Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice turistična agencija Bazilika

turistična agencija Bazilika

Ali pozna kdo omenjeno agencijo, izkušnje, mnenja,…je že kdo preko njih
najel apartma? Mi se odločamo, da bi rezervirali na Pašmanu.

lep dan

Jaz ne bi priporočala z Baziliko, saj smo mi bili lansko leto na Pašmanu, pa smo slišali kar nekaj hudih pripomb na račun te agencije. Baje so turisti dobili app brez strehe (nedokončan), skupna kuhinja !! , – cena pa je bila ugodna.
Mi smo lani šli kar tako ” na blef” pa smo našli v kraju Dobropoljana super nov app – tako da še klime niso uspel montirat, od plaže oddaljen cca 300 m. na plaži lokal in trgovina. Mi smo se imeli super.
Če te zanima, piši na mahvas@gmail.com in ti dan telefonsko.

Mi pa za letos iščemo apartma na RABU, pa da bi bil res blizu plaže, ker imamo male otroke. Če ima kdo kakšno tel. številko, bom zelo vesela.

Milena

Zdravo!

Tudi mi nimamo prav dobrih izkušenj z njimi. Lani smo preko njih našli apartma na Ugljanu, pa je bila oglaševana cena drugačna od tiste, ki smo jo dejansko plačali. Tudi za reševanje reklamacij so zelo trdi. sem rekla lani, da mi bo izkušnja za drugič – osel gre le enkrat na led.
LP

Mi smo preko te agencije lani rezervirali apartma na Pašmanu. Jo močno odsvetujem. Vse je potekalo brez posebnosti, denar smo poslali neki ženski na račun v Sloveniji. Teden dni, ko naj bi nastopili dopust pa me je ta ženska poklicala, da so lastniki apartmaja zamešali datume in, da rezervacije dejansko sploh nimamo za apartma za katerega smo vplačali akontacijo nekaj mesecev prej. Cela štala!! Kam sedaj z dvema majhnima otrokoma? Z možem sva klicala direktorja agencije, ki se nahaja v Biogradu na moru in sploh ni želel razpravljati, rekel je naj se obrneva na zastopnico v Sloveniji. Obljubil je še da bo skušal kaj urediti, ko je mož pokazal razburjenje, a se potem ni več odzival na naše klice, ko sva ga poklicala iz tujega telefona pa je dvignil. Potem so nam našli drug apartma. Z njimi pa ne gremo na morje nikoli več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nataša

Dober večer !

Mene pa zanima,če je že kdo bil v apartmaju Dražen v Turanju preko agencije Bazilika ?
Mi smo si rezervirali termin že v četrtek,ampak akontacije še nismo plačali.. Zdaj sem v dvomih,če se sploh splača iti tja glede teh odgovorov ki sem jih našla tukaj.
Tako,da prosim če ima kdo kakšne izkušnje s tem apartmajem naj napiše.

LP,Nina

Pozdravček!
Mi smo včeraj prispeli s Pašmana, in sicer smo bili v Adriini hiški preko TA Bazilika. Z gospo sem se vse dogovarjala preko maila, zahtevala dodatne fotografije, pojasnila … Vedela pa sem, kakšen je otok in kakšne plaže lahko pričakujem. Če pričakujete otok “ala Pag, Hvar ali Brač”, nikar na Pašman. Pašman je turistično še nerazvit in ravno v tem je čar otoka. Vsem, ki grajate gospo Sonjo, moram povedati, da smo bili mi zelo zadovoljni in smo dobili vse, za kar smo se dogovorili. Vse je bilo korektno in tudi cenovno ugodno. Torej – mi imamo pozitivne izkušnje. Pa lep pozdrav,

Janja

Lep pozdrav,

Rezervirali smo si termin za apartma na otoku Pašman in me zanima, če je kdo bil v bližnji preteklosti preko te agencije v njihovih apartmajih?
In njegovo mnenje.

Sabino

PS, bolj natančno apartma Ante Či.

link: http://tabazilika.si/index.php?option=com_hotproperty&view=property&id=189

Zanima kak je bilo v teh Adriini hiški? Koliko so oddaljene ena od druge? Kakšna je plaža in koliko je oddaljena?
Hvala za vaš odgovor Janja.

Melita

Uh, hvala vsem za informacije. Smo ravno mislili nekaj rezervirati prek njih.

Mi smo imeli identične izkušnje kot družina, ki je napisala 4. komentar
1. teden pred odhodom so nas dali v drug apartma!!! na koncu smo pristali in zahtevali slike, a ko smo prišli tja, je bilo vse skupaj tako da se niti spomnit ne smem. Cel teden se nam ni hotela javljati na telefon, le če smo klicali s katerega drugega. Ko smo jo dobili in povedali, da jo bomo prijavili, je poslala neko tretjo žensko da je prinesla nazaj denar!!! polno slabe volje in povsem uničen dopust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katastrofa!!!!!!!!!!!!! nevem kako lahko taka agencija sploh obstaja!

