Ugljan: 4 ure od Ljubljane
Ugljan je miren Hrvaski otok pri Zadru, morda za nekatere otroke se premiren 🙂
Doloceni deli zelo neobljudeni, neturisticni : dobra lasnost, da ne morete
zapraviti veliko denarja, in vas dopust pride 2x ceneje kot drugod 🙂
Nic prometa ni po Ugljanski cesti, zato idealno za kolesarjenje.
Dobi najmanj padavin v celem Jadranu. Mi smo vedno bivali po 3 tedne
in imeli vsak dopust najvec en dan dezja, ostale dneve ves cas sonce !
Nic burje, ker je lepo skrit na notranjo stran proti Hrvaski.
Morje precudovito dalmatinsko cisto, nobenih alg: kot v Istri ali Sev.Kvarnerju.
360km poti res garantirano opravite le v 4 urah, ker je 95% poti avtocesta,
pod pogojem seveda da ne greste na soboto !!
V Zadru skocite na vedno prazen trajekt (ker kot omenjeno otok se ni tako turisticno razvit,
za sosednje otoke, pa se vijejo neskoncne kolone vozil, tako da si presrecen ze takoj
v Zadru, ko z avtom zapeljes v najkrajso kolono in zapeljes na 1.trajekt, ki pa vseeno
vozi ves dan, brez prestanka 🙂
In tako zapeljete v Ceprljando k dobrem domacinu Goranu Grginu, ki obozuje otroke,
nic ne tezi, ko mu mendrajo po trati ali mecejo pesek, vedno nasmejan, vam vselej
pripravljen ustreci v vsem,kar si zmislite – se pocutite kot v hotelu 🙂
Odhodi/prihodi k njemu so lahko tudi med tednom (da ne padete v sobotno guzvo)
Hisa je hladna, zascitena okna proti komarjem, velike sobe, poceni
bivanje… terasa s senco, parkirisce za 5 avtomobilov.
Edina slaba lastnost je da imate do plaze 400m (resnicnih 400:),
a mi smo to vedno korigirali tako, da smo vse napokali v avto, in
imeli avto parkiran na plazi. (Ja odklenjen, ker je res mir in
nic folka).
Odlocite se, ne bo vam zal, mi k njemu hodimo ze 6 let !!
Smo ze bili v apartmajih tik ob morju, a je gazda tako tezil,
ali pa je bila taksna guzva na plazi, da nas je minilo ze prvi dan.
Konkretno njegovi podatki:
http://www.trade-board.com/grgin
00 385 98 971 6838
Zadnja sprememba (31-03-05 13:14)
UU Ugljan super za otroke. Mi že tri leta hodimo tja in nikamor drugam. Nobene gužve na plaži, lahko mirno ležiš na plaži, ni ti treba teči za otrokom in mu težit – pazi da ne hodiš drugim po brisači, to niso tvoje igrače, ja on ima sladoled ti ga dobis kasneje…samo teženje.
Ugljan je raj za male otroke. Senca, peščena plaža, ni gneče, trajekt vozi samo 15 minut, mi imamo še en tak fin apartma ki ima veliko treaso v naravni senci. To je za otroke pomemnbo, ker se lahko tudi v hudi vročini igrajo.
Ptem ima lastnik tudi sam otroke in ima polno igral ki jih lahko uporabljamo. Veste kaj to nam pomeni…pol prtljage manj:)))
Pa kar je najvažneje..lastniki IMAJO RADI OTROKE. Saj veste otroci so naprej med sabo veliki prijatelji, zato je veliko glasnega smha, navdušenja itd…se pa tudi hitro sporečejo in jokajo in so zopet glasni, zvečer noče nihče spat in smo zopet glasni…itd…naši lastniki so zelo RAZUMEVAJOČI in zato nam DOPUST tam ZELO ZELO sede.:))
LP Vikica
Ej, samo za vas sem zrihtal dodatni popust pri Goranu
v mesecu juniju in septembru !!!
