twoo je lažniv portal
Evo to se je meni zgodilo. Mi je prijateljica poslala sporočilo, pa sem mislila kaj hoče nekaj poklilala in lejga so že vsi moji dobili mejl, da jih vabin na too-ja. Kolk sem bla besna. Sem si kar mejl zbrisala in odprla novega. Še dobro, da nisem imela v adresarju koga iz službe, ker bi blo res nerodno.
Ampak ona mislim, da ni profesorica slovnice/jezikoslovja, po moje nisi naletel na pravi naslov.
Ampak ona mislim, da ni profesorica slovnice/jezikoslovja, po moje nisi naletel na pravi naslov.[/quote]
Marko a me braniš?[/quote]
Bolj preusmerjam “promet”. 🙂
oh ja twoo, badoo in ostala sranja modernega interneta…
ali je kdo že spoznal koga normalnega tam gor? jaz kolikor sem klepetal tam gor, sem imel večinoma monologe, ali pa se je debata kmalu zaključila, ker resnično nekako ne želim še pred pričetkom poznanstva oziroma zveze reševati psihičnih oziroma socialnih problemov…
pač en del je visoko nafuranih princesk, ki nimajo niti toliko jajc, da bi nazaj napisale hvala ne zanimaš me, oziroma če že odpisuje hitro spoznaš da ima ženska prepih v glavi…
z ostalimi kolikor sem se pogovarjal, so pa imele zelo zanimive zgodbice…od tipov ki so za avanture, do tipov, ki so kar opisovali kaj bi jim delali, in tipov ki so grozili…
se pravi da so te zmenkarije v sloveniji en jagodni izbor nesrečnih ljudi, ki ali nimajo nobenih manir, ali pa mislijo da držijo boga za jajca in da je vse na temu svetu popolno prav tako kot oni ali pa še bolj…
V bistvu je to bolj tvoja izkušnja. Ljudje imamo pa na istih stvareh zelo različne izkušnje. Pošlji lovit ribe eno fino mestno dekle in eno domorodko ob morju in velika verjetnost je, da bo ena nad tem obupala že po nekaj poskusih (in se tolažila, da je to za obupane, ter da pametnih rib sploh ni), druga pa vsak dan je sveže ribe. 🙂
Saj ne pravim, da moraš z vsako se dobit, jaz govorim na splošno o kulturi oziroma mentaliteti teh deklet, ki so gor na teh straneh aktivne…z mojo zdravo kmecko pametjo in logiko mi nikakor ni jasno, zakaj bi človek pogledal in prebral sporocilo, in potem ne bi nič odgovoril, pač a je težko nazaj napisat ne zanima s me, nimam časa ali pa en drug izgovor? In napišeš se enkrat eno sporočilo, ki ga prebereš in to je to… sej če vidiš da ti človek začne tezit ga blokiraš…Ne razumem tudi zakaj, bi nekoga, ki ga ne poznaš, ki ti ničesar slabega ne napiše, napizdil, žalil in se kaj drugega(tudi to sem dozivel, da sem fukfehtar itd. Kot odgovor na sporocilo kako mi je ime in če je za kak virtualen klepet), tudi enostavno mi je skregano z vso logiko, zakaj bi nekdo imel napisano pozdravno sporocilo da zeli na zmenek, a status veze v razkerju oziroma poročena, in en kup slik z njenim tipom… najboljši pa so profili, kjer je ženska slikana v spodnjem perilu oziroma zelo pomanjkljivo in napisano da ne išče avantur? – ja wtf?!? Kaj pa misliš da boš dobila na take slike….
In če se spomnim iz pred dveh let (ko sem se gor registriral zaradi tistih vsiljivih emailov) so se zmeraj eni in isti obrazi gor aktivni…Sem pa tudi že enkrat za foro dal lažne slike gor (od enega hudega, malo nabildanega tipa) in da ne boste mislili da je bilo kaj več uspeha tam gor…sedaj moram samo enkrat se probat bit nesramen in fukfehtarski… hahaha
Nagvihtaj se, oblikuj si telo, se slikaj do pasu in daj slike gor. Če ti bo še kakšna rekla, da si beden obupan fukfehtar, sem jaz biciklist.
