Tupperware
Imam kar precej nove Tupperware posode, ki mi je ostala iz časov, ko sem jo prodajala. Ker je ne potrebujem in mi ‘krade’ dragoceni prostor, bi jo želela prodati (po polovični ceni oz. odvisno od zanimanja)…
Kaj imam?
– visoki pladenj za torto Vip (polna cena 8170 sit, moja cena 5000 sit oz. po dogovoru)
– Vip pladnja kot za torto, le da sta pravokotna (2 kosa; ožji in širši), trenutno nista v ponudbi in uradne cene ne vem
– vrček za mleko (polna cena 1920 sit, moja 1000 sit)
– posoda za maslo (2300 polna, moja 1000 sit)
– legumiera (4 litre) (polna 8900 sit, moja 4500 sit)
– termo posoda (kot ‘legumiera’, le da je manjša; 2,9 litra) (polna 5450 sit, moja cena 2800 sit)
– posoda za shrambo (5,5 litra) (5990 sit, moja cena 3000 sit)
– stojalo za papirnate brisače (2100 sit, moja 1000 sit)
– mali shaker (0,5 litra) (2800 sit, moja cena 1400 sit)
– posipovalec sladkorja v prajhu (1000 sit)
– velika in mala posoda za kruh
– velika: 6300 po katalogu, moja 3500 sit,
– mala: cene ne vem, ker je trenutno ni v katalogu. Reciva 2200 sit.
– komplet posoda in zajemalka, penovka, kuhalnica… (trenutno se 7-delni komplet prodaja le posamezno, cena je 16.800 sit in je stvar dogovora…)
– 6-delni jedilni pribor (žlica, vilica, nož, desertna žlička) (nimam pojma, če sploh koga zanima…)
– …
Pozdravljena!
Jst sm tud zdej neki po teh predstavitvah začela hodt, tko da sm bl začetnica. Pa me zanima, če je LEGUMIERA termo posoda, tista, pri kateri se spodaj voda nalije in lahko hrano obdržiš toplo?! Ali je to kaj drugega? Zanimam se zanjo! Zanima me kje v Lj. bi se to dalo videti? In kdaj? Hvala že vnaprej…
Hej, se ti res zdi, da je barva problem?
Meni se zdi, da Tupperware deluje lahkotno, sveže in igrivo, sploh tale pribor. Meni je recimo všeč, a ker mi je babica podarila enega, ki ima v mojih očeh čisto drugačno vrednost, je Tupp ostal zapakiran. Sicer pa bi si vsekakor priskrbela še dodatne kose omenjenega pribora, ker se mi zdi, da je 6 žlic nekako premalo…
Sem se pa za ponujeni pribor pripravljena pogajat :=)
Hehehe, Pipi, če zdajle pogledam mojo kuhinjo, bi tale pribor ravno sedel vanjo. Imam namreč zeleno. V bistvu je tako, da imam jaz okoli 12 kompletov tega pribora. Sem na začetku šparala in mela samo 3 v obtoku, sedaj imam pa pomivalca, je pa treba več pribora. Veš, sem malo gorenjke, pa pribor hranim za novo hiško in kuhinjo. Itak s 12 kom naenkrat nimam kaj delat.
Žal, res ne bi pribora, čeprav mi je všeč. Se pa spogledujem s kako drugo tvojo posodo – naprimer pladnji za torto. :-))) Sama sem tudi bivša TW, pa vseeno bi še kaj. Kot da ne bi že sedaj imela po omarah preveč in me zato doma skoz sekirajo.
Mah, bom še malo prespala in premislila. Za pladnje.
Lp, Petra
Draga Petra!
A veš, da sem še enkrat v miru prebrala tvoj mail in…
Če imaš 12 kompletkov pribora, je to povsem zadosti in bom podprla tvoje domače (ki pravijo, da imate že vsega preveč). Tudi če mi ponudiš 100.000 sit pribora ne dam tebi! hahahahahaha ;))))))))))))))))))))
Me pa preseneča, ko praviš, da si “bivša TW”, pa te ta posoda še zamina.
Jaz sem bila čisto mahnjena nanjo in najprej nama je tašča (ex TW) odstopila zajeten kupček, ampak jaz sem bila čisto nora in sem še sama vpisala. Najbrž se tudi v meni skriva malo “Gorenjke”, saj sem se vpisala z namenom, da mi ne bi bilo treba plačevati ekstra provizije in da dokupim zase, kar me zanima… No, pol se je tega TW nabralo toliko, da mi je postalo ravno za vso plastiko, ne le TW. Nikoli nisem imela predstavitev (čeprav sem imela tudi biznis :)), sem pa morala na nekaj tedenskih sestankov – srečanj in tam mi je bilo grozno (ali pa je bila le moja skupina polna fanatičnih žensk?!?). Poleg tega sem tam videla toliko plstične posode, ki se je na veliko podarjala, da sem se končno vprašala, koliko je to dejansko vredno… V mojih očeh se je takrat TW razvrednotil.
Daleč od tega, da menim, da je posoda slaba. Ne, je kakovostna, lepo izdelana, imam polne omare in uporabljam jo, a polne cene ni vredna.
Ampak moje cene so veliko bolj prijazne ;)))
p.s. Okrogla Vip za torto je oddana
Dober dan! :-)))
No, saj mene je začetno navdušenje (izpred 15 let nazaj) tudi že malo minilo. A vseeno imam rada lepo posodo. Hehehehe
Kar se tiče pribora – 12 kompletov se sliši veliko. Toda če pomislim, da jih imam 5 v obtoku, da je moj dragi že kak komad zlomu :-(, bom za časa nove hiške mela ravno še ene 8 kompletov. Kar pa sploh ni veliko, tko da……
Kar se cene tiče se strinjam, da je previsoka. Saj zato sem pa bila predstavnica, ker je 3/4 posode, ki jo imam, darilo ali pa kupljeno za simbolično ceno. :-)) Malce smo se pa še znajdli.
A okrogli Vip je pa že oddan. Ja škoda! :-(( Pravokotni mi pa ni tolk interesanten, ker malega že imam.
Lep dan vsem želim!
Petra
September, oprosti, sm te spregledala, najbolje da drugič pošlješ na tupp-posoda@hotmail.com
Legumiera je točno to, kar si opisala, lahko pa jo uporabljaš tudi kot klasično posodo, kot cedilo, za sadje, za meso (da se ti ne paca v lastnem soku…)
Velike ni več (oz. bo obbana do ponedeljka), prosta pa je tista manjša pravokotna.
Seveda, ogled je za nakup obvezen, po pošti nočem pošiljat. V Lj se vozim na delo in tako se lahko dogovoriva…
Forum je zaprt za komentiranje.