tunizija
ja, gremo v el mouradi palace v Port el K. Saj sem že bila prej v Tuniziji, samo ne v tem hotelu, zato me zanima kakšne so sobe, hrana, plaže,…. Do sedaj sem bila povsod zadovoljna, pa smo bili že tudi v hotelu 3*, zato bomo verjetno zadovoljni. Saj si moraš sam narediri tako, da ti je lepo, pa vendar bi mi vsaka informacija prišla prav, saj prvič potujemo z 1 letnim otrokom.
Ar-da a lahko malo opišeš kako je bilo?
l.p.
Sobe udobne z balkonom-jaz imela celo dva,hrana pestra in okusna za vse okuse puran,piščanec, govedina,jagnje,ribe…več vrst zelenjave in različnih prilog,solate,morje sladic,sadje,tudi juhe-samo ne goveje…Za leto starega otroka se boš pa potrudila in malo poiskala kaj od vsega lahko je! Imajo otroške stole za k mizi in so zelo ustrežljivi natakarji.Hotel ima bazen,tudi otroški, pot do morja pa poteka po prijetni senci med zelenjem,tlakovano,tako,da ti bo prav prišel tudi voziček,čeprav ni daleč od bazena.Na plaži imaš senčnike in ležalnike,pa bife s pijačo All.incl. in ob določenih urah prigrizke.Voda,seveda ustekleničena ni problem,dobiš jo kar 1.5l -vedno sem jo vzela na plaži,ko sem se vračala v sobo.V sobi je hladilnik. Le uživajte in potem poročaj kako je bilo.Lp
Hvala za informacije. Saj hrana me preveč ne skrbi, ker naše dete je vse, kar mu ponudimo, niti ne kompliciramo. Kosila že sedaj z nami, zjutraj in zvečer pa še obožuje flaško, zato bomo vzeli zraven AM, ki ga je navajen, vročo vodo pa najbrž ne bo problem dobit. Tudi kopanje v morju in bazenih obožuje, zato bon otrok užival. Skrbi pa me, če bi imel prebavne motnje, saj ne vem, kaj lahko malčku dam (čeprav do sedaj niti v Turčiji, Tuniziji, Djerbi, Egiptu, kjer sem bila nisem imela nobenih problemov, prav tako vsi v družbi še niso imeli problemov), saj nikdar nismo pili njihove vode, ampak samo ustekleničeno, če že, pri ostalih stvareh pa nismo nič komplicirali, smo jedli vse, sadje, solate, sladice, njihovo hrano,… malo me je pa strah poleta z malim, saj nima niti sekunde miru, če ne bo zaspal, bo po moje hotel spoznati vse potnike na letalu 🙂 (se nikogar ne boji in želi vse videti, samo sedet pa ne).
zanimajo me vaše izkušnje z dojenčki na letalu oz. destinaciji?
l.p.
Naš je bil ful priden na letalu, mal smo brali, mal so ga drugi zabavali s čim, jedu je (to je itak glavno), edin pri spustu ni hotu pit in so ga ušeska mal zarad pritiska, nazaj grede je pa spal celo pot, zbudil se je k smo se spuščat začel.
V hotelu je blo pa itak ok, sploh v restavraciji :). Ma nobenih problemov no, če jih strši ne delajo, jih otrok nima. Vi kr v izi. Aja s sabo smo mel pa libi al neki tazga, proti driski za otroke, vprašaj v lekarni.
Uživejte!
Zdravo,
mi gremo letos drugič v Tunizijo na celino, prvič ko smo bli na Djerbi je bil mali še dojenček ostala dva sta bila tudi majhna, zato smo takrat obiskali v lastni režiji samo Krokodiljo farmo. Ker nas je bilo pet smo šli kar s kočijo.
Sedaj gremo z namenom, da gremo z otroki na safari. Zanima me predvsem ali obstaja kakšna cenejša agencija, ki ti ponuja safari za 2 ali 3 dni. Letos gresta samo dva otroka, tako, da ne bo problem s prevozom 😉
Obiskali bomo tudi živalski vrt FRIGUIA PARK seveda tudi v lastni režiji, odpravili se bomo kar s taxijem.
Agencija na osebo pobere kar 35 eur. Če greš v lastni režiji pa je vstopnina za odraslo osebo 5 eur, za otroka nekje 2 eur + nekaj malega za taxi.
Ker so tako navite cene pri naših agencijah, me zanima kako po cenejši poti na safari za 2 ali 3 dni ?
Mogoče kdo ve ? Nastanjeni bomo v Mahdiji.
Hvala in lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.