Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija – prevoznik Onur air

Turčija – prevoznik Onur air

Zdravo, Topsy!

Žal se ne bomo srečali, ker gremo šele 05.avgusta (uh, kje je še to…). Lahko pa bomo iz prve roke od tebe izvedeli, kako je tam. Upam, da boš toliko prijazna, da se boš oglasila, ko se vrnete.

Veš, smo vsi take sorte, da imamo radi bolj toplo vodo in lani avgusta je bila enkratna. Upam, da bo tudi letos tako.

Lepo se imejte, pa oglasi se, ko se vrnete!

Alenka

Pozdravljena, Topsy!

Žal se ne bomo srečali, ker mi gremo šele 05. avgusta (uh, kje je še to…) Vsi smo bolj take sorte, da imamo radi toplo vodo in lani je bila čudovita, zato tudi letos računamo na “mlako”

Bomo pa seveda zelo veseli, če boš napisala svoje vtise, da končno dobimo informacije še iz prve roke.

Lepo se imejte!

Alenka

Zdravo!

Žal se ne bomo srečali, saj mi potujemo v Neno šele 05.08.2010. Vsi uživamo v topli vodi, in lani je bilo v Turčiji res super. Tudi letos računamo na “mlako”.

Lepo se imejte in javi nam prosim iz prve roke, kako je v hotelu Nena Club.

Alenka

Pošlji mi zasebno sporočilo in pustisvoj mail, pa se ti javim. Gremo pa za 14 dni. Komaj čakamo in odštevamo.

Lahko bi bil čas odhoda letala ob 10.00 in prihod ob kašne 18.00 da se ne bi izgubljalo enega dneva počitnic. Ali kdo ve zakaj je prišlo do te spremembe. Imam občutek da bi bilo z Adrio bolje izvedljivivo. Lep pozdrav :)*

lp topsy mi lahko kaj več napišeš kako ste bili zadovoljni v club nena….nas mika za naslednjo leto…hvala in lp valery

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close