Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Učinkoviti in neučinkoviti načini osvajanja osebe, ki nam je všeč

Učinkoviti in neučinkoviti načini osvajanja osebe, ki nam je všeč

Heh škoda, zdaj si zameglila tisti znameniti stavek, Enim res ni z rožicami postlano, drugi pa se preseravajo, pa se jim to nikoli ne maščuje, vsaj ne v tem življenju. prepričanje zaradi katerega je postal matjažko pozoren na tvoje osvanjanje haha :))))
sicer pa moje pisanje nikakor ni opravičljivo vsaj ne v takem kontekstu kot je bilo očitno razumljeno, zdaj mi je prav težko in ne vem, ali naj prosim Robija, naj zbriše, je Matjažko vseeno rahločutne narave in če si že ti tako razumela, me skrbi, če bo danes, sam kot je, sploh lahko spal….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ti bom poskušala pomagati, Matjaž nima časa, ker se pogovarja s svojo punco haha :))))
Tu imaš eno najboljših definicij intuicije, kar sem jih, omejena kakor sem, kdaj prebrala,

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, jaz ne vem, kakšne težave imaš ti z Matjažkom, vem samo, da “smetiš” to temo. Lahko, da se pogovarja s svojo punco, ali pa gleda kakšno tekmo. Jaz sem razumela tako kot si napisala. Ampak, pustiva Matjažku, da kakšno reče, saj je on naslovljenec mojega vprašanja. Aja, glede osvajanja – če misliš, da sem napisala gornji stavek (glede pevca iz skupine Milli Vanilli), da bi osvajala Matjažka, lahko tako misliš, me to ne skrbi. Mislim pa, da v tem trenutku še nisem v “offside-u” glede osvajanja, ko pa bom, pa bo njegova punca “zažvižgala”.

antilopa, prijateljica, vidim da stvari jemlješ bolj resno kot si se sprva izkazala. Če te moti, da pišem sem, saj konec koncev je to tvoja tema, bom pač nehala. Nisem ravno imela občutka, da bi smetila to temo, hvala da si me opomnila, sem samo z dobrim namenom kopirala tisto, ker mislim, da ni resnično ni slabo pisanje prijatelja Romana iz enega drugega podforuma.
Z matjažkom nimam nobenih problemov, tekme pa ne gleda. In tisto z osvajanjem sem jemala zelo zelo z rokavicami, vsaj tako kot če bi delala z natrijevim hidroksidom :)))

Očitno ljubezenske narave. :))) Ne vem, kaj toliko piše o meni, potem pa ima slabo vest, ker me sprašuje, če me je užalila. Sadni se je tudi ohladil do Marka, upam, da bo pri njej isto. 😀

O intuiciji smo že pisali, a ne? Intucija je izvenrazumska zaznava, nasprotje logike, iracionalna, instinktivna, hipna zaznava, posebna občutljivost, nenaden preblisk, navdih, “razsvetlitev”, notranji glas, šesti čut…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne biti ljubosumna na njo, jaz imam veliko srce, torej prostor za več žensk. 😀 haha :)) mala šala haha

Antilopa, vidiš, da je na tekočem, vse ve o meni, intucija ji govori, da ne gledam nogometa. 😀

Ja, neverjetna je, ve točno, kdaj se pogovarjaš s punco. :)) Je neke vrste tvoj bodyguard, varuje te pred energičnimi, okretnimi antilopami, ki te osvajajo pod pretvezo ali celo krinko. Mogoče boš o sebi izvedel stvari, za katere še sam nisi vedel.

Katenjka, jaz besedo “prijatelj” (ker mi praviš prijateljica) resno jemljem. Pravih prijateljev je malo, povečini gre za znance.

No, jaz nisem nočna ptica in grem v horizontalo.

Jaz sem nočna ptica, čeprav pametno bi te bilo posnemati, pa te ne morem, besede prijatlejica pa ne rabiš resno jemati, včasih se pravemu pomenu približa v limiti, t. j. tako malo kot hočemo, pa čeprav vztrajamo preko vsake meje…. se opravičujem, to so moje ure, ko spravim skupaj največ svojih intelektualnih presežkov…. menda niso vsem razumljivi, ampak s tem se resnično ne morem več ukvarjati :))))
Ne nisem mislila nič zlobnega ali hinavskega s tem, res ne.

