precej več restavracij in je tudi bolj turistično usmerjeno mesto. V njem se najde bankomat (nahaja se poleg prodajalne kart za trajekte v smer proti Zadru) in bencinska črpalka, ki se sicer še gradi, vendar mislim, da že obratuje.

24.07.2005 smo prišli nazaj in črpalka še zmeraj ni obratovala, sedaj mogoče že je, ampak je vseeno za ziher najbolje natankat polhen tank v Zadru…

letos preživeli lep dopust na Ugljanu, res se da pridet dol v 4 urah, če se vmes še malo vstaviš, oziroma sigurno malo čakaš na trajekt, ker vozi približno na eno uro, si tam sigurno v petih urah.

plaža je večinoma kamnita, razen na nekaterih delih delno urejena (se vidi, da otok še ni nevem koliko turistično usmerjen, zato tudi ni pretirane gužve in imaš mir).
Zelo lepa umetno urejena plaža iz mivke je pri samostanu v centru Ugljana, kjer je pravi raj za otroke, tako da bomo verjetno naslednje leto zopet ponovili zadevo, samo nastanitev bo bližja tej plaži….

drugače pa sem bil tudi na obisku pri gospodu Goranu ter si ogledal njegove apartmaje, ki so tudi v igri za naslednje leto, moti me le to, da je to te mivkaste plaže od njega cca 1 km, do najbližje pa kakšnih 400 metrov, ki je sicer tudi urejena, vendar vseeno ni preveč primerna, še posebej če imate zelo živahne otroke kot je naš.

drugače pa so prostori pri njemu lepo urejeni, všeč mi je, ker so zelo prostorni in za to ceno ponujajo veliko. Cena za tavelik dvosobni apartma (v vsaki spalnici je zakonska postelja + še eno dodatno ležišče), velik hodnik, kuhinja in dnevna soba, kjer lahko na raztegljivem kavču spita še dve osebi je v sezoni 50EUR oziroma izven sezone 33EUR, poleg tega pa ima še zraven eden mali apartma za dve osebi, katerega cena je v sezoni 25EUR, izven sezone pa je rekel da bi ga verjetno dal pod 20 EUR.
Všeč mi je to, da se da ves čas (tudi v glavni sezoni) vedno kje dobiti prost apartma in so zato tudi bolj fleksibilni in se da z njimi tudi kaj zmenit glede cene.

Na Ugljanu je vec kampov. Jst sm bla pri Mariotu. Posebno dozivetje. Mal na divje, prjazn lastnik. Zraven kempa plaza, ki je sicer skalnata ampak so mesta, kjer se da brez tezav v vodo. Z avtom si hitro tudi na peščeni plazi.

Ste morda že našli kakšno namestitev v bližini mivkaste plaže? Mene namreč zaradi naših dveh malčkov bolj mika mivka.

>http://www.ugljan.hr/>
Peščena plaža, super za otroke je tudi v Mulinah. Bencinska že obratuje in v mestu Ugljan imajo po novem tudi bankomat, zraven turistične agencije.

lp

Res da je že nekaj časa nazaj ta tema, ampak me zanima koliko časa se hodi do plaže od g. Grgina? Na google maps je to ful :(….Hvala za odgovor

Stanovanje na Pašmanu, hiža pri plaži, provjerite na google maps! UGODEN NAJEM ZA JUNIJ I SEPTEMBER!
http://www.apartmanija.hr/apartmani/tkon/apartmani-mera/13288

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close