turistična agencija Bazilika
Jaz imam eno prošnjo,
lepo bi prosil vse, ki so imeli kakršnekoli probelme z dopusti, agencijami , da so bili nasmoljeni, posebej pa prosim uporabnike v tej temi, da se mi javijo na mail, tisti, ki so bili oškodovani v tem konkretnem problemu s to agencijo.
Če je res, kar ste napisali, potem je prav, da kaj tudi ukrenemo, seveda če stojite za tem kar napišete, ima še toliko večjo težo. Dandanes pa se da vleči denar vseskozi, zato je prav, da se takšni primeri tudi javno izpostavijo, ker lahko s tem, marsikomu prišparamo nevšečnosti. Seveda pa je prav, da smo mi, ki za tem stojimo, sigurni, da je to res.
Zato prosim, če se mi vsi, ki so imeli slabe izkušnje tudi javijo.
Hvala
Primož
pozdravljeni!!!
Vidim, da imate različne izkušnje z TA Baziliko… Mi smo se ravno vrnil z dopusta. Reervirali smo preko te agencije in sicer mobilno hiško cena 40 € + klima 5€ + končno čiščenje 25 € + turistična taksa (cenovno ne tako poceni)…. in kaj smo dobili….. katastrofo, tako veliko, da smo bili tam samo en dan, potem smo si poskali drug apartma. Nismo zahtevni gosti, ampak, da nimaš mize za jest.. to je pa res višek. Odsvetujem vsem!!!!
Mi smo sicer imeli kljub temu lep dopust na drugi lokaciji, bolj ugodno in sploh je bilo vse ok.
Upam, da se še kdo ne nat…. kot smo se mi 🙂
Smo družina iz šaleške doline prek bazilike-g. sonje posrednice ,smo rezervirali 2 apartmaja v mestu turanj ,g. sonja nam je preko maila pošiljala slike kako zgledata apartmaja plačali smo akontacijo 160 evrov,vse je bilo super dokler nismo prišli na kraj kjer bi mogli letovati.potem pa šok za šokom,prvi apartma kjer bi mogli letovati mi je bil narvnost grozen ,ne morem se drugače izraziti svinjski ,kavč tak da še pes ne bi ležal na njemu,stoli politi z oljem ,terasa 1krat 1 ,ena miza na naterasi in en stol,obljubljena je bila 6metrov krat 2metra,mi pa rezervirali apartma za 5 oseb 65evrov na dan,v glavnem ne da se mi pisat kakšne laži so nam natvezli in kake slike smo dobili kako naj bi zgledal apartma……druga družina sploh ni imela apartmaja so rekli lahko se vselite jutri zamislite si 3 in 5 let stara otroka zraven,je reku g.dražen došlo je do neke zmede ,snađite se …zamislite se….je reku lah vam vrnem denar če vam ne ustreza takoj se lah vseli drug ki mi bo dal 80 evrov na dan ,sem mu reku vredu zatem pa mi je takoj reku obrnte se na agencijo kjer ste rezervirali pa naj vam oni vrnejo v glavnem laž za lažjo.najhuje pa je ker je g.sonja slovenka in se laže svojmu narodu in jih nateguje sram te bilo sonja..NE MISLIM DOLGOVEZIT ČE HOČTE IMETI LEP DOPUST NE NASEDAJTE sonji in BAZILIKI ker niso korektni in iskoriščajo bogi narod…….MI SMO NARAVNOST ZGROŽENI……zato ljudje pamet v glavo……..BAZILIKA NAJLEPŠA TI HVALA…
Oja tudi nas je Bazilika fajn zafrknila!!! Odpravili smo se v Turanj pri Zadru. Najbolj zanimivo pa je blo to, da smo že brali forume kako so jih par let nazaj podobno nasrali, pa si človek misli ah sej pri nas nebo tako… in zgodba se ponavlja!!! Da že plačaš akontacijo, prideš na morje z malimi otroki, potem ti pa rečejo da je vaš apartma prost šele drugi dan. Njihov odgovor pa znajdite se! Ma hallooo! Grozzaaaa!! Tudi od Dejana apartma sem videla, kako je bil umazan kavč, pa stoli, terasa pa velika za eno osebo…čeprav je bil apartma za 5oseb! Apartma čisto drugačen kot obljubljen. Sreča, da obstajajo tudi prijazni ljudje, ki so nam pomagali najti drugi apartma. Glede Bazilike pa lahko samo rečem NIKOLI VEČ! Pa še akontacije nam nočejo vrtniti!!?