Babe, ki so gor, so gor z razlogom. V lajfu jim je dolgcajt in se pasejo ob pozornosti virtualnih tipov. Godi jim ta pozornost, drugače ne bi bile gor. Zakaj ti ne odpišejo? Ker jim ni treba, ker dobijo vsak dan 50 sporočil takih, kot si ti.
Odvisno, kaka sporočila jim pošiljaš, silas. Če jo sprašuješ dost splošno (ime, starost, kaj kej delaš), to je fail, ki si niti odgovora ne zasluži. Sori, taka je resnica. Je Matkić lepo napisal v eni temi, če se ne potrudiš za nekaj, tudi nisi upravičen do tega oz. do uspeha.
To je podobno kot pisanje prošenj za službo. delodajalci dobijo na stotine prošenj, ki so napisane na enak način. Je povsem vseeno, ali napišeš not, da si trojni prvak v plavanju na prosto in da si izumil aplikacijo, ki je pomagala avtomatizirat neko zadevo v prejšnji službi, če začneš s pavšalnimi informacijami. Nihče ne bo bral 100, 200 prošenj od a do ž.
Lahko se jeziš, da je tako, lahko pa zaženeš motor in se pripraviš in si originalen 🙂
jaz sem s svojim izgledom čisto zadovoljen tako da ne mislim bit nek napihjenec… 😀
to je meni jasno, da če čisto z vsakdanjimi stvarmi načneš debato, da ne moreš veliko pričakovati…
pač delil sem svojo izkušnjo in izkušnje deklet, ki so mi povedale še drugo plat zgodbe…je pa res, da nisem niti enega tipa še slišal da bi se pohvalil to sem pa online spoznal, oziroma ja prijavi se tlepatle, boš vsaj kakšno spoznal 😀
over&out razen če ima kdo kakšno ziherico za ponudit 😀 😀 😀
Kako da ne? Marko je svojo tam spoznal 🙂 Pa moja sestra moža. Pa njena kolegica tipa…
res pa je, da to, da sta se spoznala online, nihče ne pove rad, ravno zaradi takih stereotipov (si obupan, brezvezen, potreben, luzer ipd.). Sicer pa je vsakomu z nekaj delujočimi sivimi celicami jasno, da je spoznavanje online le eden izmed korakov dejtanja. Ne moreš se spoznavat in hodit virtualno. Treba je zbrat pogum in se srečat v živo.
Marsikdo od tipov pa klikne go-no go čist naključno. Pošlje večim enak tekst in nekatere primejo, druge ne. Zakaj bi ti ženska morala pisat, ej, sori, tvoj profil mi ne potegne? Dovolj je, da ti ne odpiše. Verjetno chat zbriše takoj, ko ga prebere. Ne vem, kaj je tu tako nespoštljivega z njene strani, saj pa še nič nimata.
Ne razumeš, ker se nisi postavil v vlogo tega, ki ne odpiše. Predstavljaj si, da dobiš vsak dan 30-50 sporočil, več ali manj podobnih. Na začetku se trudiš, skušaš vljudno odpisati vsem, vendar kljub vljudnosti nazaj dobivaš nesramne odgovore, provokacije ali pa nadaljna sporočila, kljub temu da nisi pokazal želje po dopisovanju. Nekaj ukreneš in glede tega in prvo, kar ti pride na pamet, je verjetno to, da ne odpišeš nekomu, ki te ni pritegnil, ker ne želiš nadaljnih zapletov. Pa kljub temu še pridejo, ampak vseeno jih je verjetno manj.
Punce so mlade, neizkušene, poleg tega preko neta vsi več ali manj podobno pristopajo. Če je od 10 sporočil, 9 “fukfehtarjev”, imaš veliko verjetnost da padeš v isti koš, ravno zaradi pristopa, ki so več ali manj enaki, tako od “fukfehtarjev”, kot tisti malo bolj “resnih”. Žal je to posledica nekih njenih izkušenj in sploh ni nujno, da je tvoj pristop napačen oziroma, da si ti kriv za njen odziv. Vseeno pa nekaj si prispeval, mogoče se niti ne zavedaš, kako tvoje besede delujejo na nekoga na drugi strani. Glede na to, da še marsikaj ne razumeš (kot sam praviš), je mogoče, da niti sebe še dobro ne razumeš.
