Učinkoviti in neučinkoviti načini osvajanja osebe, ki nam je všeč
A ne nosijo podvezice praviloma neveste? Malo si pohitel s poroko, saj še nisem preverila tvojega bančnega računa ;))).
Ja, tisto takrat je bila dobra šola. Čustva pa zameglijo razum in tudi intuicijo, to je vse res. Sem se že bala, da me boš psihološko analiziral po tem razodetju.
P.S.: Jadranka pa ima danes turbo afro frizuro (X Factor). Ne vem, kaj je s temi stilisti. Saj gre komaj lahko skozi vrata. 🙂
Moški mislijo, da je sramotno, če so samski, zato mnogi blefirajo. Je pa še zmeraj bolje, če je samski, pa da laže, da ni, kot obratno – da ni več samski, pa da laže, da je :))).[/quote]
Glej, ne razjmem, zakaj bi nek X osebek na javnem forumu razlagal, da je samski, razen če nima (ženska) skrite agende, da vlovi kakšnega. Praviš, da si samska? To pomeni, da so v nevarnosti vsi samski moški tukaj? 🙂
Ti kar mene poslušaj …. matjazeka pa v peskovnik pošlji :)[/quote]
Bibitka, iz javnega me ven naganjajo, imaš mogoče ti svoj peskovnik? Bi lahko midva skupaj naredila kakšno potičko? Znaš ti to, kako se dela potičke? :D[/quote]
matjazek, žal nimam jaz svojega peskovnika, zato pa zahajam na javnega 🙂 potičke sem pa že tudi malce prerasla …. mogoče kakšen grad… tega pa še očitno ti ne znaš 🙂
Bibitka, iz javnega me ven naganjajo, imaš mogoče ti svoj peskovnik? Bi lahko midva skupaj naredila kakšno potičko? Znaš ti to, kako se dela potičke? :D[/quote]
matjazek, žal nimam jaz svojega peskovnika, zato pa zahajam na javnega 🙂 potičke sem pa že tudi malce prerasla …. mogoče kakšen grad… tega pa še očitno ti ne znaš :)[/quote]
Nihče se v tvojem peskkovniku ne igra. 🙁 Ne pustiš nobenega zraven, da bi se malo poigral s svojo lopatko? 😀
matjazek, žal nimam jaz svojega peskovnika, zato pa zahajam na javnega 🙂 potičke sem pa že tudi malce prerasla …. mogoče kakšen grad… tega pa še očitno ti ne znaš :)[/quote]
Nihče se v tvojem peskkovniku ne igra. 🙁 Ne pustiš nobenega zraven, da bi se malo poigral s svojo lopatko? :D[/quote]
matjazek nimam jaz svojega peskovnika… pa tudi lopatke ne:)
Antilopa, matjazek nič ni mislil, več kot očitno je on tukaj tudi zaradi družbe in heca…. res pa je, da včasih njegovi heci ne zvenijo kot “heci”.
Skratka matjazek ima rad pozornost, drugače pa se “boji” žensk kot hudič križa:)[/quote]
Bibitka, ti bi lahko terapirala moške. Holistične pristopne metode. 😀
Bibitka! Lopatko si fant menda s sabo prinese! :)) Posodico pa imaš ti. Bibitka, toliko vicev si prilepila, sem mislil, da si izvedenka za kosmat humor, tu pa se midva ne razumeva, ti moram vse razlagati in risati. 😀
Antilopa, sem mislil, da znaš, kako umiriti mladega bikeca. Ne znaš po kavbojsko z lasom? 😀
Poskusita obe zajahati rodeo na mladem bikecu, samo vseeno vaju bo zgleda dol vrgel. :)))
Ne, Robi, narobe si razumel. V praksi že prav smešno zgleda kako so nekatere ženske vsiljive. Verjamem, da tudi samskemu moškemu, ki ima dobre namene, ni všeč, da se ne more otresti kakšne nesamske ženske. Verjetno bi tudi on raje videl, da ga oblegajo samske ženske. Jaz še vedno verjamem v “pravilo”, da naj bi bili moški lovci, seveda pa se mora tudi ženska potruditi in mu pokazati, da ji je všeč. Naši moški so se že polenili glede osvajanja. Aktivni so samo takrat, ko spijejo nekaj alkohola, takrat pa že znajo pretiravati.
Forum je zaprt za komentiranje.