EKSLUZIVNO SAMO ZA VAS – TRAVEL.OVER.NETOVCE !!!
V mesecu juniju in septembru celoten 2 sobni prostoren lepo urejen apartma + prostorna dnevna soba + kuhinja + kopalnica + terasa + parking za samo…. ne to ni mogoce…. SAMO 33 EUR/dan !!!
(4-6 oseb)
Pokličite ga na telefon se danes !!!
00 385 98 971 6838
P.S.: Tudi 3 druzine lahko gredo kamot v ta apartma, ker je dnevna zelo velika – le vrat ni med njo
in kuhinjo 😉 A za 3 druzine je malenkost doplacila.
Zadnja sprememba (24-05-05 11:58)
živjo
Tudi jaz se zanimam za ta apartma. Sem klical danes dopoldne pa se nihče ne oglasi.
Nekje sem zasledil da je apartma 50 evrov na dan. To se mi zdi full ugodno. A je to res?
Mi bi šli dve družini. Če so tri sobe..ena ostane prazna, pa pride na vsakega 25 evrov na da. To je mi je full ugodno. 5o tisoč za 10 dni. Upam da je to res. Še preverim popoldne.
Super bi bilo, da bi šel kdo s tega foruma še v mali apartma, da bi bili skupaj in bi otroci imeli družbo:)
LP faca
ja ravno od 8.-18.8 je imel se vcera ziher prosto – Daj hitro poklic !!!!
Povej da si iz TRAVEL OVER NET strani in mislim da
bos dobila za 50EUR/dan ta velik aparta (2 spalnici + dnevna + kuhinja + kopalnica).
Ne me za besedo drzat – poskusi omenit ce bi slo za 50 :))
A tudi ce ti bo racunal 55 ali 60 vzami, ker res bolj flegma dopusta ne bos prezivela nikjer
drugje… nobenga tezenja od lastnikov zaradi glasnega bedenja(pijancevanja) pozno v noc (mi smo imeli eno sezono projektor s sabo in smo na njegovi garazi cele noci projecirali filme 4m slika;). V vsem so ti pripravljeni pomagat, skoraj kot v hotelu :)) Saj ne da cele noci prekrokamo, a kasen dan ali dva v dveh tednih le pase malo podebatirat kajne – in naslednje jutro presenecenje: ves kaos in nered ki smo
ga ob 05h pustili za sabo je izpuhtel — vprasamo Gorana zakaj hudica je sel pospravljat za nami, on
pa samo z nasmehom: “pa ne, to je odnela bura” :))
Drugace racunajo na Ugljanu tudi do 75 EUR za 2 sobni apartma (ampak to je res le 2 sobni:
kar ponavadi pomeni 1 spalnica + 1 dnevna soba)
Živjo
Tudi mi hodimo v Čeprlando na Ugljanu.
Super. Poznam tudi tega gospoda, ki oddaja apartmaje. Res so zelo prijazni.
Letos tudi gremo.
Veste kaj je najlepš. Ta vas je čisto na samem, mir, rajsko, potem je pa 1kmm peš poti do kraja Ugljan kjer je vse, stojnice(ribe), restavracije,….
Zdaj ko se pogovarjamo, se spominjam nočnega petja čričkov hmm še malo pa gremo:))
Se vidimo:))
Živjo
V tej vasi Je MARIO kamp …kaj ti naj rečem moraš videti, da verjameš. Prostora za največ 20 šotorov, domače, prijazno, dobro vino..
5 metrov do plaže, ki je sicer skalnata, vendar je vmes minirano in zabetonirano, da se da lepo pridet v vodo- tudi mali otroci.
Meni je všeč.
Jaz tam nisem bila, ker hodimo pač v apartma..sem pa hodila mimo in videla in po pripovedovanjih slišala, da je super.
Meni je zdaj ko imam majhne otroke pomemno da je hladno za spanje, da se vsi fajn naspimo, to pa v šootorih žal ni:(
LP Faca
Forum je zaprt za komentiranje.