Najdi forum

Tupperware

Tole je vse oddano, sem pa popravila spisek v albumu

oz

Od vsega kar je še na voljo, se mi zdi zanimiv posipovalec sladkorja v prahu.

Kje v Novem mestu bi se ga dalo videti?

“Center”,

piši na mail

Če boš imela koga, ki bi vzel del kompleta posode, sem zaintereirana za kuhalnice (zajemalke, penkovke… žal ne rabim). Oglasi se mi na mail. Doma sem v Ljubljani.

Olja!

Tale komplet bi želela prodati v celoti, a žal še ni bilo nobenega kakndidata. Vem, da je polna cena naravnost grozljiva, a sem se pripravljena pogovarjati in narediti tako, da bi bilo prav za oba (kupca in prodajalca).

Samo kuhalnic zaenkrat raje ne bi jemala ven iz kompleta, imam pa še en komplet kuhalnic (upam, da imava isto v mislih, skoraj so malo podobne tistemu priboru za mešanje solate) v temno modri barvi, mislim, da so bile malo rabljene (bi morala doma preverit) in se lahko dogovoriva. Polovična cena?

Preveri kako izgledajo, barva ni pomembna. Vendar sem zainteresirana samo za kuhalnico, ne za tisto, ki je deljena in podobna tisti za mešanje solate – tako imam doma in je ne uporabljam.

Aha, mislim, da mi je že jasno. Ti bi rada SAMO kuhalnico (1 kos), ki se ne kombinira z ničemer ostalim (ne tako, kot npr. zajemalka + penovka…).
Ne, tistega nimam, oziroma le 1 kos, ki ga tudi sama uporaljam.
A drugo te pa nič ne zanima ;))))

Kaj se posipalecsladkorja v prahu da videti? Ali pa je že prodan?

Lep dan.

Posipalčka imam 2 in oba še čakata na svoje mesto v kuhinji 😉

Hojla, tudi mene zanima posipalec sladkorja v prahu. Če prideš na srečanje 15.09. v Trzinu, bi ga prevzela. Povej, če je tako v redu. Lep pozdrav Mica

Debeljak M.

Ne, jaz že nekaj časa nisem več pri Tupp, pa sploh nisem Ljubljančanka, le na delo se vozim v Lj. V Trzin ne pridem, se pa z veseljem dogovorim…

Pipi…
Kje v novem mestu bi se lahko dogovorili, da vidim posipalec sladkorja?
Pameten predlog lokacije in ure.
andreja

piši mi na mail

pa se točno dogovoriva. Sem v centru 😉 danes dosegljiva skoraj cel dan, pol me pa nekaj časa ne bo, ker grem lahkih nog naokrog ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close