Tudi nam se je zgodilo isto. Preko agencije Bazilika smo letos že aprila rezervirali apartma na Pašmanu, plačali akontacijo v višini 160 eur, na naslov v Sloveniji, g.Sonji. Ko smo Avgusta prispeli na Pašman nam je rekla, da ta apartma ne moremo dobiti, ker ga lastnik več ne oddaja. Apartma je bil za 6 ljudi s 3 spalnicami. In kam zdaj z 2 majhnima otrokoma? Napotila nas je na drugi konec otoka, tam smo dobili apartma predcej dalje od morja in samo z 2 spalnicama naspa je bilo 6. Nekako smo se sprijaznili, naslednji dan je prišel po plačilo, povedal koliko je cena na dan, za akontacijo pa rekel da ne bo odštel, ker nima on s tem nič. Zagotovil je, da nam mora to g. Sonja vrniti. Ta ženska se več ni javila na telefon, k sreči smo vedeli kje se na otoku nahaja in jo tudi osebno poiskali, O vračilu akontacije sploh ni želela slišati, govorila je o drugih stvareh(da ima gužvo, da je zmanjkalo plina..)ne morete si tega predstavljat, kako se je delala noro. Zagotovila je , da se bomo vsi skupaj z lastnikom pomenili. Seveda se ni oglasila pri lastniku in prišel je tudi dan odhoda domov. Tako smo plačali polno ceno lastniku, akontacije pa nismo dobili nazaj. Ta ženska je pravi goljuf, nikoli več preko te agencije, pa še to tam kjer bi naj na otoku bila ta agencija je sploh ni in noben na otoku ne ve za njo. Mi smo bili na naslovu samem in tam so drevesa in ničesar drugega. Pokvarla nam je celi dopust, samo vstran od te agencije!
Razočarani do konca, pravkar smo se vrnili iz dopusta, ki bi moral biti 14 dnevni, a smo se zaradi naljubih dogodkov z omenjeno agencijo vrnili 4 dni prej.
Za agencijo BAZILIKA, nobeden na Pašmanu še ni slišal, prav tako za omenjeno Sonjo, ki jo le redki poznajo tam, nimajo ravno lepih besed o njej.
mi smo letos najeli ROBINZON hiško na Pašmanu preko omenjene agencije, ko smo prispeli tja in videli kaj odajajo smo se zgrozili, pa raje nebi omenjal kaj vse smo videli. Hodimo na robinzonski turizem že 14 let pa kaj takega še nismo doživeli. Vajeni smo da robinzon hiše nimajo elektrike, vode in ostalega luksuza a to kar smo letos dobili je bila groza. Ne verjamite opisom hiš in apartmajev na njihovi strani..
Da nam je gospa Sonja po celodnevnem prepiranju od 10:00 do 20:00 ure le stežka vrnila že plačano aro, če se sevada nebi zjezili in nastopili tako kot smo, verjetno denarja sploh nebi videli.
Če hočete imeti DOPUST, vam odsvetujem sodelovanje preko agencije BAZILIKA.
Če se še kdo naserje vam svetujem, da od omenjene gospe zahtevate dvojno vračilo že plačanega avansa.
LP
Iztok
Potrjujem, da je ponudba te agencije oz. go. Sonje še vedno na psu. Mi smo se z otoka vrnili prejšnji teden. Več tednov smo bili v kontaktu glede letovanja v mobilni hišici na lastni plaži in že pred odhodom smo imeli sume kako bo dejansko na kraju samem – vsak dan je bil kakšen izgovor: da ne more poslat točnih slik, ker ji je telefon padel v vodo, da nima internetne povezave, … da so imeli požar, da so jih okradli, … in zaradi tega nas je prosila naj ji celo kupimo in dostavimo nekaj opreme. Potem pa ko smo po 5ih urah vožnje prišli na kraj, se je izkazalo da je res lastna plaža vendar na odlagališču odpadnega materiala – po tleh je bilo železje, razbite ploščice, opeke, … čez to so nasuli eno (!) karijolo peska in to naj bi bil urejen dostop. Ko smo to videli, nismo otrok niti dali iz avta, da se ne bi že v prvi minuti kdo porezal, … Hiška je bila nepripravljena – vode ni bilo (ker je imel vodovodar vročino), umazana ker se čistilka ne javlja na telefon, hladilnik pokvarjen, … skratka 100 in 1 prazen izgovor … Najhuje pa je bilo to, ker nas je gospa hotela narediti krive, da smo jo izigrali, da ona bi lahko hiško oddala drugim, … Skratka imeli smo velike težave zaradi tega, ker nam ni hotela plačati opreme, ki smo jo kupili njej na uslugo, in pokvarjen prvi dan težko pričakovanega dopusta. Sodelovanje z njimi odsvetujem. In želim povedati, da nismo neki fini ljudje, nismo pričakovali luksuza, vendar to ni podobno nobenemu robinzonu – to je enostavno nepoštena gospa z nepošteno ponudbo.