Preden smo se odločili za Baziliko, sem si prebral o njej na tem forumu, zdaj se na ta forum vrečam z našim družinskim mnenjem.
Prejšnji teden smo se vrnili iz Ugljana. Bili smo v apartmaju, ki nam ga je priporočila g. Sonja (Bazilika). Dočakal nas je prijazen sprejem, apartma čisto v redu, drugi dan smo plačali turistično takso in dopust se je začel. Vsako jutro smo ‘sami’ zalivali vrt, zelenjave ni bilo potrebno kupavati… Skratka, brez pretiravanja, za odšteti denar je bil to megadopust!

Pri nas pa na dopustu letos na Pašmanu tako:

Prvič pomešali datume.

Drugič napačna napotnica – število oseb drugačno kot na računu in v mesecu in nekaj niso mogli popraviti napotnice, hvalabogu da smo imeli s sabo še račun da smo lastnikom apartmaja lahko dokazali kako in kaj, drugače bi morali plačati duplo.

Tretjič naj bi dobili dve ribje večerje gratis, eno ker je tako navedeno na njihovi strani, drugo pa ker so pomešali datum……nismo dobili nobene in nismo niti lastnikov hoteli gnjaviti še s tem. Smo si kupli in naredli sami.

Ne morem reči da je bilo zanič, ampak če nekaj plačaš pričakuješ da je tako kot ti rečejo in da če jih opomniš na napake, pričakuješ da jih popravijo……

Je pač tako da se vsakdo ne more iti agencije, na tak način vsaj dolgo ne……mi vsekakor z njimi več ne gremo.

Drugi pa so hvalabogu imeli z njimi tudi srečo…..

Pravkar iz Pašmana. Za odštet denar, je bil to mega dopust z vsem možnim kar je bilo zapisano pa še več! Super. g. Sonja *

Tudi mi smo se ravno kar vrnili iz pašmana!! Smo 5 članska familja in smo bivali v Adrinji hišici! Za prvo kar pišejo na tem forumo je bedarija!!! Naša izkušnja z to agencijo je bila ZELO DOBRA! Za tak denar smo preživeli zelo lep dobust! g.Sonja nas je zelo lepo sprejela,skuhala nam je kavico ter nam lepo vse razložila : katero plažo priporoča (peščeno,ker imamo male otroke in je na njej naravna senca! ), kje so trgovine kje najdemo zdravnika … uglavnem vse važne informacije !! Tudi večerjo nam je skuhal barba Frane 😉 upam da ne bo hud ker sem mu rekla barba (stric) !
Uglavnem vsi so bili prijazni in vstrežljivi!!
NASLEDNJE LETO GREM ZOPET TJA ! !

Lp Ana

Meni se je v teh adrijini hišici zelo dopadlo , praktično je isto kot da bi bil v apartmajo!
Imaš kuhinjo, spalnico in otroško sobo.wc-tuš!! Pa še teraso odspredaj!! Hišice so narazen tam nekje 2-3m!!

Tudi naša družina je letos letovala preko agencije Bazilika.
Bili smo na otoku Ugljan v apartmaju.
Mi smo bili zelo zadovoljni, tudi cenovno je zelo ugodno.

Lani smo na Pašmanu rezervirali apartma pri agenciji Bazilika.Ko smo prišli po petih urah na Pašman je bil apartma že zaseden. Pošiljali so nas po vseh apartmajih v okolici še na bližnji otok Ugljan. Noben apartma nam ni bil všeč nekje ni bilo vode, nekje je bil klanec kjer si hodil petnajst minut, v enem apartmaju bi lahko čakali tri ure da bi ga čistilka očistila in to z majhnimi otroki. Plačali smo že akontacijo, ki je nismo dobili nazaj. To agencijo vam zelo odsvetujem.
Sam nateg, banda ušiva!!!!

zanima me kakšne izkušnje imate s ta bazilika. mi namreč potujemo drug teden na vir v prezido. a je bil že kdo v app paradiso’

Mi smo bili lani na Pašmanu.Obup!!!!!!! Zadnji dan pred odhodom smo na agencijo Baziliko poslali mejl, če je vse tako kot je bilo zmenjeno. Tista ženska je rekla je da je zmenjeno. Po 6 urah vožnje smo prišli na Pašman in to z majhnima otrokoma. Apartma je bil že zdavnaj zaseden. S tem apartmajom sploh niso imeli stika… če vprašate mene. Ravno to ne vem. Ampak obup! Tista ženska nas je pošiljala na sosednji otok. Cel dan smo se vozili po otoku. Še isti dan smo šli tudi domov. V enem apartmaju ni bilo vode, od enega je bil obupen klanec do plaže. Tudi akontacije nismo dobili nazaj.Apartmaje so dobili le redki in sigurno jih bodo letos prinesli okoli. Stokrat obup!!!!!! To agencijo vam res zelo zelo ODSVETUJEM!!!!