Vse je logično, vse kar se dogaja in zgodi, ima zadaj nek razlog, le vidiš ga ne vedno. Lahko, da je nezadovoljna v svojem razmerju (recimo, tip jo je prevaral) in se je v jezi odločila, da ga prevara nazaj ali pa zapusti, šele, ko si najde rezervo.
Mogoče išče samo pozornost v obliki pohval preko sporočil. Mogoče želi samo drugim povedati, da je ona ok (to si vsak o sebi želi misliti, verjeti), kljub temu pa jo neka notranja razdvojenost/dvom vodi do tega, da poišče pot do tega, da dobi pohvalo, občutek zaželjenosti od drugih. Ni nujno, da sploh išče zmenek, mogoče je samo tako zelo nesamozavestna oziroma se tako boji nove izkušnje z moškim, da si želi svojo samopodobo “popraviti” preko slik, da začuti da je spet zaželjena, da začne ponovno verjeti, da je privlačna za moške.
Mogoče si pa že zdaj bil in niti ne veš. :))
Kako, da nimata? On ima sanje, ki se mu zrušijo vsakič, ko dobi no go…. ;)[/quote]
Ona pa tudi, ko vidi še enega, ki ni nič drugačen od drugih. 🙂 Človek, ki je razočaran ( in neizkušen), ranjen, ponavadi vse meče v isti koš in težko loči plevel od “korenčka”. 🙂
Mogoče, mogoče, mogoče,…
Mogoče pa ženska nima čisto nič v glavi in še sama ne ve zakaj točno je registrirala račun na takšnem portalu ?
Potrata časa si zastavljat takšna in podobna vprašanja. Raje se vprašaj kakšno korist imaš ti od tega ? Na primeru : Če v dveh mesecih nisi niti ene uspel spoznat v živo, potem je še najbolje, da deaktiviraš account in se sprobaš v reali. Več boš dosegel, več jih boš spoznal, boljša izbira, izkušnje si boš sproti nabiral itd itd
V reali se ljudje vsaj malo prilagodijo in malo nazaj držijo, tudi bolj jih je strah kake javne blamaže, med tem ko se na portalih marsikdo obnaša, kot da je bog ve kdo. Fantje prehitro in nepremišljeno “napadejo” dekleta s svojimi sporočili, punce pa mislijo, da imajo vsega na pretek in se pustijo razvajati, če tako hočete. Oboji delajo hudo napako. Izbire ni niti približno toliko, kot se zdi in prav vsaki punci se splača odgovoriti, če misli kdaj pravega spoznati. Na žalost filtriranje na podlagi prvega sporočila ni pravi način, razen, če gre res za kak utemeljen sum. Prav tako tudi, če se na portalu ne ujameta, še ne pomeni, da nista za skupaj, kot tudi, če se ujameta, ne pomeni, da sta za skupaj. Vse to se je že tolikokrat izkazalo in dokazalo za resnično, da kar ptički čivkajo, pa se nekateri še vedno predajajo brezskrbnemu egoizmu, napuhu in domišljavosti (to predvsem ženske), med tem, ko fantje arogantno bombandirajo s sporočili, v najboljšem primeru napišejo eno pametno sporočilo in ga pošljejo na 100 koncev, tisti pa, ki se posvetijo vsaki posebej, zaradi onih (ki so dekleta zasuli s sporočili kot s kakim spam-om) ne prejmejo odgovora in obupajo. Skratka, tile portali sploh ne služijo temu, čemur so bili namenjeni. Gor se prihajajo igrat “igrice”, ne pa resnega spoznavanja in zato žal resni nastradajo in za brezveze izgubljajo čas in energijo dokler ne obupajo, kar se mi ne zdi fer. Ampak saj to se vendar dogaja tudi v realnem življenju, mar ne? Dekle ti pomežikne ali pa je prijazna toliko, da se začneš zanimati zanjo, potem ko dobi svoje (ego boost), pa ti da košarico ali pa se naredi neumno. Samo da tam ni nobenega pretvarjanja kdo si, ker si tam fizično prisoten in je težje karkoli zaigrati. Na portalih se z nekaj iznajdljivosti in domišljije da pač vse. Portali so po mojem v prvi vrsti za tiste, ki radi čvekajo brez nekih pričakovanj. Če ima kdo dovolj časa za to in veselje to početi, potem so Twoo in podobne zadeve kot nalašč zanj.
Forum je zaprt za komentiranje.