že dolgo ni bilo tukaj nobene pošte, pa vendarle pišem. Preko Koponkota sem vplačala za letos v juniju teden dopusta v mobilni hišici. Ko berem vaše maile, se zgrozim, kajti delam v turizmu in mi je poslovanja Bazilike, če je to res, kar nekateri pišejo, skoraj da kaznivo.
Upam, da se je od lani, ko je bil prispevek od “še vedno ista pesem”, ki je tudi zadnji na tem forumu, situacija spremenila, kajti to je, če nič drugega, pa za stornacijo. Pozdrav,
Tudi midva z soprogom greva preko kuponkota proti koncu junija v mobilno hišico na otok Pašman. Danes sem se pogovarjala in si mejlala z Go. Sonjo, in zdi se mi, da se trudi ustreči in dati vse potrebne informacije.
Dopusta se veseliva, le malo naju je strah potovanja. Sva bolj orientirana na severni Jadran. Ali kdo ve, koliko časa vozi trajekt.
Pozdravljeni vsi kateri ste bili že prevarani in kot vidim, boste še v bodoče prevarani (tudi sam sem bil),
Mobilna hiška, ki jo Tabazilika s Sonjo (zame ni nobena gospa) oglašuje na Kuponku, je slabše kot v baraki samskih delavcev. Ob prihodu me je skoraj kap…okoli hiške miši, v hiši pajki, mrčes, hladilnik zapacan, okno nad štedilnikom mastno od kuhanja,, komarniki strgani in ponoči imajo komarji na tebi pivski žur… pa zaračunajo 30€ za končno čiščenje. V opisu opisuje tudi 2x parking, ampak ga ni niti za en avto. Posteljnina in brisače v ceni. Toplo svetujem vsakemu, naj si sam prinese oboje, ker brisače so umazane, posteljnina smrdi in je zapacana… WC nima odtoka ampak je pod hišo izkopana jama, kamor se stekajo fekalije in odpadna voda. Prej ali slej se bo napolnila in bo to ekološka bomba. Nad teraso je samo opaž, brez strehe…
Prišel je en tip, domačin in rekel, da nas mora prijaviti in zahteva denar-jasno…. po 2h prinese nazaj dokumente, brez potrdila o prijavi in brez razlike vrnjenega denarja…ko sem mu to hotel omeniti, je že odbrzel s svojim modrim avtom…
Skratka, vsem ODSVETUJEM dopustovanje s to agencijo.
Vašem pisanju skoraj, da ne moremo verjeti!
Mi smo želeli malo miru na dopustu, predvidevali smo, da bosta otroka lahko uživala v okolju, ki ga agencija oglašuje. Če pa je res to kar pišete, kaj drugega kot, da vam verjamemo, potem je bolje stornirati dopust. Ali ste bili v hiški za dve ali štiri osebe? Ali so vse hiške, ki jih imajo, skupaj ali razmetane na večjem področju. Kako je z vodo in elektriko? Ali je štedilnik na plin ali elektriko?
Pa saj ne morem verjeti, da nimajo urejene kanalizacije.
Kakšna je plaža?
Pozdravljeni,
o počitnicah se morate odločit sami, jaz pa sem prepričan, da kljub ugodni ceni z tabaziliko ne letujem več. To je popoln nateg! V hiški klime ni, TV tudi ne, pred hišo je svinjarija, v hiši še večja (bila je, dokler nisem pospravil in čistil skoraj 2,5h), parkinga ni, komarjev milijon, posteljnina ter brisače smrdljive in posoda je bila tako umazana, da nimam besed. Fuj in fej…
LP
Pozdravljeni,
o počitnicah se morate odločit sami, jaz pa sem prepričan, da kljub ugodni ceni z tabaziliko ne letujem več. To je popoln nateg! V hiški klime ni, TV tudi ne, pred hišo je svinjarija, v hiši še večja (bila je, dokler nisem pospravil in čistil skoraj 2,5h), parkinga ni, komarjev milijon, posteljnina ter brisače smrdljive in posoda je bila tako umazana, da nimam besed. Fuj in fej…
LP
Jaz čakam na povrnitev akontacije od junija. S strani Bazilike lepo, kulturno obljubljeno, da bodo vrnili del plačila, ki mi pripada, dva spodobna maila. Tud KUPONKOTA sem obvestila o tem forumu, namreč, s soprogom sva se prestrašila tukaj objavljenih prispevkov in sva odpovedala bivanje na Pašmanu. Vendar, Kuponko se opravičuje, Agencija Bazilika obljublja, ni denarja……….. ga tud ne pričakujem in ne urgiram. Pozabimo, škoda živcev!
Forum je zaprt za komentiranje.