evo mi smo z dopusta z otoka vir.Prišli smo zelo zadovoljni .z agencijo Bazilika in app. paradiso (APP JE BIL V PREZIDI,to je 2km pred MESTOM Vir)smo imeli dobro izkušnjo in so nas lepo sprejeli.Tudi plaža je čisto v redu res sence ni si jo pa sam nardiš.Malo se je treba znajti.Lastnica app nas je razvajala z dobrotami vsak dan(sadje z vrta,peciva.domače marmelade,..)Za sprehajati se imaš veliko,avta cel teden nismo rabili nič,(vse imaš blizu ,trgovino pekarno,…).Je pa res da je ta stran,ki gleda na odprto morje veliko lepša kot tista stran ki gleda proti pagu.Otroka sta bila zelo zadovoljna (10,11 let)in pravta drugo leto spet na vir.
Morje je čisto in lepo.Mi smo bili zadovolni in imeli smo se res lepo čeprav prve tri dni ni bilo najlepše vreme.Super dopust!

Tudi moja izkusnja je zelo, zelo slaba. Apartma na Ugljanu/Preko smo imeli rezerviran z akontacijo ze od meseca aprila, vendar z nasim prihodom 25.7. je bil ze zaseden.

Te stranke katere so bili trenutno nastaljene so bile tudi same zelo, zelo nezadovoljne….bila sta starsa z majhnima otrokoma in rezerviran so imeli velik aparta. Ker je bil tudi njihov zaseden so jih za 3 dni nastanili v eno malo sobo…obup.

Mi smo zahtevali akontacijo nazaj in si poiskali nov apartma.

Zakljucek…OBUP…nikomur ni nikdar ne priporocam te “agencije”…najbrz so vse pozitivne kritike napisane iz strani nekoga, ki dejansko trzi te apartmaje.

Brez zamere, pac moja izkusnja.

gospod anonimen
ne mi smo bili prvič in sploh nismo poznali teh ljudi.bilo nas je pa res strah preden smo šli na vir,ker smo brali te kritike.Zato smo bili pozitivno presenečeni ko smo prišli dol in je bilo vse kot treba.rezervirali smo pa en teden preden smo šli.Še celo v app smo šli pred 14 uro(ob11.30) je bil že pripravljen..To agencijo ima več ljudi in zgleda je vse odvisno na koga naletiš.Drgač tud men ta iz slo. preko katere smo rezervirali ni bila preveč prijazna in malo je vedla povedat kje ta kraj sploh leži.Drugič bom poklicala kar direkt dol pa še ceneje dobiš,čeprav je že 55€ blo ugodno za app za 4 os. dve sobe vsaka s svojo kopalnico,dva tv. in kuhinja s kavčom in mizo ter 3 balkoni,in do plaže 70m.Mi smo šli dvakrat preko relaksa in prvič je blo kar v redu drugič pa obup.Res ste imeli smolo drugič več sreče.Pri nas se je res na srečo dobro izteklo.
100% mi app za to agencijo ne tržmo.

Glede prijaznosti njihovih zaposlenih-tudi tukaj si upam trditi, da če ste vi po telefonu zveneli prijazno, potem so tudi oni prijazni do vas. saj veste, kar daste, to dobite.

Glede tega, da so trdi pri vračanju reklamacije-ne gre se samo za njih, da bi oni obdržali denar.
Težava je v tem, da če vi rezervirate apartma za npr. sedem dni, potem pa odidete in ne plačate, to pomeni za lastnika, da je izgubil kar nekaj denarja, to je logično.

Pa še nekaj:
Če vam kaj ni všeč je najbolj primerna REKLAMACIJA NA LISTU MESTA-tako piše na njihovi strani. Torej, če pridete dol in vam ni všeč vam ni potrebno vpiti na lastnika, razmetavati apartmana, ampak mislim, da se lahko kot normalni ljudje pogovorite.

Jaz isto ne tržim apartmanov za to agencijo, a sem bil dovolj dolgo v turizmu, da vem kako stvari gredo in vam svetujem, da stvari ne gledate samo iz enega zornega kota.

In ravno zaradi vseh vaših komentarjev sem se odločil, da grem drugo leto preko njih na dopust. Pa verjamem, da ne bom edini.

Zelo površno bereš. Če je bilo toliko ljudi nezadovoljnih (pa se sigurno vsi niso oglasili tukaj), potem s to agencijo nekaj hudo ne štima.

Ti pa kakor hočeš, kapacitet bodo verjetno imeli veliko prostih, glede na njihovo “kakovost”. Samo ne pol jokat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close