Očitno ljubezenske narave. :))) Ne vem, kaj toliko piše o meni, potem pa ima slabo vest, ker me sprašuje, če me je užalila.[/quote]Ti nekam pavšalno jemlješ ljubezensko naravo, to zadevo sem že prej pojasnjevala…. namreč ni nujno, da je vsepovsod ljubezen, dragi prijatelj, se opravičujem, znanec, ki ti je za internetne odnose čisto vseeno, ker lahko kadarkoli zgineš s foruma, in še od nekod, to si vse pisal, če se prav spomnim. In nisem te spraševala, če sem te užalila, toej spet neka zabloda tvojega uma… Lahko pa, če želiš, napišem, kaj sem s tem mislila. Priznaj da pogrešaš Sadnega. Ne vem, če bi zdaj preživel še brez mene…? In ne vem, zakaj bi se nekaj hladila, saj mi ni vroče, čisto dobro homeostatično vzdržujem svojo temperaturo. Bom pa nehala, seveda, ko boš ti nehal, saj si tudi ti začel.

Joj, na ta del sem pozabila odgovoriti. Jaz bi te težko močno stisnila k sebi – a ni to moška naloga? Me boš kot žensko obtožil, da nisem čisto nič ženstvena in da sem “agresivna” ter da bom težko zaradi te lastnosti dobila kakšnega moškega.

Bibita mi je rekla, da moški ne marajo, da se jih boža po glavi, torej bom upoštevala njen nasvet. Kakšne so tvoje namere pa ti najbolj veš, sicer sem intuitivna, ampak ne bi rada, da me imaš za samovšečno, da kar domnevam, da sem ti všeč. Baje imaš ti izbran okus in ne vem, če sodim v ta tvoj ožji izbor. :)))) Sicer se pa Štajercev bojim, so preveč navihani :).

Intuicija je v bistvu šepet naših duhovnih vodij ali varuha angela ali ostalih angelov/nadangelov. Je ljubeče prigovarjanje, občutki itd…

Nima tukaj pri intuiciji kaj dosti razum, razum spada k možganom in možgani spadajo h kostumu-telesu, ki smo si ga izbrali. Kostum brez duše je samo lutka s ščepcem razuma.

Glede angelov varuhov pa zadnje čase ugotavljam, da tudi sama vse bolj verjamem v njihov obstoj, čeprav se to mogoče komu smešno sliši. Večkrat sem v življenju pravilno ravnala v kočljivih situacijah, ker sem poslušala notranji glas oziroma kot da bi mi nekaj “govorilo”, da nekaj storim ali ne. Včasih si želim, da ta šesti čut pri meni ne bi bil tako močan in da bi se prepustila toku in kar bo, pa bo. Šesti čut mi pride prav pri ocenjevanju značaja ljudi, vendar pa moraš vedeti, da se mnogi ljudje ne kažejo v pravi luči, ker se bojijo reakcije okolice. Torej, ne gre za to, da bi bili hinavci ali potuhnjenci, ampak enostavno nimajo toliko moči (samozavesti), da bi kljubovali vetru. Mogoče si kdaj imela občutek, da si določeno osebo narobe presodila in kasneje bila razočarana nad njenim/njegovim ravnanjem, ampak ni nujno, da je s to osebo kaj narobe, lahko da gre le za nesrečni splet okoliščin ali celo to, da je šlo za spletkarjenje in se je ta oseba po nesreči znašla v slabi družbi. Ah, me je zaneslo….

Ja jaz tudi v to verjamem, ker sem že doživela dosti zanimive stvari. Ena taka je bila, ko sem kupila avto in sem ga šla iskati v Maribor, in ker se bojim ceste in vožnja je bila kar dolga. Bila sem zelo utrujena in ko sem bila v avtu sem stalno govorila Nadangel Mihael(on je za varnost) prosim varuj me sedi zraven mene in me usmerjaj na cesti. In v nekem momentu sem začutila kot da mi nekdo drži volan. Bil je res nor občutek, in še ena stvar je bila podobna, ko sem pozimi se vozila me je zaneslo na cesti in bi imela nesrečo, sem začutila da mi je nekdo sigurno angel prijel volan in ga preusmeril drugam. Pa še veliko takih stvari se mi je zgodilo. Tudi ko sem prosila za karkoli se je zadeva zgodila takrat ko je bil pravi čas zame.

Ja vem kaj misliš Antilopa, recimo da nekoga spoznaš in ti oseba smrdi, no pri meni se je še vedno izkazalo da mi ta oseba potem ni dobro naredila. Sem velikokrat intuicijo preizkušala torej če sem dobila občutek da nekaj ni v redu sem šla zaradi firbca v to, in sem na koncu res prišla do spoznanja da to res ni dobro. Zato sedaj se kar malo prisilim včasih če mi kaj smrdi da ne grem v past.

Se strinjam, se zgodi, da ti je določena oseba že v štartu “nesimpatična”. Mene recimo odbijajo “narejene” osebe, ta “pocukranost” je precej prisotna pri ženskem spolu. Vede se kot kakšna rožica, marjetica, ko pa jo bolje spoznaš, ugotoviš, da je kaktus. Mnogi moški nimajo “senzorja” za te zadeve in mnogokrat podležejo. Mene Matjažko zaenkrat ne živcira, to pa zato, ker mislim, da včasih namenoma uporabi kak drastični trik, bockanje, zato da ugotovi, kako bo kdo reagiral. Tudi mene je že špiknil. Pri moških pogrešam to, da v fazi osvajanja oziroma dvorjenja, kot pravi Marko, ne znajo preizkusiti ženske, večkrat podležejo vplivu okolice in ne razmišljajo s svojo glavo. Če se jim zdi, da bi njegovo vezo “odobrila okolica”, potem zadevo peljejo naprej. Imam prijatelja, ki vedno, ko mu je všeč kakšna punca, družbi natančno opiše vse, kar sta počela. To je še nekaj, kar me pri moških moti v fazi osvajanja, dvorjenja – da ne znajo stvari zadržati zase. In potem iščejo potrditev, mnenje, soglasje, pripombe, kritike glede te punce pri svojih sodelavcih, znancih, prijateljih…skratka, če jo odobrijo drugi, potem bo ona v redu :))).

Princess28

Ker si intuitivna in duhovna oseba, se zavedaš, da imava midva neke nerešene karmične račune iz prejšnjih življenj. Najbolej bo, da čimprej to urediva, da se ne bodo dolgovi vlekli naprej še v naslednja življenja. Katero vrsto sončne kreme si rekla, naj prinesem s sabo v Kranj? Štajerci menda znamo boljše namazat? :)))

Antilopa

Imaš pa slučaje, ko ti je nekdo na prvi vtis zoprn, kasneje, ko ga bolje spoznaš, pa celo prijeten. Ampak intucija ni ugibanje ali pa da ti je nekdo ni všeč oz. ti je všeč na podlagi določenih osebnostnih lastnosti.

Aja Matjazko ja toto kremo:)), sj veš toto od Hawaiian tropic faktor 0 samo olje.

Očitno imaš dobro intuicijo ker se res zdle sončam.

Imaš pa slučaje, ko ti je nekdo na prvi vtis zoprn, kasneje, ko ga bolje spoznaš, pa celo prijeten. Ampak intucija ni ugibanje ali pa da ti je nekdo ni všeč oz. ti je všeč na podlagi določenih osebnostnih lastnosti.[/quote]

To se mi še ni zgodilo, da bi mi bil nekdo v štartu zoprn, pa da bi kasneje ugotovila, da je prijeten. Intuicija ti pove, ali moraš biti pri določeni osebi “previden” in jaz pri tebi sem. :))

Meni se tudi to še ni zgodilo da bi mi bil na začetku nekdo smotan in se potem “čudežno” spreobrnil v prijetno in simpatično osebo.

Tisti, ki mi je bil gnil na začetku pa sem potem preizkušala intuicijo in se družila s tako osebo sem vedno nasrkala. Tko da zdj poskušam res poslušati intuicijo in jo tudi ubogati.

Princeska, imaš čudne mazohiste, ki se družijo z ljudmi, ki jim niso v ničemer podobni. Mene je pri enem tipu ravno to odbilo, da je “živel za druge in ne za sebe”, pa je bil drugače čisto fejst fant. Meni to predstavlja črpanje življenjske energije brez potrebe. Verjetno si že slišala za čustvene vampirje. Zakaj bi se morala pretvarjati, da bi bila v neki družbi sprejeta ali pa se spremeniti, da ne bi imeli reči kaj čez mene?

Tista divota iz Štajerske pa verjetno ni utegnil priti do Kranja, mar ne? Sigurno se mu je BMW kje na cesti pokvaril :))).

Ja vem o čem govoriš. Sem mela eno tako kolegico. Ženska je full blefirala, z njo se nisem imela kaj za zgovarjati samo shopping in tipi. Če je ne bi začutila bi rekla da je malo tupa. Samo v bistvu je pa skrivala svojo pravo osebnost. In sem jo mogla skenslati, nisem je več prenašala, tega pretvarjanja, ko sem se hotela kakšne globlje stvari pogovarjati o kakšnih problemih mi je kar zablokirala. Nimaš s takimi ljudmi kaj počet resnično, sem rajše sama kakor s takimi. Potem me je še parkrat klicarila za v shopping sam je nisem več mogla prenašati.

🙂 ja štajerski divoti ni uspelo prilezti to Krana, maybe se ga je kje na cesti ustavil pa kaj spil:)) Upam da pošlje tistega svojega sexy brata za sabo:)

Jaz sem mu že enkrat rekla, da je kot mlad bikec, hormončki mu delajo s svetlobno hitrostjo. Saj on v resnici ni tako “plehek” kot včasih glumi, da je, on je kar brihtna in študiozna “glavca”.

Hej, a se ti ne zdi čudno, da so vsi tipi tukaj na MON-u kao v neki zvezi, ženska pa samske. Misliš, da je v resnici tako?

Imaš pa slučaje, ko ti je nekdo na prvi vtis zoprn, kasneje, ko ga bolje spoznaš, pa celo prijeten. Ampak intucija ni ugibanje ali pa da ti je nekdo ni všeč oz. ti je všeč na podlagi določenih osebnostnih lastnosti.[/quote]

To se mi še ni zgodilo, da bi mi bil nekdo v štartu zoprn, pa da bi kasneje ugotovila, da je prijeten. Intuicija ti pove, ali moraš biti pri določeni osebi “previden” in jaz pri tebi sem. :))[/quote]

Čuj, da nimaš malo razštelane intuicije, sicer ne vem, zakaj je potrebna previdnost pri meni? 😀
Hitro premutim ženske, ali kaj si s tem mislila? Saj ti si že prekaljena ženska, česa se pa imaš ti bati? :))) hahah Zgleda, da ti izkušnje narekujejo intuicijo? :)) Kaj je bil to za en, si še bila mlajša in naivna takrat, slabše delala intucija?:D

Če človeka ne poznamo dovolj dobro, včasih napačno ocenimo oz. sodimo o nekom.

Ja sam res je mal weird, če pomislim vse, skoraj vse ženske tukaj smo samske. In skoraj vsi tipi so v vezah. Ne vem mogoče kakšen od njih blefira:) Sam ne razumem zakaj bi bilo nekoga sram da je samski, men se zdi to čisto kull. Meni se zdi bolj grozno, ko so eni v slabih vezah.

Ne vem možno, da kateri od njih ni čisto iskren. Jst če bi imela neko resno vezo, bi pomojem malo manj cajta prebila za compom. pa sem drugač dosti zasvojena z net-om sam vseen pomojem da bi bilo malo manj mojega pisanja če bi imela tipa.

Ups, a sem te dobro sprovocirala, pa si mislil, da to ni možno? Res je, da znaš z besedami in glede na to, da si taka “divota” so ženske zelo hitro “blažene”. Praviš, da sem prekaljena, po čem to sklepaš? Kaj si s tem mislil?

Aja, da ne pozabim, ker si napisal, da imam debela stegna, bo potrebno eno opravičilo…jaz nisem zahtevna, lahko tudi šopek rož :)).

Res je, imam eno slabo izkušnjo iz preteklosti. Takrat sem res narobe presodila enega tipa – bil je tako “navidezno prikupno zmeden”, izgledal je, kot da ne zna šteti do pet, kasneje pa se je izkazalo drugače. Zato včasih, če mi nekaj “predobro izgleda” postanem preveč zadržana, kot da ne bi mogla verjeti, da so stvari lahko v resnici take..Si zdaj zadovoljen? :)))

Antilopa

Saj sama si ne moreš natančno zmerit, ti bom jaz to prišel “usput” 1x odmerit, saj si Štajerka?
Kako do tebe? Tam pri Franceljevi gostilni 2x levo zaviješ, potem samo pa še samo gor po gričku skozi nizko grmičevje in šibovje?
To jaz tako od očesa malo pogledam, malo pretipam, pa se mi takoj v glavi pojavijo številke.
Podvezice kar prej dol snami, ker jaz imam dolge prste in sem malo neroden, lahko kam s prsti zadanem, ko bom jemal mere, če ni vse gladko tam spodaj oz. zgoraj. 😀

Ženska intuicija rada zataji, njena slepa pega, ko so posredi čustva, a